HOUTBEWERKING CALLENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTBEWERKING CALLENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.825.926

Publication

28/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-07-2014

Griffie

*14306791*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556825926

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HOUTBEWERKING CALLENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op veertien juli tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Callens, Filip Jozef Hubert, rijksregister nr 74.04.19-261.72, identiteitskaart nr 5918226616-51, geboren te Izegem op negentien april negentienhonderd vierenzeventig, wettelijk gescheiden, wonend te 8800 Ledegem, Rollegemstraat nr 42;

2° Heer Callens, Kristof Rafaël Monica, rijksregister nr 77.12.05-181.12, identiteitskaart nr 5918059316-76, geboren te Izegem op vijf december negentienhonderd zevenenzeventig, wonend te 8770 Ingelmunster, Duikerstraat nr 36; echtgenoot van Mevrouw Vandewalle, Barbara Liesbeth; gehuwd zonder voorafgaand huwelijkscontract, ongewijzigd.

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT.

2/ Naam: "HOUTBEWERKING CALLENS".

3/ Zetel: 8770 Ingelmunster, Touwstraat nummer 17.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten, leveren en plaatsen van alle timmer- en schrijnwerk van gebouwen in de ruimste zin van het woord;

- onderneming voor het plaatsen en leggen van parketvloeren;

- onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitendeuren, ramen, vensterluiken, dakgebinten, keukens, ingemaakte kasten, trappen en leuningen, en meubilerinng; - aan- en verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed;

---evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden.

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, optreden als vereffenaar van andere vennootschappen, voorschotten of leningen toestaan of ontvangen van aandeelhouders en/of zaakvoerders en/of derden, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4

Onderwerp akte :

Touwstraat 17 8770 Ingelmunster

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: onbepaalde tijd.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIG DUIZEND euro (¬ 25.000,00), verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdvijftigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van VIJFENTWINTIG DUIZEND euro (¬ 25.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE40 7440 4643 1263 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 juli laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbepaalde duur, die aanvaardt: Heren Filip en Kristof CALLENS voornoemd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Evenwel, met betrekking tot alle handelingen

# die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) voor de aankoop van goederen of grondstoffen, voor het maken van kosten en voor investeringen, overschrijdt,

# en alle handelingen (zelfs voor een lager bedrag) betreffende:

-het in dienst nemen en ontslaan van werknemers;

-het verwerven, vervreemden, bezwaren met zakelijke rechten of hypothekeren van onroerende goederen;

-inpandgave van de handelszaak der vennootschap;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

-borgstellingen, avalverleningen en aanverwante waarborgen;

-het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het oprichten van andere vennootschappen of ondernemingen of het erin deelnemen op welke wijze ook;

-het ondertekenen van alle authentieke akten.

---is de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, en geldt niet voor de statutaire zaakvoerder(s). De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is; iedere algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2016.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 1 juli 2014 tot en met 31 december 2015.

10/ De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat alsmede van de voorheen aangelegde reserves en overgedragen resultaten en dit conform de regels van het boekhoudrecht en het vennootschapsrecht.

Bij liquidatie van de vennootschap zullen de aandeelhouders zich schikken naar de heersende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke bepalingen. Activa en passiva die op datum van de sluiting van de vereffening zouden bestaan of in de toekomst zouden ontstaan wegens het bestaan van de vennootschap, komen ten goede of zijn ten laste van een persoon of personen, die de aandeelhouders aanwijzen. De aandeelhouders kunnen een persoon of personen volmacht geven om de tegoeden in ontvangst te nemen via een aan te duiden financiële rekening.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. Heren Filip en Kristof CALLENS, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan ACCOUNTANCY VANDE MAELE ABDON & PARTNERS BVBA met zetel te 8780 Oostrozebeke, Meulebekesteenweg 39, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 25.07.2016 16356-0178-016

Coordonnées
HOUTBEWERKING CALLENS

Adresse
TOUWSTRAAT 17 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande