HOUSE OF TALENTS

Divers


Dénomination : HOUSE OF TALENTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 828.170.360

Publication

15/09/2014
ÿþmod 111

rr:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1\14.1111\111 MO:n8TEU R 09 BELGE

IELGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

2 8 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

-871111b

ondernemingsnr : 0828.170.360

Benaming (voluit): House Of Talents

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Voor-behoucle aan het Belgise Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: President Kennedypark, 8c

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Ontslag bestuurders - kapitaalvermindering - wijziging statuten

jEr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy :iVancoppernolle te Kortrijk op 25 juli 2014, die eerstdaags zal itleboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de

:olitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap!'; Of Talents" onder meer de volgende beslissingen heeft. 1;genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt het ontslag aangeboden door

- de société civile naar Monegaskisch recht "Castillon", met pzetel te Monaco (Monaco), 31-33, Avenue des Papalins (ingeschreven in het registre spécial des sociétés civiles van Monaco onder!': !nummer 08 SC 13399);

- de société en commandite simple naar Luxemburgs rechtH "Vandeputte-Cornette & Cie" (voorheen: naamloze vennootschap piTanel"), met zetel te 4770 Pétange (Groothertogdom Luxemburg), rue Prince Jean (ingeschreven in het handelsregister te Luxembure :i(Groothertogdom Luxemburg) onder nummer B 176.922);

en beslist in hun vervanging te voorzien en te benoemen tot. bij komende bestuurder voor de duur die eindigt na de gewone algemene vergadering van 2020, te weten de besloten vennootschap rnet beperkte aansprakelijkheid "World Of Talents", met zetel te A500 Kortrijk, President Kennedypark, 8C (belasting op de ::.toegevoegde waarde nummer BE 0555.937.484, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste:,: .1:vertegenwoordiger de heer Vernaeve Wim Gilbert Maria, wondende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef, 35.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de drie categorieën van aandelen op te

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met twee miljoen eenendertigduizend zeshonderdvierentachtig euro eenendertig cent (2.031.684,31 EUR) om het te brengen van drie miljoen euro

(3.000.000,00 EUR) op negenhonderdachtenzestigduizend

ciriehonderdvijetien euro negenenzestig cent (968.315,69 EUR) door inkoop door de vennootschap van tienduizend zeshonderdzesentachtig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(10.686) eigen aandelen, met het oog op de onmiddellijke vernietiging ervan en kapitaalvermindering.

Vaststelling.

De vergadering stelt vervolgens de inkoop vast van de voormelde tienduizend zeshonderdzesentachtig (10.686) aandelen en de vermindering van het kapitaal met twee miljoen eenendertigduizend zeshonderdvierentachtig euro éénendertig cent (2.031.684,31 EUR) euro ingevolge de onmiddellijke vernietiging.

Deze terugbetaling mag slechts plaatshebben mits inachtneming van de termijnen gesteld in artikel 613 van het wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de vennootschap thans jegens derden en in rechte vertegenwoordigd wordt door één bestuurder.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist van volledig nieuwe statuten aan te nemen rekening houdend met de bestaande kenmerken om deze aan te passen aan de genomen beslissingen, de opheffing van de categorieën van aandelen en de thans vigerende wetgeving, houdende tevens:

- aanpassing voorkeurrecht bij kapitaalverhoging indien aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik;

- wijziging van de bepalingen nopens de overdracht van effecten;

- herformulering van de bepalingen inzake werking, samenstelling, bijeenroeping en notulen van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: "House Of Talents".

Artikel 2 - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 8C.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van

bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers,

opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden :

1) Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel , roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of serai -publieke instelling.

2) Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Seetsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van

inbreng, participatie, investering of anderszins, bij

vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geinteresseerd zijn.

3) Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

4) De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen -van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels- en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

5) De vennootschap kan elle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en elle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie.

6) Het uitoefenen van tewerkstellingsactiviteiten zoals bepaald in de Ordonnantie van 26 juni 2003 betreffende het gemengd beheer van de arbeidsmarkt in het Brussels hoofdstedelijk gewest.

7) Het uitoefenen van de dienstverlening "arbeidsbemiddeling", zoals omschreven in het Decreet van 13 maart 2003 betreffende de erkenning van de arbeidsbemiddelingsbureau's.

8) Het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling zoals omschreven in het Decreet van 13 april 1999 met betrekking tot de private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest.

9) Voor zover de regionale wetgeving het toelaat , elle vormen van arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing, uitzendactiviteiten, private bemiddeling, loopbaanbegeleiding, jobcoaching en elle andere diensten die betrekking hebben op het beheer van de menselijke hulpbronnen (inclusief opleiding, bijstand en advies op het vlak van

personeelsbeleid, onderaannemingsactiviteiten,

informatietechnologie en telecom) en zo verder.

10) Alle handelingen met betrekking tot het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen, evenals elle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten; meer in het bijzonder, advies naar uitzendkantoren, selectiekantoren en aanverwante sectoren.

11) Alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtst reeks of onrechtstreeks bet rekking hebben op haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch §tàatsblad

"

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Beigisch §tàatsblad

12) Op elke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen ofl vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkwaardig doel hebben of die de ontwikkeling van het doel van de vennootschap kunnen bevorderen;

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap elle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

negenhonderdachtenzestigduizend driehonderdvijftien euro

negenenzestig cent (968.315,69 EUR), vertegenwoordigd door negentienduizend driehonderdveertien (19.314) aandelen zonder

vermelding van waarde, die elk één/negentienduizend

driehonderdveertiende van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12 - Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16 - Besluitvorming van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

In de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord: van de bestuurders.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Indien de vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 18 - Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 21 - vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden jegens derden en in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door één bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 23 - Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere or buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen warden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24 - Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vex5r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 30 - Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33 - Boekjaar - Jaarrekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

Voorbehouden aan het Belgisch ptàatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

mod 11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 34 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 38 - Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

Volmacht : de aandeelhouder te weten de heer Rousseau Steve wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pottelberg, 175 werd vertegenwoordigd door de heer Vernaeve Wim, voornoemd, krachtens een onderhandse volmacht die aan het proces-verbaal gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 25 juli 2014; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch ptàatsbiaci

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0568-016
28/02/2011
ÿþMod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1l 011 011111111 MII 111 11111 fil M I1I

" 11031893"

Vo beho

aan

Belg Staat

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTTIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0828.170.360

Benaming

(voluit) : House Of Talents

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : President Kennedypark 8 c, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder! Benoeming Bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 28 januari 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van de stemmen werd beslist tot:

- Het ontslag van de Commanditaire vennootschap LO-CO, met zetel te 7750 Mont-De-L'enclus, Rue Verte Voie 32, KBO nr. 0898.011.449, vast vertegenwoordigd door mevrouw Mireille De Keyser, rijksregister 75.10.02-052.78 als bestuurder.

- De benoeming van de Commanditaire vennootschap ROUSSEAU, met zetel te 8510 Kortrijk ( Marke), Pottelberg 175, KBO nr. 860.422.959 vast vertegenwoordigd door de heer Steve Rousseau rijksregister 72.10.09-349.10 als nieuwe bestuurder.

Steve ROUSSEAU

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2011
ÿþOp de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELO

DIRECTION

j1111sR1R1R11uu1111

NEERGELEGD

-7. 41, 2411

RECeK KOOPHANDEL

RTRIJK

f 3 -07- 2W1

BELGISCH STAATSF3LAr. BESTü~rt

Ondernemingsnr : 0828.170.360

Benaming : HOUSE OF TALENTS

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 8c

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Wijziging doel  Rechtzetting materiële misslag - Wijziging statuten.

Uit een proces-verbaal (D16616) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 27 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer besloten heeft :

1° om het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten :

"- het uitoefenen van tewerkstellingsactiviteiten zoals bepaald in de Ordonnantie van 26 juni 2003 betreffende het gemengd beheer van de arbeidsmarkt in het Brussels hoofdstedelijk gewest;

- het uitoefenen van de dienstverlening "arbeidsbemiddeling", zoals omschreven in het Decreet van 13 maart 2003 betreffende de erkenning van de arbeidsbemiddelingsbureau's;

- het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling zoals omschreven in het Decreet van 13 april 1999 met betrekking tot de private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest;

- voor zover de regionale wetgeving het toelaat, alle vormen van arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord, zoals, maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing, uitzendactiviteiten, private bemiddeling, loopbaanbegeleiding, jobcoaching en alle andere diensten die betrekking hebben op het beheer van de menselijke hulpbronnen (inclusief opleiding, bijstand en advies op het vlak van personeelsbeleid, onderaannemingsactiviteiten, informatietechnologie en telecom) en zo verder;

- alle handelingen met betrekking tot het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen, evenals alle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten; meer in het bijzonder, advies naar uitzendkantoren, selectiekantoren en aanverwante sectoren;

- alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel;

- op elke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkwaardig doel hebben of die de ontwikkeling van het doel van de vennootschap kunnen bevorderen;

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

2° om de laatste drie woorden van de eerste zin van artikel 19 van de statuten te schrappen, zodat dientengevolge de eerste zin van artikel 19 van de statuten thans luidt als volgt : "De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door de raad van bestuur of door de voorzitter van de raad van bestuur."

3° de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- een volmacht, aangehecht;

- het verslag van de raad van bestuur betreffende de uitbreiding van het doel;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IMBU

2

MONITEUR BELGE

15 47- Mi

3ELGISCH STAATSBL:\

Ondernemingsnr : 0828.170.360

Benaming

(voluit) : HOUSE OF TALENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; PRESIDENT KENNEDYPARK 8C  8500 KORTRIJK (volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG  BENOEMING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 25/07/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

Het ontslag van onderstaande bestuurders te aanvaarden met ingang vanaf heden:

o De heer Steve Rousseau;

o Rousseau Comm V, vast vertegenwoordigd door de heer Steve Rousseau;

- MC Pro bvba met maatschappelijke zetel te Pottelberg 175, 8510 Marke en ondernemingsnummer 0547.999.520, vast vertegenwoordigd door Steve Rousseau te benoemen als bestuurder met ingang vanaf heden tot de Algemene Vergadering van 2020. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Cofpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5A, 9230 Wetteren, sa men of ieder. afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle bevoegdheden te verlenen met betrekking tot alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting' bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en de ondertekening en neerlegging van de formulieren I tot publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de ondertekening en neerlegging van de formulieren II tot wijziging van de registratie van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist MC Pro BVBA, met maatschappelijke zetel te Pottelberg 175, 8510 Marke en ondernemingsnummer 0547.999.520 vast vertegenwoordigd door de heer Steve Rousseau te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 25/07/2014.

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag BAV d.d. 25/07/2015.

De heer Bartel Decroos

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOUSE OF TALENTS

Adresse
Zetel ; PRESIDENT KENNEDYPARK 8C  8500 KORTRIJK (volledig adres)

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande