IMMOBILIEN LAAG VLAANDEREN - IMMOBILIERE DE LA BASSE FLANDRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILIEN LAAG VLAANDEREN - IMMOBILIERE DE LA BASSE FLANDRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.756.632

Publication

24/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

15 SEP. 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0408.758.832

Benaming

(voluit) : Immobiliën Laag-Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Zeedijk 489 - appartement 4, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM A.V. - OMZETTING IN EEN

BVBA - VASTSTELLING STATUTEN VAN DE BVBA - ONTSLAG VAN BESTUURDERS - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, geregistreerd te leper op negen september tweeduizend veertien, boek 185 blad 44 vak 14, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit:

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot negenentwintig september tweeduizend veertien.

De vergadering besluit verder dat het boekjaar voortaan loopt vanaf dertig september cm te eindigen op negenetwintig september van ieder daaropvolgend jaar.

Het lopende boekjaar zal eindigen op negenentwintig september tweeduizend veertien.

Tweede besluit:

De vergadering besluit de jaadijkse algemene vergadering voortaan te laten doorgaan op de tweede vrijdag van de maand maart om elf uur.

= De eerstvolgende jaarvergadering zal dcorgaan in het jaar tweeduizend vijftien.,

Derde besluit:

De vergadering stelt vast:

a) dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het verslag van de raad van bestuur, gedagtekend op twee en twintig augustus tweeduizend veertien, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschap-'pen, waarin het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd toegelicht. Bij dat verslag werd een staat gevoegd waarop de activa en de passiva van de vennootschap zijn samengevat, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, hetzij niet meer dan drie maanden geleden.

b) dat tevens aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overhandigd van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "Bedrerevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de; burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet' Dujardin", vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhou-'den-'de te 8560 wevelgem, Kortrijkstraat 12, op achtentwintig augustus tweeduizend veertien, die over bovengenoemde staat van activa en passiva verslag uitbracht en daarbij als volgt besluit : "Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2014 die de Raad van Bestuur van de NV IMMOBILIËN LAAG-VLAANDEREN heeft opgesteld met een balanstotaal van 6.414.678,60 EUR en een netto-actief van 6.116.870,64 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden met uitzondering van een niet geboekte provisie m.b.t, vennootschapsbelasting inkomstenjaar 2014 (ad 520.000,00 EUR). Het gecorrigeerd netto  actief van de NV IMMOBILIËN LAAG-VLAANDEREN bedraagt derhalve 5.596.870,64 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvceren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de onder het materieel vast actief én de voorraad aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende. informatie beschikbaar is.

blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens een mogelijks inningsrisico met betrekking tot de vordering opgenomen onder korte termijn aangezien uit een analyse van de balans en resultatenrekening van de NV Esposito per 31 december 2013 blijkt dat de betreffende vordering op korte termijn niet inbaar is.

Het gecorrigeerd netto  actief van de NV IMMOBILIËN LAAG-VLAANDEREN, voormeid, ten belope van 5.596.870,64 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 250.000,00 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (ad 250.000,00 EUR) is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV IMMOBILIËN LAAG-VLAANDEREN naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.".

Een exemplaar van voormeld verslag van de raad van bestuur zal met een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van beide verslagen aangezien iedere aandeelhouder verklaart er al kennis van te hebben om er voor deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Daarna besluit de vergadering de naamloze vennoot-schap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam, met dien verstande

a) dat de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid die uit deze omzetting ontstaat de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een naamloze vennootschap, zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de maatschappelijke benaming, de duur, het doel, het kapitaal, de maatschappeeke reserves, de activa of passiva.

b) dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten.

C) dat het maatschappelijk kapitaal, ten bedrage van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) zal vertegenwoordigd worden door duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ledere aandeelhouder van de omgevormde naamloze vennootschap zal voor één aandeel van de naamloze vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijners gevormde beslotenVennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is, maar de voortzetting is van de vennootschap die voorheen onder hen bestond onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap.

d) dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden en zal geschieden onder het voordeel van:

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen;

artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 121 van het Wetboek der Reglstratierechten;

- artikel 11 en 18, §3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

e) dat door het feit van deze omzetting gans het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, zonder enige uitzondering, en zonder dat er enige wijziging aan gebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld van al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap, waarvan zij de voortzetting is, en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen.

f) Aangezien de omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap

afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, worden alle daden en handelingen sedert die datum door de

naamloze vennootschap "Immobiliën Laag-Vlaanderen" verricht, geacht te zijn gedaan in naam en voor.

rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immobiliën Laag-Vlaanderen".

Vierde besluit.

De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, tekening

houdende met de reeds genomen besluiten en met de eigen aard van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, na artikelsgewijze bespreking, vast te stellen als volgt (bij uittreksel) :

Artikel één Rechtsvorm  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "IMMOBILIEN LAAG-VLAANDEREN", in het Frans

"IMMOBILIERE DE LA BASSE-FLANDRE".

Artikel twee Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel drie : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Oostduinkerke, Zeedijk 489 - appartement 4.

Artikel vier: Doel.

De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

de aankoop, de verkoop, de ruiling, het in pacht nemen of in erfpacht, het verkavelen het beheer voor eigen

rekening of voor rekening van derden, van alle onroerende goederen, van welke aard ze ook zijn, alsook van

alle tuinbouw-, landbouw- of steenbakkerijexploitaties, alsook alle ondernemingen hebbende als doel het

valoriseren van onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag handelen in associatie met derden.

Zij mag, zo in België als in het buitenland, aile burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële,

landbouwkundige, roerende en onroerende of andere verrichtingen en/of handelingen doen die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig

zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van afstand, inbreng, fusie, deelneming, fusie, financiële

tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en

ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

Artikel vijf: Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend

euro (E 250.000,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd vijftig (1.850) gelijke aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde, die eik een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel twaalf: Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen dace een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige

vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een

derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel veertien: Intern bestuur  Beperkingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel vijftien Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Artikel zestien : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel achttien : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats

aangewezen in de oproeping.

Artikel vierentwintig : Aanwezigheidslijst.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de

aandeel-houders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of

lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

Artikel vijfentwintig: Stemrecht.

Elk aandeel heeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel zesentwintig : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel dertig: Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op dertig september en eindigt op negenentwintig september van

ieder daarop volgend jaar.

Artikel éénendertig : Bestemming van de winst  Reserve.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding.

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

----- --- i -  ..  --

Elke uitkering die in strijd s met deze bepaling moet door degenen aan vite de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel vierendertig Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

; Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet aile in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten leste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag , worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder aile aandelen verdeeld.

Zolang dit door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten warden door de Rechtbank van Koophandel.

Vijfde besluit

Nu de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verwezenlijkt is en de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgelegd, besluit de verga-dering het ontslag te aanvaarden van de bestuurders in functie van de omgezette naamloze vennootschap, te weten 1/ Mevrouw Elisabeth De Veirman, en 2/ de naamloze vennootschap "Espositd, met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Driftweg 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0447.583.239, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Philippe Bacquaert, en dit vanaf heden, en zij verleent hen volledige decharge voor hun tot op heden uitgeoefend mandaat.

Zesde besluit:

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

1/ Mevrouw Elisabeth De Veirman, wonende te 8900 leper, Ter Olmen 14, die verklaart te aanvaarden;

2/ de naamloze vennootschap "Esposito", met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Driftweg 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0447.583.239, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Philippe Bacquaert, wonende te 8900 leper, Ter Olmen 14, die verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de akte

uittreksel

- twee exemplaren aanvraagformulier I

twee exemplaren aanvraagformulier Il

bijzonder verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting in een NV met bijgevoegde staat van activa en passive afgesloten per 30/06/2014

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting in een NV

gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-lphouded aan het Belgisch Staatsbiad

18/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cl e rw m'ER. r RIFFIN

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

l

Ondernemingsnr : 0406.756.632

Benaming

(voiui) : Immobiliën Laag-Vlaanderen

(verkort) :

- 9 WU, 2013

vg~~"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 489 - app 4, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - ONTSLAG BESTUURDER

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op zesentwintig september tweeduizend en dertien, dragende volende melding van registratie : °Geboekt twee bladen geen verzendingen te leper de 01 okt 2013 boek 181 blad 75 vak 20. Ontvangen vijftig euro (50,00 E) (getekend) Jean-Pierre Lemaire E.A. Inspecteur a.i.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering het volgende besluit heeft genomen

Enig besluit

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen tot eenendertig augustus tweeduizend en veertien.

De vergadering besluit verder dat het boekjaar voortaan loopt vanaf één september om te eindigen op eenendertig augustus van ieder daarop volgend jaar.

Het lopende boekjaar zal eindigen op eenendertig augustus tweeduizend en veertien. De eerstvolgende jaarlijkse gewone algemene vergadering zal doorgaan in het jaartweeduizend en vijftien.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel 28 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september van ieder jaar en eindigt op eenendertig augustus van het daarop volgende jaar,".

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur dd. 11 september 2013.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen eervol ontslag als bestuurder, met ingang van heden, de 11 de september 2013, aan de heer Yves Bacquaert.

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur, bestaande uit mevrouw Elisabeth De Veirman en de NV Esposito, met zetel in de Driftweg 11, 8450 Bredene, met ondernemings-nummer 0447.583.239, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Bacquaert, bijeengekomen en heeft de volgende beslissing unaniem genomen: Bevestiging van het mandaat van mevrouw Elisabeth De Veirman ais gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch ataatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.04.2013, NGL 30.04.2013 13102-0021-014
12/11/2012
ÿþ Mod W011111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

INGPIK'OMEN TPIR GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 OKT. 2012

Ingriem



1

tynmell!1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0406.756.632

Benaming

(voluit) : Immobilien Laag Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 489 app 4, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de; vennootschap op 30 september 2012 blijkt dat de vergadering benoemd heeft tot bestuurder en met ingang van 1 oktober 2012, de NV Esposito, met zetel te 8450 Bredene, Driftweg 11, met ondememingsnummer 0447.583.239.

Uit deze notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 30 september 2012 blijkt verder dat de heer Philippe Bacquaert voor de uitoefening van dit, mandaat als bestuurder de vaste vertegenwoordiger is van NV Esposito.

Ondertekend

mevr Elisabeth De Veirman, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.05.2012, NGL 31.05.2012 12133-0014-014
17/02/2012
ÿþ1

I

Mod Word 7l.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~0HTB~~,r~ :r{

- 6 EED. 2012

i

*12040602*

VZIC`~iïffit

Ondernemingsnr : 0¬ 06.756.632

Benaming

(voluit) : Immobilien Laag Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 489 app 4, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 december 2011 blijkt de aanvaarding van het ontslag van dhr Philippe Bacquaert als bestuurder en dit met ingang van 15 december 2011.

Onmiddellijk na deze vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen en heeft de volgende beslissingen unaniem genomen:

-Aanvaarding van het ontslag van dhr Philippe Bacquaert als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit met ingang van 15 december 2011;

-Benoeming van mevrouw Elisabeth De Veirman tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit met ingang van 15 december 2011.

ondertekend

mevrouw Elisabeth De Veirman, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.04.2011, NGL 29.04.2011 11093-0367-015
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 26.03.2010 10076-0534-017
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 23.03.2009 09092-0036-017
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 19.03.2008 08078-0103-017
30/03/2007 : KO130908
31/03/2006 : KO130908
31/03/2005 : KO130908
02/04/2004 : KO130908
03/04/2003 : KO130908
26/03/2003 : KO130908
20/08/2002 : KO130908
10/04/2002 : KO130908
25/03/2002 : KO130908
19/01/2001 : KO130908
01/07/2000 : KO130908
03/07/1998 : KO130908
31/07/1996 : KO130908
01/01/1995 : KO130908
20/12/1988 : IE25546
13/01/1988 : IE25546
01/01/1988 : IE25546
26/06/1986 : IE25546
01/01/1986 : IE25546

Coordonnées
IMMOBILIEN LAAG VLAANDEREN - IMMOBILIERE DE …

Adresse
ZEEDIJK 489, APP 4 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande