HOORCENTRUM ILSE CLOET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOORCENTRUM ILSE CLOET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.470.451

Publication

15/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

'Griffie Rechtbank Koophandel

BEL

08 -07 - 201

2 7.JUN 2014

rA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,ne An

" Gent Afdderrugge

De griffier

Ondernemingsnr 0862.470.451

Benaming

(voluit) HOORCENTRUM ILSE CLOET BVBA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Ezelpoort 3

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Nota-ris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijcie (Sint-ldesbald) op twintig juni tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOORCENTRUM ILSE CLOET BVBA" gevestigd te 8000 Brugge, Ezelpoort 3 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen, heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Els Van Tuyckom, te Brugge (Sint-Kruis), op drieëntwintig december tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van: veertien januari tweeduizend en vier, onder het nummer 20040114/0005586.

EERSTE BESLISSING

KENNISNAME VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 10/06/2014! waarbij werd beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, zijnde Mevrouw Cloet! , Ilse, voornoemd, van DRIEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EUR (350.000,00 EUR) bruto, voor inhouding van de! , roerende voorheffing van tien procent.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in, het dossier te worden bewaard.

TWEEDE BESLISSING - VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de zaakvoerder en door VGD Bedrijfsrevisoren burg. cvba, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE,: bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in nature van de netto-dividendvordering die de enige vennoot,: Mevrouw Cloet Ilse, voornoemd, heeft op de vennootschap voor een inbrengwaarde van DRIEHONDERD VIJFTIENDUIZEND EUR (315.000,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie: verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

' Een exemplaar van voormelde verslagen zef samen met een afschrift van onderhavige akte worden:

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge.

Het verslag van VOD Bedrijfsrevisoren burg. cvba, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE,: bedrijfsrevisor, besluit als volgt:

"BESLUITEN

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een be; sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOORCENTRUM ILSE CLOET" bestaat uit een inbreng; van schuldvordering ten bedrage van 315.000,00 EUR die de heer en mevrouw Haerynck-Cloet hebben op de' vennootschap. Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel: 537 van het Wetboek Inkomstenbe-lasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

7.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoor-delijk voor' de waardering van de ingebrachte be-standdelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te: geven aandelen ter vergoe-ding van de inbreng in nature evenals voor de na-leving van de fiscale regels met:. betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhou-ding van een roerende voorheffing van 10%,

7.2.De beschrijving van de inbreng in nature vol-doet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarde-ringsmethode gehanteerd voor de waardering van de; ingebrachte schuldvordering, met name de nominale waarde Om de ais tegenprestatie te verstrekken nieuwe: aandelen te bepalen heeft ze enkel de frac-tiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits aile: vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering in-brengen. Hierdoor,

kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten; :

blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Moutlen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.4.Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 30 juni 2013 en de tussen-tijdse cijfers van de inbrenggenietende vennoot-schap;

7.5.In deze omstandigheden zijn de weerhouden me-thoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aan-delen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch ingaat tegen het advies van de Raad van het Insti-tuut van de Bedrijfsrevisoren.

7.6.De vergoeding van de inbreng in nature be-staat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 315,00 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrich-ting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven be-standdelen deel uitmaken van deze inbreng in nature.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapi-taalverhoging van bvba "HOORCENTRUM ILSE cuaEr in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt wor-den

Opgesteld te Kortrijk op 19 juni 2014

(getekenci)VGD Bedrijfisrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING-INSCHRIJVING

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, te verhogen met DRIEHONDERD VIJFTIENDUIZEND EUR (315.000,00 EUR) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (18.600,00 EUR) op DRIEHONDERD DRIEENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EUR (333.600,00 EUR) zonder nieuwe aandelen te creëren, door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare netto-dividendvordering die de enige vennoot, Mevrouw Cloet Ilse, voornoemd heeft lastens deze vennootschap en dit ten belope van DRIEHONDERD VIJFTIENDUIZEND EUR (315.000,00 EUR).

Vervolgens komt Mevrouw Cloet Ilse, voornoemd tussen en verklaart haar netto-dividendvordering lastens de vennootschap ten belope van DRIEHONDERD VIJFTIENDUIZEND EUR (315.000,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De vergoeding voor voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

En dit conform het nieuwe artikel 537 W1892 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013. Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

VIERDE BESLISSING

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING VERWEZENLIJKT IS.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat bijgevolg de wijziging van artikel vier der statuten definitief is en geeft elke machtiging aan de statutair zaakvoerder om voorgaande beslissing uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING

WIJZIGING ARTIKEL VIER DER STATUTEN

Om de statuten ln overeenstemming te brengen met de beslissing toi kapitaalverhoging die voorafgaat, be- , slist de vergadertig artikel VIER van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIER  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD DRIEENDERTIGDUIZEND EN ZESHONDERD EURO (E 333.600,00), en is verdeeld in DUIZEND (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden over-eenkomstig de bepalingen van de wet,"

ZESDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de sta-tutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen be-sluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

" op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoör-dineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

coördinatie.

-verslag bedrijfsrevisor & verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.12.2013, NGL 26.02.2014 14056-0366-015
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 28.02.2013 13056-0182-016
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 28.02.2012 12052-0284-016
09/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 28.02.2011 11052-0032-016
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 26.02.2010 10060-0109-013
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 27.02.2009 09066-0272-013
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 26.02.2008 08058-0250-010
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 28.02.2007 07063-1090-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 30.01.2006 06035-1225-012
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 31.01.2016 16039-0316-015

Coordonnées
HOORCENTRUM ILSE CLOET

Adresse
EZELPOORT 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande