IMMO-ACCENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO-ACCENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.538.335

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 28.02.2014, GGK 30.05.2014, NGL 16.07.2014 14311-0434-022
01/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r--_ ~o wf ~



111111MION

MQNTE~R 8E~

GE

~ 2014

NEERGELEGD

-1 OKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL.

Gent,KORTRIJK

ri fie

24 "1/

ti`

etGiScH

Ondernemingsnr : BE0465.538.335 Benaming

(voluit) : Immo Accent (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kwadestraat 153 Bus 0.1, 8800 Roeselare (volledig adres)

Onderwerp akte : (Her)benoemingen

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van Capital@Rent nv gehouden op 26 februari 2014 blijkt dat met ingang van 26 februari 2014 de heer Joris Claeys benoemd wordt ais vast vertegenwoordiger van Capita)@Rent om het bestuurdersmandaat in Immo-Accent nv uit te oefenen. Het mandaat van de heer Wim Cools als vast vertegenwoordiger van Capital@Rent wordt beëindigd.

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Immo-Accent nv gehouden op 30

mei 2014 blijkt dat met ingang van 30 mei 2014 en dit voor een termijn van 6 jaar volgende bestuurders worden

herbenoemd:

NV Fast Forward, met als vast vertegenwoordiger de heer Leo Claeys

NV Capïtal@Rent, met als vast vertegenwoordiger de heer Joris Claeys

NV Accent Business Bouwmaatschappij, met als vast vertegenwoordiger de heer Edward Claeys

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van Immo-Accent nv gehouden op 30 mei 2014 blijkt met ingang van 30 mei 2014 en voor een termijn van 6 jaar de herbenoeming van NV Fast Forward, met ais vast vertegenwoordiger de heer Leo Claeys, ais gedelegeerd bestuurder en voorzitter.

Nadine Vermeersch

volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

19/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306633*

Neergelegd

16-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0465.538.335

Benaming (voluit): IMMO-ACCENT

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 0.1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaalverhoging  wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 4 december 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Immo-Accent" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de verplaatsing van de zetel naar 8800

Roeselare, Kwadestraat, 153, bus 0.1 vast.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR), om het te brengen van

tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR), op

tweehonderdtweeënzestigduizend euro (262.000 EUR), door inbreng in geld volledig te volstorten zonder creatie van nieuwe aandelen. Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 600 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1136878-78 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vier december 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen rekening houdend met de bestaande kenmerken en om deze aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving houdende tevens:

- herformulering van de regels inzake de verhoging of de vermindering van het kapitaal;

- herformulering van de regels inzake werking, samenstelling, bijeenroeping, vertegenwoordiging en notulen van de raad van bestuur en de algemene vergadering;

- herformulering van de regels betreffende de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij draagt de naam: Immo-Accent.

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kwadestraat, 153, bus 0.1.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van

bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers,

opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het oprichten en doen oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten en beheren, in eigen naam en voor rekening, van onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, met uitsluiting evenwel van de activiteiten behoren tot de gereglementeerde beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals beschreven in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Zij mag tevens deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen en organisaties met gelijkaardig doel of gelijkaardige activiteit.

De vennootschap mag hiertoe alle handels- of financiële verrichtingen uitvoeren en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel n de ruimste zin.

Onder meer mag zij geld lenen om de aankoop en/of constructie van de onroerende goederen te financieren, en mag zij hiertoe de nodige waarborgen, waaronder hypotheken op het onroerende goederen, verstrekken.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 5  Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderdtweeënzestigduizend euro (262.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 9  Aard van de aandelen.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 18  Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door hetzij door twee bestuurders of door één gedelegeerd-bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 23  Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 30  Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33  Boekjaar  Jaarrekening.

Luik B - Vervolg

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één maart en eindigt op de laatste dag van februari van het daaropvolgend jaar.

Artikel 34 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 38  Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 4 december 2012; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/10/2012
ÿþ Mod Wmd 11.1

°Ih In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vo" beho

aan

Belg Staat

I I1IUI 111111 III II I1IIi

*12179916*

MOgNITEU

L Z -10

', BELGE

t'iEEt ;':w:}r :~'_"f7 C3G)

- 202

'-4. 10. 2012

TAA1 SlJLAMECHT8AqXifÏ~Q.)p`HANC

_L

KCIRTR "."

Annexes du -Moniteur bëigë

Ondernemingsnr . eD .4651 5324335

Benaming

(voluit) : IMMO-ACCENT

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Doomiksewijk 103-105, B-8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp aide :

Zoals blijkt uit de notulen van de Raad van Bestuur dd, 15 juli 2012 wordt de zetel verplaatst met ingang van 15 juli 2012 van Doomiksewijk 103-105, B-8500 Kortrijk naar Kwadestraat 153 bus 0.1, B-8800 Roeselare.

Nadine Verrdeersch, volmachthouder

Bf jtagen'bij'herttrelgisch Sta-atstiráïl"="Z9f20>ZOtZ'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 28.02.2012, GGK 25.05.2012, NGL 28.06.2012 12250-0411-022
27/09/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 24.08.2011, NGL 22.09.2011 11551-0307-024
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 28.02.2010, GGK 28.08.2010, NGL 20.09.2010 10547-0005-013
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 28.02.2009, GGK 19.06.2009, NGL 29.06.2009 09317-0044-014
05/02/2009 : BL633623
29/12/2008 : BL633623
03/10/2008 : BL633623
07/07/2008 : BL633623
01/06/2015
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465.538.335

Benaming

(voluit) : lmmo-Accent

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kwadestraat 153 Bus 0,1 te 8600 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Het voorstel tot fusie door overneming waarbij de NV "ELIGI", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0,1, 0473.014.461, RPR Gent, afdeling Kortrijk, wordt overgenomen door de NV "Immo-Accent", met zetel 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1, BTW BE-0465.538.335, RPR Gent, afdeling Kortrijk, de dato 11 mei 2015, luidt als volgt:

"Op heden is overeenkomstig artikel 693 Wetboek van vennootschappen, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Immo-Accent" en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ELIGI", in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming, opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap "Immo-Accent", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric SPRUYT te Brussel op zesentwintig februari negentienhonderd negenennegentig, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna onder nummer 990309-516.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Carl OCKERMAN te Brussel op vier februari tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van éénentwintig april daarna onder nummer 04060595.

Statuten voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Maggy VANCOPPERNOLLE te Kortrijk op vier december tweeduizend en twaalf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negentien december daarna onder nummer 12306633.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1) De naamloze vennootschap "FAST FORWARD", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1, 0431.943.275, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Leo CLAEYS, wonende te 8800 Roeselare, Meiboomlaan 110;

2) De naamloze vennootschap "CAPITAL@RENT', met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1, 0889.033.209, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joris CLAEYS, wonende te 8500 Kortrijk, Doomiksewijk 103;

3) De naamloze vennootschap "ACCENT BUSINESS BOUWMAATSCHAPPIJ", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0,1, BTW BE-0462,817.880, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Edward CLAEYS, wonende te 8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 17.

Il. De naamloze vennootschap "ELIGI", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1.

^,

-

MONITEJR BELGE

~ 3. Gâ. 7135

22 -0- 2015 RECHrGANït 'r.QuL}I-iANDEl. ELGISCH STAATSBLA©~ri~ié j'<

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ó

Ir l

á

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht onder de benaming "LANTECH INTERNATIONAL", bij akte verleden voor notaris Jean MATTHYS te Lokeren op negenentwintig september tweeduizend, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna onder nummer 20001020-222.

Waarvan de statuten meerdere malen werden gewijzigd, onder meer:

-Statuten gewijzigd, waarbij onder meer de benaming gewijzigd werd in "ACTEON", bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op dertig september tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig oktober daarna onder nummer 04150993.

-Statuten gewijzigd, waarbij onder meer de benaming gewijzigd werd in de huidige benaming bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op achttien juli tweeduizend en zeven, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna onder nummer 07114343.

-Statuten voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ludovic DU FAUX te Moeskroen op negenentwintig juni tweeduizend en tien, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van twee augustus daarna onder nummer 10115304.

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "Immo-Accent" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1) De naamloze vennootschap "CENNINI", met zetel te 8800 Roeselare, Meiboomlaan 110, BTW BE-0463.634.462, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Leo CLAEYS, wonende te 8800 Roeselare, Meiboomlaan 110;

2) De naamloze vennootschap "DE MEIBOOM", met zetel te 8800 Roeselare, Meiboomlaan 110, BTW BE-0429.214.904, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joris CLAEYS, wonende te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 103,

3) De naamloze vennootschap "NABUCO", met zetel te 8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 17, BTW BE-0456.714.404, RPR Gent (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Edward CLAEYS, wonende te 8210 Zedelgem, Ruddervoordsestraat 17.

U1TEENZETTING

Partijen verklaren dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Immo-Accent" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ELIGI" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap,

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren kennis genomen te hebben

van volgende bepalingen:

1.Artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen

"ledere vennoot van een ontbonden vennootschap kan tegen de bestuurders of zaakvoerders van die

vennootschap een aansprakelijkheidsvordering instellen voor de vergoeding van de schade die hij heeft

geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding en de totstandkoming van de fusie of de splitsing begane fout.

Iedere vennoot van een ontbonden vennootschap kan insgelijks tegen de commissaris, de bedrijfsrevisor of

de externe accountant die het in de artikelen 695, 708, 731 en 746 bedoelde verslag heeft opgesteld, een

aansprakelijkheidsvordering instellen voor de schade die hij heeft geleden ten gevolge van een fout die deze bij

het vervullen van zijn taak heeft begaan.

Dit artikel is echter niet van toepassing bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen."

2.Artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte

een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

20 de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

6° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe

accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt biij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "immo-Accent", met zetel 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1, BTW 3E0465.538,335, RPR Gent, afdeling Kortrijk, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het oprichten en doen oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten en beheren, in eigen naam en voor eigen rekening, van onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, met uitsluiting evenwel van de activiteiten behorend tot de gereglementeerde beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals beschreven in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Zij mag tevens deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen en organisaties met gelijkaardig doel of gelijkaardige activiteit.

De vennootschap mag hiertoe aile handels- of financiële verrichtingen uitvoeren en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Onder meer mag zij geld lenen om de aankoop en/of constructie van de onroerende goederen te financieren, en mag zij hiertoe de nodige waarborgen, waaronder hypotheken op haar onroerende goederen, verstrekken."

2. De overgenomen vennootschap

De naamloze vennootschap "ELIGI", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 Bus 0.1, 0473.014.461, RPR Gent, afdeling Kortrijk heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van datanetwerken

-de handel in componenten en onderdelen voor datanetwerken en andere elektronische en elektrische

artikelen

-advies en beheer in netwerkinstallaties en  bijhorende software

-het verstrekken van alle adviezen aan ondernemingen, consulting, auditing, opleiding, het organiseren en

inrichten van trainingen terzake;

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het verlenen van diensten aan bedrijven op het vlak van financieel beheer, administratieve taken en

management, het verstrekken van operationeel advies, dagelijkse leiding en consulting;

-het te leen opnemen of te leen geven van gelden, het financieren van investeringen in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke enlof persoonlijke zekerheden;

-alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst;

-het beleggen in, en het beheren en uitbaten van onroerende goederen en eigen roerende waarden en

bezittingen;

-het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden,

zoals door marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke;

-het stellen van persoonlijke of zakelijk borgen ten voordele van derden;

-het uitoefenen van de functies van manager, bestuurder, directeur, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen."

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap immo-Accent" heeft een kapitaal van tweehonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 262.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1l100Ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op tweehonderd negentigduizend en drie euro achtendertig cent (¬ 290.003,38), zijnde de eigen vermogenswaarde zoals blijkt uit de jaarrekening per 28 februari 2015,

b. De naamloze vennootschap "ELIGI" heeft een kapitaal van zevenhonderd negenentachtigduizend zeshonderd en vijftig euro (¬ 789.650,00), vertegenwoordigd door honderd vierenveertigduizend vierhonderd dertig (144.430) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderd vierenveertigduizend vierhonderd dertigste (1/144.430ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op negenhonderd achtenvijftigduizend achthonderd en elf euro (¬ 958.811,00), zijnde de eigen vermogenswaarde zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 28 februari 2015.

c. De aan de fusie deelnemende vennootschappen hebben geen aandelen van elkaar.

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "ELIGI", worden aan de enige aandeelhouder van deze laatste vennootschap, in ruil voor zijn honderd vierenveertigduizend vierhonderd dertig (144.430) kapitaalaandelen van de over te nemen vennootschap, driehonderd en dertig (330) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend,

Er Is geen opleg verschuldigd.

Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal waarmee de overnemende vennootschap wordt verhoogd groter is dan dat het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen in overeenstemming met artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De enige aandeelhouder, zowel van de ovememende ais van de overgenomen vennootschap, zijnde telkens de NV "CENNINI", heeft reeds voorafgaandelijk meegedeeld dat zij aanwezig/vertegenwoordigd zal zijn op de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap die over de fusie moet beraadslagen en besluiten.

De nieuw te creëren aandelen van de overnemende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, worden aan de enige aandeelhouder van deze laatste vennootschap toegekend als volgt

Na de fusieverrichting nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap uit het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

N

r

.~~' p ^' N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling en intrekking van de aandelen ingevolge fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke ingevulde bladzijde van het register.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De driehonderd dertig (330) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de winst vanaf één maart tweeduizend en vijftien,

Deze driehonderd dertig (330) aandelen hebben dezelfde rechten en delen in de winst zoals de bestaande aandelen,

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de tussentijdse staat van activa en passiva per 28 februari 2015 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 maart 2015 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. - G. - H, TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten. In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Aangezien er door de enige aandeelhouder van de overnemende vennootschap en door de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zal het artikel in de statuten met betrekking tot het kapitaal en aandelen aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

Andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

FISCALE VERKLARINGEN

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek der inkomstenbelastingen, en derhalve een niet belaste verrichting uitmaakt.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouder alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

.

h; e N

" Voor-

M M behouden

ti aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.



Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het fusievoorstel wordt binnen de wettelijke termijnen door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bij uittreksel bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Roeselare, op de zetel van de overnemende vennootschap,

Op 1110512015,

in zes exemplaren

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens enerzijds de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, het ander voor afstempeling als bewijs van neerlegging en het laatste om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

NV "FAST FORWARD", gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Leo CLAEYS, vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 11 mei 2015 tot fusie door overneming waarbij de NV "ELIGI" wordt overgenomen door de NV Immo-Accenr.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2007 : BL633623
29/06/2007 : BL633623
01/07/2005 : BL633623
10/06/2005 : BL633623
10/12/2004 : BL633623
29/06/2004 : BL633623
21/04/2004 : BL633623
11/09/2003 : BL633623
23/06/2003 : BL633623
27/09/2002 : BL633623
09/03/1999 : BLA009289

Coordonnées
IMMO-ACCENT

Adresse
KWADESTRAAT 153, BUS 0.1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande