IMMO VAN MAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO VAN MAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.808.749

Publication

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 07.06.2013 13163-0470-011
31/01/2012
ÿþof

B St:

1 mOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle " " . iffie van de akte

MONITEUR SELGç' `~

BIRE Til pf

~--~- --" -4ÉERGELEUDteiGRIFFIE dei

20 b0 2012 BR GG E t4TBANK V(AA#Nd KeOO

ciPBtigNDELge TE)

," .p;L. " -05 JAN. trBELGfSGFf

w Ù nrtffier.

Griffie

Ondernemingsnr

84....2....80874....9

Benaming (voluit) : IMMO VAN MAELE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 12

8490 Jabbeke (Varsenare)

Onderwerp akte :VASTSTELLING OPRICHTING UIT PARTIËLE SPLITSING  STATUTEN  VERKLARINGEN -- BENOEMINGEN  VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, met:' '- standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 27 december;; 2011, dat :

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Van Maele", is opgericht;, ingevolge partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van:; vennootschappen, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid`: "VAN MAELE INVEST" (voorheen de naamloze vennootschap "IMMO VAN MAELE"), met zetel te' 8490 Jabbeke (Varsenare), Schoolstraat 12, 0448.599.957, RPR Brugge, van alle activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de afdeling of bedrijfstak "bedrijfsvastgoed", in de nieuwe; opgerichte vennootschap "Immo Van Maele" blijkens proces-verbaal opgemaakt door: ondergetekende notaris op 27.12.2011, voorafgaandelijk dezer, waarin oprichting van Immo Van Maele werd vastgesteld.

Ingevolge de partiële splitsing werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'; "IMMO VAN MAELE" opgericht met een inbreng vanuit de naamloze vennootschap "IMMO VAN MAELE", thans de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN MAELE INVEST'r ten belope van achttienduizend vijfhonderd en vijftig euro (¬ 18.550,00), waarvan de boekhoudkundige verwerking van het eigen vermogen vastgelegd werd als volgt:

- zevenduizend driehonderd en zestig euro en zeven cent (¬ 7.360,07) afkomstig van het kapitaal van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in de verkrijgende vennootschap;

- zevenhonderd zesendertig euro (¬ 736,00) afkomstig van de wettelijke reserve van dei° overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in de verkrijgende: vennootschap;

- duizend vierhonderd zesenzeventig euro drieënnegentig cent (¬ 1.476,93) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgedragen vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in de verkrijgende vennootschap;

- achtduizend negenhonderd zevenenzeventig euro (¬ 8.977,00) van de overgedragen winst;: van de overgedragen vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in del verkrijgende vennootschap.

In voormeld proces-verbaal opgemaakt op 27.12.2011, voorafgaandelijk dezer werd vastgesteld;; dat het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd en vijftig euro (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd wordt door negenhonderd vijfenzeventig (975) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welk'', kapitaal volledig geplaatst en volstort is.

Deze negenhonderd vijfenzeventig (975) aandelen werden overeenkomstig de bepalingen van;: het voorstel tot partiële splitsing alsmede van de bepalingen opgenomen door de buitengewoneii algemene vergadering van de inbrengende vennootschap "IMMO VAN MAELE", thans "VAN MAELE;; INVEST", toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, zijnde dit als volgt:

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste

negenhonderd- drieënzeventi ........ .......__....._e...._..........._.

g 973) ( } aandelen aan de her VAN MAELE Philippe,

gedomicilieerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Gistelsteenweg 5, die aanvaardt;

- één (1) aandeel aan de heer VAN MAELE Rogerus, gedomicilieerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Westernieuwweg 9A, die aanvaardt;

- één (1) aandeel aan mevrouw DE PAUW Paula, voornoemd, die aanvaardt, bij proces-verbaal vertegenwoordigd door Phililipe Van Maele, krachtens onderhandse volmacht dd. 23.12.2011, gehecht aan de partiële splitsing van de NV Immo Van Maele dd. 27.12.2011.

2. De zetel van de nieuwe opgerichte vennootschap : Jabbeke (Varsenare), Schoolstraat 12

3. doel :

De nieuwe opgerichte vennootschap heeft als doel:

L Specifieke activiteiten

1. Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en

hernieuwbare energieproducten.

" 2. De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

3. De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van

elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub 2. genoemde productie.

4. Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

5. Het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

6. Werkplaats voor het herstellen van elektrische en radio-elektrisch materieel, van automatische verdelers en van mechanische spelen.

7. Groothandel en distributie van elektrische toestellen, verlichtingsartikelen en radio-elektrisch materieel.

8. Installatie van ventilatie, warmtekrachtkoppeling, zonnepanelen, airco en koeltechnieken, databekabeling.

9. Installatie van elektrische bedrading en toebehoren, hulpvoedingssystemen, bedrading van i telefooninstallaties en computersystemen, elektrische verwarmingsinstallaties, bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, elektriciteitswerken in het algemeen.

10.AIle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van aankoop- en verkoop  transport  logistiek  productie  business proces management  human resource management in de ruimste zin van het woord.

11.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

12. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en hetbeheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

11. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r" mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

" verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen

van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het

even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

" H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan

" stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld ' in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4. duur : onbeperkt.

5. kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd en vijftig euro

(¬ 18.550,00) en is verdeeld in negenhonderd vijfenzeventig (975) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Verslag revisor

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor krachtens artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen nopens de inbreng in natura luiden als volgt :

"6. BESLUIT

Ter gelegen van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO VAN MAELE", met maatschappelijke zetel te Jabbeke, Schoolstraat 12, door een inbreng ril natura bestaande uit een aantal activa bestanddelen voorkomend van de partiële splitsing van de BVBA "VAN MAELE INVEST"; thans bij de ondertekening nog NV "!MMO VAN MAELE`, voor een totale inbrengwaarde van 18.550,00 EUR, ben ik, bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap'. verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de netto-boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is in het kader van de hiervoor beschreven verrichting en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 975 aandelen zonder nominale waarde die een kapitaal van 18.550,00 EUR vertegenwoordigen.

Voor zoveel als nodig vestig Ik de aandacht op de bestaande hypothecaire inschrijving ad. 25.000 EUR die het onroerend goed blijft volgen tot de handlichting, dit met akkoord van de

" inschrijver.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de oprichtingsakte van de BVBA "IMMO VAN MAELE" te Jabbeke en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Aldus opgemaakt te Roeselare op 23 december 2011 door Vander Donckt - Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren ", afgekort "VR. C. Bedrijfsrevisoren ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

(Getekend - Hedwig VANDER DONCKT)

Hedwig VANDER DONCKT"

6. - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun

opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn "

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt

" met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze

" bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Statutaire zaakvoerder

De heer VAN MAELE Philippe, gedomicileerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Gistelsteenweg 5, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Zaakvoerder-opvolger

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw VAN MAELE Joséphine gedomicilieerd te 8490 Varsenare, Fonteinebeekdreef 28.

Niet statutaire zaakvoerder

Werden tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd:

- de heer VAN MAELE Rogerus look Roger genoemd), gedomicilieerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Westernieuwweg 9A, en

- mevrouw DUMAREY Ann, gedomicilieerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Gistelsteenweg 5, vertegenwoordigd door de heer VAN MAELE Philippe, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 23.12.2011, gehecht bleef aan voormelde splitsingsakte van 27.12.2011.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag " beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

- Bevoegdheden zaakvoerder

Bestuursbevoegdheid

Eén statutair zaakvoerder, alleen optredend, of twee niet-statutaire zaakvoerders gezamenlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Eén statutair zaakvoerder, alleen optredend, of twee niet-statutaire zaakvoerders gezamenlijk " optredend, is/zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij " optreden.

" 7. Volmachten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" ' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de s Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief i alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

- Wouter Quaghebeur

Eveline CHRISTIAENS

8. boekjaar : het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31.12.2012

9. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur en voor het eerst in het jaar 2013.

10. Winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

11. Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De statuten voorzien geen bijzondere regeling voor de toelating tot de vergadering en voor de

uitoefening van het stemrecht.

12. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze " laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, volmacht, verslag revisor

Karlos Dewagtere

geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO VAN MAELE

Adresse
SCHOOLSTRAAT 12 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande