HUISARTS PIET VAN HAUTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTS PIET VAN HAUTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.862.705

Publication

20/05/2014
ÿþVoorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

ldod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

IIW~~I~flWhNBII~~IhNIM

Ondernerrtingsnr : 0539.862.705

Benaming (voluit) : HUISARTS PIET VAN HAUTE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstraat 39, 8820 Torhout, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng

Tekst :

Wordt neergelegd ter griffie:

- Verslag van de zaakvoerder dd. 8 januari 2014

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15 februari 2014

- Verslag van de revisor dd. 9 januari 2014

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lt ~

Griffie Rechtbank Koophandel

'RMFF2014

Gent Afdeli+t iQ)ostend

De griffier

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2013
ÿþVoor

behoede aan het Belgiscr

Staatsbla

Mod Word 11.1

Liry~ f&{ lM~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.VecïergS3e2d tOf ben Cl`:

rechtbank van kooch:iodal 13rugge afdejino to UüGteC7aL

op ,0 2 OKT. 2013

Griffie

1 159761*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Fj 535 " $d,2 , 70.5 Benaming

(voluit) : HUISARTS PIET VAN HAUTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8820 Torhout, Zuidstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op achtentwintig september tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT :

de heer VAN HAUTE Piet Michiel Jozef Cornelius, geneesheer, geboren te Torhout op dertien september negentien-honderd een-'en'zes-1tig, wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, echtgenoot van mevrouw VANDENBULCKE Ann Rachel Maria, licentiate in de kinesitherapie, geboren te Roeselare op der-tien oktober negentien-'honderd zes-'en-'zes-'tig, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel blijkens huwelijkskontrakt verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op zeventien februari negentienhonderd negenentachtig, tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd,

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperk-ge aan-sprake-'lijkheid heeft opgericht onder de benaming HUISARTS PIET VAN HAUTE met zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 39.

De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de geneeskunde in het algemeen, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, door de geneesheer-vennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het verwerven huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een huisarts-vennoot of huisarts-vennoten;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van aile dienstige apparatuur en gebouwen,. noodzakelijk en bevorderlijk om de geneeskunde uit te oefenen;

- het scheppen van de mogelijkheid om een huisarts-vennoot of huisarts-vennoten toe te laten zich verder te' bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening' mogelijk te maken;

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en !essencycli in verband met de algemene geneeskunde.

. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, de erelonen en de uitkeringen van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks: verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische: deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te, waarborgen.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bigevolg, uitsluitend als bijkomstig doel,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

roerende en onroerende investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te worden genomen met unanimiteit van stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en zij zal borg kunnen stellen voor het aangaan van deze leningen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN-'DUI-'ZEND ZES-1110N-IDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), door de voornoemde heer Piet VAN HAUTE, die hierop verklaart : D dat deze inschrijving door hem wordt gedaan als WEDERBELEGGING; D dat de voormelde inschrijving voor de geheelheid met eigen gelden door hem werd betaald; D dat voormelde gelden hem eigen zijn en voortkomen van de nalatenschap van zijn ouders. Derhalve zullen de bij deze akte verkregen aandelen een eigen goed zijn van de intekenaar, en niet behoren tot de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of personen, waarvan minstens één gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder : de heer Piet VAN HAUTE, geneesheer, wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-'ging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet. De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De opdracht van zaakvoerder Is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De eventuele vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dag van de maand juni om elf uur. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen. Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap. Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De volmachtdrager moet een artsvennoot zijn. ledere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Indien een conventionele reserve wordt aangelegd, is hiervoor unanimiteit van aile vennoten vereist. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

De verschijner in deze verklaart daarop in zijn hoedanigheid van oprichter als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder getast met de administratieve taken te benoemen voor de duur van de vennootschap : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUM PiELLA, met zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0459.199.285, opgericht onder de vorm van een burgelijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Piet Van Haute blijkens akte verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op vier november negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november nadien onder nummer 961123-197, en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd, met aanneming van de huidige rechtsvorm en benaming, blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op op heden voorafgaandelijk aan deze, die aanstelt als vaste vertegenwoordiger mevrouw VANDENBULCKE Ann Rachel Maria, licentiate in de kinesitherapie, wonende te

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 8820 Torhout, Zuidstraat 39 (Nummer identiteitskaart 591 7718473 91 uitgereikt op 09.04.13), die aanwezig is en aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

i

1

er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamyen handtekening

Voor

behoede aan het Belgiscr

Staatsbla

Mod Word 11.1

Liry~ f&{ lM~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.VecïergS3e2d tOf ben Cl`:

rechtbank van kooch:iodal 13rugge afdejino to UüGteC7aL

op ,0 2 OKT. 2013

Griffie

1 159761*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Fj 535 " $d,2 , 70.5 Benaming

(voluit) : HUISARTS PIET VAN HAUTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8820 Torhout, Zuidstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,. Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op achtentwintig september tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT :

de heer VAN HAUTE Piet Michiel Jozef Cornelius, geneesheer, geboren te Torhout op dertien september negentien-honderd een-'en'zes-1tig, wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, echtgenoot van mevrouw VANDENBULCKE Ann Rachel Maria, licentiate in de kinesitherapie, geboren te Roeselare op der-tien oktober negentien-'honderd zes-'en-'zes-'tig, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel blijkens huwelijkskontrakt verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op zeventien februari negentienhonderd negenentachtig, tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd,

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperk-ge aan-sprake-'lijkheid heeft opgericht onder de benaming HUISARTS PIET VAN HAUTE met zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 39.

De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de geneeskunde in het algemeen, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, door de geneesheer-vennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het verwerven huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een huisarts-vennoot of huisarts-vennoten;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van aile dienstige apparatuur en gebouwen,. noodzakelijk en bevorderlijk om de geneeskunde uit te oefenen;

- het scheppen van de mogelijkheid om een huisarts-vennoot of huisarts-vennoten toe te laten zich verder te' bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening' mogelijk te maken;

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en !essencycli in verband met de algemene geneeskunde.

. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, de erelonen en de uitkeringen van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks: verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische: deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te, waarborgen.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bigevolg, uitsluitend als bijkomstig doel,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

roerende en onroerende investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te worden genomen met unanimiteit van stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en zij zal borg kunnen stellen voor het aangaan van deze leningen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN-'DUI-'ZEND ZES-1110N-IDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), door de voornoemde heer Piet VAN HAUTE, die hierop verklaart : D dat deze inschrijving door hem wordt gedaan als WEDERBELEGGING; D dat de voormelde inschrijving voor de geheelheid met eigen gelden door hem werd betaald; D dat voormelde gelden hem eigen zijn en voortkomen van de nalatenschap van zijn ouders. Derhalve zullen de bij deze akte verkregen aandelen een eigen goed zijn van de intekenaar, en niet behoren tot de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of personen, waarvan minstens één gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder : de heer Piet VAN HAUTE, geneesheer, wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-'ging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet. De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De opdracht van zaakvoerder Is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De eventuele vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dag van de maand juni om elf uur. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen. Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap. Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De volmachtdrager moet een artsvennoot zijn. ledere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Indien een conventionele reserve wordt aangelegd, is hiervoor unanimiteit van aile vennoten vereist. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

De verschijner in deze verklaart daarop in zijn hoedanigheid van oprichter als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder getast met de administratieve taken te benoemen voor de duur van de vennootschap : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUM PiELLA, met zetel te 8820 Torhout, Zuidstraat 39, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0459.199.285, opgericht onder de vorm van een burgelijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Piet Van Haute blijkens akte verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op vier november negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november nadien onder nummer 961123-197, en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd, met aanneming van de huidige rechtsvorm en benaming, blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op op heden voorafgaandelijk aan deze, die aanstelt als vaste vertegenwoordiger mevrouw VANDENBULCKE Ann Rachel Maria, licentiate in de kinesitherapie, wonende te

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 8820 Torhout, Zuidstraat 39 (Nummer identiteitskaart 591 7718473 91 uitgereikt op 09.04.13), die aanwezig is en aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

i

1

er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamyen handtekening

Coordonnées
HUISARTS PIET VAN HAUTE

Adresse
ZUIDSTRAAT 39 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande