HEVA ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEVA ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.853.486

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14498-0349-016
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0236-015
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0070-017
26/04/2012
ÿþNad Wanl II 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

16 APR. 2012

*12080496* ~ r:ifie

Onderneni ngsstr . 0896.853.486

Benaming

;Bril HEVA ENGINEERING

vol kr,r:i

Rechtsvorm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Elverdingseweg 12, 8970 Poperinge

(volledici adres)

Onderrep akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN WINSTEN - BESLUIT TOT PARTIELE SPLITSING DOOR INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK IN DE NV "DEWILDE ENGINEERING" - KAPITAALVERMINDERING - COORDINATIE - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op dertig maart tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt veertien blad geen verzending te leper de 11 apr 2012 boek 178 blad 58 vak 2. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweeduizend tweehonderd en één euro vijf en zeventig cent (¬ 2.201,75) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op twintigduizend achthonderd en één euro vijfenzeventig cent (¬ 20.801,75) door incorporatie van overgedragen winsten voor een bedrag van tweeduizend tweehonderd en één euro vijf en zeventig cent (¬ 2.201,75), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de zaakvoerder van de vennootschap:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

- dat de raad van bestuur van de andere bij deze partiële splitsing betrokken vennootschap, de verkrijgen-de vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", ook medegedeeld heeft dat er zich geen belangrijke wijziging in de activa en de passiva van haar vermogen heeft voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE PARTIËLE SPLITSING.

De vergadering bevestigt dat alle aandeelhouders kosteloos een afschrift van het voorstel tot partiële splitsing ontvangen hebben.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEVA ENGINEERING" van alle activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "vervaardigen en herstellen van producten, machines en onderdelen, ontwikkeling van technologische innovaties, enzovoort" in de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" zoals het door het bestuursorgaan van ieder bij de partiële splitsing betrokken vennootschap werd opgesteld op dertien februari tweeduizend en twaalf.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper op vijftien februari tweeduizend en twaalf en bevat de punten vermeld in artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze neerleggingen werden bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op acht en twintig februari tweeduizend en twaalf voor de overdragende vennootschap onder nummer 12046777, en op achtentwintig februari tweeduizend en twaalf voor de verkrijgende vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" onder nummer 12046776.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

(~.. : " s" ~. ' '= t-l.' van bill, ti ,. ,dt RCcto N '.4'11 [;F' ^i ~t~; ' , a" " ;rg..r.~... ':+" " ' ,' , i1. i,lij van de pé:rsO(PAh;eli r

_~~ .. . :.2t. ^, " IA:rv,irrt^tUGrdlgErl

t/~:l_:Q ~ l.i':S E'R l" ;i'~w:.. " 

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT: AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN VAN HET BESTUURSORGAAN EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE OVERIGE FORMALITEITEN VERMELD IN DE ARTIKELEN 730,731 en 733 (IN ZOVERRE DIT LAATSTE ARTIKEL NAAR DE SPLITSINGSVERSLAGEN VERWIJST) VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

In toepassing van artikel 731, §1 en artikel 734, 3° van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering uitdrukkelijk de afstand vast door de aandeelhouders van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de splitsings-verslagen) van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT: VERRICHTINGEN MET SPLITSING GELIJKGESTELD  OVERGANG TEN ALGEMENE TITEL VAN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERMINDERINGEN.

a. Goedkeuring van de splitsing zonder ontbinding of vereffening.

De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", van de inbreng in natura als gevolg van de partiële splitsing, het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren, De vergadering besluit tot partiële splitsing van de vennootschap, in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEVA ENGINEERING" van alle activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "vervaardigen en herstellen van producten, machines en onderdelen, ontwikkeling van technologische innovaties, enzovoort" in de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING".

Door deze verrichting gaat de hiervoor beschreven bedrijfstak, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de verkrijgende vennootschap, namelijk de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEVA ENGINEERING", mits toekenning aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeljkheid "HEVA ENGINEERING" van aandelen van de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING".

b. Kapitaalvermindering.

Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële splitsing door afsplitsing en inbreng in de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", van de hiervoor beschreven bedrijfstak, wordt het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEVA ENGINEERING" verminderd met tweeduizend tweehonderd één en vijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 2.251,75), om het te brengen van twintigduizend achthonderd en één euro vijfenzeventig cent (E 20.801,75) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en dit door afsplitsing en inbreng in de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" van de hiervoor beschreven bedrijfstak.

c. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf dertig september tweeduizend en elf met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

d. Buiten de Kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap "HEVA ENGINEERING" geen effecten uitgegeven.

e. Aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overdragende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

f. Toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING"  ruilverhouding  deelname in het resultaat - wijze van uitreiking.

1. Toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap  ruilverhouding -- deelname in het resultaat

In ruil voor het overgenomen vermogen worden aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "HEVA ENGINEERING" 100 1 1 x 1 = 100 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap DEWILDE ENGINEERING toegekend, volgens een ruilverhouding van één (1) aandeel van de verkrijgende vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" voor één (1) aandeel van de partieel gesplitste vennootschap "HEVA ENGINEERING". In afwijking van hetgeen bepaald werd in het splitsingsvoorstel, worden de honderd (100) nieuwe aandelen niet volledig volstort uitgereikt, maar moet er op de honderd (100) nieuw uitgereikte aandelen gezamenlijk nog zeshonderd éénenzeventig euro veertien cent (¬ 671,14) bijgestort worden opdat ze volledig volstort zouden zijn.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard, hebben elk dezelfde fractiewaarde en genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst vanaf heden. In afwijking van hetgeen bepaald werd in het splitsingsvoorstel, zullen de nieuwe aandelen niet volledig volgestort worden uitgereikt: op de honderd (100) nieuw uitgereikte aandelen moet er gezamenlijk nog zeshonderd éénenzeventig euro veertien cent (¬ 671,14) bijgestort worden opdat ze volledig volstort zouden zijn.

De verdeling van deze honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING" tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, en zullen derhalve aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "HEVA ENGINEERING", met instemming van alle aandeelhouders van de overdragende vennootschap "HEVA ENGINEERING" als volgt toegekend worden: aan de Heer Patrick Heughebaert, voornoemd, honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING".

2. Wijze van uitreiking

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap "HEVA ENGINEERING".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

g. Vaststelling van de eigendomsovergang van het overgedragen vermogen van de overdragende vennootschap, op de verkrijgende vennootschap en dit onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

h.1. Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

Enkel de hierna beschreven activa- en passivabestand-delen verbonden aan de bedrijfstak "vervaardigen en herstellen van producten, machines en onderdelen, ontwikkeling van technologische innovaties, enzovoort" van de partieel te splitsen vennootschap zullen ingevolge de partiële splitsing aan de verkrijgende vennootschap worden overgedragen. De partieel te splitsen vennootschap zal de niet-beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de niet-beschreven schulden tegenover derden.

De af te splitsen activa- en passivabestanddelen zijn opgesomd in de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per dertig september tweeduizend en elf, met name:

ACTIVA

MATERIËLE VASTE ACTIVA

A. TERREINEN EN GEBOUWEN 951.341,05 EUR

Gebouwen :951.341,05 EUR

Het betreft de opstallen zonder de grond van een onroerend goed gelegen te leper, vijfde afdeling/deel

Boezinge, Oostkaai 20C, gekadastreerd sectie B nummer 10391P/3 met een oppervlakte van zeventig are

(70a), hierna nader beschreven.

B. INSTALLATIES, MACHINES EN UITRUSTING 4.191,81 EUR

Computermateriaal : 4.191,81 EUR

Het betreft de computeruitrusting, dienstig voor de exploitatie.

C. MEUBILAIR EN ROLLEND MATERIEEL 6.121,91 EUR

Meubilair :3.050,31 EUR

Rollend materieel : 3.071,60 EUR

Totaal :6.121,91 EUR

Het betreft de bureelinrichting, een fiets en een personenwagen.

VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

A. HANDELSVORDERINGEN 93.610,00 EUR

Klanten :93.610,00 EUR

Het betreft de nog te innen handelsvorderingen niet betrekking tot de afgesloten periode.

B. OVERIGE VORDERINGEN 19.884,31 EUR

Geraamde terug te vorderen vennootschaps-

belasting op het resultaat van het lopende

boekjaar :13.762,92 EUR

KMO-portefeuille : 289,97 EUR

Rekening-courant vennoten : 5.831,42 EUR

Totaal :19.884,31 EUR

LIQUIDE MIDDELEN 15,02 EUR

Het betreft de tegoeden op de zichtrekening.

Bedrijfsrekening 738-0238497-93 bij

KBC-Bank ;15,02 EUR

OVERLOPENDE REKENINGEN 4.056,73 EUR

Het betreft de pro rata van kosten die werden gemaakt tijdens het boekjaar of boekhoudperiode, maar die

ten laste van het volgende boekjaar of in de volgende boekhoudperiode moeten worden gebracht,

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 11.227,99 EUR

Van het netto-actief of eigen vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "HEVA ENGINEERING" ten

bedrage van 103.724,40 EUR, gaat 11.227,99 EUR (= 10,82%) naar de verkrijgende vennootschap "DEWILDE

ENGINEERING" en blijft 92.496,41 EUR (= 89,18%) bij de vennootschap "HEVA ENGINEERING".

Het geplaatst kapitaal, het niet-opgevraagd kapitaal, de wettelijke reserve, het overgedragen resultaat en

het resultaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat, worden

verhoudingsgewijs naar de verkrijgende vennootschap "DEWILDE ENGINEERING' afgesplitst en bij de

vennootschap "HEVA ENGINEERING" behouden.

SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

A. FINANCIËLE SCHULDEN 642.142,00 EUR

Investeringskrediet 245-5301978-51 bij

BNP Paribas Fortis : 389.642,00 EUR

Investeringskrediet 245-5500840-63 bij

BNP Paribas Fortis : 252.500,00 EUR

Totaal :642.142,00 EUR

Het betreft de saldi van de te betalen kapitaal-aflossingen van de investeringskredieten, aangegaan voor

investeringen in materiële activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

D, OVERIGE SCHULDEN 300.000,00 EUR

Lening DEWILDE ENGINEERING : 300.000,00 EUR

Het betreft een lening verstrekt door de dochter-onderneming (verkrijgende vennootschap van deze partiële

splitsing).

SCHULDEN OP MINDER DAN EEN JAAR

A. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR DIE BINNEN

HET JAAR VERVALLEN 46.713,30 EUR

Investeringskrediet 245-5301978-51 bij

BNP Paribas Fortis : 23.496,00 EUR

Investeringskrediet 245-5500840-63 bij

BNP Paribas Fortis : 15.000,00 EUR

Bonifisc-krediet 245-5845182-55 bij

BNP Paribas Fortis : 5.088,30 EUR

Krediet op afbetaling 245-5847808-62

bij BNP Paribas Fortis : 3.129,00 EUR

Totaal :46.713,30 EUR

Het betreft het gedeelte van de te betalen kapitaal-aflossingen van de investeringskredieten vermeld onder de passiefrubriek VIII. Schulden op meer dan één jaar, die binnen het jaar vervallen, en het saldo van de kredieten op afbetaling met een duurtijd van maximaal twaalf maanden (voorafbetalingen en eindejaarspremies).

C. HANDELSSCHULDEN 2.707,22 EUR

Leveranciers :2.707,22 EUR

Het betreft de nog verschuldigde leveranciersfacturen met betrekking tot de afgesloten periode.

E. SCHULDEN MET BETREKKING TOT BELASTINGEN,

BEZOLDIGINGEN EN SOCIALE LASTEN 31.254,90 EUR

Te betalen vennootschapsbelasting aan-

slagjaar 2011 (balans 3111212010) : 2.504,88 EUR

Te herziene BTW : 697,97 EUR

Te betalen bedrijfsvoorheffing : 3.272,86 EUR

Te betalen RSZ : -85,55 EUR

Te betalen bezoldigingen : 8.344,35 EUR

Te betalen vakantiegeld : 16.520,39 EUR

Totaal :31.254,90 EUR

Het betreft de te herziene BTW op voordelen van alle aard, bezoldigingen en sociale lasten van de maand

september en de provisie voor het te betalen vakantie-geld.

F. OVERIGE SCHULDEN 44.555,84 EUR

Rekening-courant DEWILDE ENGINEERING : 44.555,84 EUR

Het betreft een rekening-courant verstrekt door de dochteronderneming (verkrijgende vennootschap van

deze partiële splitsing).

OVERLOPENDE REKENINGEN 619,58 EUR

Het betreft de pro rata van kosten die pas in een later boekjaar of boekhoudperiode zullen worden betaald, maar die betrekking hebben op het verstreken boekjaar of verstreken boekhoudperiode.

h.2. Algemene voorwaarden van de overgang bij vervulling van de opschortende voorwaarde.

Voornoemde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", volgens de hierna vermelde voorwaarden

1! De inbreng geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap per dertig september tweeduizend en elf.

2/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf dertig september tweeduizend en elf met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht.

3/ Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bedrijfstak, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

4! De verkrijgende vennootschap heeft de volte eigendom van de ingebrachte bedrijfstak vanaf heden; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf dertig september tweeduizend en elf en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

5/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte bedrijfstak; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen.

6/ Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de ingebrachte bedrijfstak, worden geacht toe te behoren aan de naamloze vennootschap "DEWILDE ENGINEERING".

7/ Alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak zullen indien nodig verder gezet worden door, voor rekening en op kosten van de naamloze vennootschap "DEW1LDE ENGINEERING".

8f Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van Vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap. De aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om :

- onder opschortende voorwaarde van het verwezenlijken van de partiële splitsing, de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de overdragende vennootschap te verrichten;

- over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De vergadering machtigt de zaakvoerder, onder opschortende voorwaarde van het verwezenlijken van de

partiële splitsing, om de genomen beslissingen uitte voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte-partiële splitsing

- gecoördineerde statuten

1f ool - be1º%nuderi am:: hot bolgok': $f. r aFSt.:bl.iái`

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

L:. .`a1 I ilti. i , u: l+erto E?;zc,-;'0 " 'it`" I1(`r.11 Vlli de pE:i5C1t(1É`'tre-h

*" -: ,1,Y" syli %.;e '.`fiy, Clfl'1QOFf11C~4-1'S

Verso . . '1° .;'t I" .-?1"-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2012
ÿþ1

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsba

Mod Word 11,1

i ~--'- w ---

~_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/III/If/II/IIIIIIIIIIIIfIIII//f/jII//III/J/iii/iii

*12046777*

Ondernemingsnr : 0896.853.486 Benaming

(voluit) : Heva Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elverdingseweg 12, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel (art. 728 Wetboek van Vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de BVBA "Heva Engineering" deelt mee dat een splitsingsvoorstel werd neergelegd inzake de partiële splitsing van de BVBA "Heva Engineering" door overname door de NV "gewilde Engineering", waarvan de zetel gevestigd is te 8900 leper, Oostkaai 20C (RPR 0872.173.817).

Patrick Heughebaert, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.07.2011 11340-0001-018
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 11.08.2015 15417-0076-014

Coordonnées
HEVA ENGINEERING

Adresse
ELVERDINGSEWEG 12 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande