HORISON

Divers


Dénomination : HORISON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.285.041

Publication

07/10/2014
ÿþMW MM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cleiakte,

rv=riGELEGD

VIONITELIR

illtIne11111 30 ,09-

--

Ondememingsnr 0832.285.041

Benaming

(voluit) HORlSON

(verkort) :

Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wittemolenstraat 47, 8200 Sint-Michiels

(volledig adres)

Onderwelp akte: ontbinding en sluiting van de vereffening

Hierbij werden neergelegd de notulen van de algemene vergadering samengekomen op 23 september 2014 die met éénparigheid van stemmen het volgende heeft beslist:

1. De vennootschap wordt vervroegd ontbonden

2. De vereffening wordt gesloten in één akte. Er wordt bijgevolg geen vereffenaar aangesteld.

3. Na vaststelling door de algemene vergadering, dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald en dat het netto-actief van de vennotoschap aan de vennoten wordt toebedeeld, beslist de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de bestuurders.

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de Vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en gedurende de wettelijke termijnen bewaard zullen worden te 8200 Sint-Michiels, Wittemolenstraat 47.

De algemene veràadering verleent tevens volmacht aan de BVBA Lievens Accountancy Services met zetel te 8200 Sint-Michiels, Wittemolenstraat 47 en met ondernemingsnunnmer 0449.630.633, met recht van indeplaatssteliing om eventueel niet-gekende activa die pas na de sluiting van de vereffening opduiken, te innen en over te maken aan de aandeelhouders pro rata hun aandeelhouderschap.

VOLMACHT: De algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lievens Accountancy Services, met maatschappelijke zetel te 8200 Sint-Michiels, Wittemolenstraat 47, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0449.630.533 rechtspersonenregister Gent, afdeling Brugge, alsook zijn aangestelden en/of bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kmispuntbank van Ondernemingen, de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere openbare diensten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief elle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Getekend

Ludo Demeulenaere

Zaakvoerder BVBA Lievens Accountancy Services

Gevolmachtigde

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BE

LGISCH S

BEe:Erie

211g

AATSBle-it

i-recntbank Koophandel

24 SEP 2014

Afdeling Brugge De griffleiffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vs,IFFIE de,

-MCr: -r ,aNl; IrAiv KOoi'FIANr?A

(,atd,qli;tg Brugre)

2 rirSEP.1013

t~wu131 96~~~iu111111111111111§1111111111111111111111111111111§1111111111111111

Ondernemingsnr : 0832.285.041 Benaming

(voluit) : HORISON

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Hierbij neergelegd de notulen van de algemene vergadering samengekomen op 24 september 2013 die met éénparigheid van stemmen hetvolgende heeft beslist:

Wijziging van het boekjaar, thans beginnend op 1 oktober van elk jaar om te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar, om dit te brengen van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Als overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar dat aangevangen Is op 1 oktober 2012 verlengd worden met drie maanden om te eindigen op 31 december 2013.

Hierbij tevens neergelegd de nieuwe gecoordineerde statuten.

Ludo Demeulenaere

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELDE

DIRFrTION

Voor. behouden

aan het " "

Belgisch .. Staatsblad

20

AA r~

771 tà.43

bit ~ 612-al

3.01

(voluit) : HORISON

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge(Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47

Onderwerp akte : OPRICHTING - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Bruno Gerin te 8310 Brugge op tweeëntwintig

december tweeduizend en tien

BLIJKT dat :

1. De Heer Ludo Henri LIEVENS, geboren te Roeselare op zes juni negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregisternummer 570606 341-39, echtgenoot van Mevrouw Martine Schoonvliet nagenoemd, wonende te 8200 Brugge, Grote Thems 1/C.

2. Mevrouw Martine Amanda Isidoor SCHOONVLIET, geboren te Sint-Niklaas op drieëntwintig mei negentienhonderd achtenvijftig, rijksregisternummer 580523 30465, echtgenote van de Heer Ludo Lievens voornoemd, wonende te 8200 Brugge, Grote Thems 1/C.

3. De Heer Ludo Victor Leon DEMEULENAERE, geboren te Oostende op elf augustus negentienhonderd tweeënzestig, rijksregisternummer 620811 345-04, echtgenoot van Mevrouw Maria Van Hee, wonende te Oudenburg, Cottemweg 7. Een cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

BENAMING : "HORISON"

ZETEL : 8200 Brugge(Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47

DOEL : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

I 1111

*11006005+

LEGD" TER GRIFFIE DER . VAN 1SOOPI-tANt]EL TE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememings Benamin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-F LotB - vervolg

behouden r~oa 2.0

'dan

het

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen Staatsblad en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie

" " bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en

waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met naine tot de activiteiten van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen:

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enloflie door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale Wetgeving, loqnberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten,

! voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in

" overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden :Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

"

"

Voor- L B - venrotg uoa x.a

All

I behouden .....

aan het : " rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en

st

Belgisch fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk

E" 1 besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend

°~: boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen

: taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en/of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als

" voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere ondernemingen dan van uitsluitend " professionele aard met uitzondering van wat hiervoor in het doel is vermeld.

De beroepswerkzaamheden van accountant en vant belastingsconsulent worden uitgeoefend onder de eigen professionele verantwoordelijkheid van de accountant en/of van de belastingsconsulent, elkeen respectievelijk in zijn eigen materie.

DUUR : Onbeperkt vanaf oprichting.

KAPITAAL : Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en bestaat uit een vast en een variabel gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan duizend euro (E 1.000).

Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op duizend euro (E 1.000) en is bij de

N oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in duizend (1000) aandelen met een

nominale waarde van één euro (E 1).

Het vast gedeelte van het kapitaal moet ten alle tijde gehandhaafd blijven.

Het minimum kapitaal werd als volgt onderschreven en volstort :

a) door de Heer Ludo Lievens voornoemd (499 aandelen) : vierhonderd negenennegentig euro (E 499);

b) door Mevrouw Martine Schoonvliet voornoemd (2 aandelen) : twee euro (¬ 2);

c) de Heer Ludo Demeulenaere voornoemd (499 aandelen) : vierhonderd negenennegentig euro (E 499).

BESTUUR EN KONTROLE :

Behoudens het geval wanneer er slechts één bestuurder wordt benoemd, wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten. De Ibestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben

van accountant en/of belastingconsulent 'en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden

benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van

vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid

Op de kaatste blz. van Luik ti}vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

l

Luát B - vervolg Mod 2.0

"

heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant en van belastingconsulent; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.I rf"

" ,4~ F

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of

een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één bestuurder telt, moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één bestuurder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze bestuurdér de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

' De bestuurders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen,

" met uitsluiting van de bestuurder zelf, indien deze tevens vennoot is.

' Elke bestuurder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele

kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen

totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders

vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Zonder afbreuk aan artikel 19 en afgezien van bijzondere delegaties, wordt de

" vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders of één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, die van geen volmacht blijk

" moeten geven.

JAARVERGADERING : De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

E aan het

Belgisch Staatsblad

ti :f

"

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

B - vervolg Mod 2.0

afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast

gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de

bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN :

BENOEMING VAN HET BESTUUR

En onmiddellijk hebben comparanten, verenigd in algemene vergadering, tevens

besloten als bestuurders en gedelegeerd bestuurders, waarvan het aantal vastgelegd is op

twee, aan te stellen :

-de Heer Ludo Lievens voornoemd;

-de Heer Ludo Demeulenaere voornoemd

die verklaren deze functie te aanvaarden. Dit mandaat geldt voor een onbeperkte duur

en is onbezoldigd, tenzij anders is bepaald door de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

dertig september tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden binnen de zes maanden na dertig

september tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en

KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de Heer Ludo Lievens, de Heer Ludo

Demeulenaere en Mevrouw Martine Schoonvliet, allen voornoemd, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving

van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, ti verzekeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(Getekend) GERIN Bruno - Notaris

Samen hiermede neergelegd : voll'edige expeditie van voormelde oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aarzelen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HORISON

Adresse
WITTEMOLENSTRAAT 47 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande