IMMO MIMOSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO MIMOSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.154.123

Publication

02/08/2013
ÿþ(U\ #.I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MM Word 11.1

(J-. ~ 3EL GE NEERGELEGD ----1

)7- 2043 ' 0. 07. 2013

STAATsBLADRECHTBça0OOIPHANDEL



J

MONITcH

~w,, (lIIImu~u~~lm~10n1au ss

Ondernemingsnr : 0419.154.123

Benaming

(voluit) : Immo Mimosa

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keiberg 14, 8551 Zwevegem-Heestert

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Land Development Cooperative van de naamloze vennootschap K.14, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Merlier en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo Mimosa

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op 27 juni 2013, neergelegd ter registratie, dat de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Mimosa" volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing

a) Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 15 mei 2013 en instemming met de verrichting waarbij de onderhavige vennootschap bij wijze van fusie overgenomen wordt door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Land Development Cooperative", gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14 en met ondernemingsnummer 0810.542.787, waardoor het gehele vermogen van onderhavige vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel overgaat op de overnemende vennootschap.

b) Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door onderhavige vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uit gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Tweede beslissing

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor alsook van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap inzake de doelwijziging.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUIT

Conform de bepalingen van artikel 413 van het Wetboek van vennootschappen zijn wij overgegaan tot een beperkt nazicht van de tussentijdse staat van activa en passiva van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAND DEVELOPEMENT COOPERATIVE per 31 maart 2013.

De voorgelegde staat van actief en passief per 31 maart 2013 vertoont een balanstotaal van 5.964.010,54 EUR, een positief eigen vermogen van 1.953.225,62 EUR en een verlies van het lopende boekjaar van 94.586,76 EUR.

Onze opdracht werd uitgevoerd in het kader van een wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mijn verslag heeft namelijk uitsluitend tot doel de algemene vergadering in te lichten nopens de betreffende beslissing. Bijgevolg bestond onze opdracht voornamelijk uit de ontleding van de aangeleverde staat van actief en passief, uit de vergelijking van de verkregen cijfers met de gecontroleerde cijfers per 31 december 2012 en uit de bespreking van de verstrekte financiële informatie met de bedrijfsleiding. Onze controle werd uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren in verband met het beperkt nazicht.

Er werd in dit kader geen volkomen controle uitgevoerd. Bij nazicht van voormelde tussentijdse staat, zijn geen gegevens aan het licht gekomen die aanleiding zouden geven tot belangrijke aanpassingen, zodat de staat ons inziens voldoet aan de voorschriften van artikel 413 van het Wetboek van vennootschappen als informatie bij het verslag van het bestuursorgaan over de vooropgezette wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

C'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

r.. c+r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de fusieboekingen opgenomen in de staat van actief en passief, gezien de effectieve beslissing over de fusie met de ondernemingen NV K.14, BVBA MERLIER en de BVBA IMMO MIMOSA op het ogenblik van onderhavig verslag nog niet is genomen.

Dit rapport werd opgesteld in het kader van de omschreven opdracht en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Wevelgem, 25 juni 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Goedkeuring van de doelwijziging in hoofde van de overnemende vennootschap en aanpassing van artikel 2 van de statuten van de ovememende vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het aanbrengen van financiële middelen voor het realiseren van verkavelingen van gronden en het bouwen van woonprojecten, in de meest uitgebreide zin, aan vennootschappen die actief zijn in het realiseren van bovengenoemde projecten. Deze financiële middelen kunnen ter beschikking gesteld worden via het onderschrijven van aandelen, deelbewijzen of obligaties van deze ondernemingen en/of door het ter beschikking stellen van leningen en werkmiddelen in de meest diverse vormen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aarskoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

-het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van net woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatielening en in diverse vennootschappen;

-het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag alle bedrijvigheden uitoefenen die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen en op gelijk welke wijze aan zo een bedrijvigheid deelnemen. Zo kan de vennootschap onder meer overgaan tot de verwerving van leden-col perateurs, de deelname aan het bestuur en de overlegorganen van de ondernemingen waar zij een participatie bezit, de promotie van ondernemingen waarin rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie is uitgeoefend,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren, De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013
ÿþMod wom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEBR(3EL D ter GRJFFfE dei RECHTBANK VAN 1400PHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brumge)

MONITEUR BELG5p: kme12013

2 2 -05- 2013 ninese

Griffie

h hi i oi





BaGVSCH STkATSBLAn

Ondernemingsnr : 0419.154.123

Benaming

(voluit) : IMMO MIMOSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mimosastraat 17 - 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 8 mei 2013 blijkt dat navolgende besluiten werden genomen, en dit telkens met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Halina BARSZCZEWSKA, wonende te 8301 Knokke-Heist, Mimosastraat 17, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van heden

de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE (afgekort "LDC"), vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0810.542.787.

Het mandaat van de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE als zaakvoerder van de vennootschap zal conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgeoefend door de heer Luc BERTREM, die door de bestuurders van de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in de vennootschap.

3. De vergadering beslist de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden, 8 mei 2013, te verplaatsen naar volgend adres r Keiberg 14 te 8551 Heestert.

Aldus getekend voor de BVBA IMMO MIMOSA:

LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE CVBA, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Luc Bertrem, vast vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jut< J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MM Waal 11.1

1

Voor-

behoudE aan hel Belgisci

Staatsbic

111111101

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

15. 05, 2013

RECHTBANK G0ffi'e-iAN DEL

KORTPI IK

Ondernemingsnr : 0419.154.123

Benaming

(voluit) : IMMO MIMOSA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Keiberg 14.8551 Heestert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 13 mei 2013, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE CVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14 en met ondernemingsnummer 0810.542.787

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN:

1, K.14 NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14 en met ondememingsnummer 0434.753.505;

2. MERLIER BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14 en met ondernemingsnummer 0426.803.364; en

3. 1MMO MIMOSA BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8551 Heestert, Keiberg 14 en met ondememingsnummer 0419.154123;

De fusie betreft een verrichting ais bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE houdster is van alle aandelen van zowel de NV K.14, de BVBA MERLIER en de BVBA IMMO MIMOSA, ais gevolg waarvan het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Voor wat betreft de NV K.14 worden alle handelingen verricht vanaf 1 december 2012 door de NV K.14 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE.

Voor wat betreft de BVBA MERLIER en de BVBA IMMO MIMOSA worden alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2013 door de BVBA MERLIER en door de BVBA IMMO MIMOSA geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de CVBA LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.



AANSTELLING BEDRIJFSREVISOR

Aangezien de overnemende vennootschap in het bezit Is van aile aandelen van de overgenomen vennootschappen betreft de voorgenomen fusie een verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat er ook geen bedrijfsrevisor moet worden belast met het opstellen van een schriftelijk verslag over het fusievoorstel en de voorliggende verrichting.

Aldus getekend voor de BVBA IMMO MIMOSA:

LAND DEVELOPMENT COOPERATIVE CVBA, zaakvoerder vertegenwoordigd door de heer Luc Bertrem, vast vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig hiermee neergelegd: fusievoorstel dd.13 mei 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 05.05.2013 13115-0577-010
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0055-009
19/04/2012 : BG052939
05/09/2011 : BG052939
10/12/2010 : BG052939
06/09/2010 : BG052939
09/10/2009 : BG052939
22/07/2008 : BG052939
26/05/2008 : BG052939
23/10/2007 : BG052939
31/08/2007 : BG052939
11/07/2006 : BG052939
04/10/2005 : BG052939
26/09/2005 : BG052939
09/09/2004 : BG052939
10/07/2003 : BG052939
07/08/2002 : BG052939
05/07/2002 : BG052939
24/11/1992 : BG52939
01/01/1986 : BG52939

Coordonnées
IMMO MIMOSA

Adresse
KEIBERG 14 8551 HEESTERT

Code postal : 8551
Localité : Heestert
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande