HUBERT DAMMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUBERT DAMMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.964.278

Publication

22/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGFLs"=GD P{P~

2014 v

;ATSBL.AD

06. 05. 20U

kÓüPHANDEL REC TBN' Be il..

1

~~~0l,liC-- -- - -



Ondernemingsnr : 0472.964.278

Benaming

(voluit) : HUBERT DAMMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenovenstraat 4 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing, opgemaakt op 22 april 2014, overeenkomstig de artikelen 677

en 743 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

bij de splitsing betrokken vennootschappen :

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUBERT DAMMAN, met zetel te 8790 Waregem, Steenovenstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0472.964.278 (partieel te splitsen vennootschap)

2. de nieuw op te richten besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid JULES & JUSTINE, die zetel zal hebben te 9681 Nukerke, Fonteineweg 6 (verkrijgende vennootschap)

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap :

Vanaf één januari tweeduizend en veertien worden de handelingen van de BVBA HUBERT DAMMAN boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA JULES & JUSTINE, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de BVBA HUBERT DAMMAN dat naar de voormelde verkrijgende BVBA JULES & JUSTINE overgaat.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de verkrijgende vennootschap alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap aan de vennoten van de BVBA HUBERT DAMMAN uitgereikte aandelen in de BVBA JULES & JUSTINE, geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en veertien,

- Ruilverhouding

Aan de vennoten van de BVBA HUBERT DAMMAN wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de BVBA HUBERT DAMMAN door de BVBA JULES & JUSTINE, per aandeel van de BVBA HUBERT DAMMAN één (1) nieuw aandeel van de BVBA JULES & JUSTINE uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap, Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na de publicatie van het splitsingsbesluit. - De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld om de aandelen van de nieuw op te richten BVBA JULES & JUSTINE uit te geven aan de vennoten van de partieel te splitsen BVBA HUBERT DAMMAN evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap, zodat artikel 746 niet van toepassing is.

- leder bijzonder voorde& toegekend aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschap :

Aan de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap en aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap, de nieuw op te richten BVBA JULES & JUSTINE, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

11111 BE

*14104966*

JCONITEUR

15 -05- G1SCH ST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

ln de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen houders van aandelen die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Aan elke vennoot van de partieel te splitsen vennootschap BVBA HUBERT DAMMAN wordt per aandeel van de BVBA HUBERT DAMMAN één (1) aandeel van de nieuw op te richten BVBA JULES & JUSTINE toegekend.

De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de BVBA HUBERT DAMMAN per 31/12/2013.

De bodemattesten met betrekking tot de over te dragen activa werden door OVAM afgeleverd op 11 april

2014.

Elk van deze bodemattesten bepaalt letterlijk hetgeen volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Waregem, op 22/0412014.

Getekend:

Mevrouw Marie Therese Van Parys

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 11.04.2014 14091-0575-013
16/09/2014
ÿþmod 11.1

----- - ........ -- " - ....... " " " "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14170510*

Ondernemingsnr : 0472.964.278

Benaming (voluit) Hubert Dammen

(verkort)

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Steenovenstraat, 4

8790 Waregem

Onderwerp akte :Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & '

Justine" - statutenwijziging

Er blij kt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy

Vancoppernone te Kortrijk op 17 juli 2014, die eerstdaags zal; geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de Ibuitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap meti beperkte aansprakelijkheid "Hubert Daman" onder meer de volgende! ibeslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING: vereenvoudigde procedure - Kennisname vanji de documenten.

Vereenvoudigde procedure.

De vergadering stelt vast dat de aandelen van de nieuwe :vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste .vennootschap evenredig zijn aan hun rechten in het kapitaal van dezeii lvennootschap.

Verslagen en voorafgaande verklaringen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen vermeld in de agenda.

De vergadering verklaart aldus kennis te hebben genomen van de :inhoud van deze documenten en verslagen :

De zaakvoering van de onderhavige vennootschap heeft op 22 april 2014 een splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 1743 van het wetboek van vennootschappen.

De oprichter heeft een verslag opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

De bedrijfsrevisor heeft op 16 juli 2014 een schriftelijk :verslag opgesteld conform artikel 219 van het wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van onderhavige partiële splitsing.

Het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor 'letterlijk als volgt

"6. Besluit

In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van JULES & JUSTINE BVBA, vennootschap die gevestigd zal zijn te 9681 Nukerke, Fonteineweg 6, werden wij op 5 mei 2014ij ,iverzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 746

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

MONI EUR BELGE NEERGELEGD

09 -09- 2014 3 0 MI 2014

BELGISC H STAATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, ari:L KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mM1M

verwijzend naar artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in de op te richten BVBA JULES & JUSTINE.

Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Audit, vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor dat :

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen

bestanddelen aan de op 31 december 2013 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in 'going concern'-optiek.

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng,

n1.1.248.709,21 EUR, bedraagt de uitgifte van 55.352 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/55.352ste van het maatschappelijk kapitaal.

De 55.352 aandelen vertegenwoordigen een kapitaal van 1.159.398,08 e.

4. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

5. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

6. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura.

Aangezien we geen zekerheid hebben betreffende de inbaarheid van het openstaande klantensaldo, geven we een voorbehoud voor een bedrag van e 447,92. Eveneens is de inning van het te ontvangen bedrag van f 24.914,18 ten opzichte van Ertalyn BVBA onzeker. Daarom nemen we ook een voorbehoud op voor dit bedrag van e 24.914,18.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de

vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continufteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouder van de te splitsen vennootschap, Hubert Damman BVBA toe te kennen 55.352 aandelen, zijnde de burgerlijke maatschap 'Famile Damman', behoudens de hierboven genoemde voorbehouden.

De inbreng in de BVBA JULES & JUSTINE geschiedt onder

Op de laatste blz. van Luik vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

reul1M

opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van Hubert Damman BVBA, overeenkomstig het terzake opgestelde splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 6 mei 2014 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. De overdrager zal elle in het huidige verslag niet beschreven activa- en passivabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden behoudens de zaken die rechtstreeks betrekking hebben of voortvloeien uit bestanddelen die worden afgesplitst naar de nieuwe vennootschap.

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en elle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, zullen worden toebedeeld aan de BVBA Hubert Daman, dit evenwel in zoverre de niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en elle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt niet toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die bij de BVBA Huber Damman blijven of aan activa- of passivabestanddelen die naar de nieuw op te richten BVBA JULES & JUSTINE overgaan, in welk geval zij zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of possivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen 'fairness-opinion' omvat.

Drongen, 16 juli 2014"

TWEEDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine" - Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de vennootschap.

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing van de vennootschap waarbij de onderhavige vennootschap zonder ophouden te bestaan de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "verhuur van cafés en klantenprospectie" vormt, overdraagt aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine", met zetel te 9681 Maarkedal (Nukerke), Fonteineweg, 6 overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Vergoeding.

1. De aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine" zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de gesplitste vennootschap "Hubert Damman" in de volgende ruilverhouding : iedere houder van één (1) aandeel in de gesplitste vennootschap "Hubert Dammam" krijgt één (1) aandeel in de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine".

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

2. Het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt gevormd door:

- het af te splitsen deel van het geplaatst kapitaal van de gesplitste vennootschap "Hubert Damman", zijnde een miljoen honderdnegenenvijftigduizend driehonderdachtennegentig euro acht cent (1.159.398,08 EUR);

- onttrekking aan de beschikbare reserves die deel uitmaken van het overgedragen eigen vermogen van de gesplitste vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

"Hubert Damman", voornoemd, ten belope van één euro tweednnegenUg. cent (1,92 EUR).

Modaliteiten.

Het splitsingsvoorstel voorziet voor het overige de volgende voorwaarden :

Toekenningswijze van de nieuwe aandelen.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine" de vennoten van de gesplitste vennootschap "Hubert Daman" uit om op de datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine".

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap in het register van aandelen van de nieuwe op te richten vennootschap de volgende gegevens aan :

- de identiteit van elke vennoot van de gesplitste vennootschap "Hubert Damman".

- het aantal aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine" dat aan hen toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit;

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de nieuw op te richten vennootschap "Jules & Justine" en door de vennoot of zijn gemachtigde ondertekend.

Deelname in de winst

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine" in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2014.

Boekhoudkundige datum.

Alle handelingen uitgevoerd door de onderhavige vennootschap met betrekking tot de afgesplitste bestanddelen sinds 1 januari 2014 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen.

Er zijn in de gesplitste vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Zaakvoering.

Aan de zaakvoering van de onderhavige vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

DERDE BESLISSING - Goedkeuring van de ontwerpstatuten van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine".

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine" op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen als volgt:

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap Met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "Jules & Justine".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel is gevestigd te 9681 Maarkedal (Nukerke), Fonteineweg, 6.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1





administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, bij alle commerciële activiteiten, daaronder onder meer begrepen het prospecteren van klanten voor brouwerijen en het onderhouden van deze klantenrelaties;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

3. De promotie van gebouwen waaronder villa's, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen, bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting lotissering, uitbating en beheer van onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van alle adviezen in bovenvermelde activiteiten;

4. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

.5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

8. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

9. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

11. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

II. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan elle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt een miljoen

honderdnegenenvijftigduizend vierhonderd euro (1.159.400,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfenvijftigduizend driehonderdtweeënvijftig (55.352) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ vijfenvijftigduizend driehonderdtweeënvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan elle handelingen verrichten die nodig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Voorbehouden aan het Beigisoh àtaatsbiad

of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een: college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves,

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod lii

---------

Jaarlij s wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

Overgangsbepalingen - Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist dat het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "Jules & Justine" zal afsluiten op 31 december 2015 en dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VIERDE BESLISSING - Benoemingen van zaakvoerders.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbeperkte duur : de heer Damman Yves Hubert Stefaan Marie Jozef (wonende te 9681 Maarkedal (Nukerke), Fonteineweg, 6, hier aanwezig en verklaart te aanvaarden.

ZESDE BESLISSING - Vaststelling kapitaal na zartiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van de vermogensbestanddelen in het kader van de partiële splitsing, het kapitaal van de onderhavige vennootschap bedraagt " negenhonderdzestienduizend driehonderdeneen euro tweeënnegentig cent (916.301,92 EUR), vertegenwoordigd door vijfenvijftigduizend driehonderdtweeënvijftig (55.352) aandelen.

ZEVENDE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking splitsing. De vergadering stelt vast dat de partiële splitsing door oprichting van de nieuwe vennootschap werd verwezenlijkt en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jules & Justine" aldus werd opgericht.

ACHTSTE BESLISSING - Verplaatsing zetel gesplitste vennootschap.

De vergadering beslist de zetel van de gesplitste vennootschap te verplaatsen naar 9700 Oudenaarde, Vijflindendries, 5.

NEGENDE BESLISSING - Vermindering kapitaal gesplitste, vennootschap.

De vergadering beslist het kapitaal van de gesplitste' vennootschap te verminderen ten belope van één euro tweeënnegentig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

"

" f ^ ^ m   ,^ ([ L -` -I I. 1,1 " ^, -y, p n tl ^ ^ - " 1 ^ - " N y, m VI ry ^ ^

cent (1,92 EUR) om het te herleiden van negenhonderdzestienduizend driehonderdeneen euro tweeënnegentig cent (916.301,92 EUR) op negenhonderdzestienduizend driehonderd euro (916.300,00 EUR), door terugbetaling aan de aandelen van een totale som in geld van één euro tweeënnegentig cent (1,92 EUR).

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

Deze terugbetaling mag slechts plaatshebben mits inachtneming van de termijnen gesteld in artikel 317 van het wetboek van vennootschappen.

TIENDE BESLISSING - Aanpassing statuten.

De vergadering beslist de statuten van de gesplitste vennootschap aan te passen als volgt aan de genomen beslissingen :

Artikel 2 : de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Vijflindendries, 5."

Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt negenhonderdzestienduizend driehonderd euro (916.300,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfenvijftigduizend driehonderdtweeënvijftig (55.352) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ vijfenvijftigduizend driehonderdtweeënvijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

ELFDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Van Parys Marie Therese, voornoemd en beslist te voorzien in haar vervanging en te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur, mevrouw Damman Colette, voornoemd die verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 17 juli 2014; gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor-behoucien aan het Belgisch taatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de,laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 20.06.2013 13189-0274-013
20/06/2013
ÿþ R

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERCELE: D

1G, 00, 2013

RECereRK K04V--,f,DEL

vnnY^"

Voor behou C aan hr Belgis Staatsb

II 11 1

*13093956*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.964.278

Benaming

(voluit) : HUBERT DAMMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenovenstraat 4 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overlijden zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 17/05/2013 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het overlijden van de heer Hubert Damman dd. 16/05/2013. Bijgevolg is er eveneens een einde gekomen aan zijn mandaat als zaakvoerder op 16/05/2013.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering beslist heeft om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, met ingang van 17/05/2013 en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Marie Therese Van Parys, wonende te 8790 Waregem, Steenovenstraat 4, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16)

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs

Gedaan te Waregem, op 1710512013.

Getekend:

Mevrouw Marie Therese Van Parys

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik _g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 25.06.2012 12199-0445-013
31/01/2012 : KOA019607

Coordonnées
HUBERT DAMMAN

Adresse
STEENOVENSTRAAT 4 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande