HRINTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HRINTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.960.268

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0089-011
16/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELEGO

,Luik B

a 3. 04, 2012

II'iI I'iI IIl lI I1I 1ll III I1I

*12074063*

V' beh. aai Bel Staa

RElH'f ANlt

Ondernemingsnr Benaming (voluit) Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) Onderwerp(en) akte

$LjW.' o..261

HRinta

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bosstraat 16 - 8780 Oostrozebeke

Oprichting

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 2 april 2012, ter registratie te

Izegem, blijkt dat

De heer Lieven BEEL, geboren te Kortrijk op 26 januari 1976, en zijn echtgenote, mevrouw Lieselotte

LAMPAERT, geboren te Kortrijk op 17 mei 1979, beiden wonende te 8780 Oostrozebeke, Bosstraat 16,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'HRinta'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Bosstraat 16,

2. De vennootschap heeft tot doel:

I, Voor rekening van derden:

Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers.

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement, alsook op het domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers.

l!. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

E1 het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ .18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door de heer Lieven BEEL werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) werd volstort.

Door mevrouw Lieselotte LAMPAERT werd ingeschreven op vijftig (50) aandelen, waarop drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de derde zaterdag van de maand december om 10 uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Lieven BEEL te 8780 Oostrozebeke, Bosstraat 16, wordt voor onbepaalde duur aangesteld als statutair zaakvoerder.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN.

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten op 30 juni 2013;

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde zaterdag van de maand december in het jaar 2013, om tien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN,

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

17/02/2015
ÿþ Luik B Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(II(fuw~~09a

1 2fi

NEERGELEGD

19 1AtM, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, CafiriÏfiiéORTRIJK

0844.960.268

HRinta

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bosstraat 16 - 8780 Oostrozebeke

Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Ondernemingsnr Benaming Rechtsvorm Zetel" Onderwerp(en) akte :

Voo

behou aan Beige

Staats

MONITEUR BELGE

0S -02- 2C:5

opLGISGN STAATSBLA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke op 22 september2014, geregistreerd op het 1s1° registratiekantoor Kortrijk 2 op 1 oktober 2014, register BA5 boek 115 blad 92 vak 15, heeft de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hrinta volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  ONTBINDING

a) verklaring dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het, Wetboek van vennootschappen:

-verslag van het bestuursorgaan;

-verslag van een bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3.

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per éénendertig augustus tweeduizend veertien.

b) bevestiging externe wettigheid

bevestiging door de notaris van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Ontbinding van de vennootschap met ingang vanaf 22 september 2014, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"t5. BESLUIT

M het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van HRINTA BVBA een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft; van 190.967,02 EUR en een netto actief van 156.045,33 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wil bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeef', onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

18 september 2014

De Bedrijfsrevisor

(handt.)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o. v. v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door de heer André Geeroms"

TWEEDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

Aanstelling van de heer Lieven BEEL ais vereffenaar.

De aanstelling werd intussen bekrachtigd ingevolge vonnis uitgesproken op de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk op datum van 2 oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

pe vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle' handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

PERDE BESLUIT  KWIJTING ZAAKVOERDER

Beëindiging mandaat van de huidige zaakvoerder.

Besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLUIT UITKERING VOORSCHOT LIQUIDATIEBONUS

Vaststelling dat uit voormelde staat van activa en passiva per éénendertig augustus tweeduizend veertien een eigen vermogen blijkt van honderd zesenvijftigduizend vijfenveertig euro drieëndertig cent (¬ 156.045,33) samengesteld als volgt:

-kapitaal: ¬ 6.200,00

Geplaatst kapitaal: ¬ 18.550,00

Niet-opgevraagd kapitaal: ¬ 12.350,00

-wettelijke reserve: ¬ 1.855,00

-beschikbare reserves: ¬ 147,990,33

Besluit om - op basis van de voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap - over te gaan tot een eerste uitkering aan de vennoten in het kader van de verdeling van het vermogen waarbij een gedeelte van de liquide middelen, met name ten belope van een brutobedrag van honderd vijfenveertigduizend euro (145.000,00), fiscaal toegerekend op het gestort kapitaal ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en vervolgens op de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van honderd achtendertigduizend achthonderd euro (¬ 138.800,00), verdeeld zullen worden onder de vennoten pro rata hun deelname in het kapitaal van de vennootschap in vereffening.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGING AAN DE VEREFFENAAR

Machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van voormeld besluit tot eerste uitkering.

ZESDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

Opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de

optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde Instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deioitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Sarah Verkimpe.,

Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

Mevrouw Natalie Van Haver.

Voor eensluidend uittreksel,

Henk DEKIERE, notaris te Oostrozebeke

tegelijk neergelegd:

afschrift akte,

-bijzonder verslag bestuursorgaan,

bijzonder verslag bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.06.2015, NGL 27.01.2016 16033-0425-011

Coordonnées
HRINTA

Adresse
BOSSTRAAT 16 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande