HUMON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.196.229

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0305-012
17/12/2013
ÿþMod Word 11.1

na neerlegging ter griffie van de a

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla.



NEC ;CCLECD

-5» 12, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

_ KORTRIJK

111111fmnisn~uwiiosue ~~1111111uu

Ondernemingsnr : 0835.196.229

Benaming

(voluit) : Humon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 19 -- 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerf akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 02/05/2013 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met eenparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Ketenstraat 12 te 8770 Ingelmunster.

Monseré Karen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.09.2013, NGL 04.10.2013 13620-0524-010
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 16.10.2012 12610-0371-010
07/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302433*

Neergelegd

05-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Humon

0835196229

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 19

Onderwerp akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op negenentwintig maart tweeduizend en elf, houdende oprichting van een vennootschap, blijkt dat :

Zijn verschenen:

1) De heer HUYGHE Bart Pascal Johan, geboren te Izegem op veertien februari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.02.14-353.32, echtgenoot van mevrouw MONSERÉ Karen, wonende te 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 19.

2) Mevrouw MONSERÉ Karen Rita Jula, geboren te Izegem op negen december

negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.12.09-096.66, echtgenote van de heer HUYGHE Bart, wonende te 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 19.

Comparanten verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «Humon» gevestigd te 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 19, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt het honderd/zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

Comparanten verklaren dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen onmiddelijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer HUYGEHE, voormeld : drie en negentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

- door mevrouw MONSERE, voormeld : drie en negentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

Hetzij in totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde door storting in speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft voor doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- het uitbaten van garages;

- de aankoop, de verkoop, de verhuring, de import, de export, de assemblage, de montage, het koetswerk, het schilderwerk, de afbraak, de herstelling, het onderhoud van nieuwe en tweedehands fietsen,motorvoertuigen, caravans, mobilhomes en boten, van hun onderdelen en benodigdheden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes enz.

- de financiering van hun aankoop op afbetaling,

- de handel in benzine, oliën, vetten, brandstof, van smeermiddelen en onderhoudsproducten, - het financieel beheer en het vervullen van administratieve taken voor rekening van andere ondernemingen en vennootschappen,

- het beheer van onroerende goederen,

- de vennootschap heeft eveneens tot doel het uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van restaurants, hotels, tearooms, snackbars, bars, café's, parken en andere ontspanningsgelegenheden, de verhuur en ter beschikking stellen van vergader- en conferentiezalen, het inrichten van ontspannings-, sport en culturele activiteiten, het organiseren van recepties, diverse manifestaties, evenementen, seminaries en publiciteitsacties, de verkoop van voorbereide gerechten en koude gerechten, de activiteit van catering in het algemeen. Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

- daarnaast heeft zij eveneens tot doel : de groot- en kleinhandel, import en export in diverse producten en materialen en allerlei interieur en exterieurattributen en verlichtingsystemen.

- het plaatsen , aanbrengen, herstellen en onderhouden van allerlei producten en materialen , zowel voorgefabriceerde,alsook eigen fabricatie van dergelijke producten en materialen en systemen. - activiteit van vastgoedmakelaar

- het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot alle handelingen gesteld in de bouwsector en dit in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake coördinatie, algemeen inkoop- en verkoopbeleid, management, marketing,commercieel beleid en al wat daarmede rechtstreeks verband houdt.

- het verhuren van allerlei materialen dienstig in bouwsector en stellingen.

- het exploiteren van goederenopslagplaatsen en magazijnen.

- Alle hoegenaamde bedrijvigheid en makelarij betreffende onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alsmede alle hoegenaamde handelingen inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, inzonderheid:

. de aankoop, verkoop, ruiling, huur, verhuring van al of niet gemeubelde onroerende goederen in het algemeen,

. de expertise, het beheer, het valoriseren en het laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen van alle aard, alsmede de coördinatie van de leiding van dergelijke werken, het opvatten, maken en uitwerken van alle studies, ontwerpen en plannen,

. Het verkavelen van gronden, wouden en domeinen, het bebossen of ontbossen; het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de handel onder al zijn vormen van :

. textielproducten, confectieartikelen, dames- en herenkledij, schoenen, lederwaren, maroquinerie, lingerie, tassen en alles wat hiermee betrekking heeft zonder enige beperking;

. baby-, kinder- en tienerkledij, -schoenen, speelgoed, -sierraden, -juwelen, -haartooimiddelen, - lingerie en andere toebehoren zoals tassen enz.

. alle soorten babyartikelen voor de baby-uitzet,

. baby- en kindermeubelen en hun toebehoren

Dit alles in de meest ruime zin

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen, management-activiteiten, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal of andere. Zij kan eveneens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verlenen.

De vennootschap kan persoonlijke en zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Zij mag in algemene regel, alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen, die een rechtstreeks of zelfs onrechtstreeks verband hebben met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer te dien einde, alle roerende, onroerende aankopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, brevetten, licenties en handelsmerken verwerken, afstaan en verhuren, geld lenen en ontlenen, alle plaatsingen in roerende waarden en alle geldplaatsingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

doen. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, samensmelting, onderschrijving of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen , agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 9. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 10. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 11. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste donderdag van de maand juni om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede

vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 15. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 16. Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2012.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur, met bevoegdheid samen

of afzonderlijk te handelen :

- De Heer HUYGHE, Bart, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

- Mevrouw MONSERÉ, Karen, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Haar mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen vanaf heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

Ernst & Young Fiduciaire, Armoedestraat 18 te 8800 Roeselaere, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

6. Kosten en verklaringen van de partijen

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten

laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting negenhonderd vijftig euro (950,00

EUR) bedraagt.

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik

van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest - volmacht

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUMON

Adresse
KETENSTRAAT 12 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande