HR AGENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HR AGENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.908.566

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 14.02.2014 14040-0061-013
07/11/2013
ÿþ~ 'º%

(rM Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-1

Voor behou n aan h1 Belgisi

id~um~ium~umu~u~wm~

013

Ondernemingsnr : 0837.908.566

Benaming

(voluit) : HR AGENCY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Filip van Arteveldestraat 10, 8840 Staden (VVestrozebeke) Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 1/10/2013 gehouden ten zetel ,van de vennootschap

werd met eenparigheid van stemmen beslist wat volgt:

Om met onmiddellijke ingang de benoeming van dhr. Collette Ward, wonende te 8840.

Staden (Westrozebeke), Filip van Arteveldestraat 10, tot zaakvoerder te aanvaarden.

Mevr. Veronique Devreker

Zaakvoerder

(PO eiFgetlem. ,teti lLuik liDeaffeeil

: emm ai liipegeeetigtameitïb`tFuegi'ereee eilálGbs. i%w ee,pdt9 geeeowe 1

geme de rrietee§ffli t 1~ aime tvaiº% &demi tkP mtigeweefew

*im~:: lem et1tÆle1`etïite

'" ettiv

28/07/2011
ÿþ Nad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : oei . ?. 5q

Benaming

(voluit) : HR AGENCY

11111111111111111111111

*11116514*

ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8840 Staden (Westrozebeke), Filip van Arteveldestraat 10 Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 12 juli 2011, neergelegd op de'

Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

1. Mevrouw DEVREKER, Veronique Silvia Olivia Patricia, geboren te Roeselare op 31 december 1977,

echtgenote van de heer Ward Collette, wonende te 8840 Staden (Westrozebeke), Filip van Arteveldestraat 10.

" 2. De heer COLLETTE, Ward Henri Maria, geboren te Roeselare op 1 februari 1976, echtgenoot van;

mevrouw Veronique Devreker, wonende te 8840 Staden (Westrozebeke), Filip van Arteveldestraat 10.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: HR AGENCY

3) Zetel: 8840 Staden (Westrozebeke), Filip van Arteveldestraat 10

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in'

" samenwerking met derden:

- Het uitoefenen van tewerkstellingsactiviteiten zoals bepaald in de Ordonnantie van 26 juni 2003: betreffende het gemengd beheer van de arbeidsmarkt in het Brussels hoofdstedelijk gewest,

- Het uitoefenen van de dienstverlening "arbeidsbemiddeling", zoals omschreven in het Decreet van 13; maart 2003 betreffende de erkenning van de arbeidsbemiddelingsbureau 's.

- Het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling; zoals omschreven in het Decreet van 13 april 1999 met betrekking tot de private arbeidsbemiddeling in het.

Vlaamse Gewest. "

- Voor zover de regionale wetgeving het toelaat, alle vormen van arbeids-bemiddeling in de breedste zin van' het woord, zoals, maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, screening, testing,' uitzendactiviteiten, private bemiddeling, loopbaanbegeleiding en job coaching, en alle andere diensten die; betrekking hebben op het beheer van de menselijke hulpbronnen (inclu-sief opleiding, bijstand en advies op het; vlak van personeelsbeleid, onderaannemingsactiviteiten, informatietechnologie en telecom) en zo verder.

- Alle handelingen met betrekking tot het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de; commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen, evenals alle; activiteiten inzake tussenprestaties inhandel en diensten; meer in het bijzonder; advies naar uitzendkantoren, selectiekantoren en aanverwante sectoren.

- Alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of' onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

- Het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende, het verwerven, aanhouden en beheren. ' van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze: vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en' ' vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen, en andere rechtspersonen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering end deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

- Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren,; beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van aile gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin, blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

van het woord, alle immobiliere verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorhebouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband niet het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag, in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, onder-nemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel na-streven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en onder-nemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering kan, mits naleven van aile beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) Mevrouw Veronique Devreker, voornoemd, schrijft in op negenennegentig (99) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00)

2) De heer Ward Collette, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van november om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en dertien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw Veronique Devreker, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING bank.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 12 juli 2011

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 11.01.2016 16015-0068-015

Coordonnées
HR AGENCY

Adresse
FILIP VAN ARTEVELDESTRAAT 10 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande