IMEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.688.584

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 21.08.2014 14454-0445-012
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 27.08.2013 13481-0044-014
11/12/2012
ÿþMotl Word 11,1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : 8930 Menen, leperstraat 426

Onderwerp akte ; Partiële splitsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 31 oktober 2012 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door; het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap "Imef, gedateerd op 14 september 2012.

- de voorafgaande beslissing verleend door de Dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken (DVB) op 17 oktober 2012, kenmerk 2012.280, met onder meer de voorwaarden tot behoud van de fiscale beslissing (bvb. geen aandelenoverdracht van de vennootschap "Invet" en van de nieuw opgerichte vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden (behoudens een geplande aandelenruil tussen de vennoten), geen vrijwillige ontbinding van de 4 nieuwe vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden, geen onttrekking van het ingebrachte vastgoed aan de 4 nieuwe vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden).

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de documenten. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Na bespreking keurt de algemene vergadering de documenten eenparig goed.

TWEEDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergadering en alle vennoten (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemmen in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

- artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen; een omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan waarin de stand van het vermogen van de te, splitsen vennootschap wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de splitsing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijke gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

- artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen: het schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld door een bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan.

- artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen: elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, mee te delen door het bestuursorgaan aan huidige algemene vergadering

- artikel 748, § 2, 5°, van het Wetboek van Vennootschappen: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het splitsingsvoorstel is afgestoten.

Het splitsingsvoorstel vermeldt dat de aandelen van elk van de 4 nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "linef', en dit evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap "bei", zodat artikel 745, 746, 747, 748, § 2, 2° en 5° van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn.

DERDE BESLUIT  VOORAFGAANDE INFORMATIEFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 748, § 1 en § 2, van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende informatieformaliteiten gelden:

- alle vennoten hebben de mogelijkheid om kosteloos het splitsingsvoorstel en de verslagen te verkrijgen, zoals bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NCLTiGCLEGi7

3 0, 11, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL _ KQÍ~~hIJK Griffie

tluuuqii,111u111

Ondernemingsnr : 0422.688.584

Benaming

(voluit) : IMEF

Rechtsvorm : BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- aan aile vennoten (houders van aandelen op naam) wordt uiterlijk 1 maand vóór de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

- iedere vennoot heeft het recht uiterlijk 1 maand vóór de datum van de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken: het splitsingsvoorstel.

° de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen, tenzij aile vennoten hebben ingestemd dat deze niet vereist zijn.

° de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van de partieel te splitsen vennootschap "bef'.

° de verslagen van het bestuursorgaan over de laatste 3 boekjaren,

° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, tenzij alle vennoten hebben ingestemd dat de tussentijdse cijfers niet vereist zijn.

De algemene vergadering, en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere vennoot individueel, besluit dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere vennoot individueel, aan de eventuele nietigheid die er gevorderd kan worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatieformaliteiten.

VIERDE BESLUIT -- BESLISSING TOT PARTIËLE SPLITSING

De algemene vergadering besluit tot de partiële splitsing van de vennootschap "Imef door middel van de overdracht van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap "lmef aan 4 op te richten vennootschappen, volgens de voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel, zonder dat de vennootschap "Imef ophoudt te bestaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1.Vanuit boekhoudkundig standpunt, wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de stand van de activa en de passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap 'bief afgesloten op 31 december 2011.

Aile handelingen gedaan door de gesplitste vennootschap "lmef' sinds deze datum worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn gedaan namens en voor rekening van de 4 vennootschappen, die de bestanddelen verkrijgen, op fast evenwel voor deze laatsten al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap "Imef uit te voeren die betrekking hebben tot deze overgedragen bestanddelen.

2.De overdracht van de activa en de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "Imef in de boeken van de 4 verkrijgende vennootschappen wordt verwerkt aan de waarde waarmede haar actieve en passieve bestanddelen en haar eigen kapitaal voorkomen in haar eigen boekhouding op datum van de boekhoudkundige toestand op 31 december 2011.

3.Alle terugvorderingen, lasten en verbintenissen die niet vermeld noch gedekt zijn in de activa of de passiva van de gesplitste vennootschap "Imef, zullen voor rekening komen van de 4 vennootschappen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat,

4.Indien een actief of een passief vermogensbestanddeel van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' niet met name werd toegekend aan de ene of andere vennootschap in het splitsingsvoorstel, dan zal het geacht worden integraal deel uit te maken van het overgedragen saldo aan de 4 vennootschappen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

5.Betwistingen en vorderingen hoegenaamd ook, gerechtelijke of niet, zowel ais eiser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de 4 vennootschappen, die samen er voordeel uithalen of de gevolgen van zullen dragen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

6.AIle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden gedragen door elk van de 4 vennootschappen die voordeel halen uit de overdracht door splitsing en in verhouding met de overgedragen bestanddelen aan elk van hen.

7.0e toekenning aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' van de aandelen van de 4 vennootschappen gebeurt zonder opleg.

8.0e partieel te splitsen vennootschap "Imefis eigenaar van de volgende onroerende goederen die worden overgedragen aan de 4 nieuwe vennootschappen:

BESCHRIJVING VAN HET VASTGOED

1

a) Stad Menen, eerste afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Nico", gelegen te 8930 Menen, Kortrijkstraat 1/7A (hoek Kortrijkstraat en Rijselstraat), bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E nummer 704/N, met een oppervlakte van 03a 72ca:

het appartement genummerd 2 op de tweede verdieping, zijnde het hoekappartement (hoek Kortrijkstraat en Rijselstraat), bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom, de lokalen dié het samenstellen, zijnde:

° op de tweede verdieping: de toegangsdeur, hall met vestiaire, living op de hoek van de Kortrijkstraat en de

Rijselstraat, keuken uitgevende op de Rijselstraat, terras uitgevende op de koerruimte, een slaapkamer

uitgevende op de koerruimte, badkamer en watercloset, en twee slaapkamers uitgevend op de Kortrijkstraat. ° in de kelderverdieping: de voorraadkelder nummer 11, met de toegangsdeur en de eigenlijke bergplaats. - in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

° in de grond en in de gemeenschap A: 2.152/37.903sten in de gemene delen waaronder de grond, die ten dienste en ten nutte staan van het ganse appartementsgebouw.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

° in de gemeenschap B van blok B: 2.729/15.699sten in de gemene delen

b) Stad Menen, eerste afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Ter Walle", gelegen te 8930 Menen, Kortrijkstraat 52/C, bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 71/B, met een oppervlakte van 07a 04ca,

de autobergplaats 12 op de gelijkvloerse verdieping in het blok rechts (kijken met het hoofdgebouw in de rug) de laatste achteraan, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: op de gelijkvloerse verdieping, de autobergplaats 12, omvattende de garageruimte en de toegangspoort.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 146110.000sten in de gemene delen van het ganse gebouw en in de grond,

c) Stad Menen, eerste afdeling

Het garagecomplex met 26 garages gelegen te 8930 Menen, Waalvest+55, bekend volgens het kadaster in

de eerste afdeling, sectie E, nummer 10051021R, met een oppervlakte van 09a 97ca.

d) Stad Menen, eerste afdeling

Vier garages in het garagecomplex genummerd 7, 8, 9 en 10, op en met grond gelegen te 8930 Menen, Lageweg +105, bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie F, nummer 5291C/3, met een oppervlakte van 01 a 40ca, telkens bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf (grond en constructies).

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één/twaalfde in de gemeenschappelijke oprit en manoeuvreerruimte (lot nummer dertien, '13'), bekend volgens het kadaster als nummer 529/D/3, met een oppervlakte volgens het kadaster van 05a 58ca.

2.

Stad Menen, eerste afdeling

Een woonhuis op en met grond gelegen te 8930 Menen, leperstraat 426, bekend volgens het kadaster in de

eerste afdeling, sectie F, nummer 59/G, met een oppervlakte van 16a 53ca.

3.

Stad Menen, eerste afdeling

Drie garages in het garagecomplex genummerd 4, 5 en 6, op en met grond gelegen te 8930 Menen,

Lageweg +105, bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie F, nummer 529/C/3, met een

oppervlakte van Ola 40ca, telkens bestaande uit;

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf (grond en constructies).

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één/twaalfde in de gemeenschappelijke oprit en

manoeuvreerruimte (lot nummer dertien, '13'), bekend volgens het kadaster als nummer 5291D13, niet een

oppervlakte volgens het kadaster van 05a 58ca.

4,

a) Stad Menen, eerste afdeling

Een woon- en handelshuis op en met grond gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 51, bekend volgens het

kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 945/A, met een oppervlakte van 05a 20ca.

b) Stad Menen, eerste afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Astrid" gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 5-7, bekend

volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 680/L, met een oppervlakte van 04a 08ca,

het appartement genummerd 1 op de eerste verdieping, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, living met kookhoek, 2 bergingen, badkamer, toilet, sas, slaapkamer en terras.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1.308110.000sten in de gemene delen waaronder de grond.

c) Stad Menen, eerste afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Astrid" gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 5-7, bekend

volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 680/L, met een oppervlakte van 04a 08ca,

het appartement genummerd 2 op de tweede verdieping, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, living met kookhoek, 2 bergingen, badkamer, toilet, sas,

slaapkamer en terras.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1.308/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Onder meer overeenkomstig artikel 226, 7°, van het Wetboek van Vennootschappen wordt de oorsprong

van eigendom opgegeven gedurende minstens de 5 voorgaande jaren.

1. a) Het voorbeschreven goed sub 1 a behoort toe aan de vennootschap "imei" ingevolge inbreng door de echtgenoten Jean Foumier-Eeckhout Thérèse als maatschappelijk kapitaal bij de vermelde oprichtingsakte opgemaakt voor notaris Fer-idinand Maertens te Wervik (Geluwe) op 9 april 1982, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 26 april 1982, boek 2415 nummer 1,

1. b) Het voorbeschreven goed sub lb behoort toe aan de vennootschap "Imef° ingevolge aankoop jegens de heer Luigi Vallenpint te Wevelgem, bij akte opgemaakt voor geassccieerd notaris Filip Logghe te Menen op 28 oktober 2010, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk, formaliteit 065-T-121111201012736.

Voorbeschreven goed sub lb behoorde toe aan de heer Luigi Vallenpint ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Albert Verscheure-Vandenabeele Carine te Menen, bij akte opgemaakt voor notaris Vincent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Guillemyn te Menen (Lauwe) op 17 november 2000, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 4 december 2000, boek 6562 nummer 6,

1. c) Het voorbeschreven goed sub Ic behoort toe aan de vennootschap "[met' ingevolge inbreng door de echtgenoten Jean Foumier-Eeckhout Thérèse als maatschappelijk kapitaal bij de vermelde oprichtingsakte opgemaakt voor notaris Fer-'dinand Maertens te Wervik (Geluwe) op 9 april 1982, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 26 april 1982, boek 2415 nummer 1.

1. d) Het voorbeschreven goed sub 1d behoort toe aan de vennootschap "Imef' ingevolge aankoop jegens de heer Rosolindo Antonietti te Menen en mevrouw Marie-Andrée Bauduin te Moeskroen, bij akte opgemaakt voor notaris Dirk Vanhaesebrouck te Kortrisk (Aalbeke) op 22 december 2004, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk, formaliteit 065-T-06/01/2005-00160.

2. Het voorbeschreven goed sub 2 behoort toe aan de vennootschap "Imef' ingevolge inbreng door de echtgenoten Jean Foumier-Eeckhout Thérèse als maatschappelijk kapitaal bij de vermelde oprichtingsakte opgemaakt voor notaris Fer-'dinand Maertens te Wervik (Geluwe) op 9 april 1982, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 26 april 1982, boek 2415 nummer 1.

3. Het voorbeschreven goed sub 3 behoort toe aan de vennootschap "Imef' ingevolge aankoop jegens de heer Rosolindo Antonietti te Menen en mevrouw Marie-Andrée Bauduin te Moeskroen, bij akte opgemaakt voor notaris Dirk Vanhaesebrouck te Kortrijk (Aalbeke) op 22 december 2004, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk, formaliteit 065-T-06/01/2005-00160.

4. a) Het voorbeschreven goed sub 4a behoort toe aan de vennootschap "Imef' ingevolge aankoop jegens mevrouw Godelieve Vandooren te Menen, mevrouw Anna Masselis te Menen, de heer Albert Vandooren te Meise, de heer Leopold Vandooren te Glosasa-Gemina (Congo), de heer Jacques Vandooren te Menen, bij akte opgemaakt voor notaris Jean Devos te Wervik op 30 mei 1985, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 8 juli 1985, boek 2894 nummer 27.

4. b) Het voorbeschreven goed sub 4b behoort toe aan de vennootschap "Imef' ingevolge aankoop jegens de vennootschap "Astrid" bij opgemaakt voor notaris Dirk Van Haesebrouck te Kortrijk (Aalbeke) op 28 december 2000, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk, formaliteit 065-T-051011200100141.

4. c) Het voorbeschreven goed sub 4c behoort toe aan de vennootschap "'mer ingevolge aankoop jegens de vennootschap "Astrid" bij opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 21 december 2006, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk, formaliteit 065-T-15/01/2007-586.

TOEWIJZING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1. De voorbeschreven goederen sub 1 a, 1 b, 1 c en 1d, worden overgedragen aan de op te richten BVBA "Limpa".

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' 1.640 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Limpa", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap grief' rato van I aandeel van de vennootschap "Lirnpa" voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap "lmef'.

2. Het voorbeschreven goed sub 2 wordt overgedragen aan de op te richten BVBA "Astrid" (nieuw).

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' 1.640 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Astrid" (nieuw), die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Astrid" (nieuw) voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap "[met',

3. Het voorbeschreven goed sub 3 wordt overgedragen aan de op te richten BVBA "Ambrozijn".

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "lmef' 1.640 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Ambrozijn", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Ambrozijn" voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap "lme".

4, De voorbeschreven goederen sub 4a, 4b en 4c worden overgedragen aan de op te richten BVBA "Junior".

Ais vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "bef 1.640 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Junior", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Junior" voor 1 aandeel van de partieel te splitsen vennootschap "Imer. .

5. Overeenkomstig het voorliggend splitsingsvoorstel, gebeurt deze verdeling, onder de vennoten van de

partieel te splitsen vennootschap "Imef', van de aandelen van de 4 nieuwe vennootschappen naar

evenredigheid van hun rechten in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap "Imef' en onder toezicht

en verantwoordelijkheid van de voorzitter.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT BETREFFENDE VASTGOED

De voorwaarden van de overdracht betreffende het vastgoed worden vastgelegd in een bijlage die getekend

en gehecht wordt aan huidig proces-verbaal, die samen één geheel vormen,

BESCHERMING SCHULDEISERS

De algemene vergadering is op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder

meer het volgende bepaalt: .

- uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de splitsingsakte

- kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

L - met een vordering die ontstaan is v66r die bekendmaking en nog niet is vervallen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge - zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

VIJFDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN HET ONTWERP VAN DE 4 OPRICHTINGSAKTEN

1. Algemeen

De algemene vergadering stelt voor 4 nieuwe BVBA's op te richten, nl. de BVBA "Limpa", de BVBA "Astrid" (nieuw), de BVBA "Ambrozijn", de BVBA "Junior".

De algemene vergadering werd ingelicht dat overeenkomstig artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen elke vennootschap een naam dient te voeren die verschilt van elke andere vennootschap. Indien de gekozen naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende de gekozen naam doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding eisen.

Krachtens een volmacht hem verleend door de algemene vergadering van de vennootschap "Astrid" bij proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op heden, voorafgaandelijk aan deze, komt de heer Jean Fournier, wonende te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 0202, tussen in huidig proces-verbaal, om namens de vennootschap "Astrid" de medewerking te verlenen en de statuten goed te keuren van elke nieuw op te richten vennootschap.

De algemene vergadering keurt overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen, de ontwerpen van de oprichtingsakten en van de statuten goed van de 4 vennootschappen die ontstaan door de partiële splitsing. Gezien er bij de partiële splitsing de facto een gewone continuïteit bestaat van de activiteiten van de partieel te splitsen vennootschap "Imef , dient er geen financieel plan te worden opgesteld voor de 4 nieuwe vennootschappen.

De algemene vergadering keurt de bijzondere verslagen goed betreffende de inbreng in natura, met uiteenzetting waarom de inbreng van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag.

De algemene vergadering keurt de verslagen goed die opgesteld zijn betreffende de inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA `Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan.

Een exemplaar van elk revisoraal verslag en elk bijzonder verslag wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, tegelijkertijd met een uitgifte van de oprichtingsakten van de 4 vennootschappen,

2. Oprichting van de 1ste nieuwe vennootschap, zijnde de BVBA "Limpa"

a) Als gevolg van de volledige splitsing van de vennootschap "Astrid" en de partiële splitsing van de vennootschap "'me, stelt de algemene vergadering vast dat het eigen vermogen van de BVBA "Limpa" als volgt is samengesteld:

- 114.681,06 ¬ als volstort maatschappelijk kapitaal.

- 519.670,01 ¬ als andere eigen vermogensbestanddelen, waaronder beschikbare reserves.

En dit alles zoals blijkt uit het vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en gedateerd op 29 oktober 2012. I-let verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het Ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA LIMPA met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA LIMPA, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3, De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen

vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een

~ . .

J i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

totaal bedrag van 634.351,07 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 114.681,06 EUR

verhoogd met 519.670,01 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA LIMPA, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van

de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit

telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

b) Om het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "Limpa" monetair af te ronden, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van 318,94-¬ om het maatschappelijk kapitaal te brengen op 115.000,00 ¬ ,

c) De algemene vergadering beslist de BVBA "Limpa" op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar van de BVBA "Limpa" neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van huidig proces-verbaal bij de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering de BVBA "Junior" wordt gehouden in het jaar 2014.

3, Oprichting van de 2de nieuwe vennootschap, zijnde de BVBA "Astrid" (nieuw)

a) Als gevolg van de volledige splitsing van de vennootschap "Astrid" en de partiële splitsing van de vennootschap "Imef", stelt de algemene vergadering vast dat het eigen vermogen van de BVBA "Astrid" (nieuw) als volgt is samengesteld:

- 58.767,48 ¬ als volstort maatschappelijk kapitaal.

- 600.353,32 ¬ als andere eigen vermogensbestanddelen, waaronder beschikbare reserves.

En dit alles zoals blijkt uit het vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en gedateerd op 29 oktober 2012. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA ASTRID (NIEUW) met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA ASTRID (NIEUW), kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde. van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 659.120,80 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 58.767,48 EUR verhoogd met 600.353;32 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ASTRID (NIEUW), waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

b) Om het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "Astrid" (nieuw) monetair af te ronden, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van 1.232,52 ¬ om het maatschappelijk kapitaal te brengen op 60.000,00 E.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) De algemene vergadering beslist de BVBA "Astrid" (nieuw) op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Hot eerste boekjaar van de BVBA "Astrid" (nieuw) neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van huidig proces-verbaal bij de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013, De eerste jaarvergadering de BVBA "Junior" wordt gehouden in het jaar 2014,

4. Oprichting van de 3de nieuwe vennootschap, zijnde de BVBA "Ambrozijn"

a) Als gevolg van de volledige splitsing van de vennootschap "Astrid" en de partiële splitsing van de vennootschap "lmet", stelt de algemene vergadering vast dat het elgerº% vermogen man de BVBA "Ambrozijn" als volgt Is samengesteld:

- 66.065,70 ¬ als volstort maatschappelijk kapitaal.

667.824,07 ¬ als andere eigen vermogensbestanddelen, waaronder beschikbare reserves.

En dit alles zoals blijkt uit het vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en gedateerd op 29 oktober 2012, Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA AMBROZIJN met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA AMBROZIJN, kan ik besluiten dat;

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3, De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag,

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 623.889,77 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 56.065,70 EUR verhoogd met 567.824,07 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA AMBROZIJN, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

Ik wil er ten slofte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

b) Om het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "Ambrozijn" monetair af te ronden, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van 3.934,30 ¬ om het maatschappelijk kapitaal te brengen op 60.000,00 ¬ ,

c) De algemene vergadering beslist de BVBA "Ambrozijn" op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast

te leggen met inbegrip van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar van de BVBA "Ambrozijn" neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van

huidig proces-verbaal bij de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013. De eerste

jaarvergadering de BVBA "Junior" wordt gehouden in het jaar 2014,

5.Oprichting van de Ode nieuwe vennootschap, zijnde de BVBA "Junior"

a) Als gevolg van de volledige splitsing van de vennootschap "Astrid" en de partiële splitsing van de

vennootschap "Imef, stelt de algemene vergadering vast dat het eigen vermogen van de BVBA "Junior" als

volgt is samengesteld:

180.902,81 ¬ als volstort maatschappelijk kapitaal.

- 426.868,39 ¬ als andere eigen vermogensbestanddelen, waaronder beschikbare reserves.

En dit alles zoals blijkt uit het vermelde verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219

van liet Wetboek van Vennootschappen en gedateerd op 29 oktober 2012. Het verslag van de bedrijfsrevisor

besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

"

" C 1 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA JUNIOR met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA JUNIOR, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 607,771,20 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 180.902,81 EUR verhoogd met 426,868,39 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA JUNIOR, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend .aan de aandeelhouders van

de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit

telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen,

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

b) Om het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "Junior monetair af te ronden, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van 4.097,19 ¬ om het maatschappelijk kapitaal te brengen op 185.000,00 ¬ .

c) De algemene vergadering beslist de BVBA "Junior" op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van het eerste boekjaar en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar van de BVBA "Junior" neemt een aanvang op datum vanaf de neerlegging van huidig proces-verbaal bij de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2013, De eerste jaarvergadering de BVBA "Junior" wordt gehouden in het jaar 2014.

ZESDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist dat ingevolge de gedeeltelijke overdracht van het vermogen het kapitaal van de vennootschap "Imef' is verminderd van 406.545,38 ¬ met 379.430,36 ¬ en dat het thans 27.115,02 ¬ bedraagt, Het nieuwe maatschappelijk kapitaal is meer dan het wettelijk minimum.

Artikel 5 van de statuten van de vennootschap "Imef' wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 27.115,02 E.

Het is vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIËLE SPLISTING

Gezien de voorgaande beslissingen en uitvoering ervan, is de partiële splitsing van de vennootschap "Imef' verwezenlijkt en zijn de 4 nieuwe vennootschappen ontstaan uit de partiële splitsing van de vennootschap "Imef' overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van de Vennootschappen,

ACHTSTE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

aan BVBA "Allossery-Fiscomptex" te 8930 Menen, leperstraat 8, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Opgemaakt te Menen op 31 oktober 2012,

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

`je º%

S . . t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

411>t" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-I~;

1111111)11 MI1111111111)111 111

*12169149*

ONITEUR

05-10-

BE _GISCH ST,

M

3ELGE . NEERGELEGD

2012

qATSBIAD

18i 09. 2012

RECHT~OOPHANDEL

!JK

Ondernemingsnr: 0422.688.584

Benaming

(voluit) : IMEF

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IEPERSTRAAT 426 - 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel opgesteld op 14 september 2012 door de zaakvoerders van de bij de verrichting betrokken vennootschappen, in toepassing van artikel 674 en artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel:

Bij de verrichting betrokken vennootschappen:

1. de BVBA ASTRID, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 003 en met ondernemingsnummer 0437.248.680, RPR Veurne (= volledig te splitsen vennootschap);

2. de BVBA 1MEF, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, leperstraat 426 en met ondernemingsnummer 0422.688.584, RPR Kortrijk (= partieel te splitsen vennootschap).

Ingevolge de splitsing van de BVBA ASTRID en de partiële splitsing van de BVBA 1MEF zal het volledige vermogen van de BVBA ASTRID alsook een deel van het vermogen van de BVBA IMEF, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan naar vier nieuw op te richten vennootschappen.

Ruilverhouding:

De aandeelhouders van de BVBA ASTRID zullen ter vergoeding van de overdracht van haar vermogen telkens 1.250 aandelen verwerven in de bovenvermelde vier nieuw op te richten vennootschappen, in verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschappen voor één aandeel van de BVBA ASTRID, Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van een opleg in geld.

De aandeelhouders van de BVBA IMEF zullen ter vergoeding van de overdracht van een deel van haar vermogen 1.640 aandelen van de vier nieuw op te richten vennootschappen verwerven in verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschappen voor één aandeel van de BVBA IMEF. Ook deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Overige bepalingen:

De aldus uitgereikte aandelen in de vier nieuw op te richten vennootschappen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

De handelingen door de BVBA ASTRID en de BVBA IMEF gesteld sedert 1 januari 2012 met betrekking tot het naar de vier nieuw op te richten vennootschappen overgedragen vermogen zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de respectievelijke vier nieuw op te richten vennootschappen.

Alle lopende contracten en vergunningen welke betrekking hebben op het overgedragen vermogen zullen onder dezelfde geldende modaliteiten worden overgedragen naar de respectievelijke vier nieuw op te richten vennootschappen, en dit op basis van het aan hen overgedragen vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn zowel bij de BVBA ASTRID als bij de BVBA 1MEF geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en er zijn geen andere effecten dan aandelen. Aan de bestuursorganen van de bij de (partiële) splitsing betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De activa en passiva van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF die aan de vier nieuw op te richten vennootschappen zullen worden overgedragen ingevolge voormelde splitsing / partiële splitsing worden nader uiteengezet in de bijlagen aan het splitsingsvoorstel, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Kortrijk en te Veurne.

Getekend:

de heer Jean Fournier, zaakvoerder BVBA IMEF

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd. 14 september 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bghouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 28.06.2012 12229-0156-012
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 18.08.2011 11416-0123-012
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 23.08.2010 10427-0207-013
22/04/2010 : KO101158
13/08/2009 : KO101158
16/06/2008 : KO101158
14/06/2007 : KO101158
14/06/2007 : KO101158
07/09/2006 : KO101158
30/06/2006 : KO101158
26/05/2005 : KO101158
01/06/2004 : KO101158
13/08/2003 : KO101158
24/05/2002 : KO101158
08/06/2001 : KO101158
30/05/2000 : KO101158
30/05/2000 : KO101158
01/01/1993 : KO101158
01/01/1989 : KO101158
15/06/1988 : KO101158
01/01/1988 : KO101158
04/03/1986 : KO101158
04/03/1986 : KO101158
01/01/1986 : KO101158
20/04/1985 : KO101158
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 26.08.2016 16520-0034-012

Coordonnées
IMEF

Adresse
IEPERSTRAAT 426 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande