HVH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HVH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.823.213

Publication

29/05/2013
ÿþmod 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI=F~gE.~E crei RECHTBANK VAB! Ie regie ~7E_L Tf

VI JNITEUR BELGE BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 2 -05- 2013 1 5 MES 2013

negteee

L 3ISCH STAATSBLAD Griffie

beft aa Be, Stan

Ondernemingsar : 0873.823.213

Benaming (voluit) : HVH ,

(verkort) :

l

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i

ii

Zetel : Rooiveldstraat 89 ,

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Wijziging maatschappelijk doel - Naamswijziging - zetelverplaatsing -

i; Ontslag zaakvoerder 1 Benoeming nieuwe zaakvoerder

; Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 7i i. mei 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;

il aansprakelijkheid HVH met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Rooiveldstraat 89 is gehouden. ,

ij Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

il 1, Wijziging maatschappelijk doel

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de; wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart;

2D13.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva;

afgesloten per 31 maart 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

i Het verslag van de zaakvoerder alsmede van de staat van activa en passiva zullen tegelijk met de uitgifte van

;; deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. ;

1.2. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel vier (4) van de; i; statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel: '

il L Algemene activiteiten. .

Al Immobiliënactiviteiten:

- Zowel in België of in het buitenland, de aan- en verkoop van onroerende goederen, zowel gebouwde ais!

o

;; ongebouwde; het oprichten, aanpassen en herstellen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het!

verkavelen, uitrusten, tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening ;i van derden, het in eigendom houden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop,;

zowel de gebouwde als de ongebouwde, het verhuren en huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen l; rekening of voor rekening van derden. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toegestaan: °; leningen en financieringen aan te gaan bij derden, al dan niet financiële instellingen, met als doel deze: i: transacties te financieren,

- Het uitoefenen van activiteiten ais vastgoedcoach.

BI Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer :

i - adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het;

verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het! i; verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning,!

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de; ,i kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het

;i verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen, ;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het;

:; uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar,

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale!

aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en; :i publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen,

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van!, secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,;;

magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van;; ;,manen ent,=bedrijfsvnerin _economisch wntgeuing_, _marketing,: expari en _imns4_het.drukken-en ,uitgeiten,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ t

Voor-rbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

CI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

DI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan Kredietinstelling en.

BI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

~I Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GC De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen: decoratieartikelen, kledij, prullaria, ... via ambulante handel, een of meerdere vaste verkooppunten, internet,

Ia1 Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II De handel in machines in de meest ruime zin, in het bijzonder deze ter verhoging van het comfort. Het onderhoud en herstel van deze machines.

JC Groot- en klein handel, leurhandel, import & export van antiquiteiten, kunstvoorwerpen, tweedehandsgoederen, juwelen al dan niet bezet met edelstenen, boeken en geschenkartikelen, organische materialen, edelmetalen, parels, modeaccessoires, ...

KI Expertises, schattingen, advies, reparatie, fabricage en andere gerelateerde diensten zoals fotografie en restauratie.

LI Aankoop, verkoop, smelten, gieten en bewerken van goud, zilver en andere edelmetalen (met inbegrip van herstelling en creatie)

MI Aankoop, verkoop van munten in goud, zilver of andere metalen

1!. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BC Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

2. Naamswijziging

2.1. De algemene vergadering beslist de huidige maatschappelijke benaming "HVH" te veranderen in

"CARTHO".

2.2. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot naamswijziging die voorafgaat, beslist

de vergadering artikel één (1) van de statuten te vervangen.

3. Zetelverplaatsing

3.1. De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8020 Oostkamp,

Rooiveldstraat 89, naar 9700 Oudenaarde, Nederstraat 6.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-4behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3.2, Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelverplaatsing die voorafgaat, beslist de vergadering artikel drie (3) van de statuten te vervangen.

4. Ontslag zaakvoerder 1 Benoeming nieuwe zaakvoerder

4.1. De algemene vergadering aanvaardt met eenparigheid van de stemmen het ontslag van de heer Henk Van Huile met ingang van 31 maart 2013 als statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en verleent hem, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting en ontlasting voor het uitgeoefende mandaat.

4.2, De algemene vergadering beslist om de heer Gunther Neirinckx en de heer Benoit Carpentier te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur.

5, Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

Verslag van de zaakvoerder In toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde doelwijziging wordt gegeven.

- Staat van activa en passiva van de vennootschap, niet ouder dan 3 maanden, afgesloten per 31 maart

2013.

coördinatie van de statuten

a

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0527-008
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 30.08.2011 11489-0443-008
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.08.2010, NGL 30.08.2010 10485-0502-009
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09365-0263-009
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 24.07.2008 08460-0012-009
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07333-0339-010

Coordonnées
HVH

Adresse
ROOIVELDSTRAAT 89 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande