HORIZON 105

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORIZON 105
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.803.556

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0170-009
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0049-009
14/08/2012
ÿþ k ,F-e-- =_ .., Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 11 IN il 0 A

*12141663*

Vç behc N

aar

Beiç Staat

NEERGELEGD

.i9, 07. 2012

P,áriffiBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Ondernero ngsnr : Benaming

(voluit) : HORIZON 105

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte

OPRICHTING UTT SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 17 juli 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE NIEUWE HORIZON" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 21, beslist heeft tot de ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HORIZON 105" met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14, en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIKARSTI" met zetel te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 21.

e9 gc)3 sPC

r^

Dat heel het vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE NIEUWE HORIZON" overgaat op twee nieuwe vennootschappen, zijnde:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HORIZON 105" met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14, en

- de besloten vennootschap met beperkté aansprakelijkheid "DIKARSTI" met zetel te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 21.

Deze overgang geschiedt op basis van de jaarrekening van de te splitsen vennootschap per 22 februari 2012.

Alle verrichtingen, vanaf 23 februari 2012 warden geacht te zijn gesteld voor rekening van de uit de splitsing ontstane vennootschappen. Mochten er schulden of vorderingen vóár 22 februari 2012 blijken die niet in de rekeningen per 22 februari 2012 zijn opgenomen, dan zullen deze ten laste worden gelegd van of in opbrengst worden genomen door de twee uit de splitsing ontstane vennootschappen, in verhouding tot hun overgedragen netto-actief.

Hetzelfde geldt voor alle niet in dit voorstel opgenomen thans bestaande rechten en verplichtingen in hoofde van de te splitsen vennootschap.

VERSLAG.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag de dato 17 juli 2012 van de bedrijfsrevisor, de Heer Karel DEPOORTER, kantoor houdend te 8890 Dadizele, Meensesteenweg 146, nopens de inbrengen in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" luidt letterlijk als volgt:

"C. BESLUIT

De oprichting door inbreng in natura van de vennootschap BVBA Horizon 105 bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabèstanddelen ingevolge de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen van BVBA De Nieuwe Horizon.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de voorafgaandelijke schrapping van de hypothecaire inschrijving ten gunste van de ING Bank

De vergoeding van de inbreng in natura van 1.050.781,79 Euro bestaat uit 60 aandelen van de BVBA Horizon 105. De verdeling van de aandelen onder de aandeelhouders van de BVBA De Nieuwe Horizon gebeurt volledig evenredig. Elke 374 aandelen van de BVBA De Nieuwe Horizon bekomen aldus 1 aandeel BVBA Horizon 105 en 1 aandeel BVBA Dikarsti.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Kuurne, 17 juli 2012

(getekend)

Karel DEPOORTER

bedrijfsrevisor

VASTSTELLING STATUTEN.

Als gevolg van de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, wordt het maatschappelijk kapitaal van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" vastgesteld op een miljoen vijftigduizend zevenhonderd éénentachtig euro negenenzeventig cent (¬ 1.050.781,79) en is vertegenwoordigd door zestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

F i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten van de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Nieuwe Horizon" worden vennoot van deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105".

Br worden aan de vennoten van de gesplitste vennootschap "De Nieuwe Horizon" zestig (60) aandelen uitgereikt. Aan elke vennoot wordt tegen driehonderd vierenzeventig (374) aandelen in de gesplitste vennootschap "De Nieuwe Horizon" één (1) nieuw aandeel in de nieuwe vennootschap "Horizon 105" uitgereikt.

De statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" worden als volgt vastgesteld:

Naam : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " HORIZON 105".

Zetel : te 8510 Kortrijk (Marke), Pieter Breughelstraat 14.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

De aanwerving, vervreemding, afbraak, ruiling, het huren en verhuren, het beheer, constructie en transformatie van alle gebouwen en gronden, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan, de algemene coördinatie van bouwwerkzaamheden, makelaar in onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder de exploitatie, de inrichting en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden.

Verhuur en exploitaite van sociale woningen.

Projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappij en en maatschappijen voor goedkope woningen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomité' s, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het verlenen van consulting en management services mbt commerciële

ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en  processen en industriële parken met inbegrip van business development op internationaal vlak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, supply chain, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen en roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, pro specteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De ontwikkeling, productie, aankoop van grondstoffen, verkoop en financieel beheer voor bedrijven, privé-personen en instellingen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

Duur : De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen vijftig duizend zevenhonderd eenentachtig euro negenenzeventig cent (¬ 1.050.781,79).

Het wordt vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

.k. 4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge t De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle : Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. Algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winst  reserves: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - Vereffening : De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

f&

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsb lad



Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt met terugwerkende kracht vanaf 23 februari 2012 tot 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste zaterdag van de maand juni 2013.

3. De algemene vergadering van de nieuwe besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Horizon 105" verklaart volgende persoon tot de functie

van gewone zaakvoerder te benoemen :

- Mevrouw Kristien BAUWENS, wonende te Kortrijk (Marke), Pieter

Breughelstraat 14;

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De duur van dit mandaat is onbepaald.

De zaakvoerder zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerders van de nieuw op te richten

vennootschappen stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name :

De Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flamée & Partners", met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE, Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichters.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.02.2016, NGL 19.02.2016 16048-0152-009

Coordonnées
HORIZON 105

Adresse
PIETER BREUGHELSTRAAT 14 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande