ICEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.576.878

Publication

19/07/2013
ÿþmod 17.7

mm ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar: 105%6- 5 .

Benaming (voluit) : ICEE

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 78

8890 Moorslede (Dadizele)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - statuten - benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 5 juli 2013, BLIJKT dat' door:

1) De Heer COMMEENE Romain Achiel, (rijksregister nummer 47.01.22-257.77, identiteitskaart nummer 591-3393289-40), geboren te Izegem op 22 januari 1947, wonende te 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 78,, echtgenoot van Mevrouw FEYS Nicole Gerda, hiernagenoemd;

2) Mevrouw FEYS Nicole Gerda (rijksregister nummer 46.11.24-194.32, identiteitskaart nummer 5913393250-01), geboren te Roeselare op 24 november 1946, wonende te 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 78, echtgenote van de Heer COMMEENE Romain Achiel, voornoemd.

De Heer en Mevrouw COMMEENE Romain  FEYS Nicole, beiden voornoemd zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebreke aan huwelijkscontract, welk stelsel niet behouden werd verklaard en tot op heden niet gewijzigd werd zo verklaard.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met ais :

NAAM : ICEE

ZETEL: 8890 Dadizele, Kortrijksestraat 78

DUUR : de vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttenduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénhonderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld en afbetaald ten. belope van zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,00) , zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij de ING te. Maldegem, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

BOEKJAAR ; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserve-winst-vereffeningssaldo : De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf; prccent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming; houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal; jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan,

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat,' geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun: benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene, machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze; bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld' worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luk iB vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

.y ti

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten aile tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID: De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGI NGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor aile handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

ln alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "ICEE" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of ais tussenpersoon:

- Fokken en kweken van puppies vanuit moederdieren , verzorgen en verkopen van deze honden , aile rassen , verkoop van accessoires , toebehoren , voeding en verzorgingsproducten en meubilair verbonden aan deze activiteit;

- Vertegenwoordiging van diverse producten aanleunend en behorende tot de cosmetica en verzorging en make up , waaronder de verdeling van merken voor cosmeticaproducten, verzorgingsproducten , schoonheidsproducten met inbegrip van oa haarverzorgingsproducten , haarextensions , pruiken en aanverwanten , alles voor de kapsalons en schoonheidsinstituten;

- Modellenwerk voor specifieke opdrachten voor allerhande kledij , bodypainting , verzorgingsproducten , wellnessproducten;

- Organisatie van homepartjes , presentaties en workshops voor alles wat in het doel is omschreven en alle mogelijke producten in de verschillende domeinen;

- Verkoop en sales van wellnessproducten allerhande , ook filterinstallaties voor puur water;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van mei om twintig uur (20 uur). indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:Mevrouw COMMEENE lise Noëlla Rita, geboren te Roeselare op 20 juli 1977, nationaal nummer 77.07,20-100.93, wonende te 8560 Wevelgem, Korteweg 15, echtgenote van de Heer MUYLAERT Steven Kristof, met wie zij gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, welk stelsel niet werd gewijzigd, zo verklaard.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten,

Vergoedingen

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de zaakvoerder tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2, Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

3, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien (2015).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 5 juli 2013.

Y.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ICEE

Adresse
POELKAPELLESTRAAT 46B 8840 WESTROZEBEKE

Code postal : 8840
Localité : Westrozebeke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande