IMMO VANDENBULCKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO VANDENBULCKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.207.326

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0567-013
14/11/2012
ÿþVoorbehouden aart het Belgisch Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 1/.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ 1111

1

" iaiesass*

Ondernemingsnr ; 043.207.326

Benaming

(voluit) : IMMO VANDENBULCKE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Zeedijk 1281401

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 8 september 2012

De vergadering herbenoemt de heer Vandenbulcke Noel tot afgevaardigd-bestuurder, mevrouw Flament Mariette en de heer Vandenbulcke Wim tot bestuurders, dit opnieuw voor een periode van zes jaar, dus tot de algemene vergadering van 2018, beraadslagende over het boekjaar 31103(2018.

Vandenbulcke Noel

Gedelegeerd-bestuurder

Neaergelegd ter griffie van Co rechtbank van koophandel Brugge afdeli

D 5 2fl1?~

:t



" -

MI/ .11F-."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 08.09.2012, NGL 26.10.2012 12618-0539-013
12/01/2012
ÿþMod Word 11.1

E1,tv, < ! ,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111011111

*12010393*

Ondernemingsnr : 435.207.326

Benaming

(voluit) : IMMO VANDENBULCKE

(verffort) :

Neergelegd ter griffie van de rechtbank vaIR koophandel Brugge - afdeling te OCir T i=P-

" oP QEC, 201

~.... _. ..,.

40.

.,,

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Zeedijk 128/401

`;c~llr4:lia adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING AARD AANDELEN

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de NV Immo Vandenbulcke, opgemaakt door notaris Christophe Kint, te Staden op 24 december 2011, ter

registratie, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig de eerste twee zinnen van artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemen, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Tweede beslissing

De vergadering neemt volgende beslissingen ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende vennootschapswetgeving:

-Schrapping van de tekst van artikel 21 en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 21  Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, de commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda."

-Schrapping van de tekst van artikel 23 en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 23 -- Deponering van effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

-Schrapping van de tekst van artikel 39 en vervanging ervan door volgende tekst:

"Artikel 39  Ontbindintzen vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door

de raad van bestuur, handelend in zijn hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de

" benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene

" vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de reehten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het ' Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de ' vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in ' geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

Derde beslissing

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd

Te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Christophe Kint, te Staden

" Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Expeditie statutenwijziging de dato 24/12/2011;

- Gecoördineerde tekst der statuten per 24/12/2011;

. .iart" crh:.._" -

" ..

" "

.. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 10.09.2011, NGL 26.09.2011 11556-0496-013
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 11.09.2010, NGL 30.09.2010 10561-0194-013
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.09.2009, NGL 26.10.2009 09826-0341-013
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 13.09.2008, NGL 09.10.2008 08781-0108-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 08.09.2007, NGL 26.09.2007 07749-0363-012
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 09.09.2006, NGL 28.09.2006 06803-4287-013
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 10.09.2005, NGL 23.09.2005 05697-1080-013
28/09/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 11.09.2004, NGL 27.09.2004 04668-0069-013
26/09/2003 : IE031805
03/10/2002 : IE031805
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 12.09.2015, NGL 29.09.2015 15618-0319-013
16/10/2001 : IE031805
19/10/2000 : IE031805
21/09/2000 : IE031805
01/10/1996 : IE31805
15/10/1994 : IE31805

Coordonnées
IMMO VANDENBULCKE

Adresse
ZEEDIJK 128, BUS 401 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande