IMMO SDJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO SDJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.494.362

Publication

01/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

} Ondernemingsnr: 0845.494.362

Benaming (voluit) : Immo SDJ

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 18

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; ; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 9 juli 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgde te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen heeft; genomen: KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN

;; Openstelling kapitaalverhoging

De vergadering beslist over te gaan kapitaalverhoging in geld ten belope van een miljoen; zeshonderdzeventigduizend euro (¬ 1.670.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdzestigduizend euro; (¬ 160.000,00) naar een miljoen achthonderddertigduizend euro (¬ 1.830.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van tienduizend vierhonderdzevenendertig (10.437) nieuwe i! aandelen zonder vermelding van nominale waarde van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande! A-aandelen.

i! Verzaking voorkeurrecht

De heer Vande Walle Noël, geboren te Oostende op 14 juni 1957, die niet intekent op deze kapitaalverhoging verklaart te verzaken aan zijn voorkeurrecht,

Inschrijving - Volstorting - Bankattest De intekenaar op deze kapitaalverhoging, te weten: BVBA Santens Holding met maatschappelijke zetel te 904e! Gent (Sint-Amandsberg), Gentbruggestraat 175, verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een; bedrag van een miljoen zeshonderdzeventigduizend euro (¬ 1.670.000,00), waarvoor haar tienduizend! vierhonderdzevenendertig (10.437) nieuwe A-aandelen worden toegekend.

;. Deze kapitaalverhoging wordt volgestort ten belope van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00). Zij verklaart de inbreng in geld te hebben verricht door overschrijving op een bijzondere bij de BNP Paribas! Fortis bank op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, Het attest van deze storting werd afgeleverd door BNP Paribas Fortis op 8 juli 2014 en wordt aan dei ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn, Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in; speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen; achthonderddertigduizend euro (¬ 1.830.000,00) vertegenwoordigd door elfduizend vierhonderdzevenendertig; (11.437) aandelen, zijnde elfduizend honderdzevenentachtig (11.187) A-aandelen en tweehonderdvijftig (250)! B-aandelen.

Wijziging artikel 5 van de statuten

De tekst van artikel 5 van de huidige statuten wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen achthonderddertigduizend euro (¬ 1.830.000,00), Het verdeeld in elfduizend vierhonderdzevenendertig (11.437) aandelen, opgedeeld in twee categorieën A en zonder vermelding van nominale waarde."

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden en de vereffening te sluiten, dit alles in overeenstemming met de huidige! bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, door het huidig artikel 35 van de statuten te vervangen als; volgt:

ffie van pe bkteNEERGELEGD

)R BELG Griffie Rechtbank Koophandel

7 Z14 11 JUL 2014

$TAi~-i r',,, , ,,, -ti Gent Afdeling Brugge IxerFiçfier

na neerlegging ter gri

MON1TE

25-t

3ELGf3CH

IIII IIII III 111111

X19198397*









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r_ mod 11.1

~



Voor-béhouden

aan liet Belgisch Staatsblad

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité,

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte mogdllk mits naleving van de wettelijke voorwaarden."

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari en te eindigen op 31 december van ieder jaar.

De eerste zin van artikel 30 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het hoekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van iederjaar."

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPENDE BOEKJAAR

De vergadering beslist de datum van het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 maart 2015 te verlengen tot 31 december 2015.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, accountants & belastingsconsulenten", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1, bus 96, ondernemingsnummer 0451.657.041, vertegenwoordigd door mevrouw Kathy Vanhaverbeke als aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die tan gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal;

-de coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2014
ÿþMod Word 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111a~~11~u~1uu

Ondernemingsnr : 0845.494.362

Benaming

{voluit) : Immo SDJ

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (België), Dirk Martensstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

SPLITSINGSVOORSTEL

in verband met de

SPLITSING

VAN

Santens-De Jaegher

Naamloze vennootschap

(te splitsen vennootschap)

RPR Gent, afdeling Brugge

btw BE 0866.457.943

Met zetel te

Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge (Sint-Andries)

NAAR

Immo SDJ

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkrijgende vennootschap)

RPR Gent, afdeling Brugge

btw BE 0845.494.362

Met zetel te

Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge (Sint-Andries)

EN

Santens Metaalwaren

Naamloze vennootschap

(verkrijgende vennootschap)

RPR Gent

btw BE 0419.937.447

Met zetel te

Nijverheidskaai 3, 9040 Gent

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

14 NOV 2014

Gent Afdeiin9gge

De griffier -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexe. d1Moaite_uur_belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent en Gent, afdeling Brugge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

SPLITSINGSVOORSTEL in verband met de SPLITSING

Bij toepassing van artikel 673 jo. 728 van het Wetboek van vennootschappen

De bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen hebben op heden beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 673 jo. 728 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van het integrale vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de verkrijgende vennootschappen tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 728 e.v. van het Wetboek van vennootschappen:

ride te splitsen vennootschap SANTENS-DE JAEGHER nv, met zetel te Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge (Sint-Andries) en gekend onder RPR Gent afdeling Brugge, btw BE 0866.457.943;

ode verkrijgende vennootschap Immo SDJ bvba, met zetel te Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge (Sint-Andries) en gekend onder RPR Gent, afdeling Brugge, btw BE 0845.494.362;

ode verkrijgende vennootschap Santens Metaalwaren nv, met zetel te Nijverheidskaai 3, 9040 Gent en gekend onder RPR Gent, btw BE 0419.937.447.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen,

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen

1,1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

De naamloze vennootschap naar Belgisch recht SANTENS-DE JAEGHER, met zetel te Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge (Sint-Andries) en gekend onder RPR Gent afdeling Brugge, btw BE 0866.457,943, hierna genoemd de TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP.

t-listoriek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman met standplaats te Gent op 19 juli 2004, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 juli nadien, onder nummer 04113851.

De statuten van de vennootschap werden sinds haar oprichting niet meer gewijzigd.

Kapitaal en aandeelhouder

Hef kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 150.000,00 en is verdeeld in 1.000,00 aandelen, opgedeeld in twee categorieën A en B, zonder vermelding van nominale waarde.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is als volgt;

Santens Holding bvba: 750 A-aandelen 75,00 %

DDhr. Noël Vende Walle 250 B-aandelen 25,00 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft tot doel in het algemeen:

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, installatie, verhuur, onderhoud, vervaardiging en fabricatie van de volgende artikelen; bouw,- en meubelbeslag, hang- en sluitwerk, alle soorten gereedschappen met de hand of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

elektrisch bediend, automatisering, tuinartikelen, tuinmeubelen en grasmaaiers, verwarmings- en koeltoestellen, huishoudartikelen in gietijzer, staal, messing, roestvrij staal, PVC, glas- en gleierwerk, sanitairartikelen, kranen en gootstenen, nagels, vijzen, bouten, moeren, draadstangen, rondsels, lijmen, isolatiematerialen, draadwielen, dakramen, roosters, deksels, buizen in aluminium, PVC, gietijzer of staal, luchtroosters en sleutels, landbouwwerktuigen, werktuigmachines en outillering voor alle soorten ambachten en aile ermee verbandhoudende en aanverwante artikelen.

-Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

-De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar bestuurders, te weten:

" Dhr. Noël Vande Walle.

" Dhr. Günter Santens

Beiden (her)benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van 7 juni 2010.

1.1.2. Identificatie van de verkrijgende vennootschap

De vennootschap Immo SDJ bvba, met zetel te Dirk Martensstraat 18, 8200 Brugge, gekend onder RPR Gent, afdeling Brugge btw BE 0485.494.362, hierna genoemd DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP,

Historiek

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman met standplaats te Gent, op 17 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna onder nummer 12085256.

De statuten van de vennootshcap werden sinds haar oprichting slechts één maal gewijzigd en dit bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman met standplaats te Gent, op 9 juli 2014, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 augustus daarna onder nummer 14148347.

Kapitaal en aandeelhouder

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 1.830.000,00 en is verdeeld in 11.437 aandelen, opgedeeld in twee categorieën A en B, zonder vermelding van nominale waarde.

De huidige aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is op heden als volgt:

Q'Santens Holding: 11.187,00 A-aandelen 97,81 %

Q'Dhr. Noël Vande Walle: 250,00 B-aandelen 2,19 %

Maatschappelijk doel en activiteiten

"De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in eigen naam af in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.het verstekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen van zelfde ondernemingen, behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op alle financiële instrumenten.

4.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zcals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

5.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende gcederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

6.het verwerven en aanhouden van participaties; in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7.alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met

-alle mogelijke advies enlof dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerend handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar bestuurders, te weten:

" Santens Holding bvba, vast vertegenwoordigd door Dhr. Günter Santens;

.Dhr. Noël Vande Walle,

1.1.3, Identificatie van de verkrijgende vennootschap

De naamloze venootschap naar Belgisch recht Santens Metaalwaren met zetel te 9040 Gent, Nijverheidskaai 3 en gekend onder RPR Gent, btw BE 0419.937.447.

Historiek

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de maatschappelijke benaming 'Metaalwaren Santens" ingevolge akte verleden voor notaris Paul Dehaene, te Sint-Amandsberg, op 13 december 1979, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari daarna, onder nummer 84-3.

De statuten van de vennootschap werden sinds haar oprichting herhaaldelijk gewijzigd en vocr het laatst bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman te Gent op 22 maart 2004, houdende een kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna onder nummer 04057082.

Kapitaal en aandeelhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden t 275.000,00 en is verdeeld in 288,00 aandelen op naam zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 11288,00ste van het kapitaal.

De aandeelhoudersstructuur van de vennootschap is op heden als volgt:

OSantens Metaalwaren 14,00 aandelen 4,86 %

CSantens Holding 260,00 aandelen 90,28 %

LMevr. Gaëtane Santens 14,00 aandelen 4,86 %

Totaal 288,00 aandelen 100,00 %

Hierbij wordt opgemerkt dat er binnen de aandeelhoudersstructuur van de vennootschap nog verschuivingen/aanpassingen mogelijk zijn tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de fusieakte.

Maatschappelijk doel en activiteiten

Volgens de statuten heeft de vennootschap als doel:

"De vennootschap heeft tot doel in het algemeen:

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, installatie, verhuur, onderhoud, vervaardiging en fabricatie van de volgende artikelen: bouw- en meubelbeslag, hang- en sluitwerk, aile soorten gereedschappen met de hand of elektrisch bediend, tuinartikelen, tuinmeubelen en grasmaaiers, verwarmings- en koeltoestellen, huishoudartikelen in gietijzer, staal, messing, roestvrij staal, PVC, glas- en gleierwerk, sanitairartikelen, kranen en gootstenen, nagels, vijzen, bouten, moeren, draadstangen, rondsels, lijmen, isolatiematerialen, draadwielen, dakramen, roosters, deksels, buizen in aluminium, PVC, gietijzer of staal, luchtroosters en sleutels, landbouwwerktuigen, werktuigmachines en outillering voor alle soorten ambachten en alle ermee verbandhoudende en aanverwante artikelen.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Organen

De vennootschap wordt bestuurd door haar raad van bestuur:

-Santens Holding bvba, vast vertegenwoordigd door Dhr, Günter Santens;

Welke werd benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van 10 juli 2012.

-Dhr. Christiaan Santen;

-toevr. Van lmmerzele Lisette,

Welke beiden werden benoemd blijkens beslissing van de algemene vergadering van 30 juni 2014.

1.2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een splitsing waarbij het integrale vermogen van de te splitsen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 673 jo, 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschappen, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de splitsing tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De splitsing zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de splitsing van vennootschappen.

Onder "splitsing", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "splitsing door overneming" zoals gedefinieerd door artikel 673 van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op verscheidene vennootschappen overgaat tegen uitreiking aan de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de ontbonden vennootschap, van aandelen van de verkrijgende vennootschappen die delen in het gesplitste vermogen eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke aan een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

Samenvattend Kan de voorgenomen verrichting worden omschreven ais een splitsing waarbij het integrale vermogen van de te splitsen vennootschap zal worden overgedragen naar de vennootschappen Santens Metaalwaren nv en Immo SDJ nv in het kader van een algemene herstructurering van de vennootschapsgroep Santens, waarbij de bedoeling voorligt om de exploitatievennootschappen van de groep onder te brengen in één holding ten einde de toetreding van externe partners mogelijk te maken.

De splitsing van de vennootschap Santens- De Jaegher kadert in voornoemde algemene herstructurering van de groep, doch is tevens ingegeven vanuit andere doelstellingen.

De bestuursorganen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen merken op dat deze splitsing kadert in een grote herstructurering van de groep waarbij diverse groepsvennootschappen zullen worden gesplitst. Onderhavige verrichting is een tweede splitsing van drie in het kader van deze herstructurering.

Deze andere doelstellingen zullen worden omschreven in een apart verslag van de raad van bestuur waarin deze de economische noodwendigheid van de verrichting nader toelicht.

Op basis van het bovenstaande kan worden aangenomen dat de splitsing neutraal zal geschieden op het vlak van directe belastingen aangezien de bestuursorganen van de vennootschappen van mening zijn dat de verrichting is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen en er geen fiscale motieven aan de grondslag liggen van de voorgenomen herstructurering (art. 183 bis jo.211, § 1, 4e lid W18 1992).

Op het vlak van btw zal de verrichting fiscaal neutraal geschieden aangezien het vermogen dat ingevolge deze verrichting wordt overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van de artikelen 11 jo. 18,§3 W. Btw.

Ook op het vlak van registratierechten zal de verrichting fiscaal neutraal geschieden aangezien ingevolge de splitsing het gehele vermogen van de vennootschap wordt overgedragen naar de overnemende vennootschappen. Door de overdracht van het gehele vermogen zal voldaan zijn aan de voorwaarden opgenomen in art. 117 jo. 120 in fine WIB 1992, aangezien het gehele vermogen wordt geacht een algemeenheid uit te maken.

Op het vlak van verkeersbelastingen zal de verrichting niet fiscaal neutraal geschieden aangezien ingevolge de splitsing bepaalde activa onderworpen aan de verkeersbelasting zullen worden overgedragen naar de overnemende vennootschappen.

1.3Over te dragen bestanddelen en vergoeding

Deze splitsing heeft tot doel het integrale vermogen van de te splitsen vennootschap over te dragen aan de twee verkrijgende vennootschappen in het kader van een algehele herstructurering van de vennootschapsgroep.

1.3.1. Ovememende vennootschap Immo SDJ

Met betrekking tot de activa wordt enkel de boekhoudkundige post terreinen en gebouwen van de vennootschap Santens-Dejaegher ingebracht in de vennootschap Immo SDJ.

Met betrekking tot de passiva worden de volgende bestanddelen ingebracht in de vennootschap Immo SDJ: -Eigen vermogen van de te splitsen vennootschap in overeenstemming met de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992;

-Schuld en op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen en die betrekking hebben op het onroerend goed voor een bedrag van ¬ 19.624,04;

-Schulden op lange termijn die betrekking hebben op de financiering van het onroerend goed ten bedrage van ¬ 323.553,55.

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 351,127,94 ingebracht in Immo SDJ bvba, die voor 100,00 % in aandelen wordt vergoed.

Aangezien de werkelijke waarde van een aandeel Immo SDJ voorafgaand aan de splitsing ¬ 97,39 bedraagt (¬ 1.113.835,96111.437,00) en de nieuw uit te geven aandelen normaliter worden uitgegeven tegen een gelijke waarde ais de bestaande aandelen, zouden naar aanleiding van deze splitsing normaal afgerond 3.605,00 (¬ 351.127,94/97,39) aandelen moeten worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de vennootschap Santens-Dejaegher nv ter vergoeding van hun inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gelet op het gegeven dat deze nieuw uit te geven aandelen dienen te worden uitgegeven tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen van de vennootschap Immo SDJ bvba (te weten ¬ 101,25), zou dit tot gevolg hebben dat ingevolge de splitsing het kapitaal van de vennootschap zou moeten toenemen met een bedrag van ¬ 365.007,43 (¬ 101,25 x 3.605,00). Doordat ingevolge de splitsing evenwel slechts een kapitaal van ¬ 79.545,56 wordt overgedragen, zou een bedrag van ¬ 285.461,87 moeten worden onttrokken aan de reserves om te worden geïncorporeerd in kapitaal.

Aangezien de reserves van de vennootschap evenwel niet voldoende groot zijn om het resterende benodigd kapitaal op aan te rekenen zal het aantal uit te geven en over de aandeelhouders van de vennootschap te verdelen aandelen worden beperkt tot 710,00.

Gelet op het gegeven dat onder normale omstandigheden een groter aantal aandelen moest worden uitgegeven zullen de uit te geven aandelen niet worden uitgegeven aan de bestaande aandeelhouders van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun aandelenverhouding in de gesplitste vennootschap, doch zal de verdeling van de aandelen geschieden rekening houdend met de verhouding die zou bestaan indien het correcte aantal aandelen was uitgegeven (dit wordt geïllustreerd in de splitsingsbalans in bijlage). De aandelen worden uitgegeven zonder opleg in geld.

In overeenstemming met het voorgaande zal de uitgifte van de aandelen als volgt geschieden:

-Santens Holding 1,00 aandeel;

-Vande Walle Noël 709,00 aandelen.

De kapitaalverhoging die het gevolg is van de uitgifte van nieuwe aandelen geschiedt normaliter tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen. De huidige fractiewaarde van de aandelen van Immo SDJ bvba bedraagt ¬ 101,25 (¬ 1.158.000,00 kapitaal! 11.437,00 aandelen). Gelet op de uitgifte van 710,00 nieuwe aandelen, is er bijgevolg in principe nood aan een kapitaalverhoging van ¬ 71.887,73 (710,00 x ¬ 101,25 (berekend zonder afronding)). Er wordt echter ¬ 79.545,56 aan kapitaal overgedragen waardoor een bedrag van ¬ 7.657,83 zal worden geboekt ais uitgiftepremie.

1.3.2. Overnemende vennootschap Santens Metaalwaren

Met betrekking tot de activa worden alle bestanddelen van de vennootschap Santens-Dejaegher overgedragen, met uitzondering van de boekhoudkundige post terreinen en gebouwen van de vennootschap Santens-Dejaegher die worden overgedragen naar Immo SDJ, naar de vennootschap Santens Metaalwaren.

Met betrekking tot het passief worden de volgende bestanddelen overgedragen :

-Eigen vermogen van de te splitsen vennootschap in overeenstemming met de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992;

-Alle schulden op meer dan één jaar in handen van de vennootschap Santens-Dejaegher, met uitzondering van een schuld van ¬ 323.553,55 die betrekking heeft op het onroerend goed en bijgevolge is overgedragen naar de vennootschap Immo SDJ;

-Alle schulden op ten hoogste één jaar, met uitzondering van een schuld op meer dan één jaar die binnen het jaar vervalt van ¬ 19.624,04, dewelke ook betrekking heeft op het onroerend goed,

Er wordt een werkelijke waarde van ¬ 310.998,13 ingebracht in Santens Metaalwaren nv die voor 100,00 % in aandelen wordt vergoed.

Aangezien de werkelijke waarde van een aandeel Santens Metaalwaren voorafgaand aan de splitsing, doch na de eerste splitsing van Santens Metaalwaren nv naar Santens Holding bvba, ¬ 38,60 bedraagt (¬ 11,116.266,631288.000,00) en de nieuw uit te geven aandelen worden uitgegeven tegen een gelijke waarde als de bestaande aandelen, zullen naar aanleiding van deze splitsing afgerond 8.057,00 (¬ 310.998,13/¬ 38,60) aandelen moeten worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de vennootschap Santens-Dejaegher nv ter vergoeding van hun inbreng. De aandelen worden uitgegeven zonder een opleg in geld,

Deze aandelen zullen worden verdeeld over de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap evenredig met hun aandelenparticipatie in de gesplitste vennootschap, waardoor de verdeling van de aandelen als volgt kan worden geschetst:

-Santens Holding 6.043,00 aandelen;

-Vande Walle Noël 2.014,00 aandelen.

In regel moet de kapitaalverhoging die het gevolg is van de inbreng geschieden aan gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen. De huidige fractiewaarde van de aandelen van Santens Metaalwaren nv bedraagt ¬ 0,49 (¬ 141.453,72 kapitaa11288.000,00 aandelen). Gelet op de uitgifte van 8,057,00 nieuwe aandelen, is er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bijgevolg in principe nood aan een kapitaalverhoging van ¬ 3.957,27, Er wordt echter ¬ 70.454,44 aan kapitaal overgedragen vanuit Santens-Dejaegher nv waardoor het saldo van ¬ 66.497,17 (¬ 70.454,44 - ¬ 3.957,27) zal worden geboekt als uitgiftepremie.

1.3.3.Algemene bepaling

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die betrekking betrekking hebben op het onroerend goed, zullen worden overgedragen naar de vennootschap Immo SDJ bvba. Alle overige bestanddelen, die niet uitdrukkelijk betrekking hebben op het onroerend goed, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva worden overgedragen naar de andere verkrijgende vennootschap Santens Metaalwaren nv.

Gesteld dat de voorgenomen verrichting per impossibile toch bijkomende belastingen zou teweeg brengen, zullen deze worden gedragen door de overnemende vennootschap Santens Metaalwaren.

1.4.Wijze uitreiking aandelen

De uitreiking van de aandelen door de vennootschap Immo SDJ bvba aan de aandeelhouders van de

gesplitste vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De uitreiking van de aandelen door de vennootschap Santens Metaalwaren nv aan de aandeelhouders van

de gesplitste vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

Na publicatie van het splitsingsbesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigen de besturen van de vennootschappen de aandeelhouders uit om de uitgifte van de aandelen in te schrijven in het aandelenregister.

1.5Bijzondere rechten

Er zijn geen vennoten/aandeelhouders met bijzondere rechten noch houders van andere effecten dan

aandelen,

1.6. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor

rekening van de respectievelijke verkrijgende vennootschap vanaf 1 september 2014.

1.7. Onroerende goederen

De gesplitste vennootschap is in het bezit van onroerend goed dat ingevolge deze splitsing zal worden

overgedragen naar de vennootschap Immo SDJ.

In het kader van deze splitsing is bij OVAM het noodzakelijke bodemattest bekomen.

1.8.Verslagen Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 731, § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen hebben de vennoten/aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van de controleverslagen voorzien bij artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg zal het verslag bedoeld in artikel 731 niet worden opgesteld, noch door een commissaris, bedrijfsrevisor of extern accountant en zal er ook geen bezoldiging worden toegekend.

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen hebben de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de intentie uitgedrukt om af te zien van het bestuursverslag van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

De bedrijfsrevisor en de zaakvoerder van Immo SDJ bvba zullen wel worden verzocht de nodige verslagen op te stellen in verband met de inbreng bij de verkrijgende vennootschap.

De bedrijfsrevisor en de raad van bestuur van Santens Metaalwaren nv zullen wel worden verzocht de nodige verslagen op te stellen in verband met de inbreng bij de verkrijgende vennootschap.

1.9.Bijzondere voordelen

Geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de splitsing deelnemen.

1,10. Datum van deelname in de winst

De uitgereikte aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 september 2014. Betreffende dit recht

zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

II, BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2,1 .Samenstelling van het aan de verkrijgende vennootschappen over te dragen vermogen

De samenstelling van het vermogen van de over te nemen vennootschap blijkt illustratief uit in bijlage

bijgevoegde splitsingsstaat per 31 augustus 2014.

2.2. Wijziging van de statuten van de betrokken vennootschappen

Naar aanleiding van de voorgestelde splitsing zullen geen wijzigingen worden doorgevoerd aan de statuten van de vennootschappen behoudens een eventuele actualisatie van de statuten/van het doel van de vennootschap.

2.3. Kosten van de splitsingsverrichting

De algemene kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door elk van de verkrijgende

vennootschappen voor een gelijk deel.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouder alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

2.5.Buitengewone algemene vergadering

Wet onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te splitsen en de verkrijgende vennootschappen, ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien in het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind december 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 13111/2014 te Gent in 6 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan 3 exemplaren zullen dienen voor de gelijktijdige neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent en Gent, afdeling Brugge overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de verkrijgende vennootschap, Immo SDJ bvba

De zaakvoerders

Santens Holding nv

Vast vertegenwoordigd door

Günter Santens

Dhr. Noël Vande Walle

Bijlage 1 : Illustratieve splitsingsstaat per 31/8/2014

Voor-

lieltouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijla~en bij_~elzBelgisçh_Staatsbladi_-_25/_LV2Q14 -Annexes. du _Moniteur_ belge

Op de laatste brz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2012
ÿþmod 11.1

`1.trti,T E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

Rechtsvorm : E3esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 18

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op zeventien april tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANTENS HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Gentbruggestraat 175, ondememingsnummer 6E0825.217.404, RPR Gent.

2. de heer Vande Walle, Noël Florent Julien, gedomicilieerd te 8000 Brugge, Vizierstraat 81,

verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Immo SDJ", met maatschappelijke zetel te 8200 Sint-Andries (Brugge), Dirk Martensstraat 18, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen waarvan zevenhonderd vijftig (750) A-aandelen en tweehonderd vijftig (250) 6-aandelen, allen zonder vermelding van nominale waarde,

Op deze duizend (1.000) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderdzestig euro (¬

;

i.

het bedraa. g, P 9 ( }. gedeponeerd P jzondere;

rekening, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de; vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van heden, wordt aan de ondergetekende; notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00) tot haar beschikking;

heeft. .

De te publiceren statuten luiden als volgt; (bij uittreksel)

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

naam "Immo SDJ".

: Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 18.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen

;, rekening of voor rekening van derden:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van'

aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende.

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van:

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-;,

publiekrechterlijk statuut;

aandelen.

250

Samen: duizend aandelen.

1.000

De oprichters verklaren en erkennen vervolgens:

Dat elk aandeel volgestort is ten belope van één vijfde,

Dat e a tenbelope van tweeëndertigduizend euro ¬ 32.000 00 ede oneerd werd o een bi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

Voorbehoud aan he Belgisc staatsbl

" iaoaszse*

e,

~

!n45

.~'-4~;

` r;- f~

.: " 4..j }

u,.~; +

~, x " ~ lily~ " r'}~i.~~r

, "

2012

Griffie . .,,

_G1SCH STAATSBLADee

dIONfTEUP. BELGE

2 7 -041-

2012

------ - ---- a.

Ondernemingsnr :

1 Benaming (voluit) : Immo SDJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

A- B-

aandelen aandelen

1. door de besloten vennootschap met beperkte 750

aansprakelijkheid "SANTENS HOLDING", op

zevenhonderdvjjftig A-aandelen.

2. door de heer Vande Walle, Noël op tweehonderdvijftig B-





mod 11.1

~

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, behoudens hetgeen wettelijk is voorbehouden aan financiële instellingen en het intekenen op alle financiële instrumenten.

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in he algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten;

5. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

6. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen hand elszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen:

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5: Het maatschapoeliik kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzestigduizend euro (¬ 160.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, opgedeeld in twee categorieën A en B, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door minstens twee zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie. De zaakvoerders worden steeds paritair benoemd op voordracht van de A-vennoten (A-zaakvoerder) en op voordracht van de B-vennoten (B-zaakvoerder).

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persocn, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders,

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, hetzij een A-zaakvoerder en een B-zaakvoerder, samen handelend.

Ben zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet,

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat,

Artikel 20: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap,

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen,

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één

tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. "

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de' zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 36` Verdelin.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitéal, OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 maart 2014,

De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede maandag van de maand mei 2014 om 20 uur, Benoemin' zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden

Op voordracht van de A-vennoot

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANTENS HOLDING", vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Santens Gunter.

Op voordracht van de B-vennoot

De heer Vande Walle, Noël,

die hun opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 februari 2012, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOORE STEPHENS VERSCHELDEN accountants & belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, ondernemingsnummer 451.657.041 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Vanhaverbeke Kathy, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte



Op de laatste blz. van Luilçl vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþmod 11.1

Ike ID I In de bijlagen bij het Belgis - . el . e aker kopie

' ELiWGu

na neerlegging ter griffie va de ak

Griffie Rechtbank Krophandel

bo

2

3.0 JAN 2015

Gant Ai`deiing Brugge Do griffier

OS -02a ISCH STA

M

NITEUR B

150 154.

v

bel' ai

BE

Sta

 TSSI_i

Ondernemingsnr: 0845,494,362

Benaming (voluit) : Immo SDJ

ff (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 18

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : Splitsing door overneming - algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in dei burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE; NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 31 december 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO SDJ", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 18, ondernemingsnummer 0845.494.362, RPR Gent (afdeling Brugge), volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 731 jo. 313 VAN HET WETBOEK; VAN VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 731 juncto 313 van het Wetboek van vennootschappen overhandigt de; voorzitter aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke; vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", met kantoor te 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenwegi 114, vertegenwoordigd door de heer Peter Verschelden, bedrijfsrevisor, de dato 22 december; 2014. Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste; methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt;

t;

verstrekt.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

"S. Besluit

In het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in Immo SOI BVBA, vennootschap gevestigd te 8200 Brugge Sint-Andries, Dirk Martensstraat 18, werden wij op 17 november 2014 verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 730, 731, 734 verwijzend naar artikel 313 van het; Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en; passivabestanddelen worden ingebracht aan netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

;i Als besluit van dit onderzoek, verklaart de Burg. CVBA Moore Stephens Audit, vertegenwoordigd; door de heer Peter Verschelden, bedrijfsrevisor dat :

J.

1. de beschrijving van de inbreng naar vorm en inhoud aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-

ouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

2, de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 31 augustus 2014 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in `going concern'-optiek.

.3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng, bedraagt de uitgifte van 710 aandelen op naam zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/12.147ste van het maatschappelijk kapitaal.

4. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

5. Aangezien deze inbreng kadert binnen een partiële splitsing, werd deze eveneens nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake fusies & splitsingen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

6. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura.

We merken op dat we op vandaag nog geen akkoord hebben ontvangen van KBC Bank voor de overdracht van de financiering naar Immo SDJ BVBA.

We merken op dat we op vandaag geen schattingsverslag van het onroerende goed hebben ontvangen om na te gaan of de bedrijfseconomische waarde van het onroerend goed hoger is dan haar boekwaarde per .31 augustus 2014. Er zijn echter geen indicaties dat de bedrijfseconomische waarde lager zou zijn dan de boekwaarde.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng In natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt onder voorbehoud van het hierboven vermelde, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, Santen-De Jaegher NV toe te kennen 710 aandelen, zijnde:

- Santens Holding BVBA 1 aandeel

- De heer Vandewalle Noël 709 aandelen

De inbreng in de BVBA Immo SDl geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de partiële splitsing van de vennootschap Santens-De Jaegher NV, overeenkomstig het terzake opgestelde splitsingsvoorstel dat werd neergelegd op 14 november 2014 ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent en Brugge.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. De overdragers zullen alle in het huidige verslag niet beschreven activa- en passivabestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva en/of rechten en plichten die betrekking hebben op het onroerend goed, zullen worden overgedragen naar Immo SD! BVBA. Alle overige bestanddelen, die niet uitdrukkelijk betrekking hebben op het onroerend goed, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva worden overgedragen naar de andere verkrijgende vennootschap Santens Metaalwaren NV.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen fairness-opinion' omvat.

Drongen, 22 december 2014

Moore Stephens Audit Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Peter Verschelden

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

J

yoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bedrijfsrevisor"

SPLITSING

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen vermeld in voormeld splitsingsvoorstel, en onder de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de splitsing door overneming door overdracht ten gevolge van ontbinding zonder vereffening van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 18, ondernemingsnummer 0866.457.943, rechtspersonenregister Gent (afdeling Brugge) ook genoemd "de gesplitste vennootschap", door inbreng in de voornoemde vennootschap "Immo SDJ" en de naamloze vennootschap "SANTENS GROEP", met maatschappelijke zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Nijverheidskaai 3, ondernemingsnummer 0419.937.447, rechtspersonenregister Gent, ook genoemd "de inbrenggenietende vennootschappen" van het gehele vermogen volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel en de daarbij horende splitsingsbalans.

Met betrekking tot de activa wordt uitsluitend de boekhoudkundige post "terreinen en gebouwen" van de vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER" ingebracht in de vennootschap "Immo SDJ".

Met betrekking tot de passiva worden de volgende bestanddelen ingebracht in de vennootschap "Immo SDJ":

 Eigen vermogen van de te splitsen vennootschap in overeenstemming met de fiscale principes van artikel 213 WIB 1992;

- Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen en die betrekking hebben op het onroerend goed voor een bedrag van ¬ 19.624,04;

- Schulden op lange termijn die betrekking hebben op de financiering van het onroerend goed voor een bedrag van ¬ 323.553,55.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het voormeld splitsingsvoorstel en de daarbij horende splitsingsbalans, waarvan sprake hierboven, en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven.

Deze overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva van de gesplitste vennootschap op 31 augustus 2014.

Alle handelingen van de gesplitste vennootschap vanaf 1 september 2014 met betrekking tot het overgedragen vermogen worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

a. Kapitaalverhoging

a.1. Ten gevolge van de splitsing door overneming van het deel van het actief en passief vermogen van de voornoemde vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", stelt de vergadering vast dat ingevolge de splitsing zevenhonderd en tien (710) nieuwe volgestorte aandelen zijn uitgegeven tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen.

Ingevolge deze uitgifte van aandelen en gelet op het gegeven dat de nieuwe aandelen warden uitgegeven tegen een gelijke fractiewaarde als de bestaande aandelen zal ingevolge deze splitsing een kapitaalverhoging plaats vinden ten belope van éénenzeventigduizend achthonderdzevenentachtig euro drieënzeventig cent (¬ 71.887,73) am het kapitaal te brengen van één miljoen achthonderddertigduizend euro (¬ 1.830.000,00) op één miljoen negenhonderdenéénduizend achthonderdzevenentachtig euro drieënzeventig cent (¬ 1.901.887,73).

Aangezien ingevolge de splitsing evenwel een kapitaal wordt overgedragen van negenenzeventigduizend vijfhonderdvijfenveertig euro zesenvijfig cent (¬ 79.545,56), zal een bedrag van zevenduizend zeshonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 7.657,83) worden geboekt als uitgiftepremie.

a.2. De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij zevenduizend zeshonderdzevenenvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 7.657,83), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

a.3. De vergadering besluit het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van één miljoen negenhonderd en één duizend achthonderdzevenentachtig



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19,9

euro drieënzeventig cent (¬ 1.901.887,73) naar één miljoen negenhonderdennegenduizend vijfhonderdvijfenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 1.909.545,56), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze nieuwe volgestorte aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande elfduizend vierhonderdzevenendertig (11.437) aandelen van de inbrenggenietende vennootschap en die delen in de winst vanaf 1 september 2014.

Deze aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap doch niet evenredig met hun aandelenparticipatie in de gesplitste vennootschap. De vennootschap "SANTENS HOLDING" zal één (1) aandeel ontvangen en de heer VANDE WALLE Noël, geboren te Oostende op 14 juni 1956 zal zevenhonderdennegen (709) aandelen ontvangen.

Het aantal uit te geven aandelen werd op zuiver conventionele wijze bepaald.

b. Verwezenliiking van de inbreng

Vervolgens komt tussen: de gesplitste vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", vertegenwoordigd door mevrouw SANTENS Gaëtane, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart:

- volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap "Immo SDJ" en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

- inbreng te doen in de vennootschap, naar aanleiding van de splitsing door overneming van de

vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", van het voormeld deel van het actief en passief vermogen, hierna nader omschreven, volgens de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel en de daarin opgenomen splitsingsbalans.

Als vergoeding voor deze inbreng worden zevenhonderd en tien (710) nieuwe aandelen toebedeeld aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", in de voormelde verhouding, zonder opleg in geld.

De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "SANTENS-DE JAEGHER", zal geschieden door inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen met de datum van het besluit tot splitsing in het register van aandelen van de vennootschap "Immo SDJ" binnen de twee maanden na de publicatie van de besluiten tot splitsing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

c. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het kapitaal van de vennootschap effectief werd gebracht op één miljoen negenhonderdennegenduizend vijfhonderdvijfenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 1.909.545,56) vertegenwoordigd door twaalfduizend honderdzevenveertig (12.147) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het overgedragen vermogen ingevolge de splitsing alle welkdanige actief- en passiefbestanddelen omvat, zoals omschreven in het splitsingsvoorstel.

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbrengen, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het voormeld splitsingsvoorstel en de daarin opgenomen splitsingsbalans en naar het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan sprake hierboven, en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven,

Overgang onroerende goederen

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel bevat de voormelde overdracht van vermogen naar de vennootschap "Immo SDJ" het hierna beschreven onroerend goed.

Beschrijving van het onroerend goed

Stad Brugge - dertigste afdeling

Deelgemeente Sint-Andries - vierde afdeling

Het magazijn met aanhorigheden, op en met grond, gelegen langsheen de Dirk Martensstraat 18,

gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal

uittreksel, sectie B, nummer 619/F, voor een oppervlakte van vijftig are zes centiare (50a 6ca). Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze splitsing wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,y'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1. De actief- en passiefbestanddelen van de ingebrachte activiteiten worden ingevolge de splitsing overgedragen in de staat waarin zij zich bevonden op datum van 1 september 2014. De algemene vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaat de ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

2. Alle rechten en verplichtingen, alsook de handelingen van de gesplitste vennootschap, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel, worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap, vanaf 1 september 2014.

3. De inbrenggenietende vennootschap vrijwaart de gesplitste vennootschap tegen alle vorderingen en elk verhaal met betrekking tot de overgedragen bestanddelen.

4. De inbrenggenietende vennootschap treedt in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen activiteiten en zal, meer bepaald alle akkoorden en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die de gesplitste vennootschap heeft aangegaan, op zulke wijze dat de gesplitste vennootschap uit dien hoofde niet meer verzocht of verontrust wordt.

5. De inbrenggenietende vennootschap zal alle lasten en belastingen van welke aard ook, gelegd of te leggen op de overgedragen goederen dienen te betalen, vanaf 1 september 2014.

6. De overdracht omvat tevens de archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen activiteiten.

7. Aile kosten, lasten en belastingen, van welke aard ook, die voortspruiten uit de overdracht zijn ten laste van de inbrenggenietende vennootschap.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 DE STATUTEN

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten van de vennootschap te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen door het artikel 5 te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderdennegenduizend vijfhonderdvijfenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 1.909.545,56), vertegenwoordigd door twaalfduizend honderdzevenveertig (12.147) aandelen, opgedeeld in twee categorieën A en B, zonder vermelding van nominale waarde."

VOLMACHT VOOR PE ADMINISTRATIEVE FORLMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, ondernemingsnumrner 0451.657.041, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW administratie en alle andere administraties voor zoveel als nodig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal

- verslag bedrijfsrevisor de dato 22/12/2014 inzake artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen betreffende de inbreng in natura

- bijzonder verslag zaakvoerder de dato 23/12/2014 inzake artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen betreffende de inbreng in natura

- de gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO SDJ

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 18 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande