HVDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HVDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.791.921

Publication

13/10/2014
ÿþBenaming (voluit) :HvdM

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

IZetel:Bremlaan10,8200Brugge(Sint-Andries)

1 (volledig adres)

1

Onderwera(en)akte :OPRICHTING

lEr blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 12 iseptember 2014, alsnog te registreren dat er door :-De heer van der MEER iHenk, geboren te Brugge op 15 juni 1952, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Bremlaan 10, een besloten vennootschap met beperkte laansprakelijkheid werd opgericht :

IRECHTSVORM - NAAM.

IDe vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "HvdM".

ZETEL.

De 1De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), !Bremlaan 10.

1DOEL.

1De vennootschap heeft tot doel:

I-De vennootschap kan elle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle ibestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of ionrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als itussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

:-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer 1

!van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan ien het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen. 1-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals !ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van linfrastructuur, handelsruimte, secretariaatsdiensten en onthaal.

I-Het uitvoeren alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, Ipromotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op :gebied van management, engineering en consulting.

I-Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, juridische,

itechnische commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alle

ihandels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk ivoorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

itermijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatie-

ondernemingen.

1-Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het ivlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur; 1-voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, lbijdrgen tot de vestiging, en de ontwikkelihg van rechtp.ersonen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod til

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akteN EERG ELEG D

"

ONITEUR P

ELGE

e FhLb&rk Koophandel

03 -10- 2014 1 6 SEP 2014

ISCH STAATSBLAD Gent Afdeling Brugge

De Griffr

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsbi

ll

r- 92-1-

Ondernemingsnr ti 7 9 1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

!ondernemingen, zoals:

l*het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of opl Ite richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, del coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en! 'vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie' !aanhoudt;

l*het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

!knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

1

i*de aan- en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging vani

lom het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel; 1

I*het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering vani

1 1

!nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

1

I-Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimoniumi

!vooral door beheersdaden, zoals verhuring. Zij mag alle roerende, onroerende! jen financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks! !verband houden met haar doel; zij mag onder meer binnen de perken van ditl doel en voorzover dit voor de verwezenlijking ervan verantwoord, onroerende! goederen aankopen, laten bouwen, ruilen, maar eventueel ook verkopen; zij magl haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken,

1

!uitrusten en verbouwen zij mag ook beschikbare gelden subsidiair en in

1

!bijkomende orde beleggen in roerende goederen en waarden.

1

I-Het organiseren voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel ml

!België als in het buitenland van reizen en conferenties, individueel als voor' !groepen, alsook het verschaffen van consulting daaromtrent. Alsook heti !organiseren van seminaries en evenement.

l-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, !inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen 0f1

ivennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doell

1

!hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte!

Ivan haar maatschappelijk doel.

IDUUR. 1

iDe vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

IKAPITAAL.

IBet maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd

1(18.600,00 e).

IHet wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, die elkI

1

!één/honderdste (1/100°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

lop alle aandelen werd ingeschreven door de heer Henk van der Meer, voornoemd.1 IDe inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd!

!ingeschreven volstort werd tot beloop van twee/derden (2/3den). De !vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderdl Ieuro (12.400,00), gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE84 06891

10080 3459 bij de BELFIUS Bank NV te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, zoals!

instelling op 9 september 20141

zetel van de vennootschap of opl gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op del laatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een zondag] of wettelijk feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op dei eerstvolgende werkdag.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en del

1

1

1

euro!

'blijkt uit een door voormelde financiële lafgeleverd bankattest.

'JAARVERGADERING - BIJZONDERE OF BUITENGEWONE 1De jaarvergadering zal gehouden worden ter

ALGEMENE VERGADERING.

# Voor-behoulen aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen

BESTUUR.

IDe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet lvennoten.

lIngeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, idient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van de rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon

Izal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, !op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

1De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar Ivast te stellen.

IZijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

!De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd doori Ide algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding! iwordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terl Lake.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens Ihet Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. !Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk het bestuur kunnen ivoeren.

'Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een lvoorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

IDe zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten ltitel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de !vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht! gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met electronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders! over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig del desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang vanI 1vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de! 'belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig! de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van! zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen' opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden., Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken,1 dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de

jaarrekening neergelegd te worden.

1

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte:

als eiser of als verweerder.

Voor-,behoucjen aan het Belg Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming! is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van hetl

maatschappelijk kapitaal bedraagt. :

1

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over del bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING. 1

1

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, over-I

I

eenkomstig hun aandelenbezit. I

:

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER. 1

Onmiddellijk wordt de Heer Henk van der Meer, voornoemd, als niet-statutaire

I

zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur benoemd. 1

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen doorl

enige maatregel die onverenigbaar is met de uitoefening ervan. i

Deze opdracht is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van del

:

algemene vergadering. i

i

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. i

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het ogenblik dat de vennootschap1 rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015. 1

EERSTE JAARVERGADERING. I

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016. I

VOLMACHT BTW/KBO. I

I

Volmacht wordt verleend aan de BVBA Fiduciaire Ryckeman Gebroeders te 82001

Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 22, met mogelijkheid tot1 indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op1 de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen,1 de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), del Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op 1 alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze,

inschrijvingen. I

i

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD V66R DEI FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE! VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD Samen hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte van 12.09.2014

Bijlagen bij iet Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge I

# V,00r-..belmu len aan het

é"Ursi

Staatsblad

Coordonnées
HVDM

Adresse
BREMLAAN 10 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande