HILFIDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILFIDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.794.832

Publication

15/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312067*

Neergelegd

13-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Zeedijk 38 Bus 0403

8620 Nieuwpoort

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633794832

Benaming (voluit) : HILFIDO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 13 juli 2015, neergelegd voor registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALJEAN", gevestigd te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Ieper), met ondernemingsnummer 0861.020.795;

Waaruit de oprichting blijkt van de in hoofde vermelde vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALJEAN".

VENNOTEN

1. De heer POPELIER, Luc Jan Roland, geboren te Roeselare op 18 mei 1964, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold II laan 213/0306;

2. Mevrouw VANHAELEWIJN, Hilde Maria Cornelia, geboren te Roeselare op 21 november 1966,

wonende te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 38/0403.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  HILFIDO .

ZETEL

8620 Nieuwpoort, Zeedijk 38/0403.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het optreden als tussenpersoon in handel.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoeding ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur en de organisatie van diverse ondernemingen en dit in de meest ruime zin.

4. het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

7. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

8. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in kunst.

9. Het verrichten van autocar-diensten in de ruimste zin van het woord;

10. Het uitoefenen van activiteiten als gezondheids- en gewichtsconsulente, in de ruimste zin van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

woord.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich voor vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt driehonderd vijfentachtig duizend euro zesenveertig cent (385.000,46 EUR). Het is verdeel in zeshonderd twintig (620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in natura.

In verband met het bijzonder verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN , met als mandaatdrager de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Roeselare, nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden de besluiten als volgt:

 De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA HILFIDO met zetel te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 38, appartement 0403, voor een totale nominale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 488.373,45 EUR, bestaat uit een gedeelte van het netto-actief van de partieel te splitsen vennootschap BVBA VALJEAN te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, ingevolge de partiële splitsing van deze laatste vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 620 aandelen van de BVBA HILFIDO zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het eigen vermogen samengesteld bij de oprichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeld te worden dat OVAM voor de overgedragen zakelijke rechten op de onroerende goederen niet over informatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Bijgevolg is het mogelijk dat bij een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Wij dienen hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de  jaarvergadering ) wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 11.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die steeds een vennoot dient te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van het daaropvolgend jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BENOEMINGEN

Als eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer VANHAELEWIJN Hilde, voornoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2017, overeenkomstig de statuten. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 december 2016, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HILFIDO de verrichtingen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VALJEAN , sedert 1 januari 2015 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte partiële splitsing, verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

betreffende de inbreng in natura en verslag van de oprichters.

Staatsblad

Coordonnées
HILFIDO

Adresse
ZEEDIJK 38, BUS 0403 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande