IMMO 4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO 4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.606.935

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 10.06.2013 13170-0371-011
06/02/2012
ÿþbad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEUNEERGELEGD ter GRIFFIE der BE L(eHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2 6 _or, BRUGGE (Afdeling Brugge)

2072 t) 10 JAN. 2012

LGISr'H sr,,Ars3LAt, Griej eele

;sr.l,;E'iorm . NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Rozendalestraat 47 te 8750 Wingene adres)

p a'zte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, acht bladen, één renvooi, Reg. 5, boek 139, blad 07, vak 11, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder ingediend door de Heer VANDEPUTTE Wim en door Mevrouw DEFRAEYE Lucie, beiden voornoemd, op 23 september 2011. Hun ontslag gaat in op 23 september 2011. De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de definitieve kwijting voor hun mandaten, op heden wordt door de algemene vergadering kwijting verleend voor zover de wet het toelaat.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van actief en passief, zullen neergelegd worden ter griffie. DERDE BESLISSING

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst, zoals integraal weergegeven onder het derde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op éénendertig december van elk jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 29 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar».

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de laatste zaterdag van de maand mei om etf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De vergadering hesligt de eersto zin von artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.».

ZESDE BESLISSING

1 De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juni tweeduizend en elf te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2 De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur van het jaar tweeduizend en dertien.

ZEVENDE en ACHTSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2011.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

' R2cto N ain e9 nuedanittheid sr "1 d r fri'm terende ;lotun5. 1 'eidi, van de persr4or!(e9r

t;c vt,ce ten jarnzier vair derden te vertener'^JOordigon Verso ^l-1.1m er, hal ,h`k ra'_t

Onrje, neer ir c.S:zr : 0475.606.935

.3c:: i rt ng

I.,c+urti : IMMO 4

v r.oril"

et Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, zullen neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de burg. Ven. CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 7/3, vertegenwoordigd door de Keer Poussele Bruno, bedrijfsrevisor, luiden ais volgt:

«5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV IMMO 4 werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 62.197,27 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 250.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt 62.197,27 EUR 250.000,00 EUR = -187.802,73 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV IMMO 4 in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 24 oktober 2011

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE»

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0475.606.935 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "IMMO 4".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel h

alsook van haar ondernemin

e twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 8750 Wingene, Rozendalestraat 47.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Artikel drie - DOEL

De onderneming heeft tot doel het aankopen, afbreken, ruilen, het bouwen en verbouwen, het huren en verhuren van gebouwen en gronden; het leasen en in leasing geven van onroerende goederen; het verkavelen en bouwrijp maken van terreinen; het geschikt maken van onroerende goederen voor alle bestemmingen en doeleinden; het coördineren van al deze werkzaamheden. Dit alles zowel in eigen naam ais voor derden zowel in België als in het buitenland.

Het beheren van eigen onroerend of roerend vermogen : aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, ruilen, huren en verhuren, onderhouden ervan evenals het uitvoeren van handelingen nuttig en noodzakelijk om dit doel te bereiken en welke van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.



Bijlagen

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen

en ondernemingen, het stimuleren en coördineren van de ontwikkeling van deze vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen inzake management, de technische aspecten inzake de bouw en het commercialiseren van gebouwen en gronden.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in

de meest ruim zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten voor zover zij toegelaten zijn door de wet.

Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt vindt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; zij kan leningen of schulden aangaan bij

derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of nuttig achten.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of soortgelijk doel hebben of die nuttig zijn voor het verwezenlijken van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000).

Het is vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierduizendste (7/4.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de

nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van

Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meesi gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

Elke overdracht of afstand van alle of een deel van de aandelen, zij het te bezwarenden of te kostelozen titel, vrijwillig of gedwongen, onder de levenden of bij overlijden, is onderworpen aan de onderstaande voorschriften en procedures.

B1. Vrije Overdracht

Mogen - onder voorbehoud van eventuele verdere beperkingen die het voorwerp zouden zijn van rechtsgeldig tussen de houders van voornoemde Aandelen (hierna genoemd: "Aandeelhouders") gesloten overeenkomsten - vrij geschieden

(a)de afstanden of overdrachten aan rechtspersonen over wie deze Aandeelhouders controle uitoefenen in de zin van het Koninklijk Besluit van zes maart negentienhonderd negentig, op de geconsolideerde jaarrekening van ondernemingen;

(b)de afstanden of overdrachten door de Aandeelhouders- rechtspersonen aan dochter - en moederondernemingen of aan personen onder wiens controle deze Aandeelhouders verkeren of over wie zij controle uitoefenen, in de zin van het Koninklijk Besluit van zes maart negentienhonderd negentig, op de geconsolideerde jaarrekening van ondernemingen;

(c)de afstanden of overdrachten die door alle Aandeelhouders worden goedgekeurd;

(d)Indien een afstand of overdracht zoals in voorgaande paragraaf (a) en (b) voorzien, plaatsvindt, zal deze echter steeds onder ontbindende voorwaarde worden afgesloten. Deze ontbindende voorwaarde zal in werking treden indien volgende omstandigheid zich zou voordoen : de moederonderneming of de persoon onder wiens controle een Aandeelhouder verkeerde en aan wie de Aandelen werden afgestaan of overgedragen houdt op die controle uit te oefenen of de Aandeelhouder houdt op de controle uit te oefenen over de dochtervennootschap of de persoon waaraan de Aandelen werden afgestaan of overgedragen waaraan de Aandelen werden afgestaan of overgedragen.

De afstanden of overdrachten die het voorwerp zijn van deze alinea, dienen nochtans te worden meegedeeld aan de zaakvoerder ten minste acht dagen voor de voorgenomen eigendomsoverdracht. Bij niet tijdige mededeling, zijn de aan de aandelen verbonden rechten geschorst tot het verstrijken van een termijn van acht dagen nadat de mededeling zal zijn geschied.

B2. Voorkooprecht

In alle andere gevallen zijn de afstand of de Overdracht onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat georganiseerd is als volgt :

Kennisgeving

11 De Aandeelhouders mogen hun aandelen noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, op straffe van nietigheid, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan de overige Aandeelhouders, volgens de hierna beschreven procedure.

2/ Daartoe deelt de Aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen, hierna genoemd de kandidaat-overdrager, aan alle Aandeelhouders bij aangetekend schrijven mee: de vermelding van het aantal aandelen, alsmede de categorie en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de voorgestelde prijs per aandeel, in voorkomend geval, de naam, voornaam en woonplaats of zetel van de kandidaat-overnemer(s) alsook alle andere voorwaarden van de voorgestelde overdracht.

3/ Dit aangetekend schrijven moet, in voorkomend geval, mede ondertekend worden door de kandidaat-overnemer(s) en geldt, gedurende de ganse verkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager in voordeel van de overige Aandeelhouders betreffende de aandelen, de prijs en voorwaarden, zoals vermeld in het schrijven.

4/ De overige Aandeelhouders hebben een voorkooprecht op deze aandelen. Dit voorkooprecht kan door elk van deze Aandeelhouders uitgeoefend warden op de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, maar indien meerdere Aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen, wordt dit herleid pro rata ieders aandelenbezit.

5/ De overige Aandeelhouders beschikken over een termijn van 45 dagen vanaf de postdatum van het verkoopaanbod door de kandidaat-overdrager, om per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager mede te delen of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

6/ Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, worden de betrokken Aandeelhouders geacht hun recht van voorkoop niet uit te oefenen.

7/ Na het verstri'ken van . " " - ii. - . +i " eoe en " op .e

totaliteit van de te koop aangeboden aandelen, geeft de kandidaat-overdrager hiervan kennis aan alle Aandeelhouders (en aan de eventueel reeds aangestelde deskundige), en dit eveneens per aangetekend schrijven binnen de 5 dagen na het verstrijken van de in punt 5/ gestelde termijn.

Resultaat uitoefening voorkooprecht

8/ Binnen de 5 dagen na het verstrijken van de in punt 5/ of desgevallend de in punt 71 vermelde termijn, zal de kandidaat-overdrager alle betrokken Aandeelhouders (en de eventueel reeds aangestelde deskundige) aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

Verkoopovereenkomst

9/ Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopsovereenkomst tussen de betrokken partijen binnen de drie dagen na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht, behoudens indien de prijsbepaling van de aandelen werd toegewezen aan een deskundige overeenkomstig de hierna beschreven procedure.

Prijs

et Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

et Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/ Het voorkooprecht moet uitgeoefend worden aan de prijs voorgesteld door de kandidaat-overnemer, en bij afwezigheid van een kandidaat-overnemer of in geval van overdracht om niet, aan de verkoopprijs gevraagd door de kandidaat-overdrager.

Bindende herschatting

11/ Niettemin zal elke Aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, doch die de voorgestelde prijs of de gevraagde verkoopprijs niet aanvaardt, over de mogelijkheid beschikken om het normaal karakter van de voorgestelde overdrachtsprijs te laten evalueren door een deskundige, die in gezamenlijk overleg door de partijen wordt aangeduid of, indien er daaromtrent geen overeenstemming bestaat, op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Kortrijk die uitspraak doet zoals in kortgeding.

Procedure

12/ De geïnteresseerde Aandeelhouder zal van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken door middel van een aangetekend schrijven, over te maken aan de kandidaat-overdrager, binnen de termijn waarin hij van zijn voorkooprecht kan gebruik maken.

Dergelijk aangetekend schrijven geldt als uitoefening van het voorkooprecht en verbindt definitief alle Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend om de betrokken aandelen te verwerven tegen de prijs die door de deskundige zal worden vastgesteld, behoudens indien deze prijs hoger is dan de aangeboden of gevraagde prijs, zoals hierna gezegd.

13/ in de methode van waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met de volgende elementen:

- het eigen vermogen van de vennootschap;

- de rendementswaarde;

- de niet-geboekte min- en meerwaarden;

- in voorkomende geval, de reeds uitgewerkte maar nog niet gerealiseerde research & development.

14/ De deskundige moet zijn prijsbepaling mededelen bij aangetekend schrijven met ontvangstbewijs aan alle belanghebbende partijen uiterlijk 30 dagen na het verstrijken van de termijn waarbinnen het voorkooprecht kan uitgeoefend worden, d.i. de termijn bepaald in punt 5/ of punt 7/ hiervoor.

Lagere schatting  mogelijkheid tot intrekking aanbod

151 Indien de prijs vastgesteld door de deskundige lager is dan de door de derde geboden prijs, of lager dan de gevraagde prijs, zal de verkoop aan de geïnteresseerde Aandeelhouder(s) gebeuren tegen de door de deskundige vastgestelde prijs, tenzij de kandidaat-overdrager binnen de 10 dagen vanaf de postdatum van de mededeling van de prijsbepaling zijn aanbod tot verkoop intrekt.

Indien de aandelen die het voorwerp hebben uitgemaakt van het aanbod tot verkoop alsdan opnieuw zouden aangeboden worden, dient opnieuw de volledige procedure van voorkooprecht te worden gevolgd. Hogere schatting  definitieve verkoop aan oorspronkelijke prijs

161 Indien de prijs vastgesteld door de deskundige hoger is dan de door de derde geboden prijs, of hoger is dan de gevraagde prijs, zal de verkoop gebeuren tegen de door de kandidaat-overdrager voorgestelde of gevraagde prijs. In geen geval zal er dus rekening gehouden worden met een door de deskundige vastgestelde prijs die hoger is dan deze aangeboden of gevraagde prijs.

Kosten

171 De kosten en erelonen van de deskundige, inclusief de kosten voor aanstelling van de deskundige, zijn ten laste van alle Aandeelhouders die hun voorkooprecht uitoefenen, proportioneel.

Verkoopovereenkomst

181 Indien de prijsbepaling van de aandelen werd toegewezen aan een deskundige overeenkomstig de hiervoor beschreven procedure, komt een verkoopovereenkomst tot stand tussen de betrokken partijen:

- binnen de 3 dagen na de aangetekende verzending van de prijsbepaling door de deskundige, indien de prijs van de aandelen hoger of gelijk is aan de oorspronkelijk geboden of gevraagde prijs

- na afloop van de termijn bepaald in punt 3.15/ hiervoor, indien de prijs van de aandelen lager is dan de oorspronkelijk geboden of gevraagde prijs

doch ten vroegste binnen het verstrijken van de termijn(en) waarbinnen het voorkooprecht kan uitgeoefend worden zoals bepaald in punt 3.51 of punt 3.7/ hiervoor.

Betaling

e q twee maanden na het totstandkomen van de verkoopovereenkomst.

Bij gebreke van betaling binnen de voornoemde termijn, zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet, te rekenen vanaf het einde van de termijn van betaling tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Zolang de aandelen niet volledig betaald zijn, worden de eraan verbonden stemrechten geschorst.

B3. Goedkeuringsrecht

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, dient de kandidaat-overdrager, indien hij de aandelen alsnog wenst over te dragen, op straffe van nietigheid, de goedkeuring tot overdracht te bekomen van de overige Aandeelhouders.

201 Deze goedkeuring dient hij bij aangetekend schrijven aan te vragen, binnen de 5 dagen na ontvangst van de melding als bedoeld in punt 3.8/ hiervoor.

191 Behoudens andersluidende overeenkoms - -

, . -  % . . -

e.

euren

ui

21/ De overige Aandeelhouders zullen hun al dan niet toestemming geven binnen de 20 dagen na de aanvraag. De beslissing moet per aangetekende brief aan de Aandeelhouder die aandelen wenst over te dragen, medegedeeld worden.

221 Ingeval de overdracht geweigerd wordt, is de kandidaat-overdrager vrij om de aandelen over te dragen, voor zover:

al de overdracht gebeurt aan de prijs en de voorwaarden zoals oorspronkelijk door de kandidaat-overdrager in zijn verkoopaanbod voorgesteld of de prijs zoals vastgesteld door de deskundige indien deze primeert overeenkomstig de voorschreven procedure;

bl de overdracht gerealiseerd wordt binnen de 30 dagen nadat de weigering van goedkeuring is komen vast te staan, hetzij door een negatief antwoord van de overige Aandeelhouders, hetzij door het gebrek aan antwoord binnen de maand na het verzoek daartoe;

c/ de weigerende Aandeelhouders gezamenlijk, vôôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, niet zelf één of meer kandidaat-overnemer(s) hebben voorgesteld aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals oorspronkelijk door de kandidaat-overdrager voorgesteld.

De oorspronkelijke kandidaat-verkoper is alsdan verplicht zijn aandelen te verkopen aan de voorgestelde kandidaat-overnemer, aan de prijs en voorwaarden zoals voorgesteld in zijn oorspronkelijk verkoopaanbod. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

e De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

ª% scl van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

b ` Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

>4 diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen, elk afzonderlijk, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als

scl

eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

N ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

o Artikel elf - CONTROLE

p Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om elf uur, op de

maatschappelijk zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

el werkdag.

ª% re

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

pq Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

~t Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen

:r.73 moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht warden. Efk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die toi de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel vijftien - NOTULEN

indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TiTEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 166 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ELFDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten:

1) de Heer DEBLAERE Jean-Marie, voornoemd;

2) Mevrouw DEFRAEYE Sophie, voornoemd;

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de definitieve kwijting voor hun mandaten, op

heden wordt door de algemene vergadering kwijting verleend voor zover de wet het toelaat.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen als statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. De Heer DEBLAERE Jean-Marie Achiel Simon, geboren te Zwevezele op tweeëntwintig maart

nQgwntiPnhonderd twootinzcstig, nationaal numïne, 02.03.22 395-74, identiteitskaart nummer 2390027542-19, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 103.

2. Mevrouw DEFRAEYE Sophie Suzanna Jerome, geboren te Roeselare op zestien juli negentienhonderd

tweeënzestig, nationaal nummer 62.07.16 028-67, identiteitskaart nummer 239-0016061-81, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 103,

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

De vergadering beslist tevens om de Heer Jean-Marie Deblaere te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Immo 4, die zaakvoerder is in de BVBA Malenkouter.

Ingevolge deze benoeming, wordt artikel 9 van de statuten aangevuld met de volgende paragraaf: "STATUTAIR ZAAKVOERDER

Worden benoemd tot statutair zaakvoerders voor de duurtijd van de vennootschap:

Bijlagen bij $et Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

et Belgisch Staatsblad - 06/02/2012

1/ De Heer DEBLAERE Jean-Marie Achiel Simon, geboren te Zwevezele op tweeëntwintig maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 103,

2/ Mevrouw DEFRAEYE Sophie Suzanna Jerome, geboren te Roeselare op zestien juli negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8750 Wingene, Rozendalestraat 103."

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VEERTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw DEFRAEYE Sophie, voornoemd, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het Handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van het bestuursorgaan

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

dt+;6rrrElJer, : Recto : i'.iaerT1 an hoEd&111N01(C.zi Vaa +r91, de PPrSn(O!iliEi))

bevdFgd de reilicparbc url ten rse_rde1. Ct. v+r.t.E.:eirnr:ranliva.rs

VErt3o . Laarn en nandte;,t;nng

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 26.11.2011, NGL 07.12.2011 11634-0050-012
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 27.11.2010, NGL 23.12.2010 10646-0047-012
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 21.12.2009, NGL 21.12.2009 09908-0147-012
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 29.11.2008, NGL 01.12.2008 08837-0324-012
25/07/2008 : BG094782
07/12/2007 : BG094782
08/12/2006 : BG094782
01/12/2006 : BG094782
07/12/2005 : BG094782
05/01/2005 : BG094782
07/01/2004 : BG094782
22/09/2001 : BGA018040
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 26.08.2016 16487-0158-012

Coordonnées
IMMO 4

Adresse
ROZENDALESTRAAT 47 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande