IMMO VANDENHOLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO VANDENHOLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.463.653

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 22.07.2013 13333-0355-016
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 24.08.2012 12450-0548-014
25/01/2012
ÿþ~."

MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG

DE

B

st.

11 I Il 1 III llI li U lii

*12023353*

E

18-81- 0t2

ISCH STAATSSLA

NEEF GEL EGO ln. 01. 2C12

ftECKT. OffieOOQANDEt. LÉnP ï PIJK

Ondernemingsnr : 0449.463.653

Benaming

(voluit) : IMMO VANDENHOLE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Keiberg 14, 8851 Zwevegem-Heestert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - benoeming

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op zevenentwintig december tweeduizend en elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Immo Vandenhole" met zetel te 8551 Zwevegem-Heestert, Keiberg 14, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  naamwijziging

De vergadering beslist om de huidige naam van de vennootschap te wijzigen in "Living Development Group" en om artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat artikel 1 van de statuten voortaan als volgt luidt : " De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Living Development Group".

Tweede beslissing - wijziging aard van de aandelen

De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen en dientengevolge om de aandelen aan toonder, om te zetten in aandelen op naam.

Terstond overhandigen de aandeelhouders aan de vergadering hun respectievelijke aandelen aan toonder waarna deze worden vernietigd.

Vervolgens wordt ten overstaan van de vergadering en ondergetekende notaris onmiddellijk de omzetting van de aandelen verwezenlijkt door inschrijving van de aandelen op naam in het register van aandelen waarop de aandeelhouders het register van aandelen ondertekenen

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Derde beslissing  aanpassing van de statuten

Gelet op de voorgaande beslissing waarbij de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam beslist de vergadering tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en meer bepaald tot wijziging van de artikels 9, 23 en 26 en meer bepaald ais volgt :

schrapping van de tekst van het bestaande artikel 9 en vervanging ervan door volgende tekst : "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na inschrijving in het register van de aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stem-recht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

- schrapping van de bestaande tekst van artikel 23 en vervanging door volgende tekst : " De houders van aandelen op naam alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief - tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen - , vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties en warrants op naam of de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oprichtingsbrief. "

- schrapping van de tekst van artikel 26 en vervangng van de tekst door volgende tekst : " Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

Vierde beslissing  benoeming

De vergadering beslist om tot derde bestuurder te benoemen in de vennootschap voor een periode van zes jaar : de naamloze vennootschap "DE KLEINE PRINS" met zetel te Kortrijk, Walle 113A ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk met ondernemingsnummer 0425.575.721 met als vast vertegenwoordiger de heer SAELENS Werner Roger, wonende te 8500 Kortrijk, Antoon Herbertstraat.

Vijfde beslissing  volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk volgend op de bijzondere algemene vergadering is de voltallige raad van bestuur bijeengekomen die aanduidt als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap vanaf heden voor een periode van zes jaar : de naamloze vennootschap De Kleine Prins voornoemd met als vast vertegenwoordiger de heer Werner Saelens voornoemd.

Het aantal gedelegeerd bestuurders is met voornoemde benoeming gebracht op 3.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Werbrouck

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 27 december 2011, gecoordineerde tekst der statuten.

Voor-behc,:udee aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11529-0303-008
15/02/2011
ÿþ"

e

A7od 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleg e van de akte

Ondernemingsar : 0449.463.653

Benaming

(voluit) Immo Vandenhole

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Keiberg 14, 8551 Zwevegem-Heestert

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen

Uit de beslissing van de bijzondere algemene vergadering in date 21 januari 2011 blijkt - dat de vergadering het ontslag heeft aanvaard ingediend door

a. de heer Vandenhole Christophe wonende te Oudenaarde, Graaf van Landastraat 112

b. de bvba Jematex met zetel te Oudenaarde, Hauwaart 46 bis met ondememingsnummer 0867.590.368 hebbenden als vast vertegenwoordiger de heer Vandenhole Christophe voornoemd

- dat de vergadering alle andere bestuurders van de vennootschap heeft ontslagen met décharge voor het

door hen gevoerde mandaat en meer bepaald ontslag van :

- de heer Bertrem Luc wonende te Heestert, Keiberg 14

- de bvba Batisco met zetel te Heestert, Keiberg 14 met ondernemingsnummer 0434.245.145 hebbende als

vast vertegenwoordiger de heer De Schaepmeester Filip wonende te Heusden, Moerstraat 8

- de commanditaire vennootschap op aandelen MB%Holding met zetel te Heestert, Keiberg 14 met

ondememingsnummer 0879.299.357 hebbende ais vast vertegenwoordiger de heer Bertrem Luc voornoemd

- dat de vergadering tot nieuwe bestuurders heeft benoemd voor een periode van zes jaar :

a. de commanditaire vennootschap op aandelen Mbt-Hofding voornoemd

b. de NV Patrimo met zetel te Sint-Martens-Latem, Korlrijksesteenweg 220 ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent met ondernemingsnummer 0432.291.287

Uit de beslissing van de raad van bestuur onmiddellijk gehouden na de bijzondere algemene vergadering op

21 januari 2011 blijkt dat :

- de NV Patrimo voornoemd

- de commanditaire vennootschap op aandelen Mbt-Holding voornoemd

werden benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de venootschap voor een duur van zes jaar.

In gezegde hoedanigheid zullen de NV Patrimo en de commanditaire vennootschap op aandelen Mbt-

Holding krachtens artikel 19 van de statuten de bevoegdheid hebben om elk de vennootschap alleen te

vertegenwoordigen.

Kennisname van de beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap Mbt-Holding voornoemd :

De vennootschap heeft kennis genomen van de beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap Mbt-

Holding van 21 januari 2011 tot benoeming van de heer Bertrem Luc voornoemd tot vast vertegenwoordiger van

" de vennootschap Mbt-Holding voor de dubbele bestuursfunctie die de vennootschap Mbt-Holding opneemt in de naamloze vennootschap Immo Vandenhole.

Kennisname van de beslissing van de raad van bestuur van de NV Patrimo voornoemd

De vennootschap heeft kennis genomen van de beslissing van de raad van bestuur van de nv Patrimo van' 21 januari 2011 tot benoeming van de heer De Schaepmeester Filip voornoemd tot vast vertegenwoordiger van de Nv Patrimo voor de dubbele bestuursfuncite die de Nv Patrimo opneemt in naamloze vennootschap Immo Vandenhole

getekend

NV Patrimo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pecso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1iioasies*

111

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

De 5chaepmeester Filip

,Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.09.2010 10561-0284-009
05/07/2007 : OU038379
21/12/2005 : OU038379
29/06/2005 : OU038379
17/02/2005 : OU038379
17/02/2005 : OU038379
15/09/2003 : OU038379
17/02/2003 : OU038379
17/02/2003 : OU038379
03/09/2002 : OU038379
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 09.10.2015 15649-0033-010
07/11/2001 : OU038379
29/07/2000 : OU038379
14/12/1999 : OU038379
23/02/1999 : OU038379

Coordonnées
IMMO VANDENHOLE

Adresse
KEIBERG 14 8551 HEESTERT

Code postal : 8551
Localité : Heestert
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande