IMASO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMASO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.329.068

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.08.2014, NGL 18.08.2014 14423-0135-012
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.08.2013, NGL 09.10.2013 13623-0105-012
18/07/2013
ÿþ~ St

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lump

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Oude Pittemstraat 23, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte ÿ WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VERLENEN BIJZONDERE VOLMACHT

Uit het verslag van de zaakvoerder van 16 juni 2013 blijkt dat per 16 juni 2013 de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 8700 Tielt, Salettestraat 4.

Uit datzelfde verslag van de zaakvoerder blijkt dat aangesteld werd als lasthebber en dus een bijzondere volmacht werd verleend aan BVBA Accountantskantoor Dekeyser, vertegenwoordigd door mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 22, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, om de formaliteiten van de vennootschap te vervullen bij de Besturen der Directe Belastingen, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Besturen der Directe Belastingen, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Sociale Zekerheid en ander administraties, alsook de vennootschap vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister te vervullen niet alleen n.a.v. de wijziging waartoe vandaag werd beslist, doch ook met inbegrip van toekomstige publicaties in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde de huidige en desgevallend toekomstige noodzakelijke aanpassingen van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

* tegelijk hierbij neergelegd verslag van de zaakvoerder dd 16 juni 2013

Cathy Dekeyser

Lasthebber

BE GISCH STA

Ondernemingsnr : 0834.329.068

Benaming

(voluit) : (verkort) :

[MASO

NITEUR E

11  07

N

EERGELEGD ter GRIFFIE der

ELG ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

~~

13 BRUGGE (Afdaling Bruq e)

nC

AT~s~i tin " D 3 JULI 2013.

GrfrItememge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.08.2012, NGL 30.10.2012 12619-0205-012
17/03/2011
ÿþModal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

111

-ZDlI.ZI1I I45" 111

0834329068

NEERGELEGD tel G-RVFFI: u.r

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

0 2 NAART 20fl

griffier,

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zeel : Oude Pittemstraat 23, 8700 Tielt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE - Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op achtentwintig februari tweeduizend en elf, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door :

1/ De Heer VANDER LINDEN Hans Florent Henri, geboren te Oudenaarde op vier februari negentienhonderd zeventig, en

2/ zijn echtgenote Mevrouw CLAERHOUT Regine Eliette Marie Michèle, geboren te Tielt op eenentwintig september negentienhonderd zevenenzestig, samenwonende te 8700 Tielt, Oude Pittemstraat 23.

Een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : IMASO

3) ZETEL : Oude Pittemstraat 23, 8700 Tielt

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- Consultingbedrijf voor zowel biologisch gebaseerde ais traditionele landbouw.

Het begeleiden, organiseren en stimuleren van het gebruik van biotechnische producten.

De assistentie, de evaluatie, het implementeren van biotechnologie en van dito onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

De handel onder al zijn vormen, groot- en klein-handel, export en import, binnen- en buitenland, tussenhandel, makelaar, commissiehandel van alle materialen, producten en grondstoffen voor voormelde activiteiten.

- De installatie en constructie van mestverwerkende en waterzuiverende systemen, groothandel, kleinhandel, export en import, binnen- en buitenland, tussenhandel, makelaar, commissiehandel in deze systemen.

Het verlenen van advies (consulting) met betrekking tot mestverwerkende en waterzuiverende systemen voor zowel private als professionele aangelegenheden.

- De landbouwexploitatie en het leveren van alle diensten in verband met de land- en tuinbouw, de aanleg: en onderhoud van tuinen, parken, sport- en speelterreinen.

Alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het beoefenen van veeteelt, het toepassen van veredelingsmethodes en selectiemethodes op dit gebied.

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de handel in nutsdieren.

- Het verzorgen van de administratie en het leveren van andere diensten ten opzichte van derden.

De studie, de opzoeking, de verwerving en de verbetering, het in waarde stellen, het uitbaten, de concessie van alle octrooien, brevetten, licenties en merknamen in verband met hoger vermelde doelen.

- Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag investeringen uitvoeren in onroerende activa voor eigen gebruik of ter verloning in natura van haar zaakvoerder(s).

- Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. De vennootschap mag investeringen uitvoeren in roerende activa voor eigen gebruik of ter verloning in natura van haar zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd ds rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming.

- De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrecht-streeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle weldanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie.

- De groothandel, kleinhandel, export en import, het optreden als tussenpersoon hetzij ais makelaar, zelfstandige handelsvertegenwoordiger en/of commissionair in de handel van :

* vitaminen, mineralen, sporenelementen, veevoeder-additieven en voeders voor kleine en grote huisdieren en neerhofdieren;

* additieven en producten van visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven;

* samengestelde en enkelvoudige veevoeders en meststoffen;

* graan, zaad, tuin-en weidegereedschap;

* voormengsels;

* inlandse granen;

vaste brandstoffen;

* foerage en stro.

- Het commercialiseren van additieven en aanverwante benodigdheden.

- De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelneming of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om aile brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

Zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten in de meest ruime zin, behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito-banken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Zij kan in de meest ruime zin deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden

e door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even

welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaal-beheer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

r-+ Gereglementeerde activiteiten zullen evenwel beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel,

cre

indien de vennootschap niet aan de voorwaarden ter zake voldoet.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder,' commissaris of vereffenaar van andere

et

vennootschappen uitoefenen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

et bedraagt honderd vijf en zeventigduizend euro (¬ 175.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke

et

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal

vertegenwoordigen.Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

11 Door de Heer Hans Vander Linden, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van vijftien procent (15%)van het kapitaal en waarvan hij vijfduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 5.250,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem vijftien (15) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volgestort ten belope van één/vijfde (1/5).

2/ Door Mevrouw Regine Claerhout, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van vijfentachtig procent (85%) van het kapitaal en waarvan zij negen en twintigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 29.750,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Ais vergelding voor deze inbreng worden haar vijfentachtig (85) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volgestort ten belope van één/vijfde (1/5).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-

et

schappen een bedrag, groot vijf en dertigduizend euro (¬ 35.000,00) vóór de oprichting van de vennootschap

gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank te Gent, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op drie en twintig februari tweeduizend en elf.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige

vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een

derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1 Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na deiging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2012.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand augustus om zestien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN VOLMACHT.

Onmiddellijk hierna zijn de aandeelhouders bijeengekomen in een algemene vergadering en hebben zij met eenparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel :

- aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Hans Vander Linden, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

- bijzondere volmacht te verlenen aan Mevrouw Cathy Dekeyser, accountant-belastingconsulent, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 22, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, bij de orde van de architecten enzovoort + volmacht tot publicatie toekomstige wijzigingen in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.08.2015, NGL 07.09.2015 15577-0415-012

Coordonnées
IMASO

Adresse
SALETTESTRAAT 4 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande