HILAMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILAMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.189.768

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2014 14470-0558-014
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.08.2013 13503-0266-014
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 28.09.2012 12597-0307-012
19/07/2011
ÿþt mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle ging erg:riftie van de akte

JJl III II I II IlIü 11111 I II IIIJ 111 NV

" 11110993'

Voor-

behouder aan het Belgiscl'

Staatsbla

ERGEL~ ..  4. 07. el

RECHTBANK K OrlqNpL

(Mie IJK

ª% Ps,

2 -57_

-G-G I~

_' " ~1r~{?+r

OncSernemingsnr : 0881.189.768

Benaming : KLAM°

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wortegemseweg 84

8790 Waregem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 29 juni 2011 :

1) De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het: voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van aktiva en passiva per 31 maart 201, aangezien de de enige vennoot, hier aanwezig, erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen, gezien hij ook enig zaakvoerder is.

2) De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen als

volgt en het nieuw artikel luidt vervolgens als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

* Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met de administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

* Het leveren van diensten en de organisatie van projecten als evenementenbureau voor het , bedrijfsleven, particulieren en publieke instellingen.

* Het optreden als bookingsagentschap in België en in het buitenland,

* Managementbureau voor artiesten in diverse domeinen.

* Het inrichten van vertoningen en exposities, het organiseren van begeleide uitstappen, sight-: seeings, trips, concerten alsook van alle aanverwante culturele activiteiten,

* De algemene organisatie van muziekfestivals, concerten, theater- en toneelvoorstellingen en

' alle overige publieksspektakels.

*

Productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door, middel van onderaanneming van alle soorten vormen van drukwerk, publicaties en uitgaves.

" Optreden als reclamebureau en consultancy op het gebied van marketing en publicitair beheer alsmede het uitwerken van commerciële projecten;

* Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops,

cursussen en opleidingen.

* Verkoop, leasing en verhuur van materieel, machines en outillering.

* Organisatie van congressen en beurzen.

* Uitbating van een hotel, pension, motel, logementshuis en (verhuring van) vakantieverblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van drank en maaltijden,

* Catering en organisatie van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

* Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bar, bierhallen, enz.

* Het leveren van diensten en de organisatie van projecten binnen een evenementenbureau " met het oog op de organisatie van bedrijfsfeesten en  party's, volgens het type "nightlife".

* Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

* De vennootschap kan ten allen tijde optreden als tussenpersoon in de handel en diensten,

" commissionair, via zelfstandige representatie of door middel van een handelsagentuur.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

l

mod 2.1

Voorbehouden aamhet Seigisch Staatsblad

* Holding voor het beheer in eigen portefeuille van belangen, hetzij minderheids- of meerderheids-participaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen van participatie en deelneming.

* Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel

" leasen van roerende en onroerende goederen.

* Projectontwikkelaar en/of bouwpromotor inzake vastgoed.

* Optreden als syndicus voor het beheer van de onroerende goederen waarvan de vennootschap mede-eigenaar is.

* De vennootschap zal voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste voogdij van de vennootschap.

* De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook, en het beheer en de controle op zich nemen van vennootschappen of ondernemingen van welke aard ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

3) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om het HUIDIG BOEKJAAR te verlengen van dertig juni 2011 naar 31 december 2011 en aanpassing boekjaar van 1 januari tot 31 december van ieder jaar en dienovereenkomstige wijziging van het desbetreffend artikel der statuten, zoals opgenomen in de zevende beslissing.

4) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om de datum der algemene vergadering te wijzigen naar de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur van ieder jaar en dienovereenkomstige wijziging van het desbetreffend artikel der statuten, zoals opgenomen in de

" zevende beslissing.

5) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, tot bevestiging in de statuten van de destijds gedane wijziging maatschappelijke zetel naar 8790 Waregem, Wortegemsseweg 84 en wijziging dienovereenkomstig artikel der statuten, zoals opgenomen in de zevende beslissing.

6) De algemene vergadering beslist met éénparigeheid van stemmen tot wijziging der benoeming zaakvoerder van 'gewone zaakvoerder' naar 'statutaire zaakvoerder', zodat de heer Ahmed Hilami ook wordt gekweten voor de daden van zijn bestuur tot op heden en vervolgens wijziging dienovereenkomstig artikel der statuten, zoals opgenomen in de zevende beslissing.

7) De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, de statuten verder aan te

passen aan de genomen beslissingen alsook aan het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op

het Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe statuten aan te nemen, als volgt :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'

en zal als maatschappelijke naam dragen "HILAMI".

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Wortegemseweg 84.

De vennootschap heeft als doel:

* Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met de administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

* Het leveren van diensten en de organisatie van projecten als evenementenbureau voor het

bedrijfsleven, particulieren en publieke instellingen. "

* Het optreden als bookingsagentschap in België en in het buitenland,

* Managementbureau voor artiesten in diverse domeinen.

" * Het inrichten van vertoningen en exposities, het organiseren van begeleide uitstappen, sightseeings, trips, concerten alsook van alle aanverwante culturele activiteiten,

* De algemene organisatie van muziekfestivals, concerten, theater- en toneelvoorstellingen en alle overige publieksspektakels.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

* Productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van alle soorten vormen van drukwerk, publicaties en uitgaves.

* Optreden als reclamebureau en consultancy op het gebied van marketing en publicitair beheer alsmede het uitwerken van commerciële projecten;

* Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops, cursussen en opleidingen.

Verkoop, leasing en verhuur van materieel, machines en outillering.

" Organisatie van congressen en beurzen.

* Uitbating van een hotel, pension, motel, logementshuis en (verhuring van) vakantieverblijf, al

dan niet in combinatie met het verschaffen van drank en maaltijden,

Catering en organisatie van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

* Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bar, bierhallen, enz.

* Het leveren van diensten en de organisatie van projecten binnen een evenementenbureau met het oog op de organisatie van bedrijfsfeesten en  party's, volgens het type "nightlife".

* Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

* De vennootschap kan ten allen tijde optreden als tussenpersoon in de handel en diensten, commissionair, via zelfstandige representatie of door middel van een handelsagentuur.

* Holding voor het beheer in eigen portefeuille van belangen, hetzij minderheids- of meerderheids-participaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen van participatie en deelneming.

* Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel leasen van roerende en onroerende goederen.

* Projectontwikkelaar en/of bouwpromotor inzake vastgoed.

* Optreden als syndicus voor het beheer van de onroerende goederen waarvan de vennootschap mede-eigenaar is.

* De vennootschap zal voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

* Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste voogdij van de vennootschap.

* De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

* Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard .

" dan ook, en het beheer en de controle op zich nemen van vennootschappen of ondernemingen van welke aard ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks : of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf elf oktober negentienhonderd zesennegentig.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht

" bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor-

behouden

aanrhet

, Belgisch

I Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan" het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders (en/of vaste vertegenwoordigers) zijn, kunnen zij een college vormen. De oudste zaakvoerder (en/of vaste vertegenwoordiger) treedt in dat geval steeds op als Voorzitter van het College. Indien de oudste zaakvoerder afstand doet van zijn aanduiding wordt onder de leden een andere Voorzitter gekozen. De Voorzitter zal alle vergaderingen leiden en staat in voor de organisatie der bijeenkomsten van het college.

Het College van Zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap tenzij de Voorzitter anders heeft beslist.

Elke zaakvoerder heeft in het college één stem. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel of agendapunt verworpen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere { vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van elke zaakvoerder is kosteloos tenzij de algemene vergadering er anders over beschikt.

De Heer HILAMI Ahmed, geboren te Tighmret (Marokko) op 10!06/1978, thans wonende te 8340 Waregem, Wortegemseweg 84, die het mandaat aanvaardt;

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Een zaakvoerder kan steeds alleen in feite en in rechte de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

Het college van zaakvoerders kan beslissen dat voor handelingen die een bepaalde waarde overstijgen, de goedkeuring en handtekening dient bekomen te worden van twee of meerdere zaakvoerders, van het voltallige college of van één zaakvoerder.

Evenwel kan deze beperking niet aan derden worden tegengeworpen.

De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij géén toestemming had gekregen, conform de modaliteiten vastgesteld door het college, is hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk voor alle gevolgen die deze handeling heeft tegenover de vennootschap, de andere zaakvoerders en de vennoten.

Tegen deze zaakvoerder zal in dergelijk geval steeds een verhaalsrecht bestaan.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders, zo er meerdere zijn, kan onder zijn verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs, gevolmachtigden of procuratiehouders, vennoten of niet, zijn machten gedeeltelijk overdragen of bepaalde bevoegdheden toewijzen.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni van elk jaar om tien uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroeping.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De beschikkingen aangaande de inventaris en de jaarrekening, komen overeen met de regelen voorzien in de artikels 283, 284, 285, 319, 320 en 328 van het Wetboek Vennootschappen.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het bezit van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerder(s) of personen die ingevolge artikel 15 van huidige statuten zijn aangesteld.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan Omega Consulting, met kantoor te Brugge Sint-Kruis, Maalse Steenweg 200 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom

Neergelegd :

- expeditie van de buitengewone vergadering

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

Voor-

behouden

aarehet

" Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 09.02.2011 11028-0271-012
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 30.01.2010 10031-0331-010
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.12.2008, NGL 26.12.2008 08876-0333-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 31.12.2007 07855-0187-012
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.08.2015 15442-0482-024

Coordonnées
HILAMI

Adresse
WORTEGEMSEWEG 84 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande