ICV-SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICV-SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.783.794

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

z 3. 12r 2013

RECHTS

i1taa OPHANDEI. IJK

" -



Ondernemingsnr : 0466.783.794

Benaming

(voluit) : 1CV-SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 6930 Menen, Hyacintstraat, 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Alain Mahieu te Moeskroen op twaalf december tweeduizend dertien, dat eerstdaags geregistreerd zal worden,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "iCV-SERVICES" met zetel te 8930. Menen, Hyacintstraat, 16 met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist, ingevolge de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Wallonië naar Vlaanderen en meer in het bijzonder naar 8930 Menen Hyacintstraat, 16 welke verplaatsing beslist werd door de zaakvoerder op 15 december 2005, bekengemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 11 januari 2006, onder het nummer 06011554, nieuwe nederlandstalige statuten aan te nemen.

Tweede beslissing,

De algemene vergadering beslist het geplaatst kapitaal te verhogen met honderd tien duizend vijfhonderd euro (110.500,00 ¬ ) om het te brengen van negentien duizend vijfhonderd euro (19.500,00 ¬ ) op honderd dertig duizend euro (130.000,00 ¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zonder uitgifte van nieuwe deelbewijzen, maar mits de aangepaste verhoging van de pari-waarde van de aandelen en de eruit voortvloeiende verhoging van de verplichting tot volstorting tot het passend bedrag in speciën door de aandeelhouders.

Inschrijving - volstorting

De enige vennoot aanvaardt de verhoging van zijn verplichting tot volstorting tot aan de nieuwe pari-waarde van de aandelen en onderschrijft op de kapitaalverhoging. De enige vennoot heeft het bedrag van zijn onderschrijving volgestort, hetzij vijfhonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (566,66 ¬ ) per aandeel of honderd tien duizend vijfhonderd euro (110,500,00 ¬ ) in totaal door storting op een bankrekeningnummer zodat dit bedrag ter vrije beschikking staat van de vennootschap, zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris op zicht van het attest opgeleverd door de bank.

Derde beslissing

Ingevolge de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Wallonië naar Vlaanderen alsook de bovenvermelde kapitaalverhoging van de vennootschap, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de statuten als volgt aan te passen en te coördineren met de vorige genomen beslissingen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Artikel 1. : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: « 1CV-

SERVICES »

Artikel 2. : Zetel.

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 8930 Menen, Hyacintstraat, 16.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering. Artikel 3. ; Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

" Consulting, personeels- en bedrijfsbeheer in alle gebieden, en in de ruimste zin -Alle commerciële activiteiten als bemiddelaar, vertegenwoordiger, handelaar, verdeler in het algemeen,

" Toekenning van voorschotten op rekeningen.

Dit alles voor zover de wet deze activiteiten toelaat en voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor haar eigen rekening of voor de rekening van derden overal en op de een of andere manier, en volgens de modaliteiten die haar het best passen, de vertegenwoordiging, de invoer en de uitvoer.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken. Zij mag o.a, alle roerende of onroerende goederen kopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren; patents, handelsmerken of licenties nemen, behalen, verlenen, kopen of verkopen; participaties nemen door vereniging, inbreng, inschrijving, fusie, of op elke andere wijze in bestaande of nog op te richten ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Artikel 4. ; Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderd dertig duizend euro (130.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd vijfennegentig (195) deelbewijzen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd vijfennegentigste (11195ste) van het vermogen van de vennootschap verttegenwoordigen. Artikel 13.: Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Wordt aangesteld ais statutaire zaakvoerder, voor gans de duur van de vennootschap, de heer VANDERROOST Christian, voornoemd.

Bij overlijden of ontslag van één van de statutaire zaakvoerder dient niet in zijn vervanging te worden voorzien.

Een statutaire zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend wanneer uit een medisch attest blijkt dat hij op blijvende wijze niet meer in staat is zijn mandaat uit te oefenen of nog wanneer hij geplaatst werd onder een juridisch statuut van bescherming, bijstand of vertegenwoordiging.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur der mandaten en gebeurlijk de machten der nieuwe zaakvoerders,

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, stelt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 14, ; Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur, Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Artikel 15. ; Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

Een zaakvoerder die niet kan aanwezig zijn op een vergadering van het college van zaakvoerders kan aan een ander zaakvoerder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen, bij eenvoudige brief, per telefax, elektronische post of enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

Een zaakvoerder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging,

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte

vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten,

Artikel 18: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Valt deze datum op een feestdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 25. : Besluitvorming - Stemming per brief  Stemming op elektronische wijze.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, niet uitzondering van de besluiten te nemen In het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering indien er meerdere vennoten zijn een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

Van de procedure beschreven in de twee alinea's die voorafgaan kan afgeweken worden met instemming van aile vennoten..

De houders van obligaties of certificaten bepaald in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier waarin de agenda is opgenomen met opgave van aile te nemen besluiten Voor elk te nemen besluit afzonderlijk dient de vennoot zijn aanvaarding of verwerping ervan aan te duiden. Een voorwaardelijke aanvaarding of aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld met een verwerping. De stembrief dient door de vennoot gedagtekend en ondertekend te worden en aan de zetel van de vennootschap gericht minstens vijf dagen op voorhand. Deze stembrief mag door de voorzitter slechts geopend worden op de vergadering zelf.

Naast de stemming per brief is eveneens de stemming op elektronische wijze toegelaten mits voldaan wordt aan de eventueel door de zaakvoering opgelegde vereisten van identificatie en elektronische handtekening. Artikel 27.: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 28. ; Jaarrekeningen.

Op éénendertig december van elk jaar worden de boeken, registers en rekeningen van de vennootschap afgesloten en de zaakvoering maakt de inventaris en de jaarrekeningen op overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 30 : Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

De ontbinding en vereffening zijn in één akte mogelijk mits naleving van artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen.

Artikel 31. ; Verdeling.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder aile aandelen verdeeld.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Alain Mahieu

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten

- gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

º%

c'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 26.08.2013 13470-0116-011
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 11.08.2011 11400-0211-012
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 27.08.2010 10486-0094-011
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 31.08.2009 09674-0216-011
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 29.08.2008 08670-0315-010
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 30.08.2007 07643-0307-010
11/01/2006 : TO085613
06/07/2005 : TO085613
21/03/2005 : TO085613
18/08/2003 : TO085613
25/09/2002 : TO085613
26/09/2001 : TO085613
09/01/2001 : TO085613
07/09/1999 : TOA007506

Coordonnées
ICV-SERVICES

Adresse
HYACINTSTRAAT 16 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande