IMMOBILIA BEL AIR, AFGEKORT : IMMO BEL AIR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILIA BEL AIR, AFGEKORT : IMMO BEL AIR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.330.644

Publication

26/05/2014
ÿþt

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEHUELEGD

(III tI1 III tI1 11H11 HI I1H 11H 1I II

*14106477*

Griffie Rechtb oop

MEI 2014

Gent Af Oostende

Oostende

Da gr.iffier--

Ondemerningsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm: 0878.330.644

Immobilia Bel Air

Naamloze vennootschap

....... .^ I-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Zeedijk 148 bus 258, 8400 Oostende, België

; (volledig adres)

Onderwern(eni akte:Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Uittreksel uit akte benoeming

bestuurder

Tekst:

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 8 mei 2014 werd als volgt beslist:

- het ontslag van de Heer SCHARLEY Kristof als bestuurder en gedelegeerd bestuurder werd aanvaard. Er werd hem tevens kwijting verleend voor het door hem uitgoefende mandaat;

-de Heer OPSTAELE Geoffrey werd benoemd als bestuurder. Zijn mandaat is onbezoldigd en loopt tot de jaarvergadering van het jaar 2017.

MALFAIT Hilde,

bestuurder

Op de laatste "ffe-ctb Naaffidri fii5-eda-Fiigfiérd-Vari-dâ iriStik-tniêhïe`riride' n'a-aï-là; lidtzTj-Vin-de'Pei.S.6(d)ii(ëà)""'"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

09/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V1 r 11

behl aat Bei!

Staa





1euI 19t1e z tati ,i'lïfllsa º%ts°árt i b

echtbank van koophandei 3rug

yt~

9e " deling te iDO$

8 20#

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Ondernemingsnr Benaming 0878.330.644

(voluit) : (verkort) : Immobilia Bel Air

Immo Bel Air





Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Zeedijk 148 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging - machten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe op 20 maart 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Immobilia Bel Air", met zetel te 8400 Oostende, Zeedijk 148

na kennis te hebben genomen van de verslagen door de raad van bestuur en de heer Peter Vandewalle,; bedrijfsrevisor, te Roeselare, aangewezen door de Raad van bestuur, over de hierna beschreven inbreng natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV IMMOBILIA BEL AIR, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV IMMOBILIA BEL AIR verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 90.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 90.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de, opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van' oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 424 aandelen van de NV IMMOBILIA BEL AIR, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV IMMOBILIA BEL AIR en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 14 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

met eenparigheid van stemmen heeft beslist dat:

1. een kapitaalverhoging door te voeren met een bedrag van tweeënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 42.400,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) op honderd en vierduizend negenhonderd euro (¬ 104.900,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van voormeid tussentijds bruto-dividend, welke kapitaalverhoging bovendien gepaard gaat met de creatie van een uitgiftepremie van zevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 47.600,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierhonderd vierentwintig (424) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De creatie van de uitgiftepremie ten bedrage van zevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 47.600,00) wordt geboekt op de onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 47.600,00) om het te verhogen van honderd en vierduizend negenhonderd euro (¬ 104.900,00) tot honderd en tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 152.500,00), door inbreng van de uitgiftepremie ten belope van zevenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 47.600,00) zonder uitgifte van aandelen.

3, de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen als volgt:

De tekst van artikel 5 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënvijftigduizend vijfhonderd

euro (¬ 152.500,00).

Het is verdeeld in duizend negenenveertig (1.049) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde,

die elk één/duizend en negenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4, tot de wijziging van artikel 8 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, zoals blijkt uit de certificaten van inschrijving het register van aandelen uitgereikt overeenkomstig artikel 465 W.Venn. op 20 december 2011.

Overeenkomstig het certificaat "geregistreerd te Oostende 1 op 26 december 2011 een blad(en) geen verz, Boek 183 blad 44 vak 17 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) De E.a, Inspecteur-Ontvanger Al, H. Gryson" is mevrouw Scharley, Annick eigenares geworden van 150 aandelen.

Overeenkomstig het certificaat "geregistreerd te Oostende 1 op 26 december 2011 een blad(en) geen verz, boek 183 blad 44 vak 19 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) De E.a. Inspecteur-Ontvanger Al, H. Gryson" is mevrouw Scharley, Karin eigenares geworden van 150 aandelen, dewelke op 2 september 2013 verkocht werden aan de heer Scharley, Kristof, zoals blijkt uit het aandelenregister.

Overeenkomstig het certificaat "geregistreerd te Oostende 1 op 26 december 2011 een blad(en) geen verz. boek 183 blad 44 vak 18 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) De E.a, Inspecteur- Ontvanger AI, H. Gryson" is de heer Scharley, Kristof eigenaar geworden van 325 aandelen.

De tekst van artikel 8 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

5. artikel 20 van de statuten aan te passen teneinde de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen.

De tekst van artikel 20 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Behoudens bijzondere bevoegdheidsdelegatie door de raad van bestuur en zonder afbreuk te doen aan de delegaties voorzien bij artikel 18 van de statuten, wordt de vennootschap in alle akten, andere dan die van dagelijks bestuur, en in alle delegaties en volmachten met betrekking tot deze akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, vertegenwoordigd door één gedelegeerd-bestuurder, alleen handelend, met uitzondering van:

- het aangaan van verbintenissen voor een bedrag van meer dan ¬ 50.000,00,

- het afsluiten van leningen,

- het veranderen van leverancier,

- het aanwerven of ontslaan van personeelsleden,

- de niet-wettelijk voorziene aanpassingen van wedden en lonen,

- de aan- en verkoop onroerende goederen,

waarvoor de vennootschap wordt vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur,

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

De Raad van Bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De rechtsvorderingen zo als eiser of ais verweerder worden gevoerd en gevolgd in naam van de vennootschap, door de raad van bestuur op verzoek van zijn voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of de daartoe gemachtigde persoon van de raad van bestuur,"

6. artikel 34 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met de vennootschapswetgeving.

De tekst van artikel 34 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders ais vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel ís overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle activa van demovennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen."

7, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. Coene Accountants en Belastingconsulenten te Oostende, Torhoutsesteenweg 300, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsloket, bij het handelsregister en bij de E.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging: expeditie, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van het bestuursorgaan, gecoordineerde statuten

Notaris Philippe De Jonghe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

13/10/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank i(oophandel

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm: 0878.330.644

Immobilia Bel Air

Naamloze vennootschap

Zetel: Zeedijk 148 bus 258, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Benoeming gedelegeerd bestuurder Tekst:

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 31 mei 2014 werd ais volgt beslist:

- de Heer SCHARLEY Kristof werd benoemd als bestuurder. Voormeld mandaat is onbezoldigd en zal een einde nemen op de jaarvergadering van 2017.

het ontslag van de Meer OPSTAELE Geoffrey werd aanvaard. Er werd hem tevens kwijting verleend voor het door hem uitgeoefende mandaat.

Op de raad van bestuur op datum van 31 mei 2014 werd als volgt beslist:

- de Heer SCHARLEY Kristof werd benoemd als gedelegeerd bestuurder voor onbepaalde duur.

SCHARLEY Kristof,

gedelegeerd bestuurder

Op de l'a-a-tjte-bi:ir'an LuiltS'Vermelden IztOoto Náam en hoèaanigherd van-de instrumenterende notais, hetel van« de perso(o)rt(eii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naarn en handtekening.

17/01/2014
ÿþV' beha aar Bel Staa

Mod PDF 11,1

:.11 (.t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

1 181098

Ondememingsnr : 0878.330.644

Benaming (voluit) : immobilia Bel Air

(verkort) :

Rechtsvorm. : Naamloze vennootschap

Zetel : ZEEDIJK 148 bus 258, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Tekst :

Vgcserge1E3gLj ter errai Van ab

rechtbank van

an

Brugge  deling teN Ocratettcct

'D 0 JAN. ïUYti Griffie

De algemene vergadering op datum van 27 november 2013 heeft het ontslag van Mevrouw SCHARLEY Annick als bestuurder aanvaard.

SCHARLEY Kristof,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste Lû9k t3 ~ërmëldën: r ëct~ : Ná m ën hóëdáiii tié'íd Viáii dë \ván clë péi-só(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.11.2013, NGL 29.11.2013 13673-0295-017
25/10/2013
ÿþ ' Riad POF 11.1

flei~~~f ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F1ieC1í3ri}a}nLi'<r.iT s-r ~~fit,

rechtbank ven ko * Crei

Brugge --

"16011

Vol behoi

aan

Belgl Staats

ille11111,111

2

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0878.330.644

Immobilia Bel Air

Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : ZEEDIJK 148 bus 258, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : bestuurder

De algemene vergadering op datum van 2 september 2013 neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Mevrouw SCHARLEY Karin in de hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap vanaf heden. Tevens wordt haar kwijting verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat.

Daarnaast werd beslist om Mevrouw MALFAIT Hilde te benoemen als nieuwe bestuurder vanaf heden. Haar mandaat zal verstrijken op de jaarvergadering van 2017.

SCHARLEY Kristof,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notari; héizij van de perso(ó ri(ên)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.11.2014, NGL 28.11.2014 14679-0545-017
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.11.2012, NGL 30.11.2012 12654-0188-017
31/01/2012
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisct

Staatsble

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I

11101111111111111111

*12027227*

Ondememingsnr : 0878.330.644 Benaming Immobilia Bel Air

(voluit) :

Nedergelegd ter griffie ven c rechtbank van koophandel Brugge  afdaling te Ooetencws

`'° f 8 JAN.

f ~

Griffe

Oe [7Frrtré4"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : ZEEDIJK 148 bus 258, 8400 Oostende, België

Onderwerp akte : Herbenoeming raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder

Er blijkt uit het verslag van de algemene vergadering van 1 december 2011 dat het mandaat van de Heer SCHARLEY Kristof, Mevrouw SCHARLEY Karin en Mevrouw SCHARLEY Annick als bestuurders wordt hernieuwd voor een termijn van zes jaar tot de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien.

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur van 1 december 2011 dat het mandaat van de Heer SCHARLEY Kristof als gedelegeerd bestuurder hernieuwd wordt voor onbepaalde duur.

SCHARLEY Kristof,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.12.2011, NGL 20.12.2011 11642-0556-017
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 18.11.2010 10611-0436-016
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 14.08.2009 09596-0338-016
18/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 11.09.2008 08716-0313-017
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.05.2007, NGL 28.09.2007 07744-0105-013
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.11.2016, NGL 25.11.2016 16686-0017-017

Coordonnées
IMMOBILIA BEL AIR, AFGEKORT : IMMO BEL AIR

Adresse
ZEEDIJK 148 , BUS 258 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande