IMMO AGRAFRESH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO AGRAFRESH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.621.420

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311668*

Neergelegd

07-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kasteeldreef 18

Ondernemingsnummer :

0633621420

Benaming (voluit) : IMMO AGRAFRESH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Brugge.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor notaris Philippe Stockman te

Moorslede op 6 juli 2015, zo volgt:

1/ Comparanten.

1) Mevrouw VANTYGHEM Ann Marcella, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kasteeldreef 18, echtgenote van de Heer DEMAREZ Jan Joris.

2) De Heer VANTYGHEM Pieter Gerard, wonende te 8851 Ardooie (Koolskamp), Pompoenstraat 3,

echtgenoot van Mevrouw DEVOLDERE Griet.

2/ Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" IMMO AGRAFRESH ".

3/ Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Pittem (Egem), Kasteeldreef 18.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4/ Doel.

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen.

I.1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

I.2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling

8740 Pittem

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 5/ Kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vierhonderd zesendertigduizend tweehonderd euro nul cent (436.200,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieënveertigduizend zeshonderd twintig (43.620) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieënveertigduizend zeshonderd twintigste (1/43.620ste) van het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

6/ Maatschappelijk vermogen.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven:

INBRENG IN NATURA

De burgerlijke vennootschap  Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren , afgekort  V.R.C. Bedrijfsrevisoren, die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare (Rumbeke), Kwadestraat 151 A bus 42, bedrijfsrevisor hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag, gedateerd 6 juli 2015, luiden letterlijk als volgt:

"Ter gelegenheid van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IMMO AGRAFRESH , met maatschappelijke zetel te 8740 Pittem (Egem), Kasteeldreef 18 door een inbreng in natura bestaande uit onroerende goederen, voormeld, en dit door mevrouw Ann VANTYGHEM en de heer Pieter VANTYGHEM, ben ik, bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 43.620 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, deze aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers, zoals voormeld in dit verslag. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de oprichtingsakte van de BVBA  IMMO AGRAFRESH te Pittem (Egem) en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 6 juli 2015 door  Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren , afgekort  V.R.C. Bedrijfsrevisoren , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor. (volgt de handtekening) Hedwig VANDER DONCKT, Bedrijfsrevisor".

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van 6 juli 2015.

1) Mevrouw VANTYGHEM Ann Marcella, wonende te 8740 Pittem (Egem), Kasteeldreef 18, echtgenote van de Heer DEMAREZ Jan Joris, en,

2) De Heer VANTYGHEM Pieter Gerard, wonende te 8851 Ardooie (Koolskamp), Pompoenstraat 3, echtgenoot van Mevrouw DEVOLDERE Griet;

verklaarden de hierna beschreven onroerende goederen in de vennootschap in te brengen, te weten: percelen grond gelegen te Pittem (Egem) aan Kasteeldreef 18 en nabij de Kasteeldreef.

De ingebrachte onroerende goederen vertegenwoordigen een globale waarde van VIERHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO NUL CENT (436.200,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er, met de uitdrukkelijke toestemming van alle verschijners, aan de inbrengers van de onroerende goederen, die aanvaarden, drieënveertigduizend zeshonderd twintig (43.620) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, als volgt:

1) aan Mevrouw VANTYGHEM Ann, aanvaardende, eenentwintigduizend achthonderd en tien (21.810) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

2) aan de Heer VANTYGHEM Pieter, aanvaardende, eenentwintigduizend achthonderd en tien (21.810) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

7/ Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

8/ Bestuur - controle.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

Zij kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

9/ Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand januari, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand januari 2017, om tien uur.

10/ Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één augustus en eindigt op éénendertig juli van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 juli 2016.

11/ Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

12/ Verdeling van het netto - actief.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

13/ Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1) Mevrouw VANTYGHEM Ann Marcella, wonende te 8750 Pittem (Egem), Kasteeldreef 18, aanvaardende.

2) De Heer VANTYGHEM Pieter Gerard, wonende te 8851 Koolskamp, Pompoenstraat 3, aanvaardende.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. 14/ Volmachten

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters.

Coordonnées
IMMO AGRAFRESH

Adresse
KASTEELDREEF 18 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande