ICOS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICOS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.816.311

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.07.2013, NGL 30.08.2013 13504-0158-012
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.07.2012, NGL 23.08.2012 12438-0278-012
22/12/2011
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 239

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Francis Vlegels, te Ingelmunster, op 27 oktober 2011, geregistreerd te Izegem op 7 november 2011, boek 258, blad 28, vak 14, ontvangen vijfentwintig euro (25 euro), dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Icos Invest", met zetel te 8770 Ingelmunster, Oostrozebekestraat 239, volgende besluiten heeft genomen:

"Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng door de heer Chris Beyaert, voornoemd, van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend negenhonderd vijfendertig (1935) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zat onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1.Vervolgens heeft de heer Chris Beyaert, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «Icos lnvestu, en in te schrijven op de duizend negenhonderd vijfendertig (1935) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van drieënnegentig euro (¬ 93) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

De heer Chris Beyaert verklaart dat zijn bovengenoemde in-,omschrijving en volstorting van aandelen, gebeurt met gel-inden welke hem als eigen goederen toe-behoren en welke hij verkregen heeft krachtens voorschot op erfenis.

Mevrouw Joke Denys, voornoemd, verklaart de echtheid van de eigen goederen te bevestigen en te aanvaarden.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volgestort.

3.De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 109-6555328-10 op naam van de vennootschap bij BKCP zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 26 oktober 2010, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vijfendertig (2135) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing -- voorafgaande verslagen

Mod Word 11.1

La In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" an de akte orREcr et---7L-GE

ERGELEGD

na ne - legglelrrttr

IrnllVlnllll IIIIVI I III

*11192373*

Ondernemingsnr : 0827,816.311

Benaming

(voluit) : Icos Invest

(verkort) :

bet aE Be Stag

L

}

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld door de heer Bart Roobrouck bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

«De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ICOS INVEST" bestaat uit de inbreng van onroerende goederen ten bedrage van 150.000,00 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.612 volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ICOS INVEST", zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 oktober 2011»

het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, met het Gog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing - kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) te verhogen om het van honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00) te brengen op driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 348.600,00) door inbreng van volgende onroerende goederen:

Beschrijving van het goed

Gemeente Ingelmunster

1. Een perceel grond met uitzondering van de erop gerichte constructies gelegen te Ingelmunster, Oostrozebekestraat 239, bekend ten kadaster onder Ingelmunster, Oostrozebekestraat 239, sectie 8, nummer 1474K2, met een oppervlakte van vier are veertig centiare (04a 40ca) volgens huidig kadaster.

2. Een perceel grond gelegen nabij de Oostrozebekestraat, bekend ten kadaster onder Ingelmunster, Oostrozebekestraat, sectie B, nummer 1474H2, met een oppervlakte van tien are drieëntwintig centiare (10a 23ca) volgens huidig kadaster;

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed behoort aan de heer Chris Beyaert en zijn echtgenote mevrouw Joke Denys, beiden te Ingelmunster, om het onder grotere oppervlakte aangekocht te hebben jegens de heer Raphaël Delaere en zijn echtgenote mevrouw Lydia D'Heygers, beiden te Ingelmunster, blijkens akte verleden voor notaris Alfons Loontjens te Izegem op 27 februari 1987, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op 10 maart erna, boek 3185, nummer 1.

De constructies opgericht op voorschreven goed werden onteigend in het voordeel van het Vlaamse Gewest, Agentschap Wegen en Verkeer, blijkens akte verleden voor de heer Ides Andries, Eerstaanwezend inspecteur, commissaris bij het aankoopcomité Kortrijk, op 2 juli 2010, overgeschreven.

I. Huurtoestand

Het goed is vrij van enige bezetting.

Il. Hypothecaire toestand en rechtsbekwaamheid

De inbrengers verklaren dat het hierboven omschreven goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast

met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, hypothecaire volmacht, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in hunner hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars,

De inbrengers verklaren volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijke organisatie aangevraagd te hebben en niet te vallen onder toepassing van de collectieve schuldenregeling, noch het voorwerp te zijn van enige aanvraag of verzoek dienaangaande.

III. Algemene voorwaarden van de inbreng

1.De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door de reële en daadwerkelijke inbezitneming

2.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4.De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

5.Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitel betreffende het ingebrachte goed; ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. Deze vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrengers.

Stedenbouw  Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit de door de inbrengers voorgelegde stedenbouwkundige uittreksels:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van een vergunning van 9 januari 1987, dossiemummer 36007/314218/198713 voor het veranderen van de voorgevel en een vergunning van 20 september 1991, dossiernummer 36007/3142/B/1991/106 voor het wegkappen pleisterlaag, uitkappen barsten en breuken, verwijderen eerste steen en hermetselen nieuwe steen;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Gemeente ingelmunster de dato 10 oktober 2011 en de dato 25 oktober 2011 - waarvan de verkrijgende vennootschap verklaart op heden een kopie van ontvangen te hebben  woningbouwgebied is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrengers, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden

De verkrijgende vennootschap verklaart dat zij betreffende het goed op heden een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 10 oktober 2011 en de dato 25 oktober 2011 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De verkrijgende vennootschap verklaart op heden van de instrumenterende notaris een kopie ontvangen te hebben van de tekst van artikels 4.2.1. tot en met 4.2.4. en artikels 5.2.1. tot en met 5.2.5. van de Vlaamse Codex R.O.

De instrumenterende notaris wijst partijen erop dat de vergunningsplicht in bepaalde gevallen wordt vervangen door een meldingsplicht.

De verkrijgende vennootschap erkent dat haar aandacht gevestigd werd op het belang en de noodzaak voor haar om véór het afsluiten van de inbreng

-bij de bevoegde diensten alle inlichtingen in te winnen omtrent de stedenbouwkundige toestand van het ingebrachte goed;

-persoonlijk na te gaan of het ingebrachte goed overeenstemt met de door de bevoegde overheden afgeleverde vergunningen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat deze overdracht niet onderworpen is aan de bijzondere overdrachtsvoorwaarden inzake "Wonen in eigen streek", zodat geen verwijzing naar 'Titel 2. Operationalisering' van Boek 5. Wonen in eigen streek' van het grond- en pandendecreet en naar het oordeel van de provinciale beoordelingscommissie dient opgenomen te worden in deze akte.

De inbrenger verklaart dat er zich geen gebeurtenis heeft voorgedaan zoals opgesomd in artikel 473 W.I.B. en dat hij bijgevolg niet gehouden is of was tot het indienen van een aangifte bij de Administratie van het Kadaster, ten gevolge waarvan het kadastraal inkomen zou kunnen herzien worden.

De instrumenterende notaris verklaart dat uit de brief van de gemeente Ingelmunster de dato 10 oktober 2011 waarvan de verkrijgende vennootschap verklaart een kopie ontvangen te hebben voorafgaandelijk aan deze, het volgende blijkt:

"- het perceel is gelegen in woningbouwgebied en woonvernieuwingsgebied;

- het perceel is gelegen in volgende zuiveringszone : collectief te optimaliseren buitengebied;

- Gewestplan Roeselare-Tielt 2.22_6_1, datum 17/12/1979."

De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de verkrijgende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

I. Het grondgebied waarvan het bij deze ingebrachte goed deel uitmaakt, heeft het voorwerp uitgemaakt van een bij koninklijk besluit goedgekeurd gewestplan de dato 17 december 1979. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten richten naar alle voorschriften van deze plannen en eventuele wijzigende plannen dat de bestemming van de goederen bepaalt en ze met administratieve erfdienstbaarheden bezwaart.

Il. De inbrengers verklaren eveneens dat hen tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften

betekend werden noch een onteigeningsontwerp of een ruilverkavelingsbericht betreffende de voormelde goederen.

III. De inbrengers verklaren dat zij geen kennis hebben gekregen dat betreffende de overgenomen goederen, beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

Vergunningen

Indien de verkrijgende vennootschap een uitbatings- en/of milieuvergunning nodig heeft, zal deze hiervoor zelf de nodige formaliteiten vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De inbrengers verklaren geen enkele zekerheid te kunnen verschaffen aan de verkrijgende vennootschap in verband met het bekomen van een dergelijke vergunning.

Risicozone voor overstroming

De minuuthoudende notaris verklaart, overeenkomstig artikel 68-7, §4 van de wet op de landverzekeringsovereenkomst van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig, na raadpleging van de door de Vlaamse Overheid ter beschikking gestelde overstromingskaarten, dat het ingebrachte goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De inbrengers verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De inbrengers verklaren dat de verkrijgende vennootschap vóór het sluiten van onderhavige akte op de

hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 11 oktober 2011 en 26

oktober 2011 en in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Deze bodemattesten bepalen:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.".

3. De inbrengers verklaren met betrekking tot het ingebrachte goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw werden afgelegd, neemt de verkrijgende vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor niet tot vrijwaring gehouden zullen zijn.

De notaris heeft de verkrijgende vennootschap erop gewezen dat het voormelde geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem en dit niet verhindert dat de regels inzake het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

Posti nterventi ed ossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de inbrenger ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom reeds sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventie dossier moest te worden opgesteld.

IV. Overgang

In de laatste vijf jaar vóór deze inbreng heeft geen enkele overgang plaatsgevonden.

V. Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve

inschrijving te moeten nemen.

VI. Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

VII. Bevestiging van identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, plaatsen en data van de geboorte van de partijen, op zicht van officiële stukken door de Hypotheekwet vereist.

VIII.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 348.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd zevenenveertig (3747) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zevende beslissing - Wijziging van de artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 348.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd zevenenveertig (3747) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één drieduizend zevenhonderd zevenenveertigste (1/3747ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Achtste beslissing  Volmacht aan ondergetekende notaris

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing -Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met

mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het

rechtspersonenregister te verrichten."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Francis Vlegels,

tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- revisoraal verslag

- verslag van de zaakvoerders

- coördinatie van de statuten

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ICOS INVEST

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 239 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande