IMMO-ART

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO-ART
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.253.585

Publication

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.03.2012, NGL 19.04.2012 12090-0327-010
19/04/2012
ÿþ~-` Mod PDF 11.1

~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIlI I II IINNI~IIIIIIMVIM

behouden *1a0~6866*

aan het

Belgisch Staatsblad





NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

ReEfitiO,NK VAN KOOPFiANDi:L'1

BRUGGE (Afdolirlg Brugge;

op' " 0 3 APR. 2012

Gritei

Ondernemingsnr ; 0431.253.585

Benaming (voluit): IMMO-ART

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8370 Blankenberge, Franchommelaan 52, 1 e verdiep

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

BESLUIT TOT DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "GROND- EN BOUWPROMOTIE" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "JOMAT"

BESLUIT TOT DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "IMMO-ART" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "JOMAT"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig maart tweeduizend en twaalf, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van Naamloze Vennootschap "IMMO-ART", met zetel te 8370 Blankenberge, Franchommelaan 52, le verdiep, 0431.253.585 RPR Brugge, volgende beslissingen genomen heeft:

Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de overneming

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen, IMMO-ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA, voornoemd en van de overnemende vennootschap, JOMAT NV, hebben het door de artikel 639 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de fusie door overneming en de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, houdende de gegevens als vermeld in de artikelen 693 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 27 januari 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 februari 2012 respectievelijk onder het nummer 12047780, 12047778 en 12047782.

2/ Overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de vennootschappen JOMAT NV en IMMO-ART NV, die de fusie door overneming aangaan, op 20 maart 2012, elk een omstandig schriftelijk verslag opgesteld over de voorgestelde fusie.

3/ De aangewezen bedrijfsrevisor heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, zijnde de heer BEGHIN Paul, bedrijfsrevisor-vennoot in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

..-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD-Boes & Co, met zetel te Plein 32, 8500 Kortrijk, gedateerd op 21 maart 2012 bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

`7. BESLUIT

Tot besluit van het doorgevoerde nazicht, verricht conform de controlenormen inzake de

controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen we besluiten dat:

1. de voorgestelde ruilverhouding, zoals vastgelegd door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV JOMAT en van de over te nemen vennootschap NV IMMO ART, waarbij 800 nieuwe aandelen NV TOMAT worden gecreëerd ten gunste van de enige

aandeelhouder van NV IMMO ART, is vastgesteld op basis van de methode van het gecorrigeerd netto-actief. Deze waarderingsmethode is in de voorliggende fusieverrichting passend; ze wordt door het bestuursorgaan van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen als de enige waarderingsmethode weerhouden wegens het gelijkaardig karakter van hun activiteiten en structuur, en omvat waardeparameters die gebaseerd zijn op hun gezamenlijke expertise inzake onroerende goederen.

Op basis van deze methoden werd als waarde bekomen:

voor de overnemende vennootschap NV JOMAT: ¬ 225.000, 00 of

¬ 1.000, 00 per aandeel;

voor de over te nemen vennootschap NV IMMO ART: ¬ 800.000, 00 of

¬ 1.000,00 per aandeel.

2. de ruilverhouding, i.e. één nieuw aandeel NV TOMAT voor één bestaand aandeel NV IMMO ART, redelijk is.

Opgemaakt te Kortrijk op 21 maart 2012,

Paul Beghin

Bedrijfsrevisor

Vennoot BV ovv BVBA Boes & Co'

4/ Een afschrift van de stukken bedoeld in artikel 720, §1 van het Wetboek van Vennootschappen werd uiterlijk een maand voor de algemene vergadering toegezonden aan de houders van aandelen op naam. De stukken bedoeld in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand v66r de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen.

5/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschappen dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschappen hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot fusie door middel van overneming en de datum van de huidige buitengewone algemene vergaderingen behoudens hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE FUSIE.

1. De vergaderingen nemen kennis en bespreken het fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming en de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, en wensen over te gaan tot de overname door de Naamloze Vennootschap JOMAT van alle activa en passiva, rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen de Naamloze Vennootschap IMMO-ART en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

~

e r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

GROND- EN BOUWPROMOTIE, zoals het door de bestuursorganen van de bij deze

operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld op 26 januari 2012.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen

vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op respectievelijk 27 januari 2012 hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en gepubliceerd in de bijlage bij tot Belgisch Staatsblad van 29 februari 2012, respectievelijk onder nummer 12047782 (JOMAT NV), 12047780 (IMMO-ART NV) en

12047778 (GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA).

De vergaderingen verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld

voorstel.

1. JOMAT NV en IMMO-ART NV nemen kennis en bespreken het

overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld omstandig

schriftelijk verslag over de voorgestelde fusie.

Zij verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld verslag.

2. JOMAT NV en IMMO-ART NV nemen kennis en bespreken voormeld door de revisor opgemaakt verslag in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De aanwezige aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat. Alle voormelde verslagen zullen na door ondergetekende notaris `ne varietur' te zijn ondertekend, aangehecht worden aan deze akte, doch niet mee overgeschreven.

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de Naamloze Vennootschap JOMAT, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van zowel de Naamloze Vennootschap IMMO-ART en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROND- EN BOUWPROMOTIE, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a) De ruilverhouding voor wat betreft IMMO-ART NV wordt bepaald op 1 aandeel in IMMO-ART NV = 1.000,0011.000,00 = 1 aandeel in JOMAT NV, derhalve worden voor de 800 uitstaande aandelen in IMMO-ART NV, 800 aandelen in JOMAT NV uitgegeven aan de enige aandeelhouder van IMMO-ART NV, te weten de heer ACKE Dirk.

b) Gezien op het ogenblik van de met fusie gelijkstelde verrichtingen alle aandelen van GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA rechtstreeks in handen zijn van de overnemende vennootschap JOMAT NV zal overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen omwisseling van aandelen plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap GRONDEN BOUWPROMOTIE BVBA.

c) Er wordt noch voor de fusie door overneming noch voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting een opleg in geld voorzien.

d) De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst is vastgelegd op 1 oktober 2011.

d) De handelingen van de overgenomen vennootschappen zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2011

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door voormelde vennootschappen IMMO- ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA gedaan komen voor rekening van de overnemende vennootschap JOMAT NV, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

e) Aan leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschappen IMMO-ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA hebben geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

VIERDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING

De vergadering van IMMO-ART NV en JOMAT NV besluiten dat het maatschappelijk

kapitaal van JOMAT NV verhoogd wordt met tweenzestigduizend (¬ 62.000), om het te brengen van honderd tachtigduizend (¬ 180.000,00) tot twee honderd tweeënveertigduizend euro (¬ 242.000), door uitgifte van achthonderd (800) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en delen in de winst, zoals hiervoor beschreven.

Zij worden, zoals voormeld, toegekend aan de enige aandeelhouder van IMMO- ART NV, de heer ACKE Dirk op de wijze zoals hiervoor uiteengezet.

VIJFDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschappen IMMO-ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA ten algemene titel over op de overnemende vennootschap JOMAT NV.

Het vermogen van IMMO-ART NV is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Paul Beghin, bedrijfsrevisor, voornoemd.

Voor een uitvoerige beschrijving wordt dan ook verwezen naar voormeld verslag welke alhier wordt aangehecht, doch niet mee overgeschreven.

Volgende onroerende goederen behoren tot het vermogen van IMMO-ART NV op datum van heden:

De onroerende goederen, eigendom van de IMMO ART NV, die krachtens de fusie overgaan naar de naamloze vennootschap JOMAT, NV, staan vermeld in het op de griffie neergelegde afschrift.

Volgende onroerende goederen behoren tot het vermogen van GROND-EN BOUWPROMOTIE BVBA op datum van heden:

De onroerende goederen, eigendom van GROND-EN BOUWPROMOTIE BVBA, die krachtens de fusie overgaan naar de naamloze vennootschap JOMAT NV, staan vermeld in het op de griffie neergelegde afschrift.

LASTEN EN VOORNEMENS VAN DE OVERGANGEN

De overgangen van de vermogens van de vennootschappen IMMO-ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA op de overnemende vennootschap JOMAT NV geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden :

1/ De goederen worden overgedragen in de staat waarin zij zich thans bevinden zonder verhaal tegen de inbrenger om welke reden het ook moge wezen, zonder waarborg inzake zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waarmede zij zouden kunnen bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico. De overdrager verklaart hieromtrent uitdrukkelijk te verwijzen naar de voorwaarden en bedingen in de eigendomstitel(s).

De overnemende vennootschap verklaart uitdrukkelijk kennis te hebben van de eventuele erfdienstbaarheden en bijzondere voorwaarden welke op de goederen rusten door ontvangst van een kopie van de eigendomstitels en zij ontslaat ondergetekende notaris deze hierna letterlijk over te nemen.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de in voormelde akten vervatte bedingen voor zoveel en voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

2/ De overnemende vennootschap verwerft vanaf heden de volle eigendom van de onroerende goederen. Ze wordt geacht vanaf 1 oktober 2011 het genot ervan te bezitten en zal

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vanaf dezelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren betalen.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, vanaf de in genottreding, in alle rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschappen wat betreft alle contracten aangaande water, gas en elektriciteit die zouden kunnen bestaan.

3/ De hoger vermelde omvang van de goederen, en het verschil in min of meer, zelfs al overtreft dit één/twintigste, zal tot voordeel van de overnemende vennootschap strekken of een verlies voor haar uitmaken.

4/ De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.

5/ De verschijners verklaren volledig op de hoogte te zijn van het eventuele gebruik (huurtoestand en dergelijke meer) van voorschreven goederen en zij ontslaan uitdrukkelijk de overnemende vennootschappen en de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden.

7/ De kosten, rechten en erelonen dezer worden gedragen door de overnemende vennootschap IOMAT NV.

Stedenbouwkundige bepalingen

Hypothecaire toestand  ontslag ambtshalve inschrijving

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de tekst van de artikel 25, 34, 35, 36 te schrappen en te vervangen door de tekst zoals bepaald in het hierna volgende besluiten de toevoeging van een artikel 37.

ZEVENDE BESLUIT.

Gelet op het feit dat het doel van de overnemende vennootschap het doel van de overgedragen vennootschappen omvat, dringt een doelwijziging zich niet op.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en de volgende artikelen van de statuten als volgt aan te passen

`artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënveertigduizend euro

(¬ 242.000) en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfentwintig (1.025) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal.'

artikel 25

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.'

Artikel 34

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt

r ~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Artikel 35

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 36

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de

rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan. nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de

verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen,

verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.'

artikel 37

Voor zover deze statuten er niet van afwijken, is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.'

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders/zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de ondergetekende notaris, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde

NEGENDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontwerp van jaarrekening van IMMO-ART NV en GROND- EN BOUWPROMOTIE BVBA en keurt deze goed.

TIENDE BESLUIT

Aan elk van de bestuurders/zaakvoerders en de externe accountant wordt kwijting verleend voor de door hen in de loop van het boekjaar vervulde opdracht. SLOTVERKLARINGEN

Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de Naamloze Vennootschap IMMO-ART en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROND- EN BOUWPROMO'ii± door de Naamloze Vennootschap JOMAT verwezenlijkt is, en dat de Naamloze Vennootschap IMMO- ART en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROND- EN BOUWPROMOTIE ophouden te bestaan.

Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven VERRBIST

Geassocieerd notaris.

Tje elffik hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 24 maart 2012.

29/02/2012
ÿþOp de laatste blz. van mik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOItIlTEUR BEL~EBRc~CLEGD ter vs~ll-l-ttr oe

Cl~iTBANK VAN KOOPHANDEL 7.

10 "~~- 101Z BRU ~GGE (Afdaling Bruq>~e1 ~ELGISCH STAATSBLACS 2 7 `IA' 2012

~q~ `~

Griffie

*iaoa11Ms*

IIIII

Vr beter aai Bel stag

Ondememingsnr : 0431.253.585

Benaming

(voluit) : Immo-Art

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Franchommelaan 52 8370 Biankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereniging alle aandelen in één hand

Neerlegging van de kennisgeving in toepassing van artikel 646, §2 W. Venn. dat alle aandelen van NV Immo" Art in één hand verenigd zijn.

De Heer Dirk Acke

Gedelegeerd Bestuurder

Mevrouw Anne Marie Acke

Bestuurder

Mevrouw Ami Verschooris

Bestuurder

29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0431.253.585

Benaming

(voluit) : Immo Art

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8370 Blankenberge, Franchommelaan 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 en 719 W. Venn. in het kader van de fusie door overneming en de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) waarbij de NV Jomat (ondernemingsnummer 0473.023.602) de NV Immo-Art (ondernemingsnummer 0431.253.585) en de BVBA Grond- en Bouwpromotie (ondernemingsnummer 0433.954.937) overneemt.

De Heer Dirk Acke

Gedelegeerd Bestuurder

Mevrouw Anne Marie Acke

Bestuurder

Mevrouw Ann Verschooris

Bestuurder

I!tL4!" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2 0 -02-

LGISCH ST

BELeERGEi_I=GD ter GRIFFIE de

RECI-17Bf1NKVAN KOOPHANDEL T

2012 BRUGGE (Afdeling Brugge,

pTSBLAD2 7 .1A"Grik" eº%

" iaaav~so* 3E

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0580-009
08/03/2011 : GE147946
04/09/2009 : GE147946
09/09/2008 : GE147946
10/09/2007 : GE147946
13/04/2007 : GE147946
24/02/2006 : GE147946
04/07/2005 : GE147946
23/12/2004 : GE147946
15/10/2002 : GE147946
19/12/2001 : GE147946
10/11/2000 : GE147946
27/07/2000 : GE147946

Coordonnées
IMMO-ART

Adresse
FRANCHOMMELAAN 52 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande