IMMO BAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO BAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.324.813

Publication

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.06.2013 13176-0044-013
15/05/2013
ÿþo1isa=

11

~-

.~.111 ~

~.~.s

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

BE

NITEUR BELG

4l _0 e

G1SCK STAgSSLAD

 2. 05. 2093

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTKLIK

ri'i-

Ondernemingsnr : 0834.324.813

Benaming

(voluit) : Immo Baert

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wittogstraat 6, 8554 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

Uit het notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ter maatschappelijke zetel op 02/04/2013, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen, met onmiddellijke ingang:

- De vennootschap Kristof Baert Chauffage & Sanitair BVBA, ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer 0821.539.817 en vast vertegenwoordigd door Dhr. Baert Kristof, wordt ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

Dhr. Baert Kristof, geboren op 25/09/1983 en wonende in de Wittogstraat 6 te 8554 Zwevegem, wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap.

Kristof Baert Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Wittogstraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Stan DEVOS, te Zwevegem, op vierentwintig februari tweeduizend en elf, ter registratie blijkt dat :

De heer BAERT Kristof Marcel Gerard, geboren te Kortrijk op 25 september 1983 (nationaal nummer: 83.09.25-097.86), ongehuwd, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-tienijs), Wittogstraat 12 en

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRISTOF BAERT CHAUFFAGE & SANITAIR", met maatschappelijke zetel te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Wittogstraat 6; opgericht blijkens akte verleden voor mijn ambt op 9 december 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december! erna, nummer 09183479, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de naam «Immo Baert», met maatschappelijke zetel te 8554' Zwevegem (Sint-Denijs), Wittogstraat 6, en een maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00E)' verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij in geldspeàën inschrijven tegen de prijs van honderd euro (100,00¬ ) per aandeel.

De comparanten verklaren en bevestigen:

1) dat de inschrijving volgestort is ten belope van minstens één derde zodat de vennootschap bijgevolg enE van nu af aan een bedrag van zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00¬ ) ter beschikking heeft.

2) dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vôôr de oprichting van de; vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting; geopend bij Dexia Bank naamloze vennootschap, onder nummer 068-8922454-33.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven. Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Immo Baert".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Wittogstraat 6. Dei maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening: van derden en/of tussenpersonen of in deelneming met derden:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende. goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van: onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband:

" staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen: voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van; voormelde roerende en onroerende goederen.

" -Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of' aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere.

roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. "

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondememingen of particulieren, in: eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

" 11043564*

MONITEURBEL.:~E _ DIRECTION

1 1 -03 2019

BE _GISCH STAATSBLAD BESTUUR

EERGELEGD

-7. 03. 2011

RECHTBAj K. OP HANDEL

Ondememingsnr : 0Z ,3q 3J.(. 2.43

Benaming

(voluit) : Immo Baert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Tips C4b1:0.d

financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte temijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

-Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onder-worpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap;

De vennootschap kan aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen en vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Het verrichten van alle handelingen, dit zowel in binnen- als buitenland, zijn in de meest ruime zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend is.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00¬ ), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort ten belope van zesduizend zevenhonderd euro (6.700,00¬ ).

Artikel 9 : Aard van de aandelen - Register van vennoten

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

De vennoot of elke belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke huidige of oud - vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel 10. : Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

A)Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Detu4c_ttaci

In geval van agio op nieuwe aandelen, moet het volledig gestort worden bij de inschrijving.

B)De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten,

naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen

van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in

een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Artikel 11. : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene

vergadering beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de

bepalingen van artikel 316 tot en met 318 Wetboek van vennootschappen.

Artikel 12.: Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden

overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de

medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden

en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste

de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan

de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan

de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens

overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij

gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt

gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de

evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 13. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar

afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 14. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 15. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 20.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van juni om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 26. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 27. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 30. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 31.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen

ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 32.

"

~.~JI1L~~

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 33.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van juni om 18 uur in het jaar 2013.

2) Kosten De comparanten verklaren dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap komen wegens deze oprichtingsakte, negenhonderd vijftig euro (950,00¬ ) zullen bedragen.

3) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek

van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen. "

4) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk hebben de comparanten, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de vennootschap Kristof Baert Chauffage & Sanitair, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Baert Kristof, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

5) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Gevimar", te 8520 Kuume, Ruitersweg 76, of haar afgevaardigde, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat

betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen. "

6) Overname verbintenissen Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en aile handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2011 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de'. vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Stan Devos, notaris te Zwevegem, met standplaats Sint-Denijs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

1

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0299-014

Coordonnées
IMMO BAERT

Adresse
WITTOGSTRAAT 6 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande