IMMO HOUDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO HOUDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.908.217

Publication

27/11/2013
ÿþMod wod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15. 11. 2013

RECHTBA i DOPHANDEL

TJK



~

I~_~~.~ I:

*13177859*

Ondernemingsnr : 05.W. qag` g19-

Benaming (voluit) : IMMO HOUDA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grotstraat 74 - 8780 Oostrozebeke

Onderwerp(en) akte : Oprichting ten gevolge van splitsing

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 30 oktober 2013 voor Notaris Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TACK KEUKENS EN MEUBELEN", met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 74, BTW BE 0454.891.693 RPR Kortrijk, met éénparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen.

Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 677 iuncto 748 §2 van het Wetboek van vennootschappen, uiterlijk één maand váér de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders:

 het splitsingsvoorstel  748 §2 1° Wb.Venn;

De overige stukken in zelfde artikel vermeld sub 2° tot en met 5° zijn niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap  art 748 §2 in fine Wb. Venn,

Werden tevens ter beschikking gesteld van de vennoten/aandeelhouders en opgenomen in de agenda van deze vergadering, de verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de verslagen betreffende de voorgenomen inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap, en het

verslag van de aandeelhouders/vennoten/oprichters van 1 oktober 2013 van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van het verslag opgemaakt op 2 oktober 2013 door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat, 12, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in nature van de BVBA IMMO HOUDA middels partiële afsplitsing van het onroerend patrimonium van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA IMMO HOUDA, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechteljk continuiteitsbeginse! gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad bij de NV TACK

KEUKENS EN MEUBELEN opgenomen in de staat van actief en passiefper 31 december 2012_ (ad 285.602,22 Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

" il Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge EUR) aangezien rk niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren vermits ik mijn opdracht pas verkreeg na balansdatum. De waarde van de voorraad lijkt mij aannemelijk in het licht van de aard van de activiteiten en rekening houdende met de onderliggende voorraadrotatie.

Alhoewel de raming van de raad van bestuur inzake een lopend geschil betreffende een ontslagprocedure ons een getrouwe inschatting lijkt, dien ik toch een voorbehoud te formuleren nopens de mogelijke grotere schade voortvloeiend uit de lopende procedure.

Tenslotte dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4, De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN leidt

volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 727125,63 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 98.238,49 EUR verhoogd met 628.887,14 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 19.840 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 98.238,49 EUR, verhoogd met 628.887,14 EUR overige

eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 2 oktober 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Iedere aandeelhouder kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk

afschrift verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

EERSTE BESLUIT - SPLITSINGSVOORSTEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel en de verslagen

opgesteld naar aanleiding van de inbreng in natura bij oprichting en de vergadering verklaart eenparig kennis te

hebben genomen van de inhoud van deze documenten.

Een kopie van het splitsingsvoorstel met datum van neerlegging op de rechtbank van koophandel

wordt bewaard in het dossier van ondergetekende notaris. De verslagen aangaande de inbreng in natura zullen

samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van

koophandel.

(TWEEDE BESLUIT)

(DERDE BESLUIT)

VIERDE BESLUIT - PARTIËLE SPLITSING.

GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING

De vergadering beslist tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap TACK KEUKENS EN

MEUBELEN -- dewelke niet ophoudt te bestaan - door afsplitsing van de algemeenheid van goederen bestaande uit de actief- en passiefbestanddelen met betrekking tot de immo-bedrijfstak, van de naamloze vennootschap, die ingebracht en overgedragen worden aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO HOUDA", met zetel te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat, 74, overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven splitsingsvoorstel, alsmede de verslagen van de raad van bestuur/zaakvoerder en/of oprichters en de bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng ln natura, waarin de activa en passiva van de overgedragen immo-bedrijfstak uitvoerig worden beschreven.

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN

a) Vergoeding van aandelen:

Aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN, worden in vergoeding voor deze partiële splitsing 19.840 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgereikt van de nieuwe vennootschap BVBA IMMO HOUDA met maatschappelijke zetel te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat, 74;

Er wordt geen oplegsom toegekend.

b) Uitreiking van de aandelen :

De aandelen van de nieuw op te richten vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gedeeltelijke vermogen van de overdragende vennootschap aan de aandeelhouders van de bestaande vennootschap worden toegekend, worden ais volgt uitgereikt:

Na de voltooiing van de hierboven omschreven splitsing zal de zaakvoerder van de BVBA IMMO HOUDA het nodige doen om de nieuwe aandelen uit te reiken aan de aandeelhouders van NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor 1 aandeel van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN zal aan de aandeelhouders van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN één -1- aandeel van de BVBA IMMO HOUDA toegekend.

Deze aandelen zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de nieuw op te richten vennootschap BVBA IMMO HOUDA op naam van de aandeelhouders van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN à rato van voormelde verhouding, mits voorlegging van een bewijs van aandeelhouderschap van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN en dit onmiddellijk nadat de BVBA IMMO HOUDA rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA IMMO HOUDA zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM -- FINANCIELE GEVOLGEN.

De handelingen door de vennootschap NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN gesteld sedert 1 januari 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA IMMO HOUDA zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA IMMO HOUDA.

Alle contracten en vergunningen van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN met betrekking tot het af te splitsen onroerend patrimonium worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA IMMO HOUDA.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgver-plichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op het afgesplitste immo-bedrijfstak integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA IMMO HOUDA.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale oontroles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013, blijven integraal ten laste van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013 zowel ten laste van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN als van de BVBA IMMO HOUDA en dit in verhouding van het bcekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

BEVOORRECHTE AANDELEN

Er zijn in de vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten zijn verleend.

BESTUURDERS

Aan de raad van bestuur van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist in uitvoering van het splitsingsbesluit, tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd `IMMO HOUDA' waarin het voormeld partieel vermogen van de gesplitste vennootschap "TACK KEUKENS EN MEUBELEN" wordt ingebracht en waarvan de statuten luiden als volgt:

Vorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "IMMO HOUDA"x

Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 74,

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

~

[ 3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aire handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondemem ingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge 11. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

9 .Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van onvermogen van één der vennoten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Kapitaal

Vervangen: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtennegentigduizend tweehonderdachtendertig euro en negenenveertig cent -98.238,49- vertegenwoordigd door negentienduizend achthonderdveertig (19.840) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen,

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De heer TACK Frank wordt benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Interne bestuursbevoegdheden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Volmachten

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf,

E. ALGEMENE VERGADERING

Bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de

vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend.

F. INVENTARIS -JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Boeklaar - inventaris - iaarrekeninq

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op,

alsmede de jaarrekening en, voor zover wettelijk verplicht, stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap

geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

Verdeling

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken,

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

BOEKJAAR  JAARVERGADERING - COMMISSARIS

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel GO van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters, dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op 30/09/2014 en dat het alle handelingen begrijpt die vooraf aan de oprichting,

voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, sedert 1 januari 2013, De bevestiging van deze overname blijkt uit onderhavige akte.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

o) Volgens te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan,

voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vernield in het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt eenparig besloten, bij toepassing van zelfde wetboek voorlopig geen commissaris te benoemen.

ZESDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER VAN DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

Zoals in de oprichtingsakte reeds vermeld heeft de vergadering besloten te benoemen als statutaire zaak-voerder en voor onbepaalde duur, de heer TACK Frank voor- noemd, die hierbij zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

ZEVENDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING IN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap IMMO HOUDA te verhogen met een bedrag van 761,51 EUR teneinde het te brengen van 98.238,49 EUR op 99.000,00 EUR door incorporatie van de beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Diensvolgens beslist de vergadering het voorgaande artikel 5 te wijzigen en de tekst ervan te vervangen als volgt

Artikel 5.a it .e.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenennegentigduizend euro -99.000,00-vertegenwoordigd door negentienduizend achthonderdveertig (19.840) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

(ACHTS E BESLUIT

NEGEN 0E BESLUIT: VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat gelet op het voorgaande, de partiële splitsing is verwezenlijkt en dat de nieuwe vennootschap BVBA IMMO HOUDA ontstaan uit de partiële splitsing, opgericht is overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT - COORDINATIE

De vergadering verleent uitdrukkelijk volmacht aan ondergetekende notaris en/of zijn aangestelden of medewerkers, om over te gaan tot de opmaak en coördinatie van de statuten van de NV TACK KEUKENS EN MEUBELEN, en deponering ervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel.

ELFDE BESLUIT - VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Bart Soenen met het recht op indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen voor de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte bevattende de gecoördineerde statuten

- revisoraal verslag

- bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO HOUDA

Adresse
GROTSTRAAT 74 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande