HOLDING BMB & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING BMB & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.769.958

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 27.09.2014, NGL 28.11.2014 14680-0330-011
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 06.10.2013 13622-0227-011
03/05/2012
ÿþ Moa Word 11.1 d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Q'p de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

9. (14., 2012

RECHTBeMOPHANDEL

KORT-11J1(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.769.958

Benaming

(voiuit) : HOLDING BMB & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogeweg 186 te 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwer" akte : Wijziging van doel - aanpassing van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 16 april 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holding BMB & Co met zetel te 8930 Menen, Hogeweg 186, ondernemingsnummer RPR Kortrijk 0841.769.958 opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendele-de op 6 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 december 2011 onder nummer 20111222/0192418, besloten heeft;

-1/ Lezing wordt gedaan van het verslag van de zaakvoering dd. 06/04/2012 voorzien door artikel 287 van de het wetboek van vennootschappen, over wijziging aan het doel van de vennootschap en van de daaraan gehechte staat van aktief en passief, afgesloten per 31/03/2012 en dus minder dan 3 maand oud en beslissing om het doel van de vennootschap te wijzigen door volgende activiteiten toe te voegen aan het bestaande doel en de tekst van die wijziging in te lassen na de paragraaf 2 dus na de woorden "... rechtspersonen en ondernemingen." en voor de woorden "in het algemeen zal de vennootschap ...";

"3. De vennootschap heeft ook tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Re-glement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhou-ders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaange-

legenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennoot-schap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen ais investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gun-stige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar:

uh1I II II IIRI IIII III II I I IVI

" 12083665*

beh

aa

Be Star

~

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als ïn het buitenland verwezenlijken, onder voorbe-houd van eventuele internationale bepalingen ter zake."

En beslissing om artikel 3 van de statuten aan te passen aan deze wijziging van doel.

-2/ De tekst van artikel 14 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL VEERTIEN  VOLMACHT.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of geza-menlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder of erkend boekhouder-fiscalist."

-3/ Artikel vijfentwintig van de statuten te vervangen door volgende tekst.

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG: ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Ze zal van rechtswege worden ontbonden ingeval van verlies van de hoedanigheid van erkend boek-houder of erkend boekhouder-fiscalist.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, onder de voorwaarden zoals bepaald voor een wijziging der statuten.

De vereffenaar zal een erkend boekhouder of een erkend boekhouder-fiscalist moeten zijn.

ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt, dat ailes onverminderd de bepalingen van het wetboek van vennootschappen inzake de bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaars en de mogelijkheid voor de recht-bank om er gebeurlijk zelf een te benoemen.

De zaakvoerders) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de veref-fenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door aile aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate wer-den volstort

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder aile maatschappelijke aandelen."

-4/ De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder tot de materiële uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-coördinatie

Getekend, Christine Callens, notarist





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

ModNOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOfVrTEU1~3

DIRECslr" `G

iEEF3GELEGD

D II 11111 1 I I I I IIII II*11192418*

III

a~4~~~" ~

BFS r't;1

-RECHTBAle

- 8. 12. 2011

DOPHANDEL WJK

r

Ondernemingsnr : e4 969 JsT

Benaming

(voluit) : HOLDING BMB & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogeweg 188 te 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op zes december tweeduizend en elf, geregistreerd 1ekantoor registratie te Kortrijk Geregistreerd op 7 december 2011 zeven bladen geen renvooien boek 954 blad 09 vak 09 Ontvangen 25 euro de e.a. inspecteur L.Vanheuverzwijn., dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als :-1) Vennoot : De heer BOUCKENHOOGHE John Jan Roger Lieven Danny,

geboren te Menen de 20 februari 1983 wonende te Menen, Hogeweg 186,

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming HOLDING BMB & CO

4f Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8930 MENEN, Ho-geweg 186,

-5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf haar oprichting.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en bedraagt 20.000,00 Euro zegge TWINTIG DUIZEND EURO. Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder (1/ 200e) één tweehon-derdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 200. De heer BOUCKENHOOGHE John, voornoemd, verklaart volgend goed in natura in de vennootschap te brengen: Een personenauto van het merk AUDI, Type : A4. geschat 7.000 euro; waarvoor hem 70 aandelen worden toegekend. De inbreng in natura is volledig valstort.

Het afbetaalde deel van de inbreng in geld, namelijk : 6200 EURO werd voorafgaandelijk aan de oprichting,: in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening: nummer BE05 7380 3430 4575 (BIC KRED-BEBB) bij de KBC Bank N.V. te Lendelede zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 november 2011 afgeleverd bankattest, dat hier wordt voorgelegd.

De vennootschap beschikt bijgevolg benevens voormelde inbreng in natura, ook nog over een bedrag van

6.200 EURO in geld. "

be Burgerlijke BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor Vertegenwoor-digd door Burgerlijke BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor Vertegenwoordigd door Jan DEGRYSE, zaakvoerder," aangewezen door de oprichter, heeft het verslag opgesteld voor-geschreven door artikel 219 van het wetboek. van vennootschappen.

Dit verslag dateert van 21 november 2011.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt

Ondergetekenden, de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co met maat-schappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de Burg. v.o.v.v. BVBA HOLDING BMB & C° om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de bovenbeschreven personenwagen.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van de hypothecaire toestand van de onroerende goederen.

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut der; Bedrijfsrevisoren inzake_ de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de ven-nootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

uit te geven aandelen ter vergoe-ding van de inbreng in natura. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurig-held en duidelijkheid.

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 70 aandelen van de vennootschap HOLDING BMB & C° Burg. v.o.v.v.BVBA zonder vermelding van nominale waarde, zijn-de een deel het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend E 7.000 dewelke worden toegekend aan de heer John Bouckenhooghe

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke, Op 21 november 2011

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor Vertegenwoordigd door Jan DEGRYSE, zaak-voerder.

-7/ Doel: De vennootschap heeft als burgerlijk doel, zowel in België als in het buitenland : Lauter en alteen voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, rui-len, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uit-baten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goede-ren, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevor-deren, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ln het algemeen zat de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, ver-smeking, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financië-le, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrecht-streeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de ven-nootschap niet in het gedrang brengen.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de laatste zaterdag van september om zestien uur moet een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Indien deze dag een feestdag is, wordt de ver-gadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van september 2013 om 16 uur.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schor-sing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslis-sing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten wor-den gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen:

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastge-fegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

.-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-ke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

ce'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Vogr-bÇuden Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk ak-koord van de zaakvoerders.

4 Bevoegheden zaakvoerder:

aan het Belgisch Staatsblad 1) Bestuursbevoegdheid.

J De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het

doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aan-stelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders

kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn

openbaar gemaakt.

2) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordi-gen de zaakvoerders gezamenlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Benoeming van zaakvoerder:

Statutaire zaakvoerder

De heer BOUCKENHOOGHE John, oprichter voornoemd, is als enige zaakvoerder van de vennootschap statutair benoemd. De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen.

-111 Boekjaar: Het boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van oprichting van de vennoot-schap en wordt afgesloten op 31 maart 2013.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resul-taat: De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften, ondermeer deze inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

-13/ Vereffeningssaldo:Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, mits de rechtbank van koophandel zijn/haar/hun aanstelling bevestigt zoals voorzien door de wet. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volge-stort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstor-ting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-141 Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten onder-nomen sinds 1 november 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de ven-nootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennoot-schap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.





Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van bedrijfsrevisor over inbreng in natua

 verslag van de oprichter over inbreng in natura

Getekend, Christine Callens, notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 15.01.2016 16016-0555-012

Coordonnées
HOLDING BMB & CO

Adresse
HOGEWEG 186 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande