HOF TEN WIJNGAERDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOF TEN WIJNGAERDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.841.714

Publication

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 21.05.2013 13125-0475-017
26/01/2015
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi ,iQ de akte

flhlIit13111unuu

Ondernemingsnr : 0432841714

Benaming (voluit) : HOF TEN WIJNGAERDE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardstraat 7-9

8000 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalvermindering - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA Hof ten Wijngaerde, waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Wijngaardstraat 7-9, waarop alle vennoten aanwezig en/of' vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 28 december, 2014, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

eerste besluit : ontslag niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van voomoemde Heer De Ketelaere Bart als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van heden; de vergadering besluit daarop dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering eveneens zal gelden ais kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid tot op heden.

tweede besluit : ontslag niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van voornoemde Mevrouw De Groote Francine als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van heden; de vergadering besluit daarop dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder voor het door haar gevoerde beleid tot op heden,

derde besluit : benoeming statutaire zaakvoerder

De vergadering besluit te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor de verdere duur van de vennootschap: Mevrouw De Groote Francine Cécile Rita, geboren te Brugge op 24 oktober 1951, nationaal nummer 51.10.24; 188.39, wonende te 8000 Brugge, Groeninge 41 bus 2, niet gehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

Alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de haar' verleende opdracht te aanvaarden,

vierde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 13 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te' brengen met het genomen besluit inzake de benoeming van een statutaire zaakvoerder, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen..

viifde beslui : ka. itaalverminderin

a)Vermindering van het kapitaal

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met met één miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 1,400.000,00) om het te brengen van één miljoen

negenhonderddrieëndertigduizend zevenhonderdvijftig euro , (¬ 1.933.750,00) op'

vijfhonderddrieëndertigdduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 533.750,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met een evenredige vermindering van de fractiewaarde ervan, door terugbetaling in speciën aan aile bestaande vennoten van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering, in evenredigheid tot; hun huidig aandelenbezit.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering volledig zal aangerekend worden op het fiscaal gestort; kapitaal.

De terugbetaling aan de vennoten zal slechts geschieden indien de schuldeisers wier vordering ontstaan is vóór; de bekendmaking van onderhavig besluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking, hun rechten niet hebben doen gelden of een voldoening hebben gekregen (tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen), overeenkomstig artikel 316/317 van het Wetboek van Vennootschappen. Tot zolang zal het vrijgekomen bedrag van de kapitaalvermindering geboekt worden op een bijzondere rekening.

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EELGISCN SIT AIS~-~%Atdeiing4~i-~~ge

- -- --- ~r;Ff er_-----

Griffie Rechtbank EG0

MONITEU :ELGE Koophandel

0 7 J

1 6-01 Z0;5JAN 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



b) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering

De vergadering heeft hierop éénparig vastgesteld dat de bovenvermelde kapitaalvermindering werkelijk verwezenlijkt werd, en heeft Ons notaris verzocht ervan akte te nemen dat het kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op vijfhonderddrieëndertigdduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 533.750,00), vertegenwoordigd door vijftigduizend driehonderd en tien (50.310) aandelen zonder vermelding van waarde. zesde besluit

De vergadering besluit dienovereenkomstig artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalvermindering, om de tekst ervan te schrappen en te vervangen.

zevende besluit

De vergadering besluit de volledige tekst van de huidige statuten te vervangen door een nieuwe geactualiseerde tekst, om de huidige statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en aldus de huidige tekst van de statuten te schrappen en te vervangen.

achtste besluit

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten, en aan ondergetekende notaris zelfde machten. Huidige akte geldt tevens als coördinatie.

neoende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bv onder de vorm van een bvba Cnockaert & Salens belastingconsulenten, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de 131W, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffei van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neeregelgd;

1. Uitgifte van het proces-verbaal van 28 december 2014

2. Gecoördineerde tekst der statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.07.2012, NGL 13.07.2012 12296-0455-017
24/02/2015
ÿþMord Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

H I II III IUUIUi

" 15029952'

t u

i

Griffie Rechtbank Koophunder

12 rEb 2015

Gent Afdeling Brugge

Dgrllier

Ondernemingsnr : 0432.841.714

Benaming

(voluit) : HOF TEN WIJNGAERDE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WIJNGAARDSTRAAT 7-9 - 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap dd. 29 januari 2015:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende zaakvoerder met ingang vanaf 15 januari 2015

en dankt haar voor de bewezen diensten:

[-Mevrouw Inge De Ketelaere.

De vergadering beslist in haar vervanging te voorzien door benoeming van volgende zaakvoerders met

ingang vanaf 15 januari 2015 voor onbepaalde duur:

I.Bvba M.I. Invest, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Garenmarkt 36, ondememingsnummer

0561.807.271, RPR Gent (afdeling Brugge);

L'De heer Peter Van Severen.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van Bvba M.I. Invest om in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, mevrouw Inge De Ketelaere aan te stellen als haar vaste vertegenwoordiger, die het mandaat in haar naam en voor haar rekening zal uitvoeren.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk, in zoverre dit nodig zou blijken te zijn, alle rechtshandelingen die de Bvba M.I. Invest, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge De Ketelaere, en de heer Peter Van Severen hebben gesteld vanaf vijftien januari tweeduizend en vijftien tot op heden.

Ais gevolg is !let bestuursorgaan van de vennootschap met ingang vanaf 15 januari 2015 ais volgt

samengesteld:

C Mevrouw Francine De Groote, statutair zaakvoerder,

[_Bvba M.I. Invest, niet-statutair zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

mevrouw Inge De Ketelaere;

l De heer Peter Van Severen, niet-statutair zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder vertegenwoordigd door elke zaakvoerder alleen handelend. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist waaronder minstens één statutaire zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bvba M.I. Invest

zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

mevrouw Inge De Ketelaere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : BG066316
25/07/2011 : BG066316
11/01/2011 : BG066316
28/05/2010 : BG066316
29/05/2009 : BG066316
25/07/2008 : BG066316
11/06/2008 : BG066316
26/05/2008 : BG066316
04/06/2007 : BG066316
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 24.06.2015 15212-0086-017
10/11/2005 : BG066316
08/08/2005 : BG066316
24/06/2004 : BG066316
10/07/2003 : BG066316
17/03/2003 : BG066316
29/07/2000 : BG066316
02/04/1999 : BG066316
11/12/1998 : BG66316
02/06/1995 : BG66316
05/03/1992 : BG66316
12/07/1990 : BG66316
24/02/1990 : BG66316
01/01/1989 : BG66316
25/06/1988 : BG66316
07/01/1988 : BG66316

Coordonnées
HOF TEN WIJNGAERDE

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 7-9 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande