IMMO DESTROOPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DESTROOPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.793.359

Publication

17/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-11-2014

Griffie

*14310729*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567793359

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

IMMO DESTROOPER

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Gulden-Peerdenstraat 78 8310 Brugge

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Annelies Vanquathem, notaris te Brugge (Sint-Kruis) op

13/11/2014, ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "IMMO DESTROOPER" met zetel te Gulden-Peerdenstraat 78, 8310 Brugge (Assebroek).

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden onderschreven door Mevrouw DESTROOPER Sarah, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Gulden-Peerdenstraat 78

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 124 euro per aandeel.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) . Er dient nog 6.200 euro te worden volstort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING BANK. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  Immo Destrooper .

...

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Gulden-Peerdenstraat 78. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Alle vastgoed operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariëren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

Alle afbraakwerken.

Het doorvoeren van elektriciteitskeuringen en het opmaken van energieprestatiecertificaten. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals hiervoor bepaald. Het optreden als tussenpersoon in de handel van roerende en onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord.

Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

II. Voor eigen rekening.

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

g) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel elf - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

een gedeelte van haar maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

...

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Artikel dertien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

...

Artikel veertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

...

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zeventien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

...

...

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Artikel achttien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel negentien - ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering,

die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel twintig - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij zullen in functie treden na het bekomen van de vereiste homologatie van hun aanstelling door de bevoegde Rechtbank. Zij beschikken over alle machten zoals vermeld in hun benoemingsbeslissing.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de

deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Meer in het bijzonder neemt de vennootschap alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door de vennoten, oprichters, zaakvoerders of volmachtdragers in naam van de vennootschap in oprichting onder voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte. De vennootschap neemt tevens alle rechten en verplichtingen over die voortvloeien uit de bemiddelingsovereenkomsten afgesloten vanaf 1 augustus 2014 door Destrooper Sarah met BIV nummer 507.045 onder voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw DESTROOPER Sarah, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Gulden-Peerdenstraat 78.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Fiduciaire Destickere BVBA en haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Voor eensluidend analytisch uittreksel opgemaakt door notaris Annelies Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis)

Staatsblad

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 26.08.2016 16482-0429-010

Coordonnées
IMMO DESTROOPER

Adresse
GULDEN-PEERDENSTRAAT 78 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande