HOUTCREATIES VANTOMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTCREATIES VANTOMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.875.723

Publication

25/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

8.aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo : De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ontbinding

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

9.Bestuur :

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, en dit voor zover dit optreden betrekking heeft op rechtshandelingen waarvan de waarde maximum tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) betreft.Boven dit bedrag is het gezamenlijk akkoord vereist. Zij kunnen, ieder afzonderlijk, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Worden tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd :

" de Heer Vantomme Ward, voornoemd ;

" de Heer Vantomme Wim, voornoemd ;

10.Controle :

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Aan en verkoop van hout en aanverwante producten;

-Productie, aan- en verkoop van tuinhuizen, carports, afsluitingen, poorten, terrassen enzovoort;

-Gevelbekleding in hout;

-Alle binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk, parketvloeren en terrassen;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van een

eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, roerende en onroerende goederen verhuren, onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, het nemen van participaties in derde aanverwante ondernemingen en vennootschappen.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen.

- De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ondersteuning verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen of ook bij wijze van bijstand inzake bestuur, beheer en administratie.

- De vennootschap mag ten voordele van derde partijen alle borgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheken bezwaren.

- De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoeders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden verlenen aan derde partijen.

Dit alles in de meest ruime zin. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

12.Jaarvergadering :

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij

alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan gedurende de tussentijd De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, worden hier thans overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigd.

De comparanten bevestigen bij deze de overname van alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan binnen de twee jaar voorafgaandelijk aan het verlijden van onderhavige akte.

4. Er wordt momenteel geen commissaris benoemd gezien de vennootschap hiertoe niet wettelijk verplicht is.

- een expeditie, afgeleverd vóór registratie, van de oprichtingsakte dd. 20 februari 2015.

Gelijktijdig neergelegd :

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HOUTCREATIES VANTOMME

Adresse
REKKEMSESTRAAT 256 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande