IMMOBILIEN B.S.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOBILIEN B.S.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.828.452

Publication

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.10.2013, NGL 28.02.2014 14058-0125-014
05/08/2013
ÿþ Lüik_B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J J na neerlegging ter griffie van de akte

MpIeEt R BELGE

2% _Ui- 20t3

B~LGISC!' SiAAISSLAû

NEERGELEGD

11. 07. 2013

RECHTBANK KUCJF'HANI?EL. rrifeBTRI,IK



i





Ondernemingsnr: 421828452

Benaming:

(voluit) : IMMOBILIËN B.S.T.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Minister Liebaertlaan 53 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN  ONTSLAG

EN BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 28 juni 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " IMMOBILIEN B.S.T. ", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de raad van bestuur met

uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, evenals van het verslag van Accountancy SD, vertegenwoordigd door Mevrouw Depraetere Sharon, aangesloten bij het TAB als externe accountant, omtrent de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2013 zoals gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"10. Besluiten

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/03/2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het IAB, zoals deze door zijn Raad van Bestuur werden goedgekeurd op 7/10/2002 met betrekking tot het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van 1.160.210,97 ¬ volgens de staat van 31/03/2013, is niet: kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ¬ 347.050,93.

Opgemaakt te Zwevegem op 19/06/2013

(getekend)

Sharon Depraetere"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering bevestigt het ontslag als bestuurders, per 26 oktober 2012, van :

- De Heer DE BEIR, Francis, wonende te 9820 Merelbeke, Van Laetestraat 1/A000.

Mevrouw DE BEIR, Isabelle, wonende te 1180 Ukkel, Hagedoornlaan 88. De vergadering bevestigt de benoeming als bestuurders, per 26 oktober 2012,

van :

Mevrouw Anne Cambier, wonende te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53.

- De Heer Roderic Wybo, wonende te 8870 Izegem, Ter Wallenstraat 35.

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "BUILDING STRATEGIES TOGETHER", afgekort "B.S.T.".

- De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door

aanpassing en vervanging van het doel door volgende tekst :

" De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

De aanwerving, vervreemding, afbraak, ruiling, het huren en verhuren, het beheer, constructie en transformatie van alle gebouwen en gronden, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan, de algemene coordinatie van bouwwerkzaamheden, makelaar in onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder de exploitatie, de inrichting en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden.

Projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappijen en maatschappijen voor goedkope woningen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directie comité's, het uitoefenen van opdrachten en fitncties. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het toenaderen tussen bedrijven en meer bepaald het bemiddelen bij aankoop, verkoop of fusie van bedrijven; adviesverstrekking verlenen bij opvolgingsproblematiek of bij duurzaamheid van vennootschappen.

Het verlenen van consulting en management services mbt commerciële ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en  processen en industriële parken met inbegrip van business development op internationaal vlak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, supply chain, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen en roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura,

van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De ontwikkeling, productie, aankoop van grondstoffen, verkoop en financieel beheer voor bedrijven, privé-personen en instellingen.

- Industriële, mode, architecturale, food, lifestyle en publiciteitsfotografie, alsook alle fotografie voor particulieren. Het maken van fotoreportages in de ruimste zin van het woord.

- Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

- Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken."

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro zodat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op driehonderd zevenenveertig duizend vijftig euro drieënnegentig eurocent (347.050,93).

Met het oog op de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit de vergadering tot ontslag als bestuurder van :

- De Heer Peter Paul De Beir, voornoemd;

- Mevrouw Anne Cambier, voornoemd;

1kt ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De Heer Roderic Wybo, voornoemd.

Het ontslag van de Heer Peter Paul De Beir als bestuurder impliceert tevens zijn

ontslag als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De vergadering besluit gemeenrechtelijke kwijting te geven aan de ontslagnemende bestuurders op basis van de tussentijdse staat per 31 maart 2013 en besluit tevens dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de bestuurders voor de periode gaande van 1 juli 2012 respectievelijk 26 oktober 2012 tot op de dag van hun ontslag.

- De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 775 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat enige wijziging wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de vennoten, het geplaatst kapitaal en de reserves, noch aan de activa en passiva, met uitzondering van hetgeen in onderhavige akte is vermeld.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het ondernemingsnummer 0421.828.452 behouden waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke de naamloze vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de naamloze vennootschap verder zetten.

De omzetting zal geschieden op basis van het actief en het passief van de naamloze vennootschap afgesloten per 31 maart 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum door de naamloze vennootschap werden verricht, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen en balansen.

Elke aandeelhouder zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel in de naamloze vennootschap. De omruiling van de aandelen zal plaatsvinden door de inschrijving van de betrokken aandelen in het aandelenregister van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeduizend negenhonderd negenenveertig euro zeven eurocent (¬ 2.949,07) om het te brengen van driehonderd zevenenveertigduizend vijftig euro drieënnegentig eurocent (347.050,93) op driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van belaste beschikbare reserves .

- De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan voorgaande

besluiten en aldus de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid vast te stellen als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'BUILDING STRATEGIES

TOGETHER", afgekort `B.S.T.".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Minister

Liebaertlaan 53.

DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam

en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

De aanwerving, vervreemding, afbraak, ruiling, het huren en verhuren, het

beheer, constructie en transformatie van alle gebouwen en gronden, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan, de algemene co 5rdinatie van bouwwerkzaamheden, makelaar in onroerende goederen, en in het algemeen, alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder de exploitatie, de inrichting en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden.

Projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappijen en maatschappijen voor goedkope woningen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomité' s, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het toenaderen tussen bedrijven en meer bepaald het bemiddelen bij aankoop, verkoop of fusie van bedrijven; adviesverstrekking verlenen bij opvolgingsproblematiek of bij duurzaamheid van vennootschappen.

- Het verlenen van consulting en management services mbt commerciële ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en  processen en industriële parken met inbegrip van business development op internationaal vlak.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, supply chain, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen en roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De ontwikkeling, productie, aankoop van grondstoffen, verkoop en financieel beheer voor bedrijven, privé-personen en instellingen.

, Industriële, mode, architecturale, food, lifestyle en publiciteitsfotografie, alssok alle fotografie voor particulieren. Het maken van fotoreportages in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge - Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

- Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijftig duizend euro (¬ 350.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd en één (2.201) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

BESTUUR .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met

openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één statutaire zaakvoerder. Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Peter Paul Marie Jean André DE BEIR, geboren te Kortrijk, op 25 juli 1957, wonende te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53.

Die verklaart te aanvaarden.

De duur van zijn mandaat is onbepaald en zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen bij gewone beslissing.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder kan door de vennoten slechts worden herroepen met unanimiteit der stemmen en wegens gewichtige redenen.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 oktober van elk jaar, om 17 uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

ONTBINDING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

,

Voor-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

- De vergadering besluit aan de zaakvoerder de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering en de nieuwe benoemde zaakvoerder verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECAVAN, met zetel te 8500 Kortrijk, Oudenaardsesteenweg 350, alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-identificatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd :

- Afschrift akte

-

gecoördineerde statuten

bijzonder verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.01.2013, NGL 28.02.2013 13057-0251-015
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.02.2012, NGL 24.02.2012 12046-0395-013
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.01.2011, NGL 24.02.2011 11044-0340-013
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 23.02.2010, NGL 25.02.2010 10058-0133-012
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.04.2009, NGL 04.05.2009 09131-0122-011
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 21.12.2007 07846-0179-011
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 11.12.2006 06904-4048-012
20/11/2006 : BL607327
01/12/2005 : BL607327
05/11/2004 : BL607327
21/11/2003 : BL607327
17/01/2003 : BL607327
13/12/2001 : BL607327
16/12/2000 : BL607327
11/02/1999 : BL607327
01/01/1995 : KO100204
24/12/1992 : KO100204
24/12/1992 : KO100204
28/12/1991 : KO100204
05/02/1991 : KO100204
12/12/1989 : KO100204
09/04/1986 : KO100204
01/01/1986 : KO100204

Coordonnées
IMMOBILIEN B.S.T.

Adresse
MINISTER LIEBAERTLAAN 53 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande