IBIT SOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IBIT SOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.666.020

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 27.06.2014 14241-0027-011
04/01/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ITEUR BE _v1=

Ondernemingsnr : O SD$  GGG, c 2_c

Benaming

(voluit) : iBit Soft

(verkort) :

Rechtsvarm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8570 ANZEGEM (VICHTE), MOLENDREEF 84

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 13 december 2012 voor Notaris Luc de M0elenaere te Gullegem thans Wevelgem, blijkt dat de heer TIBOLDI, Kalman, geboren te Boekarest (Roemenië) op 20 augustus 1954, wonende te 8570 Anzegem, Molendreef 84, een BVBA heeft opgericht onder de naam: iBit Soft.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.550,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De 100 aandelen werden volledig onderschreven en volstort door de heer TIBOLDI Kalman, wonende te 8570 Anzegem, Molendreef 84,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ¬ 18.550,00.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van de Notaris bewaard blijven.

Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming iBit Soft.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem (Vichte), Molendreef 84.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft als doel, zowel' in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van 1CT;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap als alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan  en _ ver koap_hu us, en_ yerhuur en. het_beheer _van rmende_g Mie Mn, eleemedr _olie_bergdelingen_die_ rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Neem en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

aE«,

13 0 619*

7 -12- 2012

CH STAATSBI.F'

KORTRIJK

NiwERGELECD

Cf'aTBANi{ fCor,i lez: ,_

14. 12. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen váár de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld. Werd tot statutair zaakvoerder benoemd:

De heer TIBOLDI, Kalman, geboren te Boekarest (Roemenië) op 20 augustus 1954, wonende te 8570 Anzegem, Molendreef 84

"r voor- De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere' volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

behouden Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

aan het De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

iBelgisch Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Staatsblad Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, [eggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze'laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

De comparant heeft verklaard te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant heeft verklaard dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. De Heer Tiboldi Kalman, heeft verklaard in de hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap dat, wanneer de BVBA iBit Soft zou benoemd worden tot zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap, de heer Tiboldi Kalman benoemd wordt tot vaste vertegenwoordiger die zal optreden telkens de BVBA optreedt in haar hoedanigheid van zaakvoerder of bestuurder in een andere vennootschap,

De comparant heeft bovendien besloten geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijner heeft daarop aangesteld ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accountancy Johan Dewaele BVBA, Garenstraat 9, 8790 Waregem, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W; administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get. Luc de Maelenaere, Notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N8L-aatil 'rûePeetcko,tt

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0094-011
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0570-010

Coordonnées
IBIT SOFT

Adresse
MOLENDREEF 84 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande