ID ASSIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ID ASSIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.771.433

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.07.2014, NGL 25.07.2014 14355-0449-010
21/01/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik, Leiestraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ARTIKEL. 537 WIB 1992 - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 27 december 2013, geregistreerd drie bladen geen verzending te leper  Kantoor Poperinge op 2 januari 2014, boek 5/452 blad 16 vak 16, ontvangen: vijftig euro, (getekend) de EA Inspecteur a.i. LUDO ENGELS, dat de buitengewone; algemene vergadering van de vennoten van voormelde vennootschap, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd(ex ultimo) door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA ID ASSIST door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer CORNETTE Dan en Mevrouw CORNETTE Iris naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van ' waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van'. waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de'. bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien echter wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten n.a.v., bodemsanering t.g.v. bodemverontreiniging gezien de bodemgesteldheid van de onroerende goederen mij onbekend is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door. inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4.0e als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 112,08 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende ' de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 12 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wood 17.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.771.433 Benaming

(voluit) : (verkort) :

"

ID ASSIST

r x

Bijlagen bij lia lf élgiscTi Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~r

~ t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging met een bedrag van honderdtachtigduizend euro (180.000,00 ¬ ) om het te' brengen van honderdzestigduizend zeshonderd euro (160.600,00 ¬ ) op driehonderdveertigduizend zeshonderd euro (340.600,00 ¬ ), door de hierna beschreven inbreng van een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) van de schuldvordering in lopende rekening van mevrouw Iris Cornette, wonende te 9800 Deinze(Sint-Martens-Leeme), Gaston Baertstraat 44 en van een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) van de schuldvordering in lopende rekening van de heer Dan Cornette, wonende te 8940 Wervik, Leiestraat 24, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

Inbreng

Mevrouw Iris Cornette, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng in natura te doen van een ; bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) van de schuldvordering in lopende rekening die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap.

De heer Dan Cornette, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng in natura te doen van een bedrag van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ) van de schuldvordering in lopende rekening die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap.

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-bedrag van de door haar/hern aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van heden, voorafgaandelijk aan dees. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners. Vergoeding

Ter vergoeding van de inbreng in natura, gewaardeerd op honderdtachtigduizend euro (180.000,00 ¬ ), `. hebben partijen unaniem beslist om geen nieuwe aandelen van de vennootschap uit te geven. De fractiewaarde van de bestaande aandelen zal automatisch stijgen.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderdveertigduizend zeshonderd euro (340.600,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend zeshonderd en zes (1.606) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit:

De vergadering besluit de tekst van artikel 5 van de statuten aan het voorgaande besluit aan te passen en dit als volgt: "Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdveertigduizend zeshonderd euro (340.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd en zes (1.606) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend zeshonderd en zesde (1/1.606de) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen?

Derde besluit:

De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerders van de vennootschap tot uitvoering van de genomen , besluiten en opdracht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Bart Vandercruysse

Tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal

-verslag bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura

-bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura

gecoi3rdineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0596-010
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.07.2012, NGL 22.08.2012 12436-0076-009
11/10/2011
ÿþmon 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e 0

I

1111

" 11153050*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0896.771.433

Benaming : ID ASSIST

(voluit)

iI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leiestraat, 24

8940 Wervik

!: Onderwerp akte : Wijziging doel - Wijziging statuten - Aanneming nieuwe statuten

ii

;:Er blijkt uit een proces-verbaal

notaris Maggy Vancoppernolle te :,;tweeduizend elf, die eerstdaags zal ;registratiekantoor te Kortrijk.

,;Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ID ASSIST" ;:onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

;,EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het doel te wijzigen zodat het voortaan zal:

;luiden zoals opgenomen in artikel 3 van de gewijzigde statuten;

;'hierna.

;;TWEEDE BESLISSING.

;De vergadering aanvaardt het ontslag als statutaire zaakvoerder:

!;aangeboden door mevrouw Cornette Iris, wonende te 9800 Deinze,;

;Gaston Baertstraat, 44.

F; DERDE BESLISSING.

..;De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen,;

i; rekening houdend met de kenmerken van de vennootschap, de genomen!

:beslissingen en houdende tevens :

aanpassing van de bepalingen inzake overdracht van aandelen;

:;- aanpassing bepalingen inzake interne en externe;

;:beslissingsbevoegdheid zaakvoerders.

aanpassing van de bepalingen inzake bijeenroeping van de algemene! ;;vergadering;

- aanpassing van de bepalingen inzake verdaging van de algemenei ilvergadering

toevoeging van bepaling die voorziet dat alle vorderingen die: ;;bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de

vennootschap anderzijds het voorwerp uitmaken van;

nettingovereenkomsten.

'Artikel 1. - Vorm - Naam.

;De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm ;;van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ID ASSIST".

,

"Artikel 2. - Zetel. '

De_ z tgl__ _gemet gct__te _8990 Wervik,_ Lçj estraat, _-,? .. _-_--,_ _;.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

opgemaakt door geassocieerd;

Kortrijk op 23 september;

geboekt worden in het eerste?

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Het verrichten van administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend:

* adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

* het tussenkomen in en het deelnemen aan het dagelijks bestuur en/of het bestuur van andere vennootschappen en het vertegenwoordigen van andere vennootschappen door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

* studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële, handels-, bedrijfseconomische en sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, technische, commerciële, economische en financiële problemen, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

* het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

* de activiteiten van mediapresentatie; de activiteiten van markten opinieonderzoeksbureaus waaronder onder meer maar niet uitsluitend alle marketingactiviteiten; statistische analyse van onderzoeksresultaten; organisatie van opiniepeilingen;

- Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Het huren en verhuren en het welke vorm aan ondernemingen materieel en van installaties;

- De organisatie van en

tentoonstellingen, evenementen,

beurzen allerhande;

ter beschikking stellen in gelijk' en verenigingen van materialen,

deelname aan manifestaties, teambuildingsactiviteiten en

- Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie;

- Het ontwikkelen, aan- en/of verkopen, in licentie nemen of geven van concepten, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- Het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van

publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken, logos, bedrijfsbrochures, affiches en aanverwante producten, en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Het vervaardigen en ontwikkelen, kopen en verkopen, het huren en verhuren, het in- en uitvoeren, het in consignatie nemen, het bemiddelen en optreden als tussenpersoon bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van kunstwerken, daaronder onder meer begrepen

hedendaagse kunst, schilderijen, beeldhouwwerken, etsen,

tekeningen, gravuren, litho's, zowel originelen als reproducties, evenals antiek, oude kunstvoorwerpen en archeologische voorwerpen, met inbegrip van alle aanverwante artikelen, kaders, lijsten, kunstenaarsmateriaal en alle toebehoren, evenals van antiek, curiosa, siervoorwerpen, brokante, meubelen, inboedels, juwelen, tweedehandsvoorwerpen, alsook van alle items die in de categorie verzamelobjecten vallen, dit alles in de ruimste zin van het woord; -- Het bijhouden van historische archieven, het samenstellen van catalogi, het opzoeken en het bijeenbrengen van al dan niet gespecialiseerde collecties, evenals het in bewaring nemen en doen verkopen van alle hoger genoemde objecten en goederen;

- Alle ondersteunende activiteiten voor scheppende en uitvoerende kunsten, met inbegrip van het vertegenwoordigen, begeleiden en ondersteunen van kunstenaars, het verlenen van advies en administratieve ondersteuning, het organiseren van diverse acties en campagnes met het oog op de promoting van kunstenaars en hun naambekendheid, en inzonderheid alle activiteiten die gericht zijn op de lancering van jonge kunstenaars en hun succes op de markt;

- Het schrijven, de redactie, het uitgeven, het verspreiden en publiceren van allerhande boeken, tijdschriften, naslagwerken en catalogi aangaande alle hoger vermelde activiteiten in het algemeen en aangaande film, video, fotografie en kunst in het bijzonder;

- Het organiseren en inrichten van congressen en beurzen, feesten en evenementen van alle aard, waaronder begrepen doch niet beperkt tot het organiseren en houden van tentoonstellingen, lezingen, voordrachten, vernissages en andere kunstevenementen;

- Het verwerven, het inrichten, het ter beschikking stellen, het huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin de hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst;

2. Voor eigen rekening:

- Het verrichten van holdingactiviteiten, omvattende onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



* het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst, of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke

rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,

onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan

en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard

ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

-- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de

meest ruime zin, onder meer door het in hypotheek of in pand te geven van goederen, inclusief de eigen handelszaak; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie-en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen zowel in het binnen- als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten evenals alle handelsverrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel

of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 2,1

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - K eitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdzestigduizend zeshonderd euro (160.600 SUR) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd en zes (1.606) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend zeshonderd en zesde (1/1.606de) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Artikel 16.- Algemene vergadering.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die' stemrecht hebben uit zichzelf of bij mandataris mits naleving van de wettelijke of statutaire voorschriften.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Voor zover wettelijk toegelaten, kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie. Artikel 17. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur :

- mevrouw Cornette Iris, voornoemd;

- de heer Cornette Dan, wonende te 8940 Wervik, Leiestraat, 24.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 23 september 2011; gecoordineerde tekst van de statuten.

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 20.07.2011 11319-0417-009
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 20.07.2010 10324-0265-009
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 27.07.2009 09482-0376-008

Coordonnées
ID ASSIST

Adresse
LEIESTRAAT 24 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande