IMMO R.O.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO R.O.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.786.496

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 02.08.2013 13397-0100-014
14/11/2011
ÿþiN11u~u~u~~um~m~~uu~u

" 111, 14 ~,"

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J MONITEUR c

DlREC11ON L EERGELEGD

25. 70. T011

RECHTBANK KOOPHANDEL

tellei IJ K

Ondernemingsnr Benaming

Q $ -18

2011

BELGISCH STAATSBLADLAp BESTU,.1R

(voluit) : IMMO R.O.B.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspralijkheid

Zetel : Smissestraat 16 te 8582 Avelgem (Outrijve)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285) de twintig oktober twee duizend en elf, blijkt dat:

1./de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSULT2B", met zetel te Avelgem; (Outrijve), Smissestraat 16.

Ondememingsnummer: 0808.696.819

Opgericht onder de zelfde rechtsvorm en benaming bij akte verleden voor ondergetekende notaris de vier en twintig december twee duizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de zes. januari twee duizend en negen, onder nummer 09003068.

Alhier vertegenwoordigd ingevolge de artikelen 29 en 30 der statuten door haar statutaire zaakvoerder, dei Heer Balcaen Thierry Kurt Laurent, geboren te Avelgem de twee mei negentien honderd negen en zestig (Nationaal nummer: 69.05.02 301-56), echtgenoot van Mevrouw Deweerdt Heidi, wonende te Avelgem; (Outrijve), Smissestraat 16, benoemd in die hoedanigheid in fine der oprichtingsakte.

2./Heer WAEGEBAERT Pascal Léonard Laurette, geboren te Kortrijk de vijftien juli negentien honderd zes; en zestig (Nationaal nummer: 66.07.15 365-38) en zijn echtgenote Mevrouw VANDEMEULEBROEKE Nancy; Clara, geboren te Zwevegem de negen februari negentien honderd drie en zeventig (Nationaal nummer: 73.02.09 292-15), samen wonende te Zwevegem (Otegem), Scheldestraat 6.- Gehuwd te Zwevegem de drieI maart negentien honderd vijf en negentig onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge; huwelijkscontact verleden voor ondergetekende notaris de negen februari negentien honderd vijf en negentig,; waaraan een wijziging werd aangebracht, zijnde inbreng van een goed in een beperkt gemeenschappelijk' vermogen, bij akte verleden voor ondergetekende notaris de twintig juli twee duizend en elf.

3./Heer RUYSSCHAERT Steven, geboren te Avelgem de vier en twintig september negentien honderd: negen en zestig (Nationaal nummer: 69.09.24 277-30) en zijn echtgenote Mevrouw FILLET Jasmine Marie-Ange Georges, geboren te Kortrijk de drie juni negentien honderd negen en zestig (Nationaal nummer: 69.06.03: 220-17), samen wonende te Moeskroen (Dottenijs), Beekstraat 21.- Gehuwd te Spiere-Helkijn de vijftien juli negentien honderd vier en negentig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan geschreven huwelijksvoorwaarden.

4./Heer VANDENBOGAERDE Piet Lieven Steven, geboren te Zwevegem de twaalf april negentien honderd zes en zestig (Nationaal nummer: 66.04.12 199-79) en zijn echtgenote Mevrouw LASUY Katrien Denise Nelly,; geboren te Kortrijk de achttien december negentien honderd vier en zestig (Nationaal nummer. 64.12.18 300-i 06), samen wonende te Zwevegem (Moen), Hulweg 49/B.- Gehuwd te Anzegem de vijftien maart negentien; honderd één en negentig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan geschreven: huwelijksvoorwaarden.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op vijftig duizend euro nul cent (50.000,00-¬ ), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

Comparanten verklaren dat op de duizend (1.000) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de? prijs van vijftig euro nul cent (50,00-¬ ) per stuk, als volgt:

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ConsulT2B": twee honderd vijftig (250)j aandelen, hetzij voor twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ )

-door de echtgenoten Waegebaert-Vandemeulebroecke: twee honderd vijftig (250) aandelen, hetzij voor: twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ )

-door de echtgenoten Ruysschaert-Fillet: twee honderd vijftig (250) aandelen, hetzij voor twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ )

-door de echtgenoten Vandenbogaerde-Lasuy: twee honderd vijftig (250) aandelen, hetzij voor twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hetzij in totaal: duizend (1.000) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan door

lfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "consulT2B" ten bedrage van twaalf duizend vijf

honderd euro nul cent (12.500,00-E),

2/de echtgenoten Waegebaert-Vandemeulebroucke, ten bedrage van twaalf duizend vijf honderd euro nul

cent (12.500,00-¬ ),

3/de echtgenoten Ruysschaert-Fillet ten bedrage van twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-

E),

4/de echtgenoten Vandenbogaerde-Lasuy ten bedrage van twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ )

is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE58 7380 3372 2979 geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank met zetel te Kortrijk.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van vijftig duizend euro nul cent (50.000,00-¬ ).

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "IMMO R.O.B.".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8582 Avelgem (Outrijve), Smissestraat 16.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel

-Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, productiemanagement, changemanagement; de begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica en automatisering.

-Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

-Het verwerven en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Het optreden als patrimoniumvennootschap.

-Onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en beheren van verkavelingen; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

-Het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zo onder meer het promoveren, coordineren, concipiëren, realiseren, inrichten, renoveren, valoriseren, uitbaten en beheren van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, ter beschikking stellen van onroerende goederen, enzovoort.

-De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

-Advies- en dienstverlening inzake projectmanagement. .

-Het optreden als algemene bouwonderneming, al dan niet in coördinatie met onderaannemers. Het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sector bouw, renovatie en afwerking, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhouds, renovatie en herstellingswerken. Het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen in diverse sectoren, al dan niet in coördinatie met onderaannemers. Het uitvoeren van diverse activiteiten in de sectoren elektriciteit en metaal.

-Advies- en dienstverlening in de bouwsector, in bouwtechnische aangelegenheden, in het algemeen inzake technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de codrdinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren.

-Handel en handelsbemiddeling in bouwmaterialen, grondstoffen, halffabricaten, fabricaten, diverse consumentengoederen en menigvuldige goederen.

-Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

-Diverse zakelijke dienstverlening.

De vennootschap mag voormelde werkzaamheden op diverse wijzen en via diverse kanalen uitoefenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, via aangestelden en tussenpersonen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in" alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur, management en administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

d Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap zal, zowel in België als in het buitenland, alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijftig duizend euro nul cent (50.000,00-¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal. Het is volledig geplaatst.

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vénnoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Alle beslissingen op het niveau van het College van Zaakvoerders van de Vennootschap zullen genomen worden met gewone meerderheid, met uitzondering van de hierna limitatief opgesomde beslissingen die steeds de uitdrukkelijke goedkeuring van tenminste drie zaakvoerders - bovendien zal de Vennootschap betreffende de hieronder opgesomde handelingen slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd kunnen worden door het gezamenlijke optreden van tenminste drie zaakvoerders:

-de goedkeuring van het financieel en bedrijfsplan van de Vennootschap en van iedere wijziging ervan;

-de goedkeuring van de jaarlijkse budgetten en van wijzigingen ervan;

-de verwerving, overdracht, verkoop of verpanding van materiële of immateriële activa met een waarde van meer dan tien duizend euro nul cent (10.000,00-¬ ) (exclusief BTW) die niet is opgenomen in het jaarlijks goedgekeurd budget;

-de verwerving, overdracht of onderschrijving van enig belang door de Vennootschap in een andere vennootschap, groep of entiteit;

-de oprichting van een dochtervennootschap of de overdracht of verpanding door een dochtervennootschap die niet voorzien is in het budget;

-de overdracht van aandelen van dochtervennootschappen van de Vennootschap;

-het aannemen van een aandelenoptieplan voor de huidige en toekomstige kaderleden, met inbegrip van de uitgifte en plaatsing van effecten binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, indien van toepassing, ingevolge toepassing van een dergelijk aandelenoptieplan, en het aannemen van enig ander bonificatieplan;

-het aanwerven en ontslaan van werknemers en/of freelancers waarvan de remuneratie (vast salaris of consultancy vergoeding) vijftig duizend euro nul cent (50.000,00-¬ ) (exclusief BTW) per jaar overtreft;

-enige beslissing, verslag of voorstel aangaande de vrijwillige of gerechtelijke vereffening van de Vennootschap;

-enige beslissing om de aard van de zakelijke activiteiten te wijzigen, of enig voorstel om het doel van de Vennootschap te wijzigen, of om de activiteiten (of een substantieel deel daarvan) van de Vennootschap over te dragen;

-enige overeenkomst tussen de Vennootschap en haar Aandeelhouders, zaakvoerders of management (rechtstreeks of onrechtstreeks), andere dan overeenkomsten aangaande dagdagelijkse operationele materies die op marktconforme wijze worden afgesloten;

-enig voorstel of beslissing in verband met een (aandelen)verkoop, fusie of splitsing van de Vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, of de contributie van alle of bijna alle activa van de Vennootschap, een splitsing of een kapitaalvermindering;

-enig voorstel om de dividendpolitiek te wijzigen en/of om een (interim) dividend toe te kennen of uit te betalen;

-enige reorganisatie van de Vennootschap en/of haar activa;

-enige beslissing betreffende de toetreding van de Vennootschap tot een joint venture;

-enige verkoop, overdracht, verpanding, afdwinging, licentie of andere regeling  anders dan in het normale verloop van de zakelijke activiteiten  betreffende enig intellectueel eigendomsrecht of ander industrieel recht van de Vennootschap;

-enige wijziging betreffende zaken gerelateerd aan het functioneren of de omvang van het College van Zaakvoerders;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge oi " -benoeming of ontslag van de commissaris van de Vennootschap;

-hypothekeren, verpanden, of toestemming verlenen om een zekerheid te stellen op enige activa van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen;

-uitgifte van obligaties, toetreden tot kredietovereenkomsten of financieringsovereenkomsten of op enige andere wijze oplopen of aanvaarden van schulden waarvan het bedrag tien duizend euro nul cent (10.000,00-¬ ) (exclusief BTW) overschrijdt;

-enig voorstel aan de algemene vergadering of het College van Zaakvoerders waarvan de goedkeuring zou resulteren in (i) een verhoging van het kapitaal van de Vennootschap, hetzij onmiddellijk hetzij op een toekomstige datum, met inbegrip van onder andere, de uitgifte van aandelenopties of warranten, (ii) de oprichting van een directiecomité en de vaststelling van haar bevoegdheden, (iii) de invoering of het gebruik van toegestaan kapitaal, (iv) de herklassificatie van enige aandelen in aandelen die een preferentie of voorrang genieten aangaande dividenden, activa of liquidatieboni, of (v) enige wijziging aan de Statuten;

-enige verbintenis in een investering, contract, transactie of engagement van meer dan tien duizend euro nul cent (10.000,00-¬ ) (exclusief BTW) per individueel geval, die niet verkoopsgerelateerd is en die niet voorzien is in het jaarlijks goedgekeurd budget;

-de toepassing van nieuwe afschrijvingsregels en investeringsklassen of enige wijziging in de boekhoudkundige principes; en

-de vaststelling van de jaarlijkse EBITDA (in het kader van de hieronder vermelde optieovereenkomst).

Alle Partijen verbinden zich ertoe (en maken zich sterk voor de door hen voorgedragen zaakvoerders) om binnen het College van Zaakvoerders steeds hun stemkrachten aan te wenden in het belang van de Vennootschap.

In geval van een blijvende patstelling in de besluitvorming binnen het College van Zaakvoerders betreffende andere aangelegenheden dan dewelke hierboven worden opgesomd, zullen de houders van de Aandelen binnen een maand na het ontstaan van de patstelling ieder één bemiddelaar van hun keuze aanstellen, dewelke op hun beurt in gezamenlijk overleg een vijfde bemiddelaar aanstellen (de "Bemiddelaar") binnen zeven

kalenderdagen na hun aanstelling. Indien de door de Partijen aangeduide bemiddelaars geen

overeenstemming weten te vinden betreffende de persoon van de Bemiddelaar, wordt de Bemiddelaar benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Gent. De erelonen van deze Bemiddelaar zullen daarbij niet hoger mogen zijn dan vijf duizend euro nul cent (5.000,00¬ ) (excl. BTW) en zullen door de Vennootschap worden gedragen. Deze Bemiddelaar zal, nadat hij aile Partijen en hun bemiddelaars heeft gehoord, binnen 14 kalenderdagen na zijn aanstelling een definitieve beslissing vormen in het belang van de Vennootschap om uit de patstelling te komen. De beslissing van de Bemiddelaar zal gelden als een bindende derdenbeslissing.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELING:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor' onbepaalde duur mits opzegging,

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing,

moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN:" t)Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op één en dertig december twee duizend en twaalf.

2)De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand juni twee duizend dertien om achttien uur.

" BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-de Heer Waegebaert Pascal, voornoemd,

-de Heer Ruysschaert Steven, voornoemd,

-Mevrouw Lasuy Katrien, voornoemd.

-Mevrouw Deweerdt Heid Maria Julien, geboren te Brugge de elf februari negentien honderd acht en zestig

(Nationaal nummer: 68.02.11 032-13 en Identiteitskaartnummer: 590-0889663-05), echtgenote van de Heer

Balcaen Thierry, wonende te Avelgem (Outrijve), Smissestraat 16,

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de

vennootschap en dit voor de periode van vanaf vijftien augustus twee duizend en elf tot op heden.

VOLMACHTEN

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de Heer Thierry Balcaen (BIBF 30033119), wonende te

Avelgem (Outrijve), Smissestraat 16, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan

ondergetekende notaris om, de formaliteiten inzake KBO en BTW middels het ondernemingsloket te

verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 22.08.2015 15482-0284-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 28.08.2016 16524-0023-014

Coordonnées
IMMO R.O.B.

Adresse
SMISSESTRAAT 16 8582 OUTRIJVE

Code postal : 8582
Localité : Outrijve
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande