HOMAVELD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOMAVELD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.416.854

Publication

24/01/2014
ÿþr

Voor- behoud. aan he Belgisc Staatsbl

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: d ~ 7~ 74d 8.59-Benaming (voluit) : HOMAVELD

iii I I i II





*1902980

itiGrr°rgt;lega ter $riffiz van ce -achtbank van koophandeJ

Brugge  a ng te de

1 AN, Z1114 Griffie

cer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Bruggeweg 97A

8810 Lichtervelde

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op negen januari tweeduizend eWt veertien , neergelegd op de Rechtbank van Koophandel ver registratie. Dat:

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,;! bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende=, goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;?t de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van!! onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband,: staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen;! voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van

î' voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen;: ;; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of;: t; aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere;; roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, intx eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, int. de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk;s voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,;; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

lI. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN !_

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersoneni of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen: of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1) Er door.

a/ De heer MAENHOUT, Koen Prosper Henri, geboren te Roeselare op 4 juni 1971, echtgenoot van'

mevrouw Vereecke Els, wonende te 8810 Lichtervelde, Stegelstraat 63 .

bl De heer MAENHOUT, Lieven Albert Luc, geboren te Roeselare op 21 augustus 1972, thans ongehuwd,

wonende te 8810 Lichtervelde, Oude Bruggeweg 97 A

cl Mevrouw VEREECKE, Els Mieke, geboren te Tielt op 10 februari 1974, echtgenote van de heer Maenhoutt

;: Koen, wonende te 8810 Lichtervelde, Stegeistraat 63 .

Een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: HOMAVELD

3) Zetel: 8810 Lichtervelde, Oude Bruggeweg 97A

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen;

mod 11.1

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van ¬ derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels verandertijk.

De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B, De onderscheiden rechten van de categorieën A en B worden vastgelegd in huidige statuten en in het interne reglement.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen van de categorie A, zonder nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigende.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan gewijzigd worden, rekening houdende met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Boven dit vaste gedeelte is het kapitaal veranderlijk, zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten  hetzij natuurlijke personen, hetzij rechtspersonen- van het inschrijven op nieuwe aandelen van de categorie B door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, één en ander binnen de door de statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts inschrijven op nieuwe aandelen B, mits toestemming van de raad van bestuur.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Buiten de aandelen die aan zulke inbreng beantwoorden mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en waarvan hij de bijzonderheden bepaalt,

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De heer Koen Maenhout, voornoemd, schrijft in op negenenveertig (49) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend achtendertig euro (E 3.038,00);

2/ De heer Lieven Maenhout, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

3/ Mevrouw Els Vereecke, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij gedeeltelijke volstort door inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (E 62,00).

7) Externe vertegenwoordiging

Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, gekozen en benoemd

door de algemene vergadering.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer

controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene

vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de

controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herverkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

leder bestuurder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de overige bestuurders. Een

bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn

-vervanging kan-worden voorzien: -- ---" ---_-----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mot] 11.1

In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de overige bestuurders voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

De bestuurders kiezen een voorzitter.

Zij vergaderen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de voorzitter of zo deze verhinderd is, van de ondervoorzitter.

De voorzitter is verplicht de bestuurders bijeen te roepen op vraag van minstens één/derde der bestuurders. De bestuurders kunnen slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer

ten minste de helft aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen der aanwezige -

s of vertegenwoordigde leden.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag maar één ander bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden opgenomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en ondertekend door aile aanwezige bestuurders.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee gedelegeerd bestuurders samen optredend of door drie bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

8) Boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het-eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur en voor het eerst in tweeduizend en vijftien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

12) Benoeming bestuurders:

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op drie

en volgende personen als bestuurder te benoemen:

1) De heer Koen Maenhout, voornoemd;

2) De heer Lieven Maenhout, voornoemd;

3) Mevrouw Els Vereecke, voornoemd.

die allen verklaren hierbij het mandaat van bestuurder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en besluiten met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, de heer Maenhout Koen, voornoemd, die aanvaardt, te benoemen ais voorzitter van de raad van bestuur, en de heer Maenhout Koen en de heer Maenhout Lieven, beiden voornoemd, die aanvaarden, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.,

r

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a, mod 11.1

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 9 januari 2014

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 23.07.2015 15328-0180-022
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 17.06.2016 16182-0487-022

Coordonnées
HOMAVELD

Adresse
OUDE BRUGGEWEG 97A 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande