IL PALIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IL PALIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.667.875

Publication

09/01/2014
ÿþet' Mad Word 11.1

f&

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~~~ In t

~~~



IiII11u~u~1nu~u~~~~n~~u

" 1901078

Ondernemingsnr : 54:3 66-? es

-

Benaming

(voluit) : IL PALIO

(verkort) :

NEERGELEGD

2 7" 12. 2013

RECHTBANK'SOOPHANI)Et_

QgFÎhn1JK



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Ter Duinenstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte

OPRICHTING UIT PARTIËLE SPLITSING - STATUTEN - BENOEMINGEN - VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 18 december 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders en vennoten van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Engelse Wandeling 70, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "Snoeck & Partners" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Engelse Wandeling 70, beslist heeft tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IL PALIO" van alle vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" die verband houden met het onroerend goed van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS".

Dat alle vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" die verband houden met het onroerend goed van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IL PALIO"

Waarbij de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS" niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de NV "SNOECK & PARTNERS" van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IL PALIO" voor één aandeel van de naamloze vennootschap "SNOECK & PARTNERS", dit alles volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het in het eerste agendapunt voornoemde voorstel tot partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg zullen de nagemelde activabestanddelen van de overdragende vennootschap "SNOECK & PARTNERS" met alle rechten en verplichtingen per 1 juli 2013 overgaan op de verkrijgende vennootschap "IL PALIO".

De vergadering verzoekt derhalve de ondergetekende Notaris te notuleren dat volgende activa van de te splitsen vennootschap overgaan door inbreng in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "IL PALIO", overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

Het besluit van het verslag de dato 13 december 2013 van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Piet Dujardin, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IL PALIO", luidt als volgt :

" 7. BESLUIT.

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA IL PALIO middels partiële afsplitsing van het onroerend patrimonium van de NV SNOECK & PARTNERS naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA IL PALIO, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV SNOECK & PARTNERS volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV SNOECK & PARTNERS zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar

aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV SNOECK & PARTNERS leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 145.095,56 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 18.600,00 EUR verhoogd met 126.495,56 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 666 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 18.600,00 EUR, verhoogd met 126.495,56 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV SNOECK & PARTNERS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem, 13 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV ovv BVBA Piet Dujardin,vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

VASTSTELLING STATUTEN.

Als gevolg van de splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, wordt het maatschappelijk kapitaal van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Il Palio" vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door zeshonderd zesenzestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap "Snoeck & Partners" worden aandeelhouder van deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Il Palio".

De statuten van de nieuwe naamloze vennootschap "Il Palio" worden als volgt vastgesteld:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "IL PALIO".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Ter Duinenstraat 26.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, het vruchtgebruik, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties;

- het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

- het deelnemen in andere ondernemingen, alsook het verstrekken van leningen en financieringen aan andere ondernemingen;

- zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenenvoor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn of de verwezenlijkenervan kunnen bevorderen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen tevoltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doelof welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd zesenzestig (666) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

De jaarvergadering zal gehouden worden op worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om zestien uur, in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand mei, om zestien uur van de maand april 2015.

3. De oprichter benoemt volgende personen als gewone zaakvoerders:

- De Heer Hugo Snoeck, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Ter Duinenstraat

26.

- Mevrouw Anja Vandenbogaerde, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Ter

Duinenstraat 26.

De duur van hun mandaat is onbepaald.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichters stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

Mevrouw Anja Vandenbogaerde, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE, Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag oprichters.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.08.2015 15444-0223-012

Coordonnées
IL PALIO

Adresse
TER DUINENSTRAAT 26 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande