HOT YOGA BRUGGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOT YOGA BRUGGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.613.337

Publication

09/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305834*

Neergelegd

07-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500613337

Benaming (voluit): HOT YOGA BRUGGE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Walweinstraat 17A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op negenentwintig oktober tweeduizend twaalf, nog niet geregistreerd, dat:

A. De Heer HAJEK Karel, van Tsjechische nationaliteit, geboren te Usti Nad Labem (Tsjecho-Slovakije) op 12 januari 1979, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107A 301; niet meer gehuwd.

B. Mevrouw TROSS Mareike Bruni, van Duitse nationaliteit, geboren te Essen (Duitsland) op 2 april 1980, wonende te 9000 Gent, Nonnemeersstraat 23; niet meer gehuwd.

C. De Heer WOUCTERS Sam Florent Maria, geboren te Bilzen op 9 juli 1981, echtgenoot van nagenoemde Mevrouw AVALOS CONTRERAS Jesica, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107B 202.

D. Mevrouw AVALOS CONTRERAS Jesica, geboren te Guadalajara (Mexico) op 18 mei 1984, echtgenote van

voornoemde Heer WOUCTERS Sam Florent Maria, wonende te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107B 202.

Onder elkaar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de

statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal

als naam dragen "HOT YOGA BRUGGE".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Walweinstraat 17A, met gevolg dat het

vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

A/ De studie, beoefening en verspreiding van yoga;

B/ Het verstrekken van yoga-onderwijs, het verstrekken van opleiding, het organiseren van alle mogelijke cursussen omtrent persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling en het bereiken van een geestelijk evenwicht; C/ Coaching en de organisatie van theorethische, praktische en creatieve workshops en seminaries, evenals de beoefening en het onderwijs van andere aanverwante disciplines.

D/ Het aanbieden van kwalitatieve lessen "Hot Yoga" in Brugge door gecertificeerde en ervaren Yoga-leraars. "Hot Yoga" is een yoga-discipline die beoefend wordt in een ruimte die verwarmd wordt tot maximaal veertig graden Celsius (40°C). Ze bestaat uit een serie van zesentwintig houdingen speciaal ontworpen om spieren en gewrichten in optimale volgorde te stretchen. Door de warmte wordt de flexibiliteit bevorderd, blessures vermeden en wordt het lichaam ontgift.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 29 oktober 2012.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst in speciën en volstort bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat zij nog dienen afbetaald te worden ten belope van drieëntwintigduizend achthonderd euro (¬ 23.800,00), als volgt:

- door de Heer Karel Hajek, voornoemd, a rato van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00);

- door Mevrouw Mareike Tross, voornoemd, a rato van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00); - door de Heer Sam Woucters, voornoemd, a rato van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00); - door Mevrouw Jesica Avalos Contreras, voornoemd, a rato van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00);

Het hiervoor genoemde bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort op een bijzondere rekening met nummer BE51 6528 2666 1162, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank. Het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op zesentwintig oktober jongstleden wordt door de notaris in bewaring gehouden.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college, met uitzondering voor wat de handelingen betreft die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, zoals verder vertoond onder artikel 11.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerders hebben de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 -Vertegenwoordiging der vennootschap.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden. Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

1. De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni te veertien uur (14.00u).

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Algemene Vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de Algemene Vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

2. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen te worden gehouden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

3. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen voor de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1)vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. De voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijk reserve, die aldus deze reserve op minder zou brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo van de winst.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijk aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 24 - Vereffening - Verdeling.

Luik B - Vervolg

Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene

Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun

bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming.

De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de

vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

OVERGANGS - EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de oprichting en zal eindigen op 31 december 2013.De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni 2014.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien oktober tweeduizend en twaalf.

Benoeming:

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaren de oprichters, die de

geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen:

- aan te stellen als niet-statutaire Zaakvoerders,

1) de Heer Karel HAJEK, voornoemd;

2) Mevrouw Mareike TROSS, voornoemd;

3) de Heer Sam WOUCTERS, voornoemd;

4) Mevrouw Jesica AVALOS CONTRERAS, voornoemd;

Die allen deze opdracht aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur vanaf 29 oktober

2012.

De opdracht van alle zaakvoerders is onbezoldigd.

Ingeval van overlijden, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen van één van hen, zal de functie van

zaakvoerder van rechtswege en zonder dat een nieuwe benoeming door de Algemene Vergadering vereist is,

verder alleen worden uitgeoefend door de andere zaakvoerders.

- Geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het Wetboek van Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de oprichtingsakte de dato 29 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16561-0047-011

Coordonnées
HOT YOGA BRUGGE

Adresse
WALWEINSTRAAT 17, BUS A 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande