ICS SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICS SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.856.378

Publication

30/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e~

IY

101 I ~miiii~fl lila

*19091fi 6*

ONITEUR B

2 3 -oit- 2i t~4 ISCH STAA rNEERGELEGD

1'1. 04. 2014

1CHTEJANK KOOPHANDEL.. VI) KORTRWteiffip

Vt baht i i

aar

Bell Staa





G

Ïsp,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0538.856.378

Benaming

(voluit) : ICS SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lisdoddestraat 1, 8501 Bissegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 1 maart 2014

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en de bedrijfsinrichting, thans gevestigd te Bissegem, Lisdoddestraat 1 te verplaatsen naar Kortrijksestraat 62, 8501 Heule en dit vanaf 1 maart 2014,

INVEST CLEANING BVBA,

De Droogh Glenn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305434*

Neergelegd

23-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538856378

Benaming (voluit): ICS SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8501 Kortrijk, Lisdoddestraat(Bis) 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op twintig september tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer DEMEYERE Jan Luc Julien, geboren te Zwevegem op 11 juni 1970, niet gehuwd, wonende te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat(Z) 48.

2. De heer DE DROOGH Glenn Frederik Koen, geboren te Kortrijk op 10 juni 1974, echtgenoot van

mevrouw SMAGGHE Emilie Christiane Madeleine, geboren te Kortrijk op 28 april 1982, wonende te 8501

Kortrijk (Bissegem), Lisdoddestraat(Bis) 1.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  ICS SERVICES .

Zetel: Lisdoddestraat(Bis) 1 te 8501 Kortrijk.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord, zowel voor natuurlijke personen als rechtspersonen, zowel voor private als voor publieke instellingen.

- Het voegen van gebouwen zowel industriële als private woningen en gebouwen. Het reinigen van gebouwen.

- Het verrichten van schilder-, behang- en decoratiewerken en dit allemaal in de breedste zin van het woord en dit zowel door zichzelf als door derden.

- Het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel.

- Het plaatsen van alle soorten van wand- en vloerbekleding in hout, tapijt en andere materialen.

- Groot- en kleinhandel in verven, behangmaterialen en alle aanverwanten.

- Het plaatsen van gipsplaten, samen met isolatiewerken.

- Het uitvoeren van pleisterwerken. Het plaatsen van stores, gordijnen en zonneschermen. Alle hoger genoemde werken worden alleen, rechtstreeks of in onderaanneming, al dan niet in coördinatie met aannemers en onderaannemers uitgevoerd zowel in binnen- als in buitenland.

- Het uitvoeren, zowel door zichzelf als door derden van allerhande werkzaamheden en handelsactiviteit ten met als voorwerp het verfraaien, het renoveren, het versieren van alle private en openbare werken evenals het in- en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met het maatschappelijk doel verband houden.

- De aan- en verkoop, de exploitatie, valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling van alle onroerende goederen. Het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten van onroerende goederen, in de meest brede betekenis van het woord.

- De fabricage, herstelling en plaatsing van elektrisch materieel.

- De werkplaats voor het herstellen van huishoudelijke en industriële toestellen.

- Installatie van elektrische draad en kabels, van buizen voor geleidingen van materieel voor overseinen van draaggolf, voor tele- en datacommunicatie, voor industriële elektronica en van materieel voor het aanwenden van zwakstroom

- Werkplaats voor het herstellen en installeren van elektrisch en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers en van mechanische spelen.

- Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht, kabels en telefoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Vervaardiging en installatie van alarm en beveiligingstoestellen van toestellen gebruikt in een alarm en beveiligingssysteem.

- Installatie van elektrische toestellen voor alternatieve energiebesparingssytemen.

- Installatie van elektrische en industriële machines en elektrische werktuigmachines voor plastificatie en

elektrische textielmachines.

- Installatie van elektrische leidingen en toestellen voor verwarming, klimatisatie, tele- en datacommunicatie. - Alle werken waarbij elektrische energie van doen is, zoals: installatie van elektriciteit in gebouwen, van stroomaggregaten, van bovengrondse en ondergrondse leidingen, van openbare telefoon-, telegraafuitrustingen, van bliksembeveiliging, van beveiliging tegen brand en diefstal, van uitrustingen voor data- en communicatie in gebouwen en hun omgeving of van gemengde tele- en datafonie, evenals elektrische en elektromechanische installaties van kunstwerken, nijverheidsinrichtingen en buiteninstallaties, en tevens de handel in elektro toestellen en materialen in de meest ruime betekenis.

- Zowel groot- als kleinhandel in zowel huishoudelijke, industriële als andere elektrische en radio elektrische toestellen, tv, dvd en videoapparaten, tv- en videospelen, elektronische apparaten, computers, hard- en software, verlichtingsartikelen, evenals al hun toebehoren en installatie materialen.

- Zowel groot- als kleinhandel in rijwielen, motorrijwielen, nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen evenals hun onderdelen en toebehoren.

- Fabricage en installatie in lichtreclames.

- Ontwerpen, produceren van sport- en promotiekledij in de ruimste zin van het woord.

- Het besturen van vennootschappen, welke doel deze vennootschappen ook mocht hebben.

- De vennootschap kan optreden als tussenpersoon op het gebied van handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt.

- Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

- Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm dan ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het aanleggen van vermogens, het beleggen in zowel roerende als onroerende goederen in de ruimste zin van het woord. Het verhandelen van kunstvoorwerpen als beleggingen.

- Het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden van goederen en personen, zowel nationaal als internationaal. Dit zowel in het binnen- als het buitenland.

- Onderneming voor het plaatsen van pvc ramen, pvc goten, pvc constructies. Onderneming voor het plaatsen van metalen constructies. Onderneming voor het plaatsen van trappen (uitgezonderd schrijnwerk). Onderneming voor het plaatsen van wand- en geluidsisolatie.

- Groothandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, groothandel in radio en elektrische toestellen en materieel.

- Onderneming voor het bouwen van stelling, evenals voor het invoegen, reinigen van gevels, klusjesman. Het zandstralen met behulp van stoom en dergelijke; van gevels en gebouwen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Luik B - Vervolg

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volgestort.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij ING.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Evenwel is voor de aankoop van investeringsgoederen waarvan de waarde het bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) overschrijdt, de handtekening van beide zaakvoerders vereist. Deze bepaling heeft echter louter interne werking en is niet tegenstelbaar aan derden.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de vierde vrijdag van de maand april om zeventien, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Werden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B2B CONSULT , met zetel te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat 48, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0472.525.305. Vast vertegenwoordigd door de heer DEMEYERE Jan, voornoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  INVEST CLEANING , met zetel te 8501 Kortrijk (Bissegem), Lisdoddestraat 1, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0478.726.573. Vast vertegenwoordigd door de heer DE DROOGH Glenn, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. twintig september tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 JAN, 2015

Rechtbank van OCWHAN EL GentdearRTRIJK

I "90NITBUP, BELGE

11 -02

.GISCH S

2015

AATSBLA

Voor-

behoud4 aan h& Belgisc

Staatsbl;

YIIYIIIIIYII~I~I

"15027819*

Ondernemingsnr : 0538.856.378 Benaming

(voluit) : ICS SERVICES

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 62, 8501 Heule

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 17 december 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Besluit tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van tweehonderdduizend Euro (200.000,00 EUR) om het te brengen op een bedrag van tweehonderd twintigduizend Euro (220.000,00 EUR) door inbreng in geld, door creatie van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde. Op deze nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen pari voor een totaal bedrag van tweehonderdduizend Euro (200.000,00 EUR), volgestort ten belope van honderdvijftigduizend Euro (150.000,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van, het Wetboek van vennootschappen, bij de ING te Bissegem.

2.Inschrijving op de nieuwe aandelen door de beide vennoten, in verhouding tot hun aandelenparticipaties in het kapitaal  gehele/gedeeltelijke volstorting - toekenning van de aandelen.

3.Vaststelliing van de realisatie van de kapitaalverhoging. Het kapitaal bedraagt thans

tweehonderdtwintigduizend Euro (220.000,00 EUR).

4.Aanpassing van de statuten aan de voorgaande besluiten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dd. 17/12/2014

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 13.08.2015 15420-0492-018

Coordonnées
ICS SERVICES

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 62 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande