IFIRMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IFIRMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.567.977

Publication

24/02/2014
ÿþModWon111.1

111ï t 1=1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

iFirma

NEERGELEGD IhRGPREIiAN DE N1TEU BELGE ~~çHTBANKUANKOOPHAND~~7~

13F~(1GGE(AFDF1ii~GBi~i1GGE)

18 -02 201k ce, 0 6 FE-P. 201~

egrïffier.

iISCH S AATSBLAD Griffie

56

99

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Philippe Strypsteen te Knokke-Heist, wettelijk belet, op 6 februari 2014, neergelegd viiiir registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam « iFirma », waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), gesplitst in honderdtwintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt'achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Matthias Françoys, wonende te 8551 Zwevegem (Heestert), Gauwelstraat 101, cp de aandelen 1 tot en met 60 voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan het geheel wordt volstort.

- door de heer Benoit Strypsteen, wonende te 8300 Knokke-Heist, Waalspad 6, op de aandelen 61 tot en met 120 voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan het geheel wordt volstort. Totaal: 120 aandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Bankattest

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 februari 2014 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volstort is ten belope van het geheel.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00),

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of vcor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, behoudens wettelijk of reglementair verbod:

Aile mogelijke advies, consultancy-, technische expertise-, bijstands- en/of dienstenfuncties op het vlak van recht, vastgoed, fiscaliteit, verzekeringen, enzovoort.

Het uitvoeren van diensten en afleveren van keuringscertificaten, attesten, expertises, enzovoort verbonden aan onroerende goederen ln de ruimste zin.

Het leveren en verzorgen van energieprestatiecertificaten, EPB-verslagen, luchtdichtheidsmeting, thermografie, veiligheidscoördinatie, elektrische keuringen, keuring stookolietank, waardebepalingen, plaatsbeschrijvingen, keuring riolering, keuring waterinstallaties, .,.

In eigen naam en voor rekening van een derde door een onderaannemer.

De vennootschap kan in het algemeen alle diensten verlenen en verzorgen in eigen naam en in naam en/of voor rekening van een derde op vlak van adviesverstrekking, expertise, keuring, schattingen, enzovoort, van om het even welke aard verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met de in het doel vernielde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ r Het verzorgen van alle mogelijke fotografie, luchtfotografie, ... gerelateerd aan bovenvermelde domeinen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Het leveren van alle mogelijk diensten aan de vastgoedsector. (Bv, vastgoedmakelaars, notarissen,

architecten, ingenieurs ...),

Het ontwerpen en verkopen van software, computerprogramma's,

Allerhande werken zoals onderhoud en aanleg van tuinen, behang- en schilderwerken, badkamers en

keukens (plaatsing en betegeling), vloerbetegeling, isolatiewerkzaamheden, gyproc en velux,

elektriciteitswerken, kleine dakwerken, sanitair en centrale verwarming,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen.

- aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het verwerven van vruchtgebruik en het in vruchtgebruik geven, het verwerven en verlenen van overige zakelijke rechten, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- de ontwikkeling van bouwprojecten. Zij omvat de nieuwbouw, de reparatie, de aan- en verbouwwerkzaamheden, het optrekken van geprefabriceerde gebouwen of constructies ter plaatse alsook het optrekken van tijdelijke bouwwerken en het slopen van gebouwen en andere bouwwerken,

Zij omvat zowel in eigen naam als in onderaanneming het uitvoeren, de coördinatie en de bouw van onroerende goederen.

Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van onroerende goederen.

Het uitvoeren van alle activiteiten van vastgoedmakelaar in de meest ruime zin, Dit omvat het optreden als bemiddelaar met het oog op aankoop, verkoop, ruil, huren, verhuren van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Dit omvat tevens het beheer van alle onroerende goederen alsook het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom en alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

De verkoop, verhuur en lease van consumentenartikelen in de meest ruime zin,

Handel in bouwstoffen en bouwmaterialen en elke overige economische activiteit. Dit bevat tevens de aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, het huren en verhuren, het leasen, het verstrekken van services, de vervaardiging van machines, inriohtingen, materialen en gereedschappen voor de bouwnijverheid, voor de industrie, handelaars en particulieren, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De activiteiten van interieurarchitecten en/of werfcotirdinator: het inrichten van private, commerciële en publieke ruimten (woningen, burelen, winkels, openbare gebouwen ...), het uitvoeren van studies, het ontwerpen, het verlenen van advies, het toezicht houden op de werkzaamheden, enz.

Het organiseren van beurzen, standen, congressen, feesten ... In de ruimste zin.

Het organiseren, het geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

Het ontwerpen en realiseren van etalages voor commerciële en dienstverlenende bedrijven. Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

Deze afdeling omvat het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via kranten en tijdschriften, radio en televisie of via andere media, alsook het ontwerpen van reclameborden en -panelen.

De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software. Deze afdeling omvat webportalen, gegevensverwerking, webhosting en andere activiteiten die informatie leveren als hoofddoel hebben.

Het ontwerpen of uitgeven van computerprogramma's

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het algemeen alle diensten verlenen op het vlak van adviesverstrekking, expertise, keuring, schatting, enzovoort, van om het even welke aard verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk dcel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen, Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in,

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om 10 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur. Hun mandaat wordt, afhankelijk van wat de algemene vergadering bepaalt in haar benoemingsbesluit, al dan niet bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de

vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid, Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger binnen het kader van hun mandaat.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt In de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald de statuten en het Wetboek Vennootschappen.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft, De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen. De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd. Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden bf waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

. 1

Voor-

bel?ouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

SLOTBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

De heer Matthias Françoys, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

De heer Benoit Strypsteen, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand mei 2015 om 10 uur. Bijzondere volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Flamand & Partners te Knokke-Heist, 't Walletje 18, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondememingsloket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm, de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Meester Eric Deroose

Notaris

f

~

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 28.09.2015 15601-0027-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 30.08.2016 16546-0256-017

Coordonnées
IFIRMA

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 174 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande