IDIPCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDIPCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.977.579

Publication

30/12/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte MOd PDF 11.1

vtr "ie-matste b z: vanE uiirB vernielden':-Recto-" Naam'-en-hoedanigheid-van" de instrumenterende" notaris, hetzij ven-de perso(o)n(en)---bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

~~~E~~i~

tt,~

~t~~~-~û

i ~

yC'w

Grill De ne,

III IIIII 11111111

*13196442*

i

u

D

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): 0511977579

(verkort): IDIPCO

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 4 december 2013, geregistreerd te Gent op 5 december 2013, boek 252, blad 52, vak 5, vijf rollen, één verzending. Ontvangen : vijftig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IDIPCO met zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198, de volgende beslissingen heeft genomen

Agendapunten:

1. Verslag opgesteld door de zaakvoerder en staat van activa en passiva de dato 26 november 2013 overeenkomstig artikel 181§ 1 van het Wetboek van vennootschappen, houdende voorstel tot ontbinding.

2. Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

3. Ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap.

4. Kwijting.

5. Boeken en bescheiden.

6. Volmacht formaliteiten.

II.

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stellen de vennoten het volgende vast :

1. Op 3 december 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd dd. 26 november 2013, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Op 3 december 2013 heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Claeys met kantoor te 9820 Merelbeke, Axxes Business Park, Guldensporenpark 100, blok K*, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"7. Besluit

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8340 Damme, Stationsstraat 198

ONTBINDING-VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA IDIPCO met zetel te 8340 Domme, Stationsstraat 198, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 november 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 85.874,42 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 85.874,42 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinu'i'teit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 26 november 2013 bevat geen passiva tegenover derden, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 26 november 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 26 november 2013 op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA IDIPCO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 3 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno Claeys

(getekend)

De comparanten verklaren de BVBA IDIPCO te ontbinden en onmiddellijk te vereffenen.

Er Wordt geen vereffenaar aangesteld.

De comparanten verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat:

- er géén schulden zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva;

- het resterend actief teruggenomen wordt door de resterende vennoot, eigenaar van de resterende 200 aandelen, de heer La Grange David, voornoemd.

- zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat vennootschap IDIPCO definitief heeft opgehouden te bestaan. Aan de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor haar bestuur voor de afgelopen periode.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij mevrouw VAN BIERVLIET Barbara, voornoemd.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Myriam DIETENS en mevrouw Martine DE VRIEZE, allen individueel handelend en woonstkeuze doende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 Blok K, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, teneinde de nodige formaliteiten bij een ondernemingsloket te vervullen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen, bij de Administratie van de BTW, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties, en om daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig is.

Voor Ontledend Uittreksel

Luik B - Vervolg

Voor-abehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Maarten Duytschaever, notaris, Tegelijk hiermee neergelegd : -uitgifte ontbindingsakte -verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

-staat van actief & passief -oprichtingsakte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301223*

Neergelegd

21-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0511977579

Benaming (voluit): IDIPCO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme, Stationsstraat 198

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever te Gentbrugge op 20 februari 2013,

welke akte eerstdaags zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat:

1) De heer LA GRANGE David, geboren te Gent op tweeëntwintig oktober duizend negenhonderdzesenzestig, rijksregister nummer 661022-021-96, echtgenoot van mevrouw Leirman Marie-Sylvie, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Lage Heirweg 1.

Die verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris MOYERSOEN Patrick te Aalst op 13 april 1992, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard.

2) De heer CLAERHOUT Xaveer, geboren te Kortrijk op dertien februari duizend negenhonderdzevenenzestig, rijksregister nummer 670213-245-10, echtgenoot van mevrouw Van Biervliet Barbara, wonende te 8340 Damme, Stationsstraat 198.

Die verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, zonder huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard.

3) Mevrouw VAN BIERVLIET Barbara, geboren te Nederland op dertig januari duizend negenhonderdzeventig, rijksregister nummer 700130-374-09, echtgenote van de heer Claerhout Xaveer, wonende te 8340 Damme, Stationsstraat 198.

Die verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, zonder huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming IDIPCO met zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening:

" onderzoek en ontwikkeling en het aanvragen, aanhouden en beheren van intellectuele eigendomsrechten, modellen, auteursrechten, naburige rechten en aanverwante rechten onder gelijke vorm met inbegrip van verwerven en overdragen van dergelijke rechten en/of het verschaffen van gebruiksrechten aan derden onder gelijk welke vorm;

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

" het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen tweehonderdduizend euro

(4.200.000 EUR).

Het is verdeeld in vierduizend tweehonderd (4200) aandelen zonder nominale waarde met een

breukwaarde van 1/4200e deel van het maatschappelijk kapitaal.

A) INBRENG IN NATURA

De verschijners sub 2) en 3) verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hierna beschreven roerende goederen ten belope van vier miljoen euro (4.000.000,00 EUR).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Vandelanotte Bedrijfsrevisoren», gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, alhier vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA Idipco welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is. We kunnen ons echter niet uitspreken over het toekomstig rendement van de in te brengen activa en we kunnen bijgevolg evenmin beoordelen of de weerhouden inbrengwaarde ten minste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 4.000 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Idipco, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/4.200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Beschrijving van de ingebrachte immateriële activa:

Alle patenten en modeldeponeringen die op vandaag in het bezit zijn van voornoemde echtgenoten Claerhout-Van Biervliet met betrekking tot de vervormbaarheid van licht- en luchttoepassingen.

Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor voormelde inbreng van vier miljoen euro (4.000.000,00 EUR), worden aan de echtgenoten Claerhout-Van Biervliet, voornoemde oprichters sub 2) en 3), vierduizend (4000) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

TOTAAL vergoeding voor inbrengen in natura: vierduizend (4000) aandelen. B) INBRENG IN GELD

Op de resterende tweehonderd (200) aandelen wordt onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van 1.000 euro per stuk, als volgt:

- door de heer La Grange David, voornoemd, voor tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) of voor 200 aandelen.

TOTAAL ingevolge inbreng in geld: tweehonderd (200) aandelen.

De verschijners verklaren te weten dat het bedrag van het kapitaal moet gestort zijn ten belope van minimum zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) bij de oprichting. Bovendien moet op ieder aandeel waarop in geld is ingeschreven ten minste één/vijfde gestort zijn. De aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, moeten volledig zijn volgestort.

De verschijners verklaren dat elk aandeel waarop in geld is ingeschreven volstort is ten belope van minstens één/vijfde, namelijk voor de helft of voor honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

De verschijners verklaren dat elk aandeel waarop in natura is ingeschreven volledig volstort is, zoals voormeld.

Een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) werd vooraf aan de oprichting der vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening met nummer (-) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 14 februari 2013, overeenkomstig artikel 69, 14° van het Vennootschappenwetboek.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op gezegde rekening zoals blijkt uit een door de financiële instelling afgeleverd attest, dat aan mij werd overhandigd en in het dossier bewaard zal blijven.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag

van juni om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de

algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Luik B - Vervolg

De vennootschap is verbonden door de handelingen van iedere zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: voornoemde mevrouw Van Biervliet Barbara.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals hierna voorzien.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van juni 2014 om 19 uur.

Volmacht

Voornoemde mevrouw Van Biervliet Barbara, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BDO Accountancy, vertegenwoordig door Dirk De Roose, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte oprichting, verslag van de bedrijfsrevisor en

bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
IDIPCO

Adresse
STATIONSSTRAAT 198 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande