IMMO DESIGN

Divers


Dénomination : IMMO DESIGN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 426.335.784

Publication

04/06/2014
ÿþ"

Motl WoM 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

20,

 AT

BE'_GE NEERGELEGD

if Li MH ZUi

S bank van KOOPHANDEL Gent, afd. KOigli.



tonN1TEUR

Ondernemingsnr : 0426.335.784

Benaming

(voluit) : IMMO DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8530 Narelbeke, Spoorwegstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel partiële splitsing door overneming (art. 728)

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk: Neerlegging van het splitsingsvoorstel dd. 9 mei 2014 van de NV Immo Design

Het splitsingsvoorstel is beschikbaar op volgende hyperlink:

http://www.descamps.be/SVdescampsgroep.pdf

Filip Viaene

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/04/2014 : KO105127
09/09/2014
ÿþMo d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vt bek aa Bel Staa IIIIIIMÏ1111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Beria ming

(voluit) : (verkort) :

0426.335.784 IMMO DESIGN

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING ZETEL - PARTIËLE SPLITSINGEN - KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot:

§1.. Eerste besluit: Splitsingsvoorstel

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel opgesteld door de Raad van Bestuur op negen mei tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van dit voorstel.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van koophandel, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Na lezing te hebben gehoord van artikel 731 en de eerste twee leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering met eenparigheid afstand te nemen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen blijkt uit de verklaring van de Raad van Bestuur op heden gedaan dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passive van het vermogen van de naamloze vennootschap 'Immo Design' sedert de datum van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

Tevens blijkt uit de verklaringen van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk 'Descamps Design', gedaan aan de Raad van Bestuur van 'Immo Design' dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en passive van hun vermogen sedert de datum van het splitsingsvoorstel heeft voorgedaan.

§2. Tweede besluit : Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondernemingsnummer BE0547.929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van een industriegrond gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, en een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18 van de naamloze vennootschap 'Immo Design'.

A.1dentificatie van de verkrijgende vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'IDESCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6.

De vennootschap draagt het ondernemingsnummer 0547.929.442 en BTW-nummer BTW BE0547.929.442; (RPR GENT afdeling KORTRIJK)

opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Declercq te Zwevegem op elf maart, tweeduizend en veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien maart daarna onder het nummer 14302606.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.,

B.Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid IDESCAMPS DESIGN', met zetel te 8530 Harelbeke, Spoorwegstraat 6, ondernemingsnummer BE0547.929.442 RPR GENT afdeling KORTRIJK, van een industriegrond gelegen te Harelbeke,

MONITEUR BELGE

02 -09- Mt BELGISCH STAATSLQAD

NEERGELEGD

22 JULI Ziji't Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK GriffiA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Spoorwegstraat 6, en een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18,

C.Inbreng in nature

De voorzitter stelt vast dat de inhoud van het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de revisor,. overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen dat zij van voormelde bijzondere verslagen kennis hebben genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschappen Immo Design en Descamps Dekoratie zal een inbreng in natura plaatsvinden waarbij welomschreven materiële vaste activa (terreinen en gebouwen) die worden aangehouden door de vennootschappen Immo Design NV en Descamps Dekoratie NV zullen worden Ingebracht in Descamps Design BVBA voor een totale inbrengwaarde ten bedrage van negenhonderd en zevenduizend achthonderd negenenveertig komma zes euro (907,849,06 EUR) waaruit een kapitaalverhoging volgt van honderddertien duizend zevenhonderd drieënvijftig komma tweeënnegentig euro (113.753,92) EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 907,849,06 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 1.833 aandelen als tegenprestatie voor de inbreng door Descamps Dekoratie NV en 3.060 aandelen als tegenprestatie voor de inbreng door Immo Design NV, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De kapitaalverhoging bedraagt 113.753,92 EUR. Na de transactie hebben de aandelen een fractiewaarde van 26,50 EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van Descamps Design BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 26 juni 2014

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

Na bespreking van deze verslagen en de conclusie van de revisor besluit de algemene vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van aile verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

D.Beschrijving van het overgedragen vermogen

De naamloze vennootschap 'Immo Design' verklaart inbreng te doen in de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid `DESCAMPS DESIGN', van navolgende onroerende goederen:

Beschrijving van de goederen

1. STAD HARELBEKE  TWEEDE AFDELING

Een perceel industriegrond, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 6, gekadastreerd volgens titel en recent

kadastraal uittreksel sectie B nummer 705/C, met een oppervlakte van één hectare tweeënzestig are

vierentachtig centiare (1ha62a84ca).

Oorsprong van eigendom

2. STAD HARELBEKE  TWEEDE AFDELING

Een woonhuis, op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Harelbeke, Spoorwegstraat 18,

gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 706/K/2, met een oppervlakte van

twintig are vijfenzestig centiare (20a65ca).

Oorsprong van eigendom

Voorwaarden

Voormelde onroerende goederen worden onder de volgende voorwaarden aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' overgedragen:

1) De goederen worden overgedragen in de staat waarin deze zich thans bevinden, met alle hoegenaamde

actieve en passieve, zicht- en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden die er

kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, gebreken aan de grond of aan de ondergrond, en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor- of het nadeel van de verkrijger zonder verhaal tegen de naamloze vennootschap 'Immo Design'.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Descamps Design' wordt gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de overdrager, ontstaan uit vroegere eigendomstitels.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in aile rechten en verplichtingen spruitende uit de in voormelde akten vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

3) Alle tellers, leidingen, buizen, apparaten en andere installaties, van welke aard ook, die in de overgedragen onroerende rechten werden geplaatst door een overheidsbestuur of door een privébestuur ten titel van de huur, maken geen deel uit van het overgedragen goed; hiervoor wordt voorbehoudt gemaakt in het voordeel van wie het behoort.

4) De verkrijgende vennootschap verwerft vanaf heden de voile eigendom en het genot van de ingebrachte goederen mits vanaf zelfde datum ook alle belastingen, taksen, lasten en voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren.

5) De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven,

6) De optredende notaris wijst erop dat, voor zover voormelde goederen tegen brandgevaar verzekerd zijn, de brandverzekeringspolis van rechtswege vervalt drie maanden na de datum waarop huidig proces-verbaal is verleden, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder werd beëindigd. De vennootschap zal in voorkomend gevel onmiddellijk het nodige doen voor het afsluiten van een nieuwe polis, indien zij tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

7) De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en

ontslaan uitdrukkelijk de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden.

Bijzondere voorwaarden

Stedenbouw en ruimtelijke ordening.

Integraal waterbeleid

Bodemdecreet

Hypothecaire toestand

Overgang

Ontslag van ambtshalve inschrijving

Keuze van woonplaats

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat aile kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten leste zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS

DESIGN';

Niet-toegekende bestanddelen

Pe algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet

met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN' of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven,

middels algemene kwijting ten gunste van de verkrijgende vennootschap.

E.Toekenning van nieuwe aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'DESCAMPS DESIGN' - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat in ruil voor het overgedragen vermogen, aan de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'Immo Design' drieduizend en zestig (3.060) nieuwe volledig

volgestorte aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN'

wordt toegekend, volgens een ruilverhouding van 10,20181855.

De aandelen worden onder de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap verdeeld door en

onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN'. Deze aandelen zullen overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek

van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van

de vennoten.

F. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN' recht geven om deel te nemen in de winst vanaf één januari tweeduizend en veertien.

G. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals beschreven in voormeld splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt en op vlak van directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DESCAMPS DESIGN'.

F. Bijzondere rechten

Er zijn in de naamloze vennootschap 'Immo Design' geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

G. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

§4. Vierde besluit Kapitaalvermindering

Ingevolge voormelde inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Descamps Design' stelt de algemene vergadering van de naamloze vennootschap Descamps Dekoratie' vast dat haar kapitaal ten bedrage van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00E) verminderd wordt met tweeëndertigduizend tweehonderd vijfenvijftig euro vierennegentig cent (32.255,94E) om het kapitaal aldus te brengen van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00E) op tweeënveertigduizend zevenhonderd vierenveertig euro zes cent (42.744,06E), door afsplitsing van de hiervoor vermelde vermogensbestanddelen, zonder vernietiging van aandelen..

§5. Aide besluit Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen voor een bedrag van achttienduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro vierennegentig cent (18.755,94E) om het te brengen van tweeënveertigduizend zevenhonderd vierenveertig euro zes cent (42.744,06E) op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00E) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

§6. Zesde besluit Statutenwijziging

De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap éénenzestigduizend vijfhonderd

euro (61.500,00E) bedraagt vertegenwoordigd door driehonderd (300) kapitaalaandelen zonder nominale

waarde die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt

"Artikel 5.- KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61,500,00E) Het

wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) kapitaalaandelen zonder nominale waarde die ieder

één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen toe gehouden is,

Verklaring Pro Fisco

De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd,

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117 §1 en 120 van het wetboek der registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende notaris heeft lezing gegeven van de artikels 62, §2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De gesplitste vennootschap is belastingplichtige voor de toepassing van bedoelde belasting onder het nummer BTW BE 0425.099,728.

§7. Zevende besluit.

De vergadering beslist dat aile hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zal hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Descamps Design' door haar algemene vergadering ten gevolge van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap 'Immo Design'.

§5. Achtste besluit.

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8500 Kortrijk, Voorstraat 38.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door

volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Voorstraat 38."

§9. Negende besluit.

De vergadering besluit aan de raad van bestuur de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de

genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Volmacht

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan VGD Accountants & Belastingconsulenten, te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, en haar aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Voor-

peboudfn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alIe beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten.

Al de voorgaande beslissingen werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- verslag bedrijfsrevisor, met als bijlage het verslag van het bestuursorgaan;

- coördinatie van de statutenh

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/02/2014 : KO105127
25/03/2013 : KO105127
06/03/2013 : KO105127
10/05/2012 : KO105127
08/03/2012 : KO105127
12/01/2012 : KO105127
10/03/2011 : KO105127
07/04/2010 : KO105127
08/03/2010 : KO105127
10/03/2009 : KO105127
11/04/2008 : KO105127
10/03/2008 : KO105127
09/03/2007 : KO105127
06/03/2007 : KO105127
24/02/2006 : KO105127
07/03/2005 : KO105127
23/07/2015
ÿþl~

.

lad Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CCt'C3B-ErD

11111111111,131111111111111

MONITELR BELGL

i5-07 2015

RELGISC1-! s TA ,A,-uT, A

07. 2015

REGHTBFiNK°I~+70EL KORTRIJK_

ie

Ondernemingsnr: Benaming 0426.335.784

(voluit) : Immo Design

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Voorstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 3 NOVEMBER 2014

Bij beslissing van de Raad van Bestuur van 3 november 2014 werd beslist de zetel te verplaatsen met ingang van 3 november 2014 naar 8500 Kortrijk, Voorstraat 46.

Pattyn Roos

Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2004 : KO105127
22/01/2004 : KO105127
08/07/2003 : KO105127
18/02/2003 : KO105127
15/02/2002 : KO105127
05/02/2002 : KO105127
25/02/1999 : KO105127
01/01/1997 : KO105127
16/02/1996 : KO105127
01/01/1993 : KO105127
07/01/1992 : KO105127
01/01/1992 : KO105127
09/01/1990 : KO105127
01/01/1990 : KO105127
01/01/1989 : KO105127
01/01/1988 : KO105127
01/01/1986 : KO105127

Coordonnées
IMMO DESIGN

Adresse
Zetel : 8500 Kortrijk, Voorstraat 38

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande