ILUMINAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ILUMINAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 502.720.514

Publication

04/02/2013
ÿþR

tupgirmi

me'

~:Uïkri~3~



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONMTEU~ BELC

NEERGELEGD

1 0. 01. 2013

RECHT4(OOPN ~,

RIJK

2 5 -01 2013 ELGISCH STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O soR , `120 Srtf

Benaming

(voluit) : ILUMINAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Arme-Klarenstraat 12 bus 31, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, met standplaats te Roeselare, op 8 januari 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht, onder de naam "ILUMINAS", door:

1/ De heer VERCRUYSSE Bruno Antoine Albert, geboren te Lokeren op 15 juni 1974, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 12 bus 31.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROVERBO, met zetel te 8800 Roeselare, Arme-Klerenstraat 12 bus 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0887.837.238.

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt

HOOFSTUK I: NAAM -- ZETEL -- DOEL  DUUR

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "ILUMINAS".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", met nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel gevolgd door plaats van het rechtspersonenregister en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Arme-Kiarenstraat, 12, bus 31.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland.

Tussenpersoon in de handel. De groot- en kleinhandel, de ontwikkeling, de distributie, de import en export, de productie van:

-alla verlichtingsmaterialen en verlichtingstoestellen van alle aard, zowel voor buiten- en binnenverlichting.

- alle led technologie, bestaande uit zowel hardware als software. Het ontwikkelen van alle hardware en software voor het aansturen of mengen van gekleurd licht of led verlichting in het algemeen. Met hardware en software wordt ondermeer bedoeld: de eigen ontwikkelde producten of producten ontwikkeld door derden.

- de handel in machines en dito onderdelen, systemen in het algemeen, distributiesystemen, computers, elektronische systemen, in halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten.

- elektronische apparatuur, computermaterialen en computers in het algemeen, Dit is met inbegrip van zowel hardware als van software, van personal computers als van minisystemen en/of servers, welke de benaming of de toepassing ervan ook zou kunnen zijn, van analyses van bekabelingen, als van transmissiesystemen, besturingssystemen, verlichtingssystemen en telecommunicatiesystemen. De installatie van deze systemen.

- het geven van opleiding in het algemeen. Het organiseren van bijscholingen en lessen in het algemeen. Onderzoek- en ontwikkelingscentrum.

Dit alles geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, zowel als commissionair, handelsagent, onderagent, inspecteur, makelaar of vertegenwoordiger, met of zonder onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers uitgevoerd. De activiteiten omvatten verder zowel het onderhoud, de montage, de assemblage, als de levering en plaatsing.

De verhuring van roerende goederen in de meest uitge-'breide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van alle vervoermiddelen, welke ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Immobiliënactiviteiten, onder meer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen voor eigen rekening, alsmede aile financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden.

Het beheer van een onroerend patrimonium.

Het optreden als beheerder/bestuurder en/of raadgever in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor re-'kerving van derden; dit alles behalve vermogensbeheer voor derden en beleggingsadvies.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, bur-+gerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inrschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelin-'gen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappe-'lijk doel kunnen bevorderen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken en secretatiaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Het optreden ais expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advccaten, architecten als van particulieren.

Het optreden als veiligheidscoördinator, en alle werkzaamheden die hiermee zouden kunnen te maken hebben.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich tevens borg stellen vcor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

HOOFDSTUK ll: KAPITAAL--AANDELEN  OBLIGATIES.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Op deze aandelen werd integraal ingeschreven in geld; deze aandelen werden volstort ten belope van honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd voorgelegd.

De oprichters hebben op de aandelen onderschreven als volgt :

- de heer Bruno VERCRUYSSE, voornoemd, heeft ingeschreven op 99 aandelen, die hij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van ¬ 123.750,00;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROVERBO, vertegenwoordigd als voormeld, heeft ingeschreven op 1 aandeel, hetwelk zij volledig volstort heeft door inbreng van een bedrag van ¬ 1.250,00;

HOOFSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14 : Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuur door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot dat de algemene vergadering een nieuwe be 'stuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwe-izigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke perscnen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16 : Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité benoemen en samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. Indien de raad besluit tot het instellen van een directiecomité, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden in haar handelingen en in rechte en binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die samen optreden.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de ven-mootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERIN-+GEN

Artikel 20 : Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zat gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhou-'dersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehou"+den op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medege-'deeld. De jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 29 : Stemrecht.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

HOOFSTUK V. BOEKJAAR -- JAARREKENINGEN  DIVIDENDEN  WINSTVERDELING

Artikel 33 : Boekjaar  jaarrekening - jaarverslag.

Net boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van hetzelfde jaar. Artikel 34 : Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de alge-'mene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 39 : Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over de meest uitgebreide machten die een vereffenaar kan hebben en zij hebben daartoe zelfs geen bijzondere machtiging van de algemene vergadering nodig. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2014.

Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van vennootschappen)

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

1 '

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

11 de heer Bruno VERCRUYSSE, voornoemd;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PROVERBO, met zetel te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 12 bus 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0887.837.238, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bruno Vercruysse, wonende te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 12 bus 31.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR - BENOEMINGEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

11 De heer Bruno Vercruysse, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR GELIJKLMUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Peter VERSTRAETE

Notaris

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþti Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,

íriAhl 2015

!ll

*15039470*

NEERGELEGD

115

Rechtbank

Gent, a d, KORTRIJK

EL

f

afd. KORTRIJK Griffie

Ondernemingsnr : 0502.720.514 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Arme-Klarenstraat 12 bus 31, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERPLAATSING ZETEL - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op zeventien februari tweeduizend vijftien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 36 rol geen verzending te Registratiekantoor leper, de 23/02/2015 boek 0 blad 0 vak 1464 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) om het te brengen van honderd vijf en twintigduizend euro (¬ 125.000,00) op honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00) door creatie van twaalf (12) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, waarop kan ingeschreven worden in geldspeciën tegen de prijs van vierduizend honderd zes en zestig euro zesenzestig cent (¬ 4.166,66) per aandeel, inbegrepen een uitgiftepremie van tweeduizend negenhonderd zestien euro zesenzestig cent (¬ 2.916,66) per aandeel, welke geboekt wordt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Deze aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen, zullen: dezelfde rechten en voordelen bieden als de al bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

De vergadering stelt vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volledig volstort werd in speciën als volgt :

- door de Heer Bruno Vercruysse voor zes (6) aandelen, hetzij voor vijf en twintigduizend euro (¬ 25.000,00); - door de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid in oprichting "Mark Roussel", voor zes (6) aandelen, hetzij voor vijf en twintigduizend euro (¬ 25.000,00),

Voormelde bedragen werden in geld gestort op rekening nummer 13E50 0017 4864 0218 op naam van de vennootschap bij BNP Panbas Fortis te Roeselare voor wat betreft de Heer Bruno Vercruysse, en op rekening nummer BE13 7310 4030 9939 op naam van de vennootschap bij KBC-Bank te Roeselare voor wat betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "Mark Roussel". Een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde banken, respectievelijk op negen februari tweeduizend vijftien en dertig januari tweeduizend vijftien, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om te bewaren in zijn dossier.

Door de verrichtingen die voorafgaan werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort. Tweede besluit :

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijf en dertigduizend euro (¬ 35.000,00) om het te brengen van honderd veertigduizend euro (¬ 140.000,00) op honderd vijf en zeventigduizend euro (¬ 175.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit :

De vergadering besluit de aandelen te verdelen in een categorie A en een categorie B.

De rechten verbonden aan de verschillende categorieën van aandelen worden bepaald in de nieuw aan te nemen statuten in het zesde besluit.

Vierde besluit :

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8800 Roeselare, Beversesteenweg 565,

Vijfde besluit

De vergadering besluit tot herformulering van de modaliteiten en de voorwaarden betreffende de aard, de

indeling en de overdracht van de aandelen, de bevoegdheid, de werking, de samenstelling en bijeenkomst van

_.de__ raad _.van..bestuur, _de_.benoeming .en bezoldiging _man _ de ._bestuurders _en .-_commissarissen,__de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ILUMINAS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigingsbevoegdheid, de bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene

vergadering, de winstverdeling, de ontbinding en de vereffening.

Zesde besluit :

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten

voortaan zullen luiden als volgt (bij uittreksel)

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"I LU MINAS".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 565.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Tussenpersoon in de handel. De groot- en kleinhandel, de ontwikkeling, de distributie, de import en export,

de productie van:

- alle verlichtingsmaterialen en verlichtingstoestellen van alle aard, zowel voor buiten- en binnenverlichting.

- alle led technologie, bestaande uit zowel hardware als software. Het ontwikkelen van alle hardware en software voor het aansturen of mengen van gekleurd licht of led verlichting in het algemeen. Met hardware en software wordt onder-meer bedoeld: de eigen ontwikkelde producten of producten ontwikkeld door derden.

- de handel in machines en dito onderdelen, systemen in het algemeen, distributiesystemen, computers, elektronische systemen, in halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten.

- elektronische apparatuur, computermaterialen en computers ïn het algemeen. Dit is met inbegrip van zowel hardware als van software, van personal computers als van minisystemen en/of servers, welke de benaming of de toepassing ervan ook zou kunnen zijn, van analyses van bekabelingen, als van transmissiesystemen, besturingssystemen, verlichtingssystemen en telecommunicatie-systemen. De installatie van deze systemen.

- het geven van opleiding in het algemeen. Het organiseren van bijscholingen en lessen in het algemeen. Onderzoek- en ontwikkelingscentrum.

Dit alles geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, zo-'wel als commissionair, handelsagent, onderagent, inspecteur, makelaar of vertegenwoordiger, met of zonder onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers uitgevoerd. De activiteiten omvatten verder zowel het onderhoud, de montage, de assemblage, als de levering en plaatsing.

De verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van alle vervoermiddelen, welke ook.

Immobiliënactiviteiten, onder meer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen voor eigen rekening, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden.

Het beheer van een onroerend patrimonium.

Het optreden als beheerder/bestuurder en/of raadgever in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; dit alles behalve vermogensbeheer voor derden en beleggingsadvies.

De vennootschap mag aile financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken en secretatiaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zo-wel gerechtelijk als in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten als van particulieren.

Het optreden als veiligheidscoördinator, en alle werkzaamheden die hiermee zouden kunnen te maken hebben.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in an-dere vennootschappen. Zij kan zich tevens borg stellen voor derden, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd en twaalf (112) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

De aandelen zijn verdeeld in een categorie A van aandelen, genummerd van Al tot en met A56, en een categorie B van aandelen, genummerd va 857 tot en met B112,

De aandelen zijn volledig onderschreven.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 : Samenstelling van de raad van bestuur.

14.1,De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet Aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

14.2.De bestuurders worden door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd bij meerderheid vereist in artikel 30.1 van de statuten. De raad van bestuur is minimaal samengesteld uit

(i)twee (2) bestuurders benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouders, die houder zijn van aandelen uit de categorie A (hierna verkort de "A-bestuurders"); en

(ii)twee (2) bestuurders benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de Aandeelhouders, die houder zijn van aandelen uit de categorie B (hierna verkort de "B-bestuurders").

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap in totaal niet meer dan twee Aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee Aandeelhouders zijn.

14.3.De bestuurders zijn herbenoembaar.

14.4.Een bestuurder die ontslagen wordt, ontslag neemt of in de onmogelijkheid verkeert om het bestuur waar te nemen, zal onmiddellijk vervangen worden door een bestuurder benoemd op voordracht van de Aandeelhouder(s) die de te vervangen bestuurder had(den) voorgedragen. De vervanging van een bestuurder vereist tevens de goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 30.1 van de statuten. De vervanging van een bestuurder dient binnen een zo kort mogelijke tijdspanne te gebeuren en mag geenszins de termijn van 1 (één) maand vanaf het ontslag of de onmogelijkheid van een bestuurder om het bestuur waar te nemen, overschrijden.

14.5.De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

14.6.Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16 ; Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschap-pelijk doel, met uitzondering van die handelingen, aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

De raad mag een directiecomité benoemen en samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

Indien de raad besluit tot het instellen van een directiecomité, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden in haar handelingen en in rechte en binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die samen optreden.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet Aandeelhouders, De concrete taakverdeling aangaande het dagelijks bestuur en management van de vennootschap wordt bepaald en uiteengezet in een schriftelijke managementovereenkomst.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurders, gezamenlijk handelend. De Vennootschap vereist de handtekening van beide gedelegeerd bestuurders om haar te verbinden ten aanzien van derden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-genwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen.

Artikel 19: Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijk personen of

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge " º% rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontsla-'gen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere Aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Niettemin, heeft de algemene vergadering van Aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere Aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 20 : Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

20.1 De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende Werkdag plaats,

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhou-dersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

20.2Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de Aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhouders-vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. De jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 23 : Deponering van de effecten.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproe-ping wordt vereist, minstens drie Werkdagen voor datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die' in de bijeen roepingsberichten worden vermeld.

Artikel 24: Vertegenwoordiging,

24.1 Elke Aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet Aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie Werkdagen voor de algemene vergadering.

24.2De volmacht dient ondertekend te zijn door de te vertegenwoordigen Aandeelhouder en door degene die hem/haar vertegenwoordigt. Bij gebreke aan een dergelijke volmacht is de desbetreffende Aandeelhouder niet rechtsgeldig vertegenwoordigd en kan de algemene vergadering overeenkomstig artikel 28.2 van deze statuten niet rechtsgeldig vergaderen.

Artikel 25 : Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de Aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de Aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 29: Stemrecht.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Artikel 33 : Boekjaar -- jaarrekening - jaarverslag,

33.1Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 34 : Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Artikel 35: Uitkering.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 36 : Interimdividenden.

De raad van bestuur is bevoegd om binnen de perken en onder de voorwaarden gesteld door de wet, op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren.

Artikel 37 : Verboden uitkering

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de Aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de Aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Artikel 39 : Ontbinding en vereffening.

Voorbehouden f art hbt Belgisch Staatsblad

39.1Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de Aandeelhouders. Zij beschikken over de meest uitgebreide machten die een vereffenaar kan hebben en zij hebben daartoe zelfs geen bijzondere machtiging van de algemene vergadering nodig. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij de meerderheid, bedoeld in artikel 30,1 van deze statuten, beperken,

39,2Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. 39.3lndien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door vooraf-'gaandelijke betalingen te doen.

Zevende besluit

De vergadering besluit de herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar:

- de Heer Bruno Vercruysse, wonende te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 12 bus 31, die verklaart te aanvaarden;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "PROVERBO", met maatschappelijke zetel te $800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 12 bus 31, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0887.837.238, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Bruno Vercruysse, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar

- de Heer Mark Roussel, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 554, die verklaart te aanvaarden;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "Mark Roussel", waarvan de maat-

schappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 554, met als vaste

vertegenwoordiger de Heer Mark Rousse!, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

RAAD VAN BESTUUR.

Onmiddellijk hierna zijn de hiervoor (her-)benoemde bestuurders bijeengekomen in een raad van bestuur en

hebben zij met eenparigheid van stemmen besloten te benoemen tot gedelegeerde bestuurders : de Heer

Bruno Vercruysse en de Heer Mark Roussel, beiden voornoemd, die beiden verklaren te aanvaarden,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-statutenwijziging

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15611-0069-015
08/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ILUMINAS

Adresse
BEVERSESTEENWEG 565 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande