HUIS VAN BOURGONDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUIS VAN BOURGONDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.937.317

Publication

07/10/2014
ÿþMcd Word 11.1

I LLLuE-',-Ç

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

NEERGEI EGD





MDN1TEUR B ELGE

30 -09- 2014

Ondernemingsnr : 0444.937.317

Benaming

(voiuit) : HUIS VAN BOURGONDIË

(verkort) :

Rechtsvorm; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8000 Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontbinding en in vereffeningstelling ontslag zaakvoerder sluiting vereffening

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 22 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUIS VAN BOURGONDIË, met zetel te 8000 Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A, geldig beraadslag end, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist:

1. de voorzitter vrij te stellen van het voorlezen van het verslag de dato 8 september 2014 van de zaakvoerder dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 15 augustus 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belvano, met zetel te 8490 Jabbeke, Reigerzele 12, vertegenwoordigd door de heer Thomas Van Overbeke, extern accountant, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

Het besluit van het verslag van de heer Thomas Van Overbeke, luidt als volgt:

12. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BV BVBA Huis Van Bourgondië een boekhoudkundige staat afgesloten op 30/06/2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 426.192 euro en een netto-actief van 350.891 euro,

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnorrnen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 25.669 Eu R, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheen, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Varsenare, 15 augustus 2014

(volgt de handtekening)

Behrano BVBA

IAB rrr 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant MB 11561-N-77"

2. tot de ontbinding van deze vennootschap en stelde deze in vereffening, dit alles vanaf 22 september 2014.

3. kennis te nemen van het ontslag van de zaakvoerder, met name mevrouw DEVRIENDT Anne Patricia Armand Marie, advocaat, geboren te Brugge op vierentwintig maart negentienhonderdeenenzestig, wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3 /A000.

De vergadering verleende ontlasting aan de zaakvoerder, met name voornoemde mevrouw Anne DEVRIENDT

" betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen later zou kunnen blijken te haren laste te zijn.

4. dat er op 22 september 2014 geen passiva zijn, zoals eveneens blijkt uit de hierboven vernielde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat.

Bijgevolg beslisten alle vennoten het volledig vermogen van de vennootschap over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke aandelen in de vennootschap. Zij werden zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in aile Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111§1.1111111111111

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 SEP 2014

Gent AfeJW Brugge

BELGISCH STAATSBLA2_ De iglrArier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden a,pri het Belgisch Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rechten en verplichtingen van de vennootschap, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

Bijgevolg besliste de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, sprak deze onmiddellijk de sluiting van de vereffening uit en stelde deze vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUIS VAN BOURGOND1Ë" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Aile boeken, documenten, boekhoudkundige stukken en andere bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de wettelijke termijn door voornoemde mevrouw Anne DEVRIENDT, thans wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3 /A000,

Iedere vennoot verleende volmacht aan de naamloze vennootschap Cormafisk, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, vertegenwoordigd door de heer Martin Maes, teneinde aile formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie; te dien einde, zal de voornoemde ' lasthebber alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatsstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Welters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende ontbinding ei vereffening,

verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief, verslag extern accountant.

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie van het proces-verbaal overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

02/01/2014
ÿþMod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.1101P0111,1.11 U'li

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdef ing Brute)

,D: '1 ? DEC. 21113

Gi~eN 1 .





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr: 0444.937.317

Benaming

(voluit) : HUIS VAN BOURGONDIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Maria van Bourgondiëlaan 33/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Walters, te Brugge (Assebroek), op 13 december 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschaponder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HUIS VAN BOURGONDI », met zetel te Brugge, Maria van Bourgondiëlaan 33/A, geldig beraadslagend , met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. de maatschappelijke zetel over te brengen naar Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A.

2. het kapitaal om te zetten in euro zodat het kapitaal thans vierennegentigduizend honderd negenennegentig euro vierenvijftig (¬ 94.199,54) bedraagt.

3. de nominale waarde van de aandelen en de categorieën aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd (3.800) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één drieduizend achthonderdste deel (1/3.800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. dat de heer Luc DE SCHEPPER, wonende te 8000 Brugge, Korte Ridderstraat 1, reeds op 4 oktober 2007 zijn ontslag aangeboden heeft als statutair zaakvoerder van de vennootschap, doch dat dit ontslag door de algemene vergadering nog niet niet werd vastgesteld en aanvaard met inachtneming van de regels gesteld voor een statutenwijziging, De algemene vergadering bevestigde expliciet het ontslag van voornoemde heer Luc DE SCHEPPER met ingang vanaf 4 oktober 2007 en verleende hem décharge voor het door hem gevoerde beleid.

5. artikel negen der statuten aan te passen en op te splitsen in twee nieuwe artikels, waarvan de tekst luidt ais

volgt::

"Artikel negen: algemeen bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten,

die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt

aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de

vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair

zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel tien: vertegenwoordiging.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiÉer of als verweerder."

6. de jaarlijkse vergadering te houden op de tweede zaterdag van de maand december om tien uur dertig

7. volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering en hemummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het Burgerlijk Wetboek en de Vennootschappenwet.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief de gecoördineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.08.2013, NGL 30.12.2013 13700-0024-009
27/11/2012 : BGT000332
08/03/2012 : BGT000332
28/09/2010 : BGT000332
30/09/2009 : BGT000332
21/11/2008 : BGT000332
01/10/2007 : BGT000332
06/10/2006 : BGT000332
15/09/2005 : BGT000332
03/12/2004 : BGT000332
25/09/2003 : BGT000332
11/10/2002 : BGT000332
07/11/2001 : BGT000332
03/10/2000 : BGT000332

Coordonnées
HUIS VAN BOURGONDIE

Adresse
MARIA VAN BOURGONDIELAAN 33A 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande